Aynen öyle canım hep benimle kalsınlar sağlıkla dünyama gelsinler inşallah. Çok teşekkür ederim darısı hepimizin başınaTamara yeni bir gun , yeni bir hayat basliyor senin rahmindesikica tutunsunlar sana hic birakmasinlar...
Canım öncelikle hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsinAynen öyle canım hep benimle kalsınlar sağlıkla dünyama gelsinler inşallah. Çok teşekkür ederim darısı hepimizin başına
Kızlar çamaşırımda bi kahverengilik var adet mi oluyorumçok mu erken sevindim acaba sabahta yaptım idrar testi hafif çizgi vardı
Bugün transferiniz vardı değilmi hayırlı olsun güzel sonuçlar gelsin inşallahAynen öyle canım hep benimle kalsınlar sağlıkla dünyama gelsinler inşallah. Çok teşekkür ederim darısı hepimizin başına
Canım öncelikle hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin
2 tane mi transfer edildi sana.
Çok teşekkür ediyorum inşallah sonucu da güzel olacakBugün transferiniz vardı değilmi hayırlı olsun güzel sonuçlar gelsin inşallah
Dinleniyorum kıbrıstaki merkeze değil ama burdaki doktoruma söyledim endol tablet kullan dedi coraspirin kullanıyordum onu kullanma dediLekeleme olabilir canım korkma yat dinlen mutlaka.. merkezi arayıp durumunu söyledim mi?
Amin canım inşallah. Kaliteleri için ne dediler. Seninde yumurta donasyonuydu değilmiEvet canim 2tane transfer etti doktor, coook teşekkür ederim darısı senin ve isteyen herkes in başına
Evet canım yumurta donasyonu 4aa kaliteymisAmin canım inşallah. Kaliteleri için ne dediler. Seninde yumurta donasyonuydu değilmi
Canım hayırlı uğurlu olsun inşallahKızlar bugün transferim gerçeklesti 2tane embriyo konuldu. Çok şükür her şey yolunda gitti. Şimdi 12 Haziranda test yapacağım kısmetse. Dualarıniza çok ihtiyacım var, Allah hepinizden razı olsun. Kucak dolusu sevgilerimleçok öpüyorum
Kan sulandırıcı iğne kullanıyor musun canmDinleniyorum kıbrıstaki merkeze değil ama burdaki doktoruma söyledim endol tablet kullan dedi coraspirin kullanıyordum onu kullanma dedi
Canım rengi kırmızıya dönmediği ve fazlalaşmadınız sürece sorun yok.yat dinlen güzelce.bebekler Rahime tutunurken böyle lekelenmeler görülebilir.sana sıkı sıkı yapışsınlar inşKızlar çamaşırımda bi kahverengilik var adet mi oluyorumçok mu erken sevindim acaba sabahta yaptım idrar testi hafif çizgi vardı
Evet oksapar kullanıyorum doktor devam et dedi aspirinde kullanıyordum onu kestiKan sulandırıcı iğne kullanıyor musun canm
Lekelenme devam ediyor çok değil ama rengide kırmızı değil aöa yinede telaşlandım idrar testi yaptım çift çizgi devam ediyorCanım rengi kırmızıya dönmediği ve fazlalaşmadınız sürece sorun yok.yat dinlen güzelce.bebekler Rahime tutunurken böyle lekelenmeler görülebilir.sana sıkı sıkı yapışsınlar inş
Dualarim seninle canim insaallahKızlar bugün transferim gerçeklesti 2tane embriyo konuldu. Çok şükür her şey yolunda gitti. Şimdi 12 Haziranda test yapacağım kısmetse. Dualarıniza çok ihtiyacım var, Allah hepinizden razı olsun. Kucak dolusu sevgilerimleçok öpüyorum
Uzme kendini de bebekleri de canim.Tutunuyorlardir yer yapiyorlardir insaallah canimLekelenme devam ediyor çok değil ama rengide kırmızı değil aöa yinede telaşlandım idrar testi yaptım çift çizgi devam ediyorİnşallah tutunma kanamasıdır
Uzme kendini de bebekleri de canim.Tutunuyorlardir yer yapiyorlardir insaallah canim❤
Hayirli olsun canimmmKızlar bugün transferim gerçeklesti 2tane embriyo konuldu. Çok şükür her şey yolunda gitti. Şimdi 12 Haziranda test yapacağım kısmetse. Dualarıniza çok ihtiyacım var, Allah hepinizden razı olsun. Kucak dolusu sevgilerimleçok öpüyorum
Hayurlı uğurlu olsun inşallah Rabbim kucağına almayı basip eder bebekleriniKızlar bugün transferim gerçeklesti 2tane embriyo konuldu. Çok şükür her şey yolunda gitti. Şimdi 12 Haziranda test yapacağım kısmetse. Dualarıniza çok ihtiyacım var, Allah hepinizden razı olsun. Kucak dolusu sevgilerimleçok öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?