• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayirli olsun tedaviniz önceki tedavilerde mi hit deydi birde merak ettigim kibrista kiev gibi paket tedaviler varmi
Çok teşekkür ederim. benim tedavilerim british'te oldu ve yine orada devam ediyor.
paketi hiç duymadım Kıbrıs için varsa da hiç bilmiyorum

1 haziranda bir sürü değişiklik var belki tatil de yaparsın :) bir de benim karantina otelim apart gibi bir yer. belki de daha büyük otellerde uygulanıyordur bileklik işi.
Gunes otel demisin? Genelde oraya gidiyomus tedavi icin olanlar..
1 hazirandan sonra rahatlatsinlar biraz. Gidip iatedigimiz otelde istedigimiz gun kdar kalalim.
10 gun 4450 tl almak nedir?!!! Soygun resmen

Sagligimiz icin canim sende yaparsin hele benim gibi obez 24 saat yemekten baska bisey dusunmeyen biri yaptiysa inan sende yaparsin hersey bebek icin ben ilk basladigimda icimden hep soyledim ben bebek icin zayifliyacagim va anne olmak icin herseyi yaparim dedim kendime verdigim motivasyon 35 kilomun gitmesinde cok ise yaradi haa vazgectigim zamanlar olmadimi oldu fakat hemen aklima anne olacagim motivasyonu geldi ve yoluma devam ettim sende dene kendini once ben anne olacağım diye motive et rabbim yardimci oluyor. Inann
Aşırı haklısın. Şekeri uzun bir süre bırakmıştım aslında meyve dışında yemiyordum sonra işte doktora falan gidip bu haberi alınca psikolojik olarak yıkıldım ve ne anlamı var diyerek her şeyi bozdum. Yeniden başlamam lazim en baştan, o ilk adimı atsam gelecek de korkuyorum biraz sanırım yeniden o yollara girmeye

Kızlar merhaba benimde bugün gynolifeta transferim oldu.martta dondurmuştuk.Kıbrısı merak edenler için hala sıkı tedbirler karantina ücreti devam gezmekte serbest değil ama 1 haziranda açılacak gibi bi söylenti var ne kadar doğru belli değil
Merhaba ,ben burda yeniyim bu konu başlığında. Yaşımdan dolayı bende kıbrısta donasyonu karar verdim .doç dr savaş özyiğit i düşünüyorum sadece burasıyla görüştüm. Temmuz da gidicez .
Istedikleri testleri vs yaptıricam.
Öncesinde yani hazırlık olarak ne yapmalıyım hicbir fikrim yok.bana önerileriniz var mı? Şuan adet sökücü alıyorum...adetlerim de düzensiz.
Donasyon süreci nasıl oluyor ..rahim filmi çekmek.lazim mi fikriniz varsa yazarsanız sevinirim .

Benide annem 41 yasinda doğurmus bense 21 yasinda menepozdaydim saka gibi bir dünya malesef kimin ne olacagi belli olmuyor ne sigaram
Var alkolum nede baska menepoz olmasina sebep bir rahatsizlik sebepsiz menepozz 😂🙄
Hiç dert etme kuzum
En güzel yumurta nakli senin olur ve doğurursun
Etrafında hiç kimse anlamaz bile genç olduğun için.bizim gibi kenardan dikat çekmessin😂

Hanımlar size küçük bir bilgi vereyim. biz kimlik kontrolden geçerken nufus kağıdımız eski tip olduğu için uyarıldık, 1 hazirandan sonra bu kimlikle giremezsiniz dediler, ama internette 30 haziran olarak bilgi var. yakın tarihte gelecek arkadaşlarım bu konuya dikkat etsinler
Sevgilerimle :KK200: :KK200:
Tamara kuzum transferin ne zaman olucak
Söyle dua edelim❤️💋

yok valla biz hic gezemedik hergün klinige gittik, yarin biraz dolasmak istiyoruz pcr test yaptircaz. Bide bize buranin havasi biraz carpti🤭 bir sicak bir soguk 🤣
Karantina olayi kalkmis evet cok sevindik😀 sadece bir kagit doldurcakmisiz.
Yarın bol bol gezin
Eline hırka al kuzum
Bal,votka,sigara,bunlar orda ucuz
Birde marketlerde acayip lezetli şeker,karamel,çikolata çeşitleri var al
Andreye sor çok ünlü ziyaret yeri var onlarda Alipia Ana.çocuğu olmayanlar orda dua ederken Allah o yatan kadın hatır hürmetine evlat veriyormuş.git orda dua et 🤲
Allah dualarımızı kabul etsin❤️

Sagligimiz icin canim sende yaparsin hele benim gibi obez 24 saat yemekten baska bisey dusunmeyen biri yaptiysa inan sende yaparsin hersey bebek icin ben ilk basladigimda icimden hep soyledim ben bebek icin zayifliyacagim va anne olmak icin herseyi yaparim dedim kendime verdigim motivasyon 35 kilomun gitmesinde cok ise yaradi haa vazgectigim zamanlar olmadimi oldu fakat hemen aklima anne olacagim motivasyonu geldi ve yoluma devam ettim sende dene kendini once ben anne olacağım diye motive et rabbim yardimci oluyor. Inann
tebrik ediyorum senii,hatta ayakta alkışlıyorum👏👏👏☺️ bende dün gittim diyetisyene,bugun de basladim ,ayy suan cok açım😂😂

Back