Kızlaarr, sizce histeroskopi için hakan yaralıya gitsem mi? bülent urmanın çok iyi olduğunu biliyorum ama istanbulda. ben hakan yaralıya bir kez muayene olmştum. gıcık bir adamdı, suratsızdı biraz o yüzden bir daha gitmek istememiştim. ama işinde iyi olabilir tabii. bir de hakkında ankara dışındaki doktorlara hastaları tüp bebek için kendisine yönlendirmeleri karşılığında para verdiği suçlamaları vardı. hatta bu nedenle tüp bebeğe ihtiyacı olmayanlar bile kliniğine yönlendiriliyormuş. walla ben ankarada 4 tüp bebek merkezine gittim muayene oldum hiçbirinden tam memnun kalmadım. hakan yaralının kliniği güzel sanırım bilgisi de iyi ama yukarıdaki sebepler var. timur gürganın kliniği iyi ama kendisi muayene etmiyor aygül hanım var o bakıyor. recei pabuccunun klinigi cok kotu, belediye otobusu gibi kalabalık, aynı anda 2-3 hastayla ilgileniyor. hakan şatıroğlu içlerinde en cana yakını ama o da bana polikistik over teşhisi koydu. diğer 3 ü sen polikistik over falan değilsin dedi. yani 3 e karsı 1 bilgisinden süphelendim o yuzden. sizce ne yapsam, ankaradan birine mi gitsemi istanbula mı gitsem?
Rowinacığım
sağol iyi dileklerin için. Sayılı günler kaldı evet ama dr kesin bi terih söylemedi.Artık haftaya kesin tarih isteyeceğim Sanıyorum 10 ila 14 nisan arası olur inşallah. Tabii siizn kızınız olacak beraber başladık beraber bitireceğiz .
Aymoşummmm
nasılsın güzel arkadaşım ? Minnoşların nasıl ? Eşin iyiymiş şükür sevindim ençok sen sevindin diye tabii.
Ben de hit i hep tutarım zaten. O adamın cesareti hiçbirinde yok. Bu donasyon meselesine yorduğu kafayı başka bir alanda yorsaydı kesin birşeylerin çözümünü bulur dergilik gazetelik olurdu da işte adamı çok oyalıyoruz işlemlerden başını alamıyor. Neyse bize de lazım yardım değil mi ?
günaydın canım işte asıl problem burda savaş bey verseydi kullanırdım elbet bizim burda devlettte hormon takibimi yapan dr söyledi kullan diye bende senin yazdıklarını okuyunca sanki ayaklarım geri adım attılar giderim savaşın önerdiği dr kullan derse kullanırım hem orası büyük bir il orada bulunması daha kolay olur zaten burası ilçe olduğu için yok bulunmuyorgünaydın kızlar
rowinacığım bu dhea yı doktor verdiyse yani savaş bey söylediyse 1 ay kullan derim tedavi öncesi.1 aydan bişeycikler olmaz.şimdi doktora ben bunu kullanmayacağım dersen ben olsam kıl olurum sen daha iyi biliyorsan kendi tedavini kendin planla derim.ha sen kafadan kullanayayım diyorsan asla...mesela berk bey bana gerek yok ben inamıyorum demişti bende hemen bırakmıştım.ama hit mutlaka kullandırıyor.zaten söylediğim yan etkiler uzun süreli kullanım durumlarında olabilir.tedavi öncesi 1 ay bence yeterli..inşallah ilkinde olurda bir daha kullanmak zorunda kalmazsın.hatta hit bana hamile kalırsam ilk 3 ay dhea ya devam etmemi söylemişti düşün..yani adam hamilelikte bu ilacı verecek kadar cesur.
papatyacığım daha dün gibi kıbrısta koşuşturmanı anlatıyordun 10-14 nisan ikinci kez anneliği yaşayacaksın
inşallah... inan gözlerim doldu belki adım adım her anını bildiğimizden çok yakın dostuma hissettiğim duygular içindeyim...
ayseviciğim eşinle ilişkini bizimkine çok benzetiyorum bizