- 19 Şubat 2018
- 794
- 3.951
- 63
çok güzel bir tarihHerkese iyi geceler, gündüz yazmaya fırsatım olmadı,benim de transfer tarihim belli oldu, 21 Haziran inşallah, şimdiden heyecan bastı beni kızlar
Bluemoonnnn ard ardayız seninleHerkese iyi geceler, gündüz yazmaya fırsatım olmadı,benim de transfer tarihim belli oldu, 21 Haziran inşallah, şimdiden heyecan bastı beni kızlar
Hayirli olsunnn ne guzel bir haberHerkese iyi geceler, gündüz yazmaya fırsatım olmadı,benim de transfer tarihim belli oldu, 21 Haziran inşallah, şimdiden heyecan bastı beni kızlar
Kolayliklar diliyorum, hakkinizda hayirlisi olsunBiletleri aldım salı gecesi ordayız inşşZ Zaza74 ve diğer 2. Giden arkadaş ismini unuttum kusura bakmasın ben heyecandan söylediğiniz herşeyi unuttum .Bu çok önemli/gerekli dediğiniz birşey var mı? 2 li paket düşünüyoruz ve kapora vericez nakit mi götürmemiz gerek ve banka olayı orda nasıl yani bizim bankalar yoktur herhalde ?ne kadar almalıyız yanımıza ? Eşimde bende nakit taşımayı hiç sevmeyiz banka kartları işe işlerimizi hallederiz hep bu yüzden danışmak istedim Bana da dua edin olur mu heyecan yaptım
Bendeyaaaben burda tedaviye baslayanlarin heyecanindan gidivercem yaa hicte heyecanlı biri de degilimdir he cok guzel olsun busefer insallah hersey
Yolunuz açık olsunBiletleri aldım salı gecesi ordayız inşşZ Zaza74 ve diğer 2. Giden arkadaş ismini unuttum kusura bakmasın ben heyecandan söylediğiniz herşeyi unuttum .Bu çok önemli/gerekli dediğiniz birşey var mı? 2 li paket düşünüyoruz ve kapora vericez nakit mi götürmemiz gerek ve banka olayı orda nasıl yani bizim bankalar yoktur herhalde ?ne kadar almalıyız yanımıza ? Eşimde bende nakit taşımayı hiç sevmeyiz banka kartları işe işlerimizi hallederiz hep bu yüzden danışmak istedim Bana da dua edin olur mu heyecan yaptım
Aa sidemiKolayliklar diliyorum, hakkinizda hayirlisi olsun, sizinle muhtemelen karsilasacagiz
Herkese iyi geceler, gündüz yazmaya fırsatım olmadı,benim de transfer tarihim belli oldu, 21 Haziran inşallah, şimdiden heyecan bastı beni kızlar
Bluemoonnnn ard ardayız seninle
Amiiiinnnn inşallahBahar bebekleriniz olacak demektir bu. En güzel mevsim valla. Ikiniz için de çok mutlu oldun
Merhaba ,ben burda yeniyim bu konu başlığında. Yaşımdan dolayı bende kıbrısta donasyonu karar verdim .doç dr savaş özyiğit i düşünüyorum sadece burasıyla görüştüm. Temmuz da gidicez .
Istedikleri testleri vs yaptıricam.
Öncesinde yani hazırlık olarak ne yapmalıyım hicbir fikrim yok.bana önerileriniz var mı? Şuan adet sökücü alıyorum...adetlerim de düzensiz.
Donasyon süreci nasıl oluyor ..rahim filmi çekmek.lazim mi fikriniz varsa yazarsanız sevinirim b
Merhaba inşallah herşey yolunda olur.Ben öncesinde histereskopi olduğum için benden rahim filmi istenmedi Çok bi tecrübem yok ama burdaki Arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla istemeseler bile çektirin bence rahim önemli çünki hiçbirşeyi atlamamak lazım.Merhaba ,ben burda yeniyim bu konu başlığında. Yaşımdan dolayı bende kıbrısta donasyonu karar verdim .doç dr savaş özyiğit i düşünüyorum sadece burasıyla görüştüm. Temmuz da gidicez .
Istedikleri testleri vs yaptıricam.
Öncesinde yani hazırlık olarak ne yapmalıyım hicbir fikrim yok.bana önerileriniz var mı? Şuan adet sökücü alıyorum...adetlerim de düzensiz.
Donasyon süreci nasıl oluyor ..rahim filmi çekmek.lazim mi fikriniz varsa yazarsanız sevinirim .
Yaaa ne güzelbugün yumurta ve sperm alındı döllendirilmeye başlandı yarın bize bilgi verecekler. bakalım durum nedir
Canim guzel haberler gelsin insaallahbugün yumurta ve sperm alındı döllendirilmeye başlandı yarın bize bilgi verecekler. bakalım durum nedir
Amiiiiinnn canımGünaydın Arkadaşlar girdiğimde sayfalar bayağı bi ilerlemiş oluyor. Okuyorum derken cevap yazcaklarımı kaçırıyorumkiew ve kıbrıs yolcusu tüm arkadaşların yolu açık olsun inşallah herkez evlatlarını alıp dönecek Burası yazın güzelliğiyle birlikte pozif haberlerle dolacak Hepinize ayrı ayrı dua ediyorum hergün
Çok teşekkürlerçok güzel bir tarihgercekten de cok cook heyecanlı simdiden hayırlı olsun canım
Evet zaza önce sen sonra ben ard arda güzel haberler verelim inşallahBluemoonnnn ard ardayız seninle
Hayırlı olsun, biz 1000 eu ön ödemeyi nakit yaptık, nakit taşımak istemiyorsanız andreyle konuş klinik hesap bilgileri ile banka eft yoluyla ödemede oluyormuşBiletleri aldım salı gecesi ordayız inşşZ Zaza74 ve diğer 2. Giden arkadaş ismini unuttum kusura bakmasın ben heyecandan söylediğiniz herşeyi unuttum .Bu çok önemli/gerekli dediğiniz birşey var mı? 2 li paket düşünüyoruz ve kapora vericez nakit mi götürmemiz gerek ve banka olayı orda nasıl yani bizim bankalar yoktur herhalde ?ne kadar almalıyız yanımıza ? Eşimde bende nakit taşımayı hiç sevmeyiz banka kartları işe işlerimizi hallederiz hep bu yüzden danışmak istedim Bana da dua edin olur mu heyecan yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?