• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaç tane transfer ettireceksin. Teyzem 3 tane transfer ettirmişti yıllar önce kıbrısta. Hatta 3 ü de tutmuştu birini sonlandırmışlardı karnında yeni tuttuğu zaman. İkizleri oldu işte şimdi 14-15 yaşındalar :)
Kuzenlerin biliyor mu peki veya ilerde öğrenme durumları var mı?

Kuzenlerin biliyor mu peki veya ilerde öğrenme durumları var mı?
Yok bilmiyorlar kimse söylemez sanmıyorum. Anne baba esmer çocuklar sapsarıydı şimdi biraz daha koyu oldu saç ve ten renkleri. Ama babaanneleri aynı öyle sarışın mavi gözlü beyaz tenli. Herkes aynı babaannesi bunlar diyordu. Kız olan kesinlikle rus :) şuan boyu 1.75 falan manken gibi..

Çok çok teşekkür ediyorum ennn çok 🙏🥰kıbrıs içime sinmiyordu ve başka yerlere de cesaret edemiyordum siz yüreklendirdiniz beni ve birçok kişiyi 👏👏👏Tüm iyi dileklerim dualarım sizinle 🙏🙏Güzel haberlerinizi heyecanla bekliyorum onlarca insana yardım ettiniz destek oldunuz hakkınız ödenmez🙏 ve bu sefer bebeğinize kavuşacağınıza canı gönülden inanıyorum tüm kalbimle 🙏😘
Canımsın
Hepimizin anne olmamızı Rabbim tez zamanda nasib etsin
Dünyalar benim olur

Yok bilmiyorlar kimse söylemez sanmıyorum. Anne baba esmer çocuklar sapsarıydı şimdi biraz daha koyu oldu saç ve ten renkleri. Ama babaanneleri aynı öyle sarışın mavi gözlü beyaz tenli. Herkes aynı babaannesi bunlar diyordu. Kız olan kesinlikle rus :) şuan boyu 1.75 falan manken gibi..
Ne güzel ya. Benim kardesimle karısı da cok esmer olmasalar da buğday tenliler, kendi normal çocukları sarışın koyu gri gözlü oldu. Gerci bebek daha degisir ilerde. Yani normal doğsa dahi iki esmerden sarışın olma ihtimali oluyor o yuzden dikkat cekmez

Ne güzel ya. Benim kardesimle karısı da cok esmer olmasalar da buğday tenliler, kendi normal çocukları sarışın koyu gri gözlü oldu. Gerci bebek daha degisir ilerde. Yani normal doğsa dahi iki esmerden sarışın olma ihtimali oluyor o yuzden dikkat cekmez
Bir kaç sene önce bir haber okumuştum. İngiliz çiftin bebekleri oluyor ama melezden daha koyu zenciye yakın , anne baba sarışın. Koca dna testi istiyor yaptırıyorlar ikisinin bebeği çıkıyor. Sonra araştırıyorlar kadının annesinin anneannesi zenci mi melez mi öyle bişey çıkıyor. Ordan genlerinden almış bebekde :)

Günaydın Arkadaşlar girdiğimde sayfalar bayağı bi ilerlemiş oluyor. Okuyorum derken cevap yazcaklarımı kaçırıyorum😂kiew ve kıbrıs yolcusu tüm arkadaşların yolu açık olsun inşallah herkez evlatlarını alıp dönecek 🙏Burası yazın güzelliğiyle birlikte pozif haberlerle dolacak 🤲Hepinize ayrı ayrı dua ediyorum hergün
Amiiiiiiiiiiiin cumlemizin insallahhhh🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Canlar gidecek arkadaslarimin simdiden yolu acik olsun insallah guzel haberlerle donun insallahhh🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏❤❤❤❤❤❤❤🤩🤩🤩🤩🤩🤩 transfer icin gitmis arkadaslarimda insallah hrrsey guzel olsun hepiniz guzel haberlerle dönün dualarim sizlerle🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏❤❤❤❤❤❤❤

Bir kaç sene önce bir haber okumuştum. İngiliz çiftin bebekleri oluyor ama melezden daha koyu zenciye yakın , anne baba sarışın. Koca dna testi istiyor yaptırıyorlar ikisinin bebeği çıkıyor. Sonra araştırıyorlar kadının annesinin anneannesi zenci mi melez mi öyle bişey çıkıyor. Ordan genlerinden almış bebekde :)
Bende bu olayin bir benzerini kibrista adini vermiyim bir merkezde olmus bu olay turk bir cift kadin dogum yaptiginda hayatinin şokunu yasamis bu haberlere kadar cikmis

Bugun testi verdikten sonra cok gezdik🤭 bi kliseye girdim cok güzeldi, birsürü yeri gezdim ama isim bilmiyom resim cekti esim cok🤣 khreshchatyk caddesine gittik, ondan sonra bir yer var ismini bilmiyom bise yokusu🤣 o yokusu indim ciktim nefesim kesildi😀koronada aldigim kilonun acisini burda yasadim😂 yesillik parklar manastirlar buralar cok güzel tarihi yerler var keske son güne denk getirmeseydik ama bidahakine insallah
Pcr testimiz 5 saate geldi aslinda 24 saat dediler yarina gelcekti🤭
Tedaviye giden kibris/kiew herkesin rabbim yüzünü güldürsün insallahhh🥰🥰

