Arkadaslar dr.bana dhea almamı söledi..bu ilacın acık adı tam olarak bumudur? yoksa biosteron dhea mıdır adı? Tam adını bilen varmıdır?yazarsanız sevınırım...dr.a ulasamıyorum.
efsune mrhb nasılsın
umarım hayal ettiğiniz kararlar beklememenin bi faydası olmadığını sana hayal ettirir
ne zaman başlıyorsun yada ne zaman başlamayı hayal ediyorsun lütfen daha ileriye atma içindekileri
formu açtın bizide parçası yaptın ama artık bizde seni uğraşırken görmek istiyoruz iyi dileklerimle sevgiler....
merhabalar
Arkadaslar dr.bana dhea almamı söledi..bu ilacın acık adı tam olarak bumudur? yoksa biosteron dhea mıdır adı? Tam adını bilen varmıdır?yazarsanız sevınırım...dr.a ulasamıyorum.
PAPATYA COK TESEKKUR EDERIMMMMMMMMMMMMMMMMShanticiğim
Bebeğinle güzel vakitler geçir .Bu dakikaların geri dönüşü yok.O hallerini bile çok özleyeceksin. O büyüdükçe de seviyorsun hala yatakları ayıramadık oğlumla 8 yaşına bastı Nasıl ayrılacağız bilemiyorum ama yapışık anne de olmak istemiyorum. Her gece şükrediyorum Yaradana bu güzelliği bana bahşettiği için. Hala gece 1 de fanilasını değiştiriyorum onu izliyorum. Herkesin başına gelsin diyorum. Mimoza da çok güzeldi ama ben buraya o dorumdan daha önce üye olmuştum o yüzden papatya kaldı. Kıza isim Manolya diye de düşündüm ( o da bir çiçek ismi ya hani) ama arkadaşlar pavyon isimlerini anımsatıyor dediler. Asya 'yı da severim ama o Al yazmalım Türkasn sultanın kaderini hiç beğenmediler. Gülce dedim bu sefer de içinde iki tane A olan dört harfli soyadıma uymadı çok silik kaldı e li isim. Babamız da mina , deniz dedi Onlar da unisex geldi. İşte elimde Gülşah ile Güneş kaldı. Dün de bir arkadaşım kız isimlerinin G ile başlaması kötü oluyormuş dedi (Kendisi Gülten)Kafam allak bullak oldu.Şekerlere de yazdıramadık o yüzden isim. Manolya ya ne dersiniz kızlar?
Kitabın ismi 'Tüm hastalıkların zihinsel nedenleri ' Louıse Hay tarafından. Amaa almana gerek yok ben trioid ile ilgili bölümü hemen yazayım.
Trioid---- Aşağılanma. 'Yapmak isteiklerimi asla yapamayacağım.Benim sıram ne zaman gelecek '----Eski sınırlamaları aşıyor ve artık kendimi özgür ve yaratıcı bir biçimde ifadeye izi veriyorum.
Aşırı çalışması ------Dışarıda bırakıldığı için şiddetli öfke,gazap.------Ben hayatın merkezindeyim ve kendimi ve gördüğüm her şeyi beğeniyor ve onaylıyorum.
Az çalışması --------Vazgeçme. Kendini umutsuz bir biçimde bstırılmış hissetme.------Kuralalrı beni tümüyke destekleyen yeni bir hayat yaratıyorum.
Guatr--------Acı çektirildiği,cezalandırıldığı için nefret duyma.Kendini kurban olarak görme.Kendisini hayatta engellenmiş hissetme. ---Hayatının hakimi, yöneticisi benim .Kendim olmakta özgürüm.
Tabii ilksöz ve sonsöz de çok önemli Biraz alıntı yapacağım izninizle yazardan ve çevirmen Semra Ayanbaşı .
Çocuklar ve hayvanlar çok açık oldukları için Çevrelerindeki yetişkinlerin bilinçlerinden çok etkilenirler. Ondan dolayı onlarla çalışırken etrafındaki yetişkinlerin de bilinci temizlenmeli.
