Herkese iyi geceler, gündüz yazmaya fırsatım olmadı,benim de transfer tarihim belli oldu, 21 Haziran inşallah , şimdiden heyecan bastı beni kızlar
ay ayy ayyyyy çok az kalmıııışşşş
Hayırlısııyla sırayla gelsin şu dört gözle beklediğimiz bebişler

Hayırlı olsun şimdiden biz de bu Pazar gidiyoruz, Salı günü dönüyoruz

Çok çok teşekkür ediyorum ennn çok kıbrıs içime sinmiyordu ve başka yerlere de cesaret edemiyordum siz yüreklendirdiniz beni ve birçok kişiyi Tüm iyi dileklerim dualarım sizinle Güzel haberlerinizi heyecanla bekliyorum onlarca insana yardım ettiniz destek oldunuz hakkınız ödenmez ve bu sefer bebeğinize kavuşacağınıza canı gönülden inanıyorum tüm kalbimle

Gunes otel demisin? Genelde oraya gidiyomus tedavi icin olanlar..
1 hazirandan sonra rahatlatsinlar biraz. Gidip iatedigimiz otelde istedigimiz gun kdar kalalim.
10 gun 4450 tl almak nedir?!!! Soygun resmen

evet canım güneş oteldeyim. inşallah herşey düzelir en kısa zamanda.

yaaaben burda tedaviye baslayanlarin heyecanindan gidivercem yaa hicte heyecanlı biri de degilimdir he cok guzel olsun busefer insallah hersey

inşallah canım benim inşallah. inan ki bende kim giderse onunla beraber aynı heyecanı endişeyi yaşıyorum, hep dua ediyorum Allah sağlıkla nasip etsin evlatlarını kucaklamayı diye. inşallah hepimiz güzel günlere ereceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…