Allahin izniyle bu son sefer olsun. Heyecanla bekliyoruz ...
Hadi insaallah guzel haberlerini alalim canim
Hayirli olsun tedaviniz önceki tedavilerde mi hit deydi birde merak ettigim kibrista kiev gibi paket tedaviler varmibugün yumurta ve sperm alındı döllendirilmeye başlandı yarın bize bilgi verecekler. bakalım durum nedir
O zaman brnim hem tatil hem tedavi planim patlar:))şimdilik bu uygulama charter uçuşlar için varmış ve dediğiniz gibi otel dışına da çıkılamıyormuş. bugün sordum biz de elektronik bileklik uygulamasına dahil olabiliyor muyuz diye bana böyle söylediler.
Çok teşekkür ederim. benim tedavilerim british'te oldu ve yine orada devam ediyor.Hayirli olsun tedaviniz önceki tedavilerde mi hit deydi birde merak ettigim kibrista kiev gibi paket tedaviler varmi
O zaman brnim hem tatil hem tedavi planim patlar:))
Gunes otel demisin? Genelde oraya gidiyomus tedavi icin olanlar..1 haziranda bir sürü değişiklik var belki tatil de yaparsın :) bir de benim karantina otelim apart gibi bir yer. belki de daha büyük otellerde uygulanıyordur bileklik işi.
Kibrista paket tedavi yok canim maalesef kievdeki gibiHayirli olsun tedaviniz önceki tedavilerde mi hit deydi birde merak ettigim kibrista kiev gibi paket tedaviler varmi
Aşırı haklısın. Şekeri uzun bir süre bırakmıştım aslında meyve dışında yemiyordum sonra işte doktora falan gidip bu haberi alınca psikolojik olarak yıkıldım ve ne anlamı var diyerek her şeyi bozdum. Yeniden başlamam lazim en baştan, o ilk adimı atsam gelecek de korkuyorum biraz sanırım yeniden o yollara girmeyeSagligimiz icin canim sende yaparsin hele benim gibi obez 24 saat yemekten baska bisey dusunmeyen biri yaptiysa inan sende yaparsin hersey bebek icin ben ilk basladigimda icimden hep soyledim ben bebek icin zayifliyacagim va anne olmak icin herseyi yaparim dedim kendime verdigim motivasyon 35 kilomun gitmesinde cok ise yaradi haa vazgectigim zamanlar olmadimi oldu fakat hemen aklima anne olacagim motivasyonu geldi ve yoluma devam ettim sende dene kendini once ben anne olacağım diye motive et rabbim yardimci oluyor. Inann
Merhaba ,ben burda yeniyim bu konu başlığında. Yaşımdan dolayı bende kıbrısta donasyonu karar verdim .doç dr savaş özyiğit i düşünüyorum sadece burasıyla görüştüm. Temmuz da gidicez .Kızlar merhaba benimde bugün gynolifeta transferim oldu.martta dondurmuştuk.Kıbrısı merak edenler için hala sıkı tedbirler karantina ücreti devam gezmekte serbest değil ama 1 haziranda açılacak gibi bi söylenti var ne kadar doğru belli değil
Hiç dert etme kuzumBenide annem 41 yasinda doğurmus bense 21 yasinda menepozdaydim saka gibi bir dünya malesef kimin ne olacagi belli olmuyor ne sigaram
Var alkolum nede baska menepoz olmasina sebep bir rahatsizlik sebepsiz menepozz
Tamara kuzum transferin ne zaman olucakHanımlar size küçük bir bilgi vereyim. biz kimlik kontrolden geçerken nufus kağıdımız eski tip olduğu için uyarıldık, 1 hazirandan sonra bu kimlikle giremezsiniz dediler, ama internette 30 haziran olarak bilgi var. yakın tarihte gelecek arkadaşlarım bu konuya dikkat etsinler
Sevgilerimle
Beyzoşum sen kievi gezdinmi?Cuma günü dönüyoruz canim, yarin corona testi yaptiracagiz.
Yarın bol bol gezinyok valla biz hic gezemedik hergün klinige gittik, yarin biraz dolasmak istiyoruz pcr test yaptircaz. Bide bize buranin havasi biraz carptibir sicak bir soguk
Karantina olayi kalkmis evet cok sevindiksadece bir kagit doldurcakmisiz.
Ohh süperbugün yumurta ve sperm alındı döllendirilmeye başlandı yarın bize bilgi verecekler. bakalım durum nedir
yaaabugün yumurta ve sperm alındı döllendirilmeye başlandı yarın bize bilgi verecekler. bakalım durum nedir
tebrik ediyorum senii,hatta ayakta alkışlıyorumSagligimiz icin canim sende yaparsin hele benim gibi obez 24 saat yemekten baska bisey dusunmeyen biri yaptiysa inan sende yaparsin hersey bebek icin ben ilk basladigimda icimden hep soyledim ben bebek icin zayifliyacagim va anne olmak icin herseyi yaparim dedim kendime verdigim motivasyon 35 kilomun gitmesinde cok ise yaradi haa vazgectigim zamanlar olmadimi oldu fakat hemen aklima anne olacagim motivasyonu geldi ve yoluma devam ettim sende dene kendini once ben anne olacağım diye motive et rabbim yardimci oluyor. Inann
Birisi benden iştah açıcı istediğinde hep düşünüyorum o nasıl oluyor acabatebrik ediyorum senii,hatta ayakta alkışlıyorumbende dün gittim diyetisyene,bugun de basladim ,ayy suan cok açım
ahh zazacım,bütün günüm bunu düşünmekle geçtiBirisi benden iştah açıcı istediğinde hep düşünüyorum o nasıl oluyor acaba
İştahsızlık yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?