Unutmayı metafizik neden'e ulaşmak fiziksel alanın ardındaki zihinsel nedene ulaşmak demektir. Örneğin bana kabızlıkbir hastam olsanız, sizin kendi sınırlılılığına ve yatarsizliğinize inananve bu yüzden de yerine koyamayacağı korkusuyla bir şeyleri bırakmaktan, koyuvermekten korkan bir insan olduğunuzu anlardım. Bu ayrıca siizn eski, acı vericibir anıyı sürekli kafanızda yaşatıtığınız, bir türlü atamadığınız anlamına da gelebilir. Ya da artık size katkıda bulunmayan bir ilişkiyi, doyum vermeyen bir işi veya artık işinize yaramayan kimi eşyayı bırakmaktan korkuyor olabilirsizi. Par a konusunda cimri olabilirsiniz. RAHATSIZLığnız bana zihinsel tutumunuzla ilgili birçok ipucu verecektir.
Size gergin bir tutumla içinize yeni bir şey alamayacağınızı anlatmaya çalışırdım.Evrenin soluk almanızı sağlayan o gücüne güvenmenizi sağlamaya çalışırdım ki böylece hayatın ritmleriyle birlikte akabilesiniz. Korku kalıplarından kurtulmanıza yardımcı olur ve size zihninizi farklı biçimde kullanarak yeni güzel deeyimler devresini nasıl yaratacağınızı öğretirdim. Sizden eve gidip dolaplarınızı boşaltmanızı ve yeni şeylere yer açmak için tüm yararsız eşyayı atmanızı isteyebilrdim.Ve bunu yaparken de yüksek sesle ' Eskiden kurtuluyor ve yeniye yer açıyorum demenizi isterdim. Ve siz bu terk ve feragat etme prensibibni anlamaya başladıkça, bu sıkı tuta ve alıkoyma biçimi olan kabızlık da çözülecektir. Beden artık yararlı olmayanı rahatça dışarı bırakacaktır.
SEVGİ- HUZUR, SEVİNÇ ve KENDİNİ ONAYLAMA kavramlarını sık yineleyinnnnnnLouıse L. Hay
Çok teşekkürler Efsune , bebeğim 4.5 aylık oldu.İkisinide edineceğim, bizi yetiştirirlerken yaptıkları hataları yapmamaya azami dikkat göstereceğim.Sizlerde kavuşacaksınız bebeklerinize , bu tedavilerin başarı şansı çok yüksek , %70-80 , birinde olmazsa diğerinde mutlaka....
selam,
evet biosteron dhea 25mg lık isteyeceksin.. günde kaç adet .. benimki ilk başta 2 kere akşam yatmadna önce 1 ay sonrada günde 4 tane 2 sabah 2 akşam vermişti..
seninki nasıl bir reçete verdi dhea için??
eczanaede olmaz ise söyle getirtiyorlar.. yok diye boşuna arama depodan istetsinler..
moralini bozma canım kalınlaşır bekle allah hayırlısını verir inşallah ama sen sakin ol ilaçlarını kullan gidene kadar için ferah olsunCanım cok tesekkür ederim alakan için..benim lac tedavım 25 martta basladı bugun bugun edrometruim olcumune gıttım 6.5 mm cıktı cok moralim bozuldu,hemsıre ile gorustum bana biosteron dhea verdi sabah aksam yutulacak,ayrıca bir de bant verdi 2 tane yapısacak ,48 saat kalacak ve yeniden yenısı takılacak..benım gıtmeme cok az kaldı yani 6 sında ordayız..bu ilacların 5gunde,6 gunde faydası olacakmı ki?dier ılaclarım corasprın 1 tane,estoferm 2 adetten,3 adete cıkardı bugun işte,bırde gece yatarken elevit 1 tane..
bende sabah 09.00 da 1 tane corasprın+1 tane dhea oldu.
aksamları 20.00 da 3 tane estoferm
gece ise 01.00 da 1 tane elevit
Bant ise yeni yapıştı..Ama işte moralim bozuldu bu kadar az gun kalmıs bana ılave ilacları bugun al içmeye basla dedı..zaten kalmıs suarada bır kac gün...Nasıl olacak bilmemki????SEVGİLER
Buarada ben 1 yıldır artık adt.olmuyorum.ve dns olcak benimki..
Canım cok tesekkür ederim alakan için..benim lac tedavım 25 martta basladı bugun bugun edrometruim olcumune gıttım 6.5 mm cıktı cok moralim bozuldu,hemsıre ile gorustum bana biosteron dhea verdi sabah aksam yutulacak,ayrıca bir de bant verdi 2 tane yapısacak ,48 saat kalacak ve yeniden yenısı takılacak..benım gıtmeme cok az kaldı yani 6 sında ordayız..bu ilacların 5gunde,6 gunde faydası olacakmı ki?dier ılaclarım corasprın 1 tane,estoferm 2 adetten,3 adete cıkardı bugun işte,bırde gece yatarken elevit 1 tane..
Bant ise yeni yapıştı..Ama işte moralim bozuldu bu kadar az gun kalmıs bana ılave ilacları bugun al içmeye basla dedı..zaten kalmıs suarada bır kac gün...Nasıl olacak bilmemki????SEVGİLER
canım tabı bılerek degıl tesaduf olarak karsılasmısızdır cunku benım ucak 1.5 saat rotar yapınca daha gec gelecegımızı dusunmusler olabılır bırde ogun donorden yumurta toplayacaklardı belkı tesaduf bılgı veren kadında sıze benzıyor dedı ama boyu 1.70 fazla dedı ama benım boyum okadar degıl yanı bılmıyorum yaa ha bu arada 17 tane yumurtam varmıs 15 tanesını dollemısler
moralini bozma canım kalınlaşır bekle allah hayırlısını verir inşallah ama sen sakin ol ilaçlarını kullan gidene kadar için ferah olsun
Canım cok tesekkür ederim alakan için..benim lac tedavım 25 martta basladı bugun bugun edrometruim olcumune gıttım 6.5 mm cıktı cok moralim bozuldu,hemsıre ile gorustum bana biosteron dhea verdi sabah aksam yutulacak,ayrıca bir de bant verdi 2 tane yapısacak ,48 saat kalacak ve yeniden yenısı takılacak..benım gıtmeme cok az kaldı yani 6 sında ordayız..bu ilacların 5gunde,6 gunde faydası olacakmı ki?dier ılaclarım corasprın 1 tane,estoferm 2 adetten,3 adete cıkardı bugun işte,bırde gece yatarken elevit 1 tane..
günaydın herkeze çok güzel açıklamışsın arkadaş hite giden bir arkadaş başka sitede çok iyi doktor çok güzel tedavi şekli derken derken yumurta toplandıktan sonra iptal olmuş progesteron aşırı yükselmiş iptal etmişler demekki aynı dedigin gibi tedavi şekillerinden olan bişey amannn ben haticeye degil neticeye bakarım istedikleri kadar güler yüzlü olsunlar ilgili olsunlar işlerini iyi yapmaları önemli netice kötü oldumu napayım ben güler yüzlerini ilgilerini o arkadaş busefer olmazsa ikinciye bedava sözü almıştı acaba şimdi iptal olunca bedava olacakmı bidaki töbe töbe nelerde geliyor aklıma bazen amannn allah yardım etsin genede herkeze.Günaydın kizlarrrr
Epeydir yazmıyordum ama okuyordum.islerim biraz yogun bu aralar.kosturmaca içindeyim...
Yeni arkadaslar hosgeldiniz.eski sayfalarda butun bilgiler var.okursaniz sizin icin isin değişik boyutları acisindanda faydalı olur diye düşünüyorum.ama kısaca yine bilgi vereyim.kibrisin maliyeti yaklaşık,4500 Euro civarı ama buna otel ve uçak dahil değil.onlarida siz ayarlarsanız daha ekonomik oluyor.ama pazarlık yapilabilen kliniklerde var.istanbulda herhangi bir doktor takibinizi yapabilir.zaten fazla bişey yok belli aralıklarla rahim kalınlığı ölçümü yapılacak.bir kere gitmeniz yeterli oluyor.yumurta donasyonu yapacaksanız en fazla 5 gun kalmanız yeterli.ama esınız onden gidip spermi verirse siz sonrada giderseniz 2 gece kalmanız yetiyor.sperm donasyonunu ise cok bilmiyorum ama daha fazla kalmanız gerekir.yumurta takibi toplanması ve transferi daha uzun bir zaman alıyor.
