Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selda ne haber nasılsın nasıl gidiyor
sen ne zaman gıdıyorsun ıns rıvına
Günaydın kizlarrrr
Epeydir yazmıyordum ama okuyordum.islerim biraz yogun bu aralar.kosturmaca içindeyim...
Yeni arkadaslar hosgeldiniz.eski sayfalarda butun bilgiler var.okursaniz sizin icin isin değişik boyutları acisindanda faydalı olur diye düşünüyorum.ama kısaca yine bilgi vereyim.kibrisin maliyeti yaklaşık,4500 Euro civarı ama buna otel ve uçak dahil değil.onlarida siz ayarlarsanız daha ekonomik oluyor.ama pazarlık yapilabilen kliniklerde var.istanbulda herhangi bir doktor takibinizi yapabilir.zaten fazla bişey yok belli aralıklarla rahim kalınlığı ölçümü yapılacak.bir kere gitmeniz yeterli oluyor.yumurta donasyonu yapacaksanız en fazla 5 gun kalmanız yeterli.ama esınız onden gidip spermi verirse siz sonrada giderseniz 2 gece kalmanız yetiyor.sperm donasyonunu ise cok bilmiyorum ama daha fazla kalmanız gerekir.yumurta takibi toplanması ve transferi daha uzun bir zaman alıyor.
merhabalar, sperm donasyonunda süreç daha mı uzun oluyor yoksa daha kısa mı? daha önce yazılanları okuduğum da diğer arkadaşlar sanki daha kısa süreceğini yazmışlardı diye hatırladım da..
inşallah bir aksilik olmaz sıkma sen canını, daha günü varmış hem. ayrıca işe yaramayacak olsa boşuna vermezlerdi bence :)Canım cok tesekkür ederim alakan için..benim lac tedavım 25 martta basladı bugun bugun edrometruim olcumune gıttım 6.5 mm cıktı cok moralim bozuldu,hemsıre ile gorustum bana biosteron dhea verdi sabah aksam yutulacak,ayrıca bir de bant verdi 2 tane yapısacak ,48 saat kalacak ve yeniden yenısı takılacak..benım gıtmeme cok az kaldı yani 6 sında ordayız..bu ilacların 5gunde,6 gunde faydası olacakmı ki? dier ılaclarım corasprın 1 tane,estoferm 2 adetten,3 adete cıkardı bugun işte,bırde gece yatarken elevit 1 tane..
bende sabah 09.00 da 1 tane corasprın+1 tane dhea oldu.
aksamları 20.00 da 3 tane estoferm
gece ise 01.00 da 1 tane elevit
Bant ise yeni yapıştı..Ama işte moralim bozuldu bu kadar az gun kalmıs bana ılave ilacları bugun al içmeye basla dedı..zaten kalmıs suarada bır kac gün...Nasıl olacak bilmemki????SEVGİLER
Buarada ben 1 yıldır artık adt.olmuyorum.ve dns olcak benimki..
walla dün bütün günüm yazılanları okumakla geçti zaten :) o kadar çok şey yazılmış ki.. ama süper olmuş, yazanların ellerine sağlık :) "sonra ikiz değil tekiz oluyor derken ne demek istediniz acaba" :) bunu anlamadım ben.. bi şeyler kaçırmışım galiba okurken :)Aymoşummmm
Günaydın arkadaşım .Yine ne güzel açıklamışssın tıp profumuz sen , Psikiyatr porfumuz Efsune. Yosuncuğum da sanattan sorumlu direktör
Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz Silence ve dry .Bir zahmet geçmişe dönük okuyun.Ben de aynı tedavilerden geçtim Ülkenin en ünlü merkezlerinde 3 denemeden sonra 2 yıl bekledim dediğiniz gibi
psikolojik sürece alışmam için En sonunda donasyon dedik ve şükür bebişi bekliyoruz şimdi.Siz de tez elden karra verin yoksa ikiz değil tekiz oluyor haberiniz olaaaaa
selam arkadaslarım butun ıyı dıleklerınız için cok saolun bu arada benım tedavımde hıt te oldu yanlız rahım ıyı kalınlasmısdı cok sukur ılk olcumde 8.5 son olcusde 11.5 ama hayırlısı rabbım onu bana nasıp etmeyecekse hıc bır sekılde olmaz zaten ben bıraz kadercıyım hıte gelınce sadece 5 dk gordum hayırlısı olsun bakalım dua edın bebeklerımız ıcın
sevgili ördek,
en iyi cevabı aysevi yazmış dikkatli oku derim...
