• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yosunnn selam, bu hafta hep kulaklarını çınlattım..

bahçede ekim dikim işleri sırasında örümcek ısırmış. ilk önce anlmadım. aa ne garip iki küçük nokta dedim. gece şiddetli kaşıntı ile uyandım. fenistil sürüp yattım.. 24 saat sonra kaşıntı durulmaz oldu..36 saat sonra alerjik reaksiyonla iki kolumda şişti ve kas ağrısı çektim..parmak ucum uyuştu.. zyrtec attım ve stilex kullandım şimdi şiş ama 2 gün öncesinden daha iyi.. üstelik eldivenle çalışıyordum. nasıl oldu anlamadım..
bu zıpırlardan korkmuyorum ama eldivenle bluz arasından nasıl ısırmış her iki kolumuda pes dedim yani:((

bahar hoş geldi ama açılış biraz boktan oldu.. şimdi gidip birde tetanoz iğnesi olmam gerekli galiba. yarın doktora danışacağım bakalım..
aman seni korkutmasın ama kormamayanada fena dokunuyor zıpırlar.:)

yosuncum efsunecım cok saolun umut edıyorum her aksam yasın okumaya calısıyorum test gununu unutmaya calısıyorum oturdugum yerde komsulukta yok oyle sıkıcı gecırmeye calısıyorum bakalım hayırlısı ya acaba ılk seferde hamıs olan arkadaslarım lutfen benımle paylasın tecrubelerınızı

yosuncum efsunecım cok saolun umut edıyorum her aksam yasın okumaya calısıyorum test gununu unutmaya calısıyorum oturdugum yerde komsulukta yok oyle sıkıcı gecırmeye calısıyorum bakalım hayırlısı ya acaba ılk seferde hamıs olan arkadaslarım lutfen benımle paylasın tecrubelerınızı

selda sen kaç yaşındasın ya? ben atladım yaşı galiba.. birde ilk yumurta donsayonumu demek istedin yoksa ilk tüp bebek denemesimi??

ben ilk denemede tüp bebek kendi yumurta ile hamile kalmıştım ama 12 gün sonra kalp sesi gelmedi.

ben 27 yasındayım erken menapoz dedıler 22 yasında teshıs koyuldu tup bebek merkezlerıne gıttım muayene paramı bıle gerı teslım ettıler tedavıye bıle almadılar unv hastanelerıde aynı tek caren bu dedıler bu arada test gunum 14 nısan

yosunnn selam, bu hafta hep kulaklarını çınlattım..

bahçede ekim dikim işleri sırasında örümcek ısırmış. ilk önce anlmadım. aa ne garip iki küçük nokta dedim. gece şiddetli kaşıntı ile uyandım. fenistil sürüp yattım.. 24 saat sonra kaşıntı durulmaz oldu..36 saat sonra alerjik reaksiyonla iki kolumda şişti ve kas ağrısı çektim..parmak ucum uyuştu.. zyrtec attım ve stilex kullandım şimdi şiş ama 2 gün öncesinden daha iyi.. üstelik eldivenle çalışıyordum. nasıl oldu anlamadım..
bu zıpırlardan korkmuyorum ama eldivenle bluz arasından nasıl ısırmış her iki kolumuda pes dedim yani:((

bahar hoş geldi ama açılış biraz boktan oldu.. şimdi gidip birde tetanoz iğnesi olmam gerekli galiba. yarın doktora danışacağım bakalım..
aman seni korkutmasın ama kormamayanada fena dokunuyor zıpırlar.:)

efsune saol sabah sabah beni zıplattım oturduğum yerde:) şaka bir yana bizimkide başladı ıvır zıvır ekmeye.. aklına ne gelirse.. domates, patlıcan, fasulye, çengelköy badem, kavun, karpuz, nane, dereotu, marul vs.. pazara gitmeyeceğim sanırım bu yaz ben.. ama onları inipte kim alacak ordan onu düşünüyorum. bana kolay olsun diye kapı girişine en yakın yere konumlandılar gerçi:) bunlar olurken ben tabiki sadece içerden lojistik destek modundayım :) hatta dün bişey söylemek için balkona çıktım bir daha giremedim :) koca bir sürgü kapı.. dışında açık olan bölümü sinek girmesin diye kapatan yine sürgülü bir sineklik var .. dışarı çıktım ve sinekliği kapatmamla çığlık atmam bir oldu.. üzerinde kocaman yeşil bir 8bacaklı vardı.. adını anmak bile benim için kabus anla halimi:) ölsünler istemiyorum ama benm yoluma çıkmasınlar yeter.. hani tam bir gölge etme başka ihsan istemem olayı anlayacağın.. birde arılar var.. şimdi yuva yapma dönemindeler.. onlar yapmaya başlıyor.. eşim bozuyor. bu seferde hepsi birden akşama kadar ortalıkta dolaşıyorlar.. sesleride cabası.. dün düşündüm.. insanlar böyle yerlere hasret.. temiz hava.. cıvıl cıvll kuş sesi.. yeşillik içinde ama bana kabus gibi bazen işte :)

