sevgili papatya (mimoza da güzeldi
)
benim de son aylarda öğleden sonra 45 gibi uykum gelirdi, çok normal. çabuk yorulmak, halsizlik, ellerimle bir şeyi tutmakta bile zorlanmak gibi şeyler yaşamıştım. ama doğumdan sonra hepsi geçti. bebek ne zaman doğacak? isim karar verdiniz mi? aslında bir sürü şey sormak istiyorum, ama muhtemelen geçmiş mesajlarında hepsini yazmışsındır, seni tekrar yormak istemiyorum. fırsat bulunca geriye dönük mesajlara bakarım.
benim işlerim yoğun, foruma giremiyorum, ancak iş ve kızım arasında bölüştürebiliyorum zamanımı. o da artık büyüdü. sürekli ilgi istiyor.
sevgiyle kal.
Shanticiğim
Bebeğinle güzel vakitler geçir .Bu dakikaların geri dönüşü yok.O hallerini bile çok özleyeceksin. O büyüdükçe de seviyorsun hala yatakları ayıramadık oğlumla 8 yaşına bastı Nasıl ayrılacağız bilemiyorum ama yapışık anne de olmak istemiyorum. Her gece şükrediyorum Yaradana bu güzelliği bana bahşettiği için. Hala gece 1 de fanilasını değiştiriyorum onu izliyorum. Herkesin başına gelsin diyorum. Mimoza da çok güzeldi ama ben buraya o dorumdan daha önce üye olmuştum o yüzden papatya kaldı. Kıza isim Manolya diye de düşündüm ( o da bir çiçek ismi ya hani) ama arkadaşlar pavyon isimlerini anımsatıyor dediler. Asya 'yı da severim ama o Al yazmalım Türkasn sultanın kaderini hiç beğenmediler. Gülce dedim bu sefer de içinde iki tane A olan dört harfli soyadıma uymadı çok silik kaldı e li isim. Babamız da mina , deniz dedi Onlar da unisex geldi. İşte elimde Gülşah ile Güneş kaldı. Dün de bir arkadaşım kız isimlerinin G ile başlaması kötü oluyormuş dedi (Kendisi Gülten)Kafam allak bullak oldu.Şekerlere de yazdıramadık o yüzden isim. Manolya ya ne dersiniz kızlar?
arkadaslar her ıkınızıde dıger grupta da bu gruptada dıkkatle takıp etmeye calısıyorum.....
Papatya bu bahsettıgın kıtap ısmı nedır acaba? Tıroıt ıle ılgılı olan kısmı benı alakadar edıyor......ama anlayamadıgım hem bız kendı dusuncemızle vucudumuza bu zararları ve hastalıkları verıyoruz sonrada gerımı alıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...keske olabılse........
Efsune senın hayallerın ıcınde cok cok sevındım umarım en kısa surede hayırlısı ıle ulasırsınnnnnnnnnn....
Bır de sana sorum olacak bu alacagın cocukluk terapısı acaba herseyı unutmanı mı saglayacak yada ne olacak......
Hem kendım ıcın hemde evlat edındıgım kızım ıcın soruyorum......
Kendınıze cok ıyı bakın guzel haberlerınızı duymak dılegıyle............................
Kitabın ismi 'Tüm hastalıkların zihinsel nedenleri ' Louıse Hay tarafından. Amaa almana gerek yok ben trioid ile ilgili bölümü hemen yazayım.
Trioid---- Aşağılanma. 'Yapmak isteiklerimi asla yapamayacağım.Benim sıram ne zaman gelecek '----Eski sınırlamaları aşıyor ve artık kendimi özgür ve yaratıcı bir biçimde ifadeye izi veriyorum.
Aşırı çalışması ------Dışarıda bırakıldığı için şiddetli öfke,gazap.------Ben hayatın merkezindeyim ve kendimi ve gördüğüm her şeyi beğeniyor ve onaylıyorum.
Az çalışması --------Vazgeçme. Kendini umutsuz bir biçimde bstırılmış hissetme.------Kuralalrı beni tümüyke destekleyen yeni bir hayat yaratıyorum.
Guatr--------Acı çektirildiği,cezalandırıldığı için nefret duyma.Kendini kurban olarak görme.Kendisini hayatta engellenmiş hissetme. ---Hayatının hakimi, yöneticisi benim .Kendim olmakta özgürüm.
Tabii ilksöz ve sonsöz de çok önemli Biraz alıntı yapacağım izninizle yazardan ve çevirmen Semra Ayanbaşı .
Çocuklar ve hayvanlar çok açık oldukları için Çevrelerindeki yetişkinlerin bilinçlerinden çok etkilenirler. Ondan dolayı onlarla çalışırken etrafındaki yetişkinlerin de bilinci temizlenmeli.
Unutmayı metafizik neden'e ulaşmak fiziksel alanın ardındaki zihinsel nedene ulaşmak demektir. Örneğin bana kabızlıkbir hastam olsanız, sizin kendi sınırlılılığına ve yatarsizliğinize inananve bu yüzden de yerine koyamayacağı korkusuyla bir şeyleri bırakmaktan, koyuvermekten korkan bir insan olduğunuzu anlardım. Bu ayrıca siizn eski, acı vericibir anıyı sürekli kafanızda yaşatıtığınız, bir türlü atamadığınız anlamına da gelebilir. Ya da artık size katkıda bulunmayan bir ilişkiyi, doyum vermeyen bir işi veya artık işinize yaramayan kimi eşyayı bırakmaktan korkuyor olabilirsizi. Par a konusunda cimri olabilirsiniz. RAHATSIZLığnız bana zihinsel tutumunuzla ilgili birçok ipucu verecektir.
Size gergin bir tutumla içinize yeni bir şey alamayacağınızı anlatmaya çalışırdım.Evrenin soluk almanızı sağlayan o gücüne güvenmenizi sağlamaya çalışırdım ki böylece hayatın ritmleriyle birlikte akabilesiniz. Korku kalıplarından kurtulmanıza yardımcı olur ve size zihninizi farklı biçimde kullanarak yeni güzel deeyimler devresini nasıl yaratacağınızı öğretirdim. Sizden eve gidip dolaplarınızı boşaltmanızı ve yeni şeylere yer açmak için tüm yararsız eşyayı atmanızı isteyebilrdim.Ve bunu yaparken de yüksek sesle ' Eskiden kurtuluyor ve yeniye yer açıyorum demenizi isterdim. Ve siz bu terk ve feragat etme prensibibni anlamaya başladıkça, bu sıkı tuta ve alıkoyma biçimi olan kabızlık da çözülecektir. Beden artık yararlı olmayanı rahatça dışarı bırakacaktır.
SEVGİ- HUZUR, SEVİNÇ ve KENDİNİ ONAYLAMA kavramlarını sık yineleyinnnnnnLouıse L. Hay