Bu arada ördek bence rahim kalınlığın az.benimde ayni senin gibi olmuştu.sen sanırım hite gidiyorsun ,maalesef hitte hep böyle yapıyorlar.onlarin tedavi seklini beğenmiyorum.gitmene az bir süre kala öğrenip sok oluyorsun ve fazla vaktin olmuyor.heemn dhea ve estrofem bant baslatiyorlar.ama gec kalmis oluyorsun.sonrada gittiğinde hanımefendi sizin rahminiz bu kadar kalinlasiyor maalesef deyip transferi yapmaya kalkıyorlar.ilkinde benim rahim 7.2 olmuştu tuttu ama sonra dusuk yaptım.ikincisinde ise 6,5 ile transferi yapmak istediler ben istemedim,ve vazgeçtim.sonradan vazgeçtiğim icin onlarla ters düştük benden donorun parasını istediler.sanki yumurtalari iki kisiye paylastirmiyorlarmis gibi..sonrada hitten vazgeçip dünyaya gittim.orada ise benim rahim faz la kalinlasmiyordu diye iki donor başladılar.bir hafta arayla donorler ilaç başladı ve benim rahim ne zaman kalinlasirsa ona gore transfer yapacağız dediler.ve tedavi oncesi ay lucrin yapıldım ki bu basarı şansını artıran bir ilaç ve rahmin daha uzun süre hazırlanması şansını veriyor.hormonlari baskılarını icin progesteronun erken yükselmesini engelliyor.bu sürede rahim daha da kalinlasabiliyor.eger bu ilacı kullanmazsan tedavinin ortasında daha rahim tam gelişmemisken progesteron yükselip tedavi iptal oluyor.ama nedense hit iyi bir doktor olmasına rağmen. 2 tedavimdede Bana bunu uygulamadı.ama dünyadaki tedavimde adetin 25. Gunüne kadar bekleyebildim ve rahmim daha iyi bir duruma geldi.transferim adetin 25 gunü yapıldı.pozitif oldu ama bu seferde spermler cok kötü oldugu icin dusuk yaptım.
günaydın herkeze çok güzel açıklamışsın arkadaş hite giden bir arkadaş başka sitede çok iyi doktor çok güzel tedavi şekli derken derken yumurta toplandıktan sonra iptal olmuş progesteron aşırı yükselmiş iptal etmişler demekki aynı dedigin gibi tedavi şekillerinden olan bişey amannn ben haticeye degil neticeye bakarım istedikleri kadar güler yüzlü olsunlar ilgili olsunlar işlerini iyi yapmaları önemli netice kötü oldumu napayım ben güler yüzlerini ilgilerini o arkadaş busefer olmazsa ikinciye bedava sözü almıştı acaba şimdi iptal olunca bedava olacakmı bidaki töbe töbe nelerde geliyor aklıma bazen amannn allah yardım etsin genede herkeze.
evet bende bu arkadaşı takip etmiştim hit şöyle hit böyle evet iyi dr olabilir hatta diğer arkadaşlarıda ona yönlendirme yapıyordu demek sonucu böyle olmuş uzun süredir diğer formu okumuyordum dediğin gibi bebeklerim ben sonucu kötü olduktan sonra ne yapayım güleryüzü yinede üzüldüm arkadaşın adına hayır o dr gitmeyeni bile dönderip kendi dr gitmesini istiyordu zaten aklı olan kendisi için hangi dr gideceğini seçer ve gider zaten herkes aynı işi yapıyor tedavi şekilleri aynı......allah yardımcısı olsun ne büyük hayal kırıklığı yaşamıştır...
Foruma girdiğimden beri sizin yazılarınızı okuyorum.Bebeğinizi tebrik ederim.Allah analı babalı sıhhatle büyümesini nasip etsin ve uzun ömürler versin inşallah.Çok teşekkürler Efsune , bebeğim 4.5 aylık oldu.İkisinide edineceğim, bizi yetiştirirlerken yaptıkları hataları yapmamaya azami dikkat göstereceğim.Sizlerde kavuşacaksınız bebeklerinize , bu tedavilerin başarı şansı çok yüksek , %70-80 , birinde olmazsa diğerinde mutlaka....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?