yosuncum efsunecım cok saolun umut edıyorum her aksam yasın okumaya calısıyorum test gununu unutmaya calısıyorum oturdugum yerde komsulukta yok oyle sıkıcı gecırmeye calısıyorum bakalım hayırlısı ya acaba ılk seferde hamıs olan arkadaslarım lutfen benımle paylasın tecrubelerınızı
yosunnn selam, bu hafta hep kulaklarını çınlattım..
bahçede ekim dikim işleri sırasında örümcek ısırmış. ilk önce anlmadım. aa ne garip iki küçük nokta dedim. gece şiddetli kaşıntı ile uyandım. fenistil sürüp yattım.. 24 saat sonra kaşıntı durulmaz oldu..36 saat sonra alerjik reaksiyonla iki kolumda şişti ve kas ağrısı çektim..parmak ucum uyuştu.. zyrtec attım ve stilex kullandım şimdi şiş ama 2 gün öncesinden daha iyi.. üstelik eldivenle çalışıyordum. nasıl oldu anlamadım..
bu zıpırlardan korkmuyorum ama eldivenle bluz arasından nasıl ısırmış her iki kolumuda pes dedim yani(
bahar hoş geldi ama açılış biraz boktan oldu.. şimdi gidip birde tetanoz iğnesi olmam gerekli galiba. yarın doktora danışacağım bakalım..
aman seni korkutmasın ama kormamayanada fena dokunuyor zıpırlar.:)
yosuncum efsunecım cok saolun umut edıyorum her aksam yasın okumaya calısıyorum test gununu unutmaya calısıyorum oturdugum yerde komsulukta yok oyle sıkıcı gecırmeye calısıyorum bakalım hayırlısı ya acaba ılk seferde hamıs olan arkadaslarım lutfen benımle paylasın tecrubelerınızı
canım saol bende bugun geldım bebıslerımı aldım bakalım kısmetımızde ne var hayırlısı rabbım nasıp etmısse olur ıns
merhaba drymt, yakın zamanda sperm donasyonu denedim ben de. adetin 11.günü gittik. 12.gün yumurta toplandı. 2 gün sonra transferim oldu ve 1 gece dinlenip ertesi gün döndük. yani toplamda 5 gün kalınıyor. eğer transfer sonrası 2 gün dinlenirsen daha iyi olur.
selam8 de sperm donasyonu yaptıracak. o yumurta toplama işleminden sonra dönüp , transfer günü tekrar gidip 2 gün kalacakmış. yani sen de bunu tercih edersen, sadece 2 gün kalman yeterli olur. transferinden sonra 12. gün test yapıyorsun. ve inşallah pozitif sonucu alacaksın :)
merhaba canım istanbulda bahçeci tüp bebek merkezinde hazırlandım drum burçak hanım bende ilk hiti aradığımda ön görüşme istediler tesdüfen burçak hanıma gitttim başka bi konu için oda ben hazırlarım seni hite yollayalım dedi ön görüşme için oraya gitmene gerek yok dedi rahim filmi tsh falan derken bu zamana kadar geldi hazırlanmam bu hafta gidiyorum toplama işleminden sonra dönücem transfere gidince 2gece kalmayı düşünüyoruz bakalım kısmette varsa olucak canım sanada burçak hanımı tavsiye ederim sende istanbuldasın tekrar donasyon düşündüğünde burçak hanımla görüş derim tabi hite gideceksen
baharda bizimde evimizde çiçekler açar inşallah.....
canım hiç bi belirtiye inanma da güvenme de çünkü hepsi yanıltıcı ağrı olursa tutar faln diyolar ama malesef hiç kimse bilemez tutup tutmayacağını.sen tutmuş gibi davran sadece.hareketlerine dikkat et yani canını sıkmak istemem ama olan bu.selam arkadaslar sıze bırsey sorcam ozellıkle tecrubelı arkadaslara sorum nakılden sonra surec nasıl gecıyo bende tık yok yanı herhangı bır belırtı vs agrı hıc bırsey yok cok merak edıyorum yaa
haydi bakalım, hayırlısıyla git, gel :) deneyimlerini, düşüncelerini bekliyorum. ayrıntılı birşekilde yazarsan çok sevinirim. benim gibi adım adım bilgilendir bizi :)
inşallah güzel haberlerle bana da umut olacaksın. senin için dua ediyorum.
bu arada donörü nasıl seçtiniz? savaş beydeki gibi telefonda tarif mi verdin. bazı yerlerde resim istiyorlarmış.
ben ilk denememde araştırırken bir merkez bana katalogdan seçtiriyoruz demişti. o hit miydi hatırlayamadım.[/QUOT
dualarını eksik etme çok ihtiyacım var tabiki bilgilendiricem canım donörü daha seçmdik sadece kan gruplarımızı şimdiden istediler oraya gidince seçicekmişiz evet canım bahsettiğin yer hit sanırım orda kataologdan seçtiriyolarmış resim yok ama diğer tüm bilgilere bakıyosun kısmet artık elimizden geleni yaptık gerisi takdiri ilahi yaradan hepimizin gönlüne göre versin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?