selam arkadaslarım butun ıyı dıleklerınız için cok saolun bu arada benım tedavımde hıt te oldu yanlız rahım ıyı kalınlasmısdı cok sukur ılk olcumde 8.5 son olcusde 11.5 ama hayırlısı rabbım onu bana nasıp etmeyecekse hıc bır sekılde olmaz zaten ben bıraz kadercıyım hıte gelınce sadece 5 dk gordum hayırlısı olsun bakalım dua edın bebeklerımız ıcın

sen ne zaman gıdıyorsun ıns rıvına

ben perşembe günü dr gidiyorum o dr geldikten sonra savaş beyi arar bilgi alırım soracam işte kullanmam gereken ilaçlar varmı diye falan bende diğer arkadaşlar gibi olmak istemiyorum rahim hazırlansın öyle hayırlısı bekliyorum ben ...

inşallah bir aksilik olmaz sıkma sen canını, daha günü varmış hem. ayrıca işe yaramayacak olsa boşuna vermezlerdi bence :)

walla dün bütün günüm yazılanları okumakla geçti zaten :) o kadar çok şey yazılmış ki.. ama süper olmuş, yazanların ellerine sağlık :) "sonra ikiz değil tekiz oluyor derken ne demek istediniz acaba" :) bunu anlamadım ben.. bi şeyler kaçırmışım galiba okurken :)
bir de ufak bir sorum daha olacak, olursa inşallah ben ikiz olmasını çok istiyorum ama ikizlerin tehlikesi oluyor mudur ? sizlerin paylaşacağı birşeyler var mıdır bu konuda?

seldaselda transferin hayırlı olsun umarım gönlündeki sayıca bebeklerine kavuşursun
tuttu tutmadı diye odaklanma rahat ol stresten seni üzen herşeyden uzak dur progesteron olarak ne veriyolar
bende yakında hite gidiyorum bizimki sperm donasyonu yumurta toplandıktan sonra dönücez transfere gidince 2gün kalmayı düşünüyoruz sen hangi otelde kaldın fiyatı nekadardı kahvaltı ve akşam yemeği varmıydı bilgi verirsen çok sevinirim
fazla soru sordum biliyorum
herşey gönlünce olsun

efsune tesekkür ederim dikkate alıyorum :)

Aysevi cok tesekkur ederim bana acıklamalı yazmıssın.sen adet gryorsun sanırım ben adet olmuyorum,adet ile ilgili donem bitti bende(mnpz)valla bende ne yapacam b ılmıyorum oradada ince cıkarsa ne olur nasıl kacarım ordan bılmem valla:)dondururuz sonra yaparız transefr dıyolar eğer rahım ince cıkarsa diye..neyse sevgiler

Günaydın kızlar herkes

Dry arkadaşım
Espri yapmıştım. ne bileyim yaşlanınca insan ikiz taşıyamıyor sanki. Bütün 45 üstüne bakıyorum bir embriyoyu ya kabuleniyor ya kabullenemiyor. Bir arkadaşın dediği gibi Rosa- bu tedavilerin başarı oranı % 70-80. Ammmmmaaaaa kaygılıysan korkuyorsan vs vs başarı çok düşüyor. Neyse herşey kısmet diyelim kapatalım . Yani sana geç kalmaaaaaa demek istedim.

selam8 rabbım herkese ıstedıgı herseyı nasıp etsın oncelıklı ben hıtle ongorusmeye gıtmedım burdakı dr hazırladı benı bana sadece adetten sonra esrofen gunde 2tane coraspırın 1 tane bırde elevıt 1 tane verdıler onunla rahım 8.5 bır haftada sonra esım sperm vermek ıcın gıttık ozaman olctu hıt 11.5 dedı esrofen 4 cıktı bu arada dıger ılaclar devam bırde pronex dıye ıgne ekledıler cuma gunu esım sperm verdı pazartesı transfer oldum ben pazartesı sabah gıttım oglen transfer oldum hastanaye yakın crupos dıye apart otel var orda kaldım bır gece 70 tl fena degıl ben sadece yatmak ıcın kullandım

