• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biletleri aldım salı gecesi ordayız inşş 🙏 Z Zaza74 ve diğer 2. Giden arkadaş ismini unuttum kusura bakmasın ben heyecandan söylediğiniz herşeyi unuttum .Bu çok önemli/gerekli dediğiniz birşey var mı? 2 li paket düşünüyoruz ve kapora vericez nakit mi götürmemiz gerek ve banka olayı orda nasıl yani bizim bankalar yoktur herhalde ?ne kadar almalıyız yanımıza ? Eşimde bende nakit taşımayı hiç sevmeyiz banka kartları işe işlerimizi hallederiz hep bu yüzden danışmak istedim 🙏Bana da dua edin olur mu 🥰heyecan yaptım

Biletleri aldım salı gecesi ordayız inşş 🙏 Z Zaza74 ve diğer 2. Giden arkadaş ismini unuttum kusura bakmasın ben heyecandan söylediğiniz herşeyi unuttum .Bu çok önemli/gerekli dediğiniz birşey var mı? 2 li paket düşünüyoruz ve kapora vericez nakit mi götürmemiz gerek ve banka olayı orda nasıl yani bizim bankalar yoktur herhalde ?ne kadar almalıyız yanımıza ? Eşimde bende nakit taşımayı hiç sevmeyiz banka kartları işe işlerimizi hallederiz hep bu yüzden danışmak istedim 🙏Bana da dua edin olur mu 🥰heyecan yaptım
Kolayliklar diliyorum, hakkinizda hayirlisi olsun 🙏🏻 , sizinle muhtemelen karsilasacagiz ;)

Yolunuz açık olsun
Hiç heyecan yapmayın ve rahat rahat yolculuk yapın
Zaten Kiev havalimanından(Borispol) size sahiplenip alıcaklar
Otele yerleştirecekler
Araba hizmeti vericekler(kliniğe götür,getir)
Yemek içmek vericekler
Doktor yanında tercuman olucak
Kendinizi okadar komforda hiss ediceksiniz ki,kendi ülkenizden bile
Ben nakit aldım yanıma
Banka işlemleriyle uğraşmak istemedim
Ama siz nakit sevmiyorsanız,istersiniz bir Andreye sorun nasıl olur o iş

Merhaba ,ben burda yeniyim bu konu başlığında. Yaşımdan dolayı bende kıbrısta donasyonu karar verdim .doç dr savaş özyiğit i düşünüyorum sadece burasıyla görüştüm. Temmuz da gidicez .
Istedikleri testleri vs yaptıricam.
Öncesinde yani hazırlık olarak ne yapmalıyım hicbir fikrim yok.bana önerileriniz var mı? Şuan adet sökücü alıyorum...adetlerim de düzensiz.
Donasyon süreci nasıl oluyor ..rahim filmi çekmek.lazim mi fikriniz varsa yazarsanız sevinirim b
Merhaba ,ben burda yeniyim bu konu başlığında. Yaşımdan dolayı bende kıbrısta donasyonu karar verdim .doç dr savaş özyiğit i düşünüyorum sadece burasıyla görüştüm. Temmuz da gidicez .
Istedikleri testleri vs yaptıricam.
Öncesinde yani hazırlık olarak ne yapmalıyım hicbir fikrim yok.bana önerileriniz var mı? Şuan adet sökücü alıyorum...adetlerim de düzensiz.
Donasyon süreci nasıl oluyor ..rahim filmi çekmek.lazim mi fikriniz varsa yazarsanız sevinirim .
Merhaba inşallah herşey yolunda olur.Ben öncesinde histereskopi olduğum için benden rahim filmi istenmedi Çok bi tecrübem yok ama burdaki Arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla istemeseler bile çektirin bence rahim önemli çünki hiçbirşeyi atlamamak lazım.

Günaydın Arkadaşlar girdiğimde sayfalar bayağı bi ilerlemiş oluyor. Okuyorum derken cevap yazcaklarımı kaçırıyorum😂kiew ve kıbrıs yolcusu tüm arkadaşların yolu açık olsun inşallah herkez evlatlarını alıp dönecek 🙏Burası yazın güzelliğiyle birlikte pozif haberlerle dolacak 🤲Hepinize ayrı ayrı dua ediyorum hergün

Günaydın Arkadaşlar girdiğimde sayfalar bayağı bi ilerlemiş oluyor. Okuyorum derken cevap yazcaklarımı kaçırıyorum😂kiew ve kıbrıs yolcusu tüm arkadaşların yolu açık olsun inşallah herkez evlatlarını alıp dönecek 🙏Burası yazın güzelliğiyle birlikte pozif haberlerle dolacak 🤲Hepinize ayrı ayrı dua ediyorum hergün
Amiiiiinnn canım
Senden ilk gelen pozitiv haber hepimize moral olsun kuzum❤️

Hayırlı olsun, biz 1000 eu ön ödemeyi nakit yaptık, nakit taşımak istemiyorsanız andreyle konuş klinik hesap bilgileri ile banka eft yoluyla ödemede oluyormuş

Back