Kızlar merhaba,
Bende aranıza yeni katıldım. Yazdıklarınızı okuyorum ve inanın kendim yaşıyormuş gibi heyecanlanıyorum, gözlerim doluyor, tüylerim diken diken oluyor.. Rabbim herkesin dualarını kabul etsin, emeklerini, beklentilerini boşa çıkarmasın inşallah :KK200:

Biz eşimle bu konu hakkında daha çok yeni konuşmaya araştırmaya başladık.. Ben kendimce her gün bir şeyler araştırmaya çalışıyorum...Mesela hep bu konularda Kıbrıs'ı bildiğimizi için ilk oralara baktık ama tesadüfen denk geldiğim bu sayfada Kiev'i de öğrendim ve kafamda karışmadı değil tabii :KK33:

Sanırım buradakilerin %90'ı yumurta donasyonu için gün sayıyor.. Bizim durumumuz daha farklı biz sperm donasyonu için araştırıyoruz... Aranızda sperm donasyonu yaptıran ya da araştıran/yaptıracak olan var mı? Varsa tercihi nereden yana oldu ya da nereyi düşünüyor?

Bir de bir merkezde karar kıldıktan sonra sonuçta tedavinin ilk ayağı yaşadığınız şehirde başlıyor ya, bir sürü test ve 2-3 günde bir ultrasonla yumurtalık kontrolü yapılıyor ya onları herhangi bir kadın doğum doktoruna gidip mi yaptırıyoruz? Doktora gidip bizim yurtdışında tüp bebek tedavimiz olacağı için bu testleri ve kontrolleri istiyorlar mı diyoruz? Böyle bişeyi kabul ediyorlar mı? Merak edilen sorular o kadar çok ki...

Şimdiden teşekkür ederim, hali hazırda tedaviye başlamış, transferi gerçekleşmiş ve süreç hazırlığında olan herkes inşallah tek seferde rüyalarına kavuşur :KK200:

o haberi hatırlıyorum hatta arkadaşlarla aramızda muhabbetini yapmıştık :) :)

Bende bu olayin bir benzerini kibrista adini vermiyim bir merkezde olmus bu olay turk bir cift kadin dogum yaptiginda hayatinin şokunu yasamis bu haberlere kadar cikmis
evet onu da biliyorum canım artık Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah

Kızlar merhaba,
Bende aranıza yeni katıldım. Yazdıklarınızı okuyorum ve inanın kendim yaşıyormuş gibi heyecanlanıyorum, gözlerim doluyor, tüylerim diken diken oluyor.. Rabbim herkesin dualarını kabul etsin, emeklerini, beklentilerini boşa çıkarmasın inşallah :KK200:

Biz eşimle bu konu hakkında daha çok yeni konuşmaya araştırmaya başladık.. Ben kendimce her gün bir şeyler araştırmaya çalışıyorum...Mesela hep bu konularda Kıbrıs'ı bildiğimizi için ilk oralara baktık ama tesadüfen denk geldiğim bu sayfada Kiev'i de öğrendim ve kafamda karışmadı değil tabii :KK33:

Sanırım buradakilerin %90'ı yumurta donasyonu için gün sayıyor.. Bizim durumumuz daha farklı biz sperm donasyonu için araştırıyoruz... Aranızda sperm donasyonu yaptıran ya da araştıran/yaptıracak olan var mı? Varsa tercihi nereden yana oldu ya da nereyi düşünüyor?

Bir de bir merkezde karar kıldıktan sonra sonuçta tedavinin ilk ayağı yaşadığınız şehirde başlıyor ya, bir sürü test ve 2-3 günde bir ultrasonla yumurtalık kontrolü yapılıyor ya onları herhangi bir kadın doğum doktoruna gidip mi yaptırıyoruz? Doktora gidip bizim yurtdışında tüp bebek tedavimiz olacağı için bu testleri ve kontrolleri istiyorlar mı diyoruz? Böyle bişeyi kabul ediyorlar mı? Merak edilen sorular o kadar çok ki...

Şimdiden teşekkür ederim, hali hazırda tedaviye başlamış, transferi gerçekleşmiş ve süreç hazırlığında olan herkes inşallah tek seferde rüyalarına kavuşur :KK200:
Ben varım. Doğum doktoruna gitme kısmını bi dahaki ay öğreneceğim ben de. Kievde sperm donasyonu bana cok mantikli gelmedi. Kıbrıs daha mantikli o konuda cunku spermler cryos'tan geliyor. Yabancı diliniz varsa ve kıbrıs içinize sinmediyse yunanistan, çek cumhuriyeti ve ispanya da iyi tüp bebek konusunda. Kıbrısta fiyatlar 4 bin euro. Ilaclari buradan alıyorsunuz.

Back