selam seldaselda teşekkür ederim cevapların için bende istanbulda hazırlanıyorum öngörüşmeye bende gitmedim toplama günü gidip dönmeyi düşünüyoruz transferden sonrada 2gece kalalım diyoruz özlem hanımın söylediği otel fiyat önce yüksek geldi ama sen apart 70 tl söyleyince sanırım yemekte yok özlem hanımın verdiği fiyat normalmiş eşim gidelim orda görüşürüz konaklamayı dedi bakalım artık gidince hallaetcez pronex iğne bahsettiğim progesteron bende iğne istiyodum fitil jel falan veriyosalar burdaki druma yazdıracaktım iğneyi tamam ozaman sorun yok inşallah emeklerimizin karşılığını bebeklerimizle alırız herşey gönlünce olsun

Seldaselda,canım senın kendi yumilerinlemi yoksa dnsyn mu? kacıncı gün transerferi yapıldıkı sana...5.ci gün en iyisi dıyorlar??

sevgili leylakbay,

senin bir kızın olduğunu bilmiyordum. daha önce yazmış olabilirsin, gözümden kaçmış. evlat edindin gibi bir şey okudum, yanılıyor muyum? kaç yaşında? neden psikolojik destek alıyor? yazmak istemezsen, sorun değil.

sevgiler

selam arkadaslar sıze bırsey sorcam ozellıkle tecrubelı arkadaslara sorum nakılden sonra surec nasıl gecıyo bende tık yok yanı herhangı bır belırtı vs agrı hıc bırsey yok cok merak edıyorum yaa

selam arkadaslar sıze bırsey sorcam ozellıkle tecrubelı arkadaslara sorum nakılden sonra surec nasıl gecıyo bende tık yok yanı herhangı bır belırtı vs agrı hıc bırsey yok cok merak edıyorum yaa

selda hayırlısı olsun.. inşallah test günü şenlenir buralar.. belirti arama.. bende vardı, kasıklarda batmalar, karıncalanmalar, hafif adet sancısı gibi hareketler vs.. ama sonucu biliyorsun işte.. olması yada olmaması pek bişey değiştirmiyor sanırım.. sen sadece kendine dkkat et.. yorma kendini.. ağır kaldırma, bir yerlere uzanma..etini sütünü yumurtanı eksik etme, beslenmene dikkat et.. aman kabız falan olma:) ve test günün ne zaman?

selam seldaselda,

hayırlısını diliyorum sana.. herşeyden önce unut bu konuyu.. beklemenin belrisizliğin huzursuzluğu kolay bir iş değildir..

ağır kaldırma, hoplayıp zıplama, ama yarımsaatlik yürüyüşleri temiz havayı da ihmal etme..
bol bol yumurta ye... (doğurganlığı artırıyor)

birde hamile seldayı hayal et. resim et kafanda..nasıl bir hamile elbisesi giyerdin. saçını nasıl bağlardın.. karnını öne atarak mı yürüdün. neye aş ererdin mesela..??
beyin ilginç bir organ.. id'in zaman mevhumu yok.. ve ayrıca beyin gördüğü resmi gerçekliği gibi algılayıp hormonları salgılıyor..!!!! aslında bu farkındalığı yüksek bireylerde ama.. secrete oku.. orada dinamikleri adım adım anlatılıyor.. zihnine sözün geçsin. bir tane bile negatif düşünceye izin verme.. bir at arabasının sürücüsü gibi eğeri sende olsun..
iç sıkıntısı gelirse nefes tekniklerini kullan..

eşine sıkıca sarıl. emniyette olduğunu hisset. sevmediğin kişileri bu iki haftalığına çıkar hayatından ve ve ençok istediklerini yap.. ben hep koşuşturan biriis olduğumdan hep boş oturmuştum..

birde komedi filimleri izle.. sürekli güldükçe mutluluk gelecek doğal seretonin hormonun salgılanacak..

yolun açık olsun. bahtın bol..:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…