- 9 Mart 2017
- 1.316
- 6.166
- 158
Teşekkğrler canım, hepimize inşallahHayirli olsunnn ne guzel bir haber en uzun gün size bebeginizi kavustursun :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkğrler canım, hepimize inşallahHayirli olsunnn ne guzel bir haber en uzun gün size bebeginizi kavustursun :)
Çok teşekkürler, hep mutlu haberlerle buluşalım buradaBahar bebekleriniz olacak demektir bu . En güzel mevsim valla. Ikiniz için de çok mutlu oldun
Hadii hayırlısı bakalımm, inşaallah Bu adım, sonu güzel biten bir hikayenin başlangıcı olsun Tamaracımmbugün yumurta ve sperm alındı döllendirilmeye başlandı yarın bize bilgi verecekler. bakalım durum nedir
İnşallah anne olalım ve burda evlatlarımızın huysuzluklarını anlatalımEvet zaza önce sen sonra ben ard arda güzel haberler verelim inşallah
En az 300-500 tl komisyon çıkıcakHayırlı olsun, biz 1000 eu ön ödemeyi nakit yaptık, nakit taşımak istemiyorsanız andreyle konuş klinik hesap bilgileri ile banka eft yoluyla ödemede oluyormuş
ay ayy ayyyyy çok az kalmıııışşşşHerkese iyi geceler, gündüz yazmaya fırsatım olmadı,benim de transfer tarihim belli oldu, 21 Haziran inşallah , şimdiden heyecan bastı beni kızlar
Hayırlı olsun şimdiden biz de bu Pazar gidiyoruz, Salı günü dönüyoruzBiletleri aldım salı gecesi ordayız inşş Z Zaza74 ve diğer 2. Giden arkadaş ismini unuttum kusura bakmasın ben heyecandan söylediğiniz herşeyi unuttum .Bu çok önemli/gerekli dediğiniz birşey var mı? 2 li paket düşünüyoruz ve kapora vericez nakit mi götürmemiz gerek ve banka olayı orda nasıl yani bizim bankalar yoktur herhalde ?ne kadar almalıyız yanımıza ? Eşimde bende nakit taşımayı hiç sevmeyiz banka kartları işe işlerimizi hallederiz hep bu yüzden danışmak istedim Bana da dua edin olur mu heyecan yaptım
Amin amin amiiinnnEkin06 dan sonra Tamaramın güzel haberini duymak nasip etsin Rabbim bizlere
Teşekkürler yaa siz ne zaman ordasınızKolayliklar diliyorum, hakkinizda hayirlisi olsun , sizinle muhtemelen karsilasacagiz
Biz salı gece ordayız çarşamba oluyor aslındaHayırlı olsun şimdiden biz de bu Pazar gidiyoruz, Salı günü dönüyoruz
Çok çok teşekkür ediyorum ennn çok kıbrıs içime sinmiyordu ve başka yerlere de cesaret edemiyordum siz yüreklendirdiniz beni ve birçok kişiyi Tüm iyi dileklerim dualarım sizinle Güzel haberlerinizi heyecanla bekliyorum onlarca insana yardım ettiniz destek oldunuz hakkınız ödenmez ve bu sefer bebeğinize kavuşacağınıza canı gönülden inanıyorum tüm kalbimleYolunuz açık olsun
Hiç heyecan yapmayın ve rahat rahat yolculuk yapın
Zaten Kiev havalimanından(Borispol) size sahiplenip alıcaklar
Otele yerleştirecekler
Araba hizmeti vericekler(kliniğe götür,getir)
Yemek içmek vericekler
Doktor yanında tercuman olucak
Kendinizi okadar komforda hiss ediceksiniz ki,kendi ülkenizden bile
Ben nakit aldım yanıma
Banka işlemleriyle uğraşmak istemedim
Ama siz nakit sevmiyorsanız,istersiniz bir Andreye sorun nasıl olur o iş
Hayırlı olsun inşallah güzel haberlerle bebeklerinizle dönersinizYaaa ne güzel bıcır bıcır iki tane evladın olsun inşallah
Gunes otel demisin? Genelde oraya gidiyomus tedavi icin olanlar..
1 hazirandan sonra rahatlatsinlar biraz. Gidip iatedigimiz otelde istedigimiz gun kdar kalalim.
10 gun 4450 tl almak nedir?!!! Soygun resmen
Tamara kuzum transferin ne zaman olucak
Söyle dua edelim
Ohh süper
Yarına güzel haberler gelsin kuzum
yaaaben burda tedaviye baslayanlarin heyecanindan gidivercem yaa hicte heyecanlı biri de degilimdir he cok guzel olsun busefer insallah hersey
sanırım dünyada 10-15 kişi var böyle ben hiç hissetmedim öyle bir şeyBirisi benden iştah açıcı istediğinde hep düşünüyorum o nasıl oluyor acaba
İştahsızlık yani
Herkese iyi geceler, gündüz yazmaya fırsatım olmadı,benim de transfer tarihim belli oldu, 21 Haziran inşallah , şimdiden heyecan bastı beni kızlar
Dualarim seninle canim❤❤❤Allah kısmet ederse pazartesi olacak bebeğim lütfen dua edin çok ihtiyacım var