şimdi artık sen dereyi geçiyorsun. şu malzeme eksik diye üzülüp hormonları alt üst edeceğine burdan geri dönüş yok ileri de ve karşı kıyıya geç.. ..ve ilaçlarını al..
bu senin gitmen gereken bir deneyimdi belkide..hamile kalıırsan ne alaaa:)))
üzülmek boş enerji harcamak. ve müsrifliktir unutma.
yapılması gerekeni yap ve tevekkül ile bekle. ne kadar zor gelsede dediğim aslında gerçekte bu..
yapıcı destekleyici olan bizler aslında senin yardımıc egon olarak buradayız :)) unutma..
Günaydın kizlarrrr
Epeydir yazmıyordum ama okuyordum.islerim biraz yogun bu aralar.kosturmaca içindeyim...
Yeni arkadaslar hosgeldiniz.eski sayfalarda butun bilgiler var.okursaniz sizin icin isin değişik boyutları acisindanda faydalı olur diye düşünüyorum.ama kısaca yine bilgi vereyim.kibrisin maliyeti yaklaşık,4500 Euro civarı ama buna otel ve uçak dahil değil.onlarida siz ayarlarsanız daha ekonomik oluyor.ama pazarlık yapilabilen kliniklerde var.istanbulda herhangi bir doktor takibinizi yapabilir.zaten fazla bişey yok belli aralıklarla rahim kalınlığı ölçümü yapılacak.bir kere gitmeniz yeterli oluyor.yumurta donasyonu yapacaksanız en fazla 5 gun kalmanız yeterli.ama esınız onden gidip spermi verirse siz sonrada giderseniz 2 gece kalmanız yetiyor.sperm donasyonunu ise cok bilmiyorum ama daha fazla kalmanız gerekir.yumurta takibi toplanması ve transferi daha uzun bir zaman alıyor.
Bu arada ördek bence rahim kalınlığın az.benimde ayni senin gibi olmuştu.sen sanırım hite gidiyorsun ,maalesef hitte hep böyle yapıyorlar.onlarin tedavi seklini beğenmiyorum.gitmene az bir süre kala öğrenip sok oluyorsun ve fazla vaktin olmuyor.heemn dhea ve estrofem bant baslatiyorlar.ama gec kalmis oluyorsun.sonrada gittiğinde hanımefendi sizin rahminiz bu kadar kalinlasiyor maalesef deyip transferi yapmaya kalkıyorlar.ilkinde benim rahim 7.2 olmuştu tuttu ama sonra dusuk yaptım.ikincisinde ise 6,5 ile transferi yapmak istediler ben istemedim,ve vazgeçtim.sonradan vazgeçtiğim icin onlarla ters düştük benden donorun parasını istediler.sanki yumurtalari iki kisiye paylastirmiyorlarmis gibi..sonrada hitten vazgeçip dünyaya gittim.orada ise benim rahim faz la kalinlasmiyordu diye iki donor başladılar.bir hafta arayla donorler ilaç başladı ve benim rahim ne zaman kalinlasirsa ona gore transfer yapacağız dediler.ve tedavi oncesi ay lucrin yapıldım ki bu basarı şansını artıran bir ilaç ve rahmin daha uzun süre hazırlanması şansını veriyor.hormonlari baskılarını icin progesteronun erken yükselmesini engelliyor.bu sürede rahim daha da kalinlasabiliyor.eger bu ilacı kullanmazsan tedavinin ortasında daha rahim tam gelişmemisken progesteron yükselip tedavi iptal oluyor.ama nedense hit iyi bir doktor olmasına rağmen. 2 tedavimdede Bana bunu uygulamadı.ama dünyadaki tedavimde adetin 25. Gunüne kadar bekleyebildim ve rahmim daha iyi bir duruma geldi.transferim adetin 25 gunü yapıldı.pozitif oldu ama bu seferde spermler cok kötü oldugu icin dusuk yaptım.
walla dün bütün günüm yazılanları okumakla geçti zaten :) o kadar çok şey yazılmış ki.. ama süper olmuş, yazanların ellerine sağlık :) "sonra ikiz değil tekiz oluyor derken ne demek istediniz acaba" :) bunu anlamadım ben.. bi şeyler kaçırmışım galiba okurken :)
bir de ufak bir sorum daha olacak, olursa inşallah ben ikiz olmasını çok istiyorum ama ikizlerin tehlikesi oluyor mudur ? sizlerin paylaşacağı birşeyler var mıdır bu konuda?
seldaselda transferin hayırlı olsun umarım gönlündeki sayıca bebeklerine kavuşursun
tuttu tutmadı diye odaklanma rahat ol stresten seni üzen herşeyden uzak dur progesteron olarak ne veriyolar
bende yakında hite gidiyorum bizimki sperm donasyonu yumurta toplandıktan sonra dönücez transfere gidince 2gün kalmayı düşünüyoruz sen hangi otelde kaldın fiyatı nekadardı kahvaltı ve akşam yemeği varmıydı bilgi verirsen çok sevinirim
fazla soru sordum biliyorum
herşey gönlünce olsun
selam8 rabbım herkese ıstedıgı herseyı nasıp etsın oncelıklı ben hıtle ongorusmeye gıtmedım burdakı dr hazırladı benı bana sadece adetten sonra esrofen gunde 2tane coraspırın 1 tane bırde elevıt 1 tane verdıler onunla rahım 8.5 bır haftada sonra esım sperm vermek ıcın gıttık ozaman olctu hıt 11.5 dedı esrofen 4 cıktı bu arada dıger ılaclar devam bırde pronex dıye ıgne ekledıler cuma gunu esım sperm verdı pazartesı transfer oldum ben pazartesı sabah gıttım oglen transfer oldum hastanaye yakın crupos dıye apart otel var orda kaldım bır gece 70 tl fena degıl ben sadece yatmak ıcın kullandım
selam8 rabbım herkese ıstedıgı herseyı nasıp etsın oncelıklı ben hıtle ongorusmeye gıtmedım burdakı dr hazırladı benı bana sadece adetten sonra esrofen gunde 2tane coraspırın 1 tane bırde elevıt 1 tane verdıler onunla rahım 8.5 bır haftada sonra esım sperm vermek ıcın gıttık ozaman olctu hıt 11.5 dedı esrofen 4 cıktı bu arada dıger ılaclar devam bırde pronex dıye ıgne ekledıler cuma gunu esım sperm verdı pazartesı transfer oldum ben pazartesı sabah gıttım oglen transfer oldum hastanaye yakın crupos dıye apart otel var orda kaldım bır gece 70 tl fena degıl ben sadece yatmak ıcın kullandım
sevgılı efsune.......
cok tesekkur ederım ıkı kıtabına alacagım ınsallah okuduklarımdan anlar vede uygulayabılırım.....
kızım suan psıkolojık destek alıyor zaten bende bılgılerımle desteklersem kısa surede cozulur sanırım.
HOSCAKAL............
Seldaselda,canım senın kendi yumilerinlemi yoksa dnsyn mu? kacıncı gün transerferi yapıldıkı sana...5.ci gün en iyisi dıyorlar??
selam arkadaslar sıze bırsey sorcam ozellıkle tecrubelı arkadaslara sorum nakılden sonra surec nasıl gecıyo bende tık yok yanı herhangı bır belırtı vs agrı hıc bırsey yok cok merak edıyorum yaa
selam arkadaslar sıze bırsey sorcam ozellıkle tecrubelı arkadaslara sorum nakılden sonra surec nasıl gecıyo bende tık yok yanı herhangı bır belırtı vs agrı hıc bırsey yok cok merak edıyorum yaa