- 29 Nisan 2021
- 365
- 1.770
- 28
- 37
Büyüyüp evlendiğini, torun torba sahibi ettiğini görürürsünüz umarım :))Allah kısmet ederse pazartesi olacak bebeğim lütfen dua edin çok ihtiyacım var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Büyüyüp evlendiğini, torun torba sahibi ettiğini görürürsünüz umarım :))Allah kısmet ederse pazartesi olacak bebeğim lütfen dua edin çok ihtiyacım var
Amin canım, senin de öyle olsun sağlıkla bebeğine kucağına al inşallahHadi bakalım hayırlısı olsun canım su gibi aksın her bir işin
yolun açık olsun canım güzel haberlerle dönBiletleri aldım salı gecesi ordayız inşş Z Zaza74 ve diğer 2. Giden arkadaş ismini unuttum kusura bakmasın ben heyecandan söylediğiniz herşeyi unuttum .Bu çok önemli/gerekli dediğiniz birşey var mı? 2 li paket düşünüyoruz ve kapora vericez nakit mi götürmemiz gerek ve banka olayı orda nasıl yani bizim bankalar yoktur herhalde ?ne kadar almalıyız yanımıza ? Eşimde bende nakit taşımayı hiç sevmeyiz banka kartları işe işlerimizi hallederiz hep bu yüzden danışmak istedim Bana da dua edin olur mu heyecan yaptım
Ahh insallah ablacimm hepimizin cok cok guzel bebisleri olsun hayat cok zor zaten yüzümüz yavrularimizdan gülsün insallahHiç dert etme kuzum
En güzel yumurta nakli senin olur ve doğurursun
Etrafında hiç kimse anlamaz bile genç olduğun için.bizim gibi kenardan dikat çekmessin
Büyüyüp evlendiğini, torun torba sahibi ettiğini görürürsünüz umarım :))
Aminn inşallah canımmmAmin canım, senin de öyle olsun sağlıkla bebeğine kucağına al inşallah
Yaaa ne güzel bıcır bıcır iki tane evladın olsun inşallah
Canim guzel haberler gelsin insaallah
İnşallahhhh kuzuummmmm sanırım Haziran ayı bebek ayı olacak senin ki de haziran bebeğiEkin06 dan sonra Tamaramın güzel haberini duymak nasip etsin Rabbim bizlere
Hadii hayırlısı bakalımm, inşaallah Bu adım, sonu güzel biten bir hikayenin başlangıcı olsun Tamaracımm
Hayırlı olsun şimdiden biz de bu Pazar gidiyoruz, Salı günü dönüyoruz
Allah razı olsun canımDualarim seninle canim❤❤❤
Kaç tane transfer ettireceksin. Teyzem 3 tane transfer ettirmişti yıllar önce kıbrısta. Hatta 3 ü de tutmuştu birini sonlandırmışlardı karnında yeni tuttuğu zaman. İkizleri oldu işte şimdi 14-15 yaşındalar :)Canımmm ay inşallah öyle çok istiyorum ki doktorla da konuştum bunu olabilir herhangi bir sıkıntın yok dedi.
Kuzum sende anlat gördükleriniHayırlı olsun şimdiden biz de bu Pazar gidiyoruz, Salı günü dönüyoruz
Seninde yolun açık olsuBiz salı gece ordayız çarşamba oluyor aslında
Kaç tane transfer ettireceksin. Teyzem 3 tane transfer ettirmişti yıllar önce kıbrısta. Hatta 3 ü de tutmuştu birini sonlandırmışlardı karnında yeni tuttuğu zaman. İkizleri oldu işte şimdi 14-15 yaşındalar :)
Amin canım inşallah. Teyzemde o zaman 42 yaşında falandı. Eşinden kaynaklıydı yıllarca uğraştılar olmadı. Sonra da teyzemin yumurtaları kalitesizleşti mecburen embriyo donasyonu yaptılar. Biri rus biri alman galiba :) :) O zamanlarda donör olayı böyle değildi. Ama iyiki yaptılar evlatları oldu...bana 2 tane önerdi doktorum, ay inşallah bizimkilerde teyzen gibi ikiz olup koocaman olurlar
Benim de antep üzerinden olan ucusum iptal edildi. Hatta oradan kalkan butun ucuslari iptal etmis pegasus sanirim. Bi dahaki aya biraktim umarim yanlis bi karar degildirTedavisi başlayan, biletlerini alan, transfer tarihi belli olan herkesten çok güzel haberler alalım inşallah sizinle heyecanım artıyor benimde
Kıbrısa gidecek arkadaşlar gözünüz açık olsun. Bizim sabihadan olan biletler iptal edildi 2 gün önce.. Kıbrıs uçuşlarını azaltmış Thy.. istanbuldan 10a yakın uçuş vardı 2 ye düşmüş Hemen yeni bilet aldık iyi ki erken almışız dedik 2 uçuşla biraz zor yer bulurduk yoksa..