selda boşver komşuları.. söylesen bir dert söylemesen ayrı dert.. internet var elinin altnda komedi filmleri falan bul.. onları seyret.. pc değilde dizüstü kullanıyorsan daha kolay.. koy sehpanaın üzerine seyret yattığın yerden :)

merhaba drymt, yakın zamanda sperm donasyonu denedim ben de. adetin 11.günü gittik. 12.gün yumurta toplandı. 2 gün sonra transferim oldu ve 1 gece dinlenip ertesi gün döndük. yani toplamda 5 gün kalınıyor. eğer transfer sonrası 2 gün dinlenirsen daha iyi olur.
selam8 de sperm donasyonu yaptıracak. o yumurta toplama işleminden sonra dönüp , transfer günü tekrar gidip 2 gün kalacakmış. yani sen de bunu tercih edersen, sadece 2 gün kalman yeterli olur. transferinden sonra 12. gün test yapıyorsun. ve inşallah pozitif sonucu alacaksın :)

selam8 , canım seni merak ediyordum ben de :) tarih belli oldu mu? bu ay mı deneyeceksin? hit ön görüşme istemedi demek. ben sorduğum zaman mutlaka ön görüşme istiyoruz demişlerdi. istanbul da neresiyle çalışıyorlar?
bekledin ama inşallah beklediğine değecek :) güzel haberlerle şenlendir bizi :))

merhaba canım istanbulda bahçeci tüp bebek merkezinde hazırlandım drum burçak hanım bende ilk hiti aradığımda ön görüşme istediler tesdüfen burçak hanıma gitttim başka bi konu için oda ben hazırlarım seni hite yollayalım dedi ön görüşme için oraya gitmene gerek yok dedi rahim filmi tsh falan derken bu zamana kadar geldi hazırlanmam bu hafta gidiyorum toplama işleminden sonra dönücem transfere gidince 2gece kalmayı düşünüyoruz bakalım kısmette varsa olucak canım sanada burçak hanımı tavsiye ederim sende istanbuldasın tekrar donasyon düşündüğünde burçak hanımla görüş derim tabi hite gideceksen
baharda bizimde evimizde çiçekler açar inşallah.....

merhaba canım istanbulda bahçeci tüp bebek merkezinde hazırlandım drum burçak hanım bende ilk hiti aradığımda ön görüşme istediler tesdüfen burçak hanıma gitttim başka bi konu için oda ben hazırlarım seni hite yollayalım dedi ön görüşme için oraya gitmene gerek yok dedi rahim filmi tsh falan derken bu zamana kadar geldi hazırlanmam bu hafta gidiyorum toplama işleminden sonra dönücem transfere gidince 2gece kalmayı düşünüyoruz bakalım kısmette varsa olucak canım sanada burçak hanımı tavsiye ederim sende istanbuldasın tekrar donasyon düşündüğünde burçak hanımla görüş derim tabi hite gideceksen
baharda bizimde evimizde çiçekler açar inşallah.....

haydi bakalım, hayırlısıyla git, gel :) deneyimlerini, düşüncelerini bekliyorum. ayrıntılı birşekilde yazarsan çok sevinirim. benim gibi adım adım bilgilendir bizi :)
inşallah güzel haberlerle bana da umut olacaksın. senin için dua ediyorum.
bu arada donörü nasıl seçtiniz? savaş beydeki gibi telefonda tarif mi verdin. bazı yerlerde resim istiyorlarmış.
ben ilk denememde araştırırken bir merkez bana katalogdan seçtiriyoruz demişti. o hit miydi hatırlayamadım.

selam arkadaslar sıze bırsey sorcam ozellıkle tecrubelı arkadaslara sorum nakılden sonra surec nasıl gecıyo bende tık yok yanı herhangı bır belırtı vs agrı hıc bırsey yok cok merak edıyorum yaa
canım hiç bi belirtiye inanma da güvenme de çünkü hepsi yanıltıcı ağrı olursa tutar faln diyolar ama malesef hiç kimse bilemez tutup tutmayacağını.sen tutmuş gibi davran sadece.hareketlerine dikkat et yani canını sıkmak istemem ama olan bu.

