• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkese iyi geceler, gündüz yazmaya fırsatım olmadı,benim de transfer tarihim belli oldu, 21 Haziran inşallah 🙏, şimdiden heyecan bastı beni kızlar ☺️
ay ayy ayyyyy 👏çok az kalmıııışşşş 😊
Hayırlısııyla sırayla gelsin şu dört gözle beklediğimiz bebişler 🙏💖🤣

Biletleri aldım salı gecesi ordayız inşş 🙏 Z Zaza74 ve diğer 2. Giden arkadaş ismini unuttum kusura bakmasın ben heyecandan söylediğiniz herşeyi unuttum .Bu çok önemli/gerekli dediğiniz birşey var mı? 2 li paket düşünüyoruz ve kapora vericez nakit mi götürmemiz gerek ve banka olayı orda nasıl yani bizim bankalar yoktur herhalde ?ne kadar almalıyız yanımıza ? Eşimde bende nakit taşımayı hiç sevmeyiz banka kartları işe işlerimizi hallederiz hep bu yüzden danışmak istedim 🙏Bana da dua edin olur mu 🥰heyecan yaptım
Hayırlı olsun şimdiden 🙏biz de bu Pazar gidiyoruz, Salı günü dönüyoruz 😊

Yolunuz açık olsun
Hiç heyecan yapmayın ve rahat rahat yolculuk yapın
Zaten Kiev havalimanından(Borispol) size sahiplenip alıcaklar
Otele yerleştirecekler
Araba hizmeti vericekler(kliniğe götür,getir)
Yemek içmek vericekler
Doktor yanında tercuman olucak
Kendinizi okadar komforda hiss ediceksiniz ki,kendi ülkenizden bile
Ben nakit aldım yanıma
Banka işlemleriyle uğraşmak istemedim
Ama siz nakit sevmiyorsanız,istersiniz bir Andreye sorun nasıl olur o iş
Çok çok teşekkür ediyorum ennn çok 🙏🥰kıbrıs içime sinmiyordu ve başka yerlere de cesaret edemiyordum siz yüreklendirdiniz beni ve birçok kişiyi 👏👏👏Tüm iyi dileklerim dualarım sizinle 🙏🙏Güzel haberlerinizi heyecanla bekliyorum onlarca insana yardım ettiniz destek oldunuz hakkınız ödenmez🙏 ve bu sefer bebeğinize kavuşacağınıza canı gönülden inanıyorum tüm kalbimle 🙏😘

Gunes otel demisin? Genelde oraya gidiyomus tedavi icin olanlar..
1 hazirandan sonra rahatlatsinlar biraz. Gidip iatedigimiz otelde istedigimiz gun kdar kalalim.
10 gun 4450 tl almak nedir?!!! Soygun resmen

evet canım güneş oteldeyim. inşallah herşey düzelir en kısa zamanda.

yaaa🤩ben burda tedaviye baslayanlarin heyecanindan gidivercem yaa😬 hicte heyecanlı biri de degilimdir he☺️ cok guzel olsun busefer insallah hersey:dua:

inşallah canım benim inşallah. inan ki bende kim giderse onunla beraber aynı heyecanı endişeyi yaşıyorum, hep dua ediyorum Allah sağlıkla nasip etsin evlatlarını kucaklamayı diye. inşallah hepimiz güzel günlere ereceğiz. :dua: :KK200: :KK200:

Back