• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biletleri aldım salı gecesi ordayız inşş 🙏 Z Zaza74 ve diğer 2. Giden arkadaş ismini unuttum kusura bakmasın ben heyecandan söylediğiniz herşeyi unuttum .Bu çok önemli/gerekli dediğiniz birşey var mı? 2 li paket düşünüyoruz ve kapora vericez nakit mi götürmemiz gerek ve banka olayı orda nasıl yani bizim bankalar yoktur herhalde ?ne kadar almalıyız yanımıza ? Eşimde bende nakit taşımayı hiç sevmeyiz banka kartları işe işlerimizi hallederiz hep bu yüzden danışmak istedim 🙏Bana da dua edin olur mu 🥰heyecan yaptım
yolun açık olsun canım güzel haberlerle dön :dua::KK200:

Hiç dert etme kuzum
En güzel yumurta nakli senin olur ve doğurursun
Etrafında hiç kimse anlamaz bile genç olduğun için.bizim gibi kenardan dikat çekmessin😂
Ahh insallah ablacimm hepimizin cok cok guzel bebisleri olsun hayat cok zor zaten yüzümüz yavrularimizdan gülsün insallah

Tedavisi başlayan, biletlerini alan, transfer tarihi belli olan herkesten çok güzel haberler alalım inşallah 🥰🥰🥰 sizinle heyecanım artıyor benimde 🙏🏻🙏🏻

Kıbrısa gidecek arkadaşlar gözünüz açık olsun. Bizim sabihadan olan biletler iptal edildi 2 gün önce.. Kıbrıs uçuşlarını azaltmış Thy.. istanbuldan 10a yakın uçuş vardı 2 ye düşmüş 🤦🏻‍♀️ Hemen yeni bilet aldık iyi ki erken almışız dedik 2 uçuşla biraz zor yer bulurduk yoksa..

Canımmm ay inşallah öyle çok istiyorum ki doktorla da konuştum bunu olabilir herhangi bir sıkıntın yok dedi. :KK200::KK200::KK200:
Kaç tane transfer ettireceksin. Teyzem 3 tane transfer ettirmişti yıllar önce kıbrısta. Hatta 3 ü de tutmuştu birini sonlandırmışlardı karnında yeni tuttuğu zaman. İkizleri oldu işte şimdi 14-15 yaşındalar :)

Kaç tane transfer ettireceksin. Teyzem 3 tane transfer ettirmişti yıllar önce kıbrısta. Hatta 3 ü de tutmuştu birini sonlandırmışlardı karnında yeni tuttuğu zaman. İkizleri oldu işte şimdi 14-15 yaşındalar :)

bana 2 tane önerdi doktorum, ay inşallah bizimkilerde teyzen gibi ikiz olup koocaman olurlar

bana 2 tane önerdi doktorum, ay inşallah bizimkilerde teyzen gibi ikiz olup koocaman olurlar
Amin canım inşallah. Teyzemde o zaman 42 yaşında falandı. Eşinden kaynaklıydı yıllarca uğraştılar olmadı. Sonra da teyzemin yumurtaları kalitesizleşti mecburen embriyo donasyonu yaptılar. Biri rus biri alman galiba :) :) O zamanlarda donör olayı böyle değildi. Ama iyiki yaptılar evlatları oldu...

Tedavisi başlayan, biletlerini alan, transfer tarihi belli olan herkesten çok güzel haberler alalım inşallah 🥰🥰🥰 sizinle heyecanım artıyor benimde 🙏🏻🙏🏻

Kıbrısa gidecek arkadaşlar gözünüz açık olsun. Bizim sabihadan olan biletler iptal edildi 2 gün önce.. Kıbrıs uçuşlarını azaltmış Thy.. istanbuldan 10a yakın uçuş vardı 2 ye düşmüş 🤦🏻‍♀️ Hemen yeni bilet aldık iyi ki erken almışız dedik 2 uçuşla biraz zor yer bulurduk yoksa..
Benim de antep üzerinden olan ucusum iptal edildi. Hatta oradan kalkan butun ucuslari iptal etmis pegasus sanirim. Bi dahaki aya biraktim umarim yanlis bi karar degildir

Back