gittim geldim dr ilaç olarak sadece estrofem ve folic asit verdi birde eşim ve bana antibiyotik verildi eğer folic asit kullanacaksan eleviti kullanmamam gerektiğini söyledi yani elevit ve estrofem kullanacam folic asiti kullanmayacağım birde tetradox diye antibiyotik eşimim semen tahlili fena değil iyi gibi tabi kurgerlide yaptırdık onuda haftaya rahim ölçümü öğrenmeye gittiğimde alacam bu ara haftaya cuma günü rahime bakılacak dr estrofemi günde iki tane al sonrada pzrts itibaren günde üç olacak dedi
semen tahliline gelince özel bi hastaneydi sperm odası diye bir oda vardı şöyle bir baktım videosu falan var oda iyiydi yani tuvalete gönderselerdi hiç iyi olmazdı eşimi dışarıda bekledim eşim çıkınca şöyle bir silkindi utancından baya suratı asıktı öf ya ne biçim pis iş dedi ya biz ne yapalım....
dr savaş beyi aradı dönor hazırlıkları bitmek üzereymiş yani belki bizde yakında gideriz tedaviye başlayalım dedi ve düğmeye bastı gelecek hafta cumaya yanlız gidecem ölçüm dü şuydu buydu şuan için rahimde problem yok dedi kan tahlilleri de iyi....iki adet arasına denk getirecekler transferi.....

Son düzenleme:
slm papatya hamılelık nasıl gıdıyor bu arada ben pazartesı yumişlerımle bulusdum yanlız bende hıc bır belırtı yok bu konudakı deneyımlerını paylasırmısın

gÜnaydın Seldaselda ve Rowina

Transferleriniz hayırlı olsun. İnşallah tümünüz bebeklerinize kavuşursunuz. Selda belirtileri sormuşsun Ben de yoktu belirti ama zaten adet öncesi belirtilerim de kalmamıştı artık. 3 4 yıl önce olurdu öyle şeyler göğüs şişmesi vs ama artık yoktu. Sana tavsiyem kendini dilemeyi bırak sakinnnnn olllll Efsunenin dediği gibi komedi seyret Yürüyüş yap.Düşünceden uzaklaş. Sen istediğin kadar kendini parçala Yaratıcı senin için bu önünde ki ayları hatta önündeki seneyi dızayn etmiş durumda. Sakin sakin sakinnnn.

Aymoşşş günaydın arkadaşım
Nasılsın. Birazdan köpeği yürüyüşe çıkaracağım. Normal doğum yapmayı göze alabilseydim sen kolaycacık doğururdun toton yer görmüyor dediler dün:)

selam selda nasıl gidiyor
belirtilere lütfen takılma unut transfer olduğunu daha rahat olursun tabi mümkün değil biliyorum ama rahat olmaya çalış
pronex iğne sanırım kalçadan nasıl vurunuyosun merkezdenmi aldın yaşadığın yerdenmi aldın iğneyi vurmak için reçete gerekiyoya kıbrıstan verildiği anlaşılmıyomu şimdi bu takıldı aklıma yardım edersen sevinirim

haydi bakalım, hayırlısıyla git, gel :) deneyimlerini, düşüncelerini bekliyorum. ayrıntılı birşekilde yazarsan çok sevinirim. benim gibi adım adım bilgilendir bizi :)
inşallah güzel haberlerle bana da umut olacaksın. senin için dua ediyorum.
bu arada donörü nasıl seçtiniz? savaş beydeki gibi telefonda tarif mi verdin. bazı yerlerde resim istiyorlarmış.
ben ilk denememde araştırırken bir merkez bana katalogdan seçtiriyoruz demişti. o hit miydi hatırlayamadım.[/QUOT
dualarını eksik etme çok ihtiyacım var tabiki bilgilendiricem canım donörü daha seçmdik sadece kan gruplarımızı şimdiden istediler oraya gidince seçicekmişiz evet canım bahsettiğin yer hit sanırım orda kataologdan seçtiriyolarmış resim yok ama diğer tüm bilgilere bakıyosun kısmet artık elimizden geleni yaptık gerisi takdiri ilahi yaradan hepimizin gönlüne göre versin inşallah...

Back