bu arada merak edenler 38 yasindayim 32 yasinda erken menapoz oldum 2 sene tup bebek ugrasi verdim yumurta olusmadi her seferinde tedavi iptal edildi. Esimle ortak karar alip donasyona karar verdik ilk girit te yapirdik, memorial semra karaman yonlendirmisti ama tedavi sekli ve emp. 2 adet 3 hucreli ve 1. adet 4 hucreli empriyo yerlestirmislerdi belliydi zaten tutmayacagi ve nihayetinde negatif olmustu. daha sonra kibrista denemeye karar verdik onlarda her seferinde 3 adet 8 hucreli empriyo mutlaka guzel sonuclar bekliyorz dediler ve her seferinde yine husran yine husran..
bu arada merak edenler 38 yasindayim 32 yasinda erken menapoz oldum 2 sene tup bebek ugrasi verdim yumurta olusmadi her seferinde tedavi iptal edildi. Esimle ortak karar alip donasyona karar verdik ilk girit te yapirdik, memorial semra karaman yonlendirmisti ama tedavi sekli ve emp. 2 adet 3 hucreli ve 1. adet 4 hucreli empriyo yerlestirmislerdi belliydi zaten tutmayacagi ve nihayetinde negatif olmustu. daha sonra kibrista denemeye karar verdik onlarda her seferinde 3 adet 8 hucreli empriyo mutlaka guzel sonuclar bekliyorz dediler ve her seferinde yine husran yine husran..
giritte malesef diger arkadaslarinda negatifle sonuclanmisti. Benim berk beyle deneyimlerimde
1. tedavi 3 emp. 8 hucreli beta hcg 11 hamilelik yok dediler ilaci birakmami istemislerdi
2. " 3 emp 8 hucreli beta hcg 34-81-225 olarak devam etti 6.haftalik keseyi gormustuk kanamayla dustu
3. son 4 emp 8 hucreli beta hcg 64-81-31 bugun kanamam basladi
son denemeden once histereskopi yaptirmistim zaten temiz cikmisti
hit teki hemsirede kan pihtilasmasi olmasi soz kunusu olamaz bu asamada dedi genelde 9 haftadan sonraki dusuklerde kan pihtilasmasindan bahsedilebilirmis
esimin sperm sonucunu gonderdim bizim icin yeterli degil dedi ve testler istediler.
aysevi canim malesef oyle bir sansim yok cunku ben yumurta uretemiyorum dedidin gibi esimin spermlerinde sorun olabilir simdi onun uzerinde duruluyor, esimde nasil olur eger benim spermlerde sorun olsaydi nasil 8 hucreli emp. olusuyor diye sorguluyor bilemiyorum bekliycez ve gorucez
mrhb kızlarr bi çarşı gezisi yaptım geldim ama bu dhea mıdır ne karın ağrısıdır bulamadım aysevi canım aslında söylediğin doğru kullanmakta istemiyorum açıkçası dr bir zararı yok kullan demişti ben vazgeçtim kullanmayacam ben direk artık dnsyn gidecem bu benim için zaman kaybından başka bişey değil akşam eşim gelsin onla konuşup dr randevu alcam bu ay ve önümüzdeki ay kıbrısa gitmek istiyorum bebeğimi alıp gelcem kısmet olursa
canım benim savaş bey zaten bulunduğum ile 1 saat arada olan başka bir ilde aracı dr adı verdi ona gidp hepsini yapacam kısmet olursa benim rahimde bi problem yoktu ama yinede baktıracam tüpler açıktı ama giderken herşeyi yapacam eşimin sperm analizi hiv işte hepatit b falan ne varsa kardeşimden almaktan vazgeçtim ahmet beyle konuştum bu bizim için risk falan taşır dedi başkasından alırsanız tedavi daha da kolay olur dendi aklıma yattı onlar daha iyi bilir....hadi hayırlısı inşallah. acaba gitmeden rahim kontrolü, pıhtılaşma testi ve eşinin genetik testlerini falan yaptırsanız mı? haa bir de sen yumurtanı kardeşinden alacaktın galiba onun için de genetik inceleme falan yaptırsanız daha garantili olur sanırım. ama tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir tabii. ben de histeroskopi yaptırıcam bakalım rahim durumu nasıl? sonra da genetik testleri, pıhtılaşma testlerini yaptırayım diyorum ama eşim bu konuda biraz kızıyo bana boşu boşuna bir sürü şey yaptırıyosun diyo. aman ne biliyim işte terslik varsa önceden çıksın istiyorum.
mrhb kızlarr bi çarşı gezisi yaptım geldim ama bu dhea mıdır ne karın ağrısıdır bulamadım aysevi canım aslında söylediğin doğru kullanmakta istemiyorum açıkçası dr bir zararı yok kullan demişti ben vazgeçtim kullanmayacam ben direk artık dnsyn gidecem bu benim için zaman kaybından başka bişey değil akşam eşim gelsin onla konuşup dr randevu alcam bu ay ve önümüzdeki ay kıbrısa gitmek istiyorum bebeğimi alıp gelcem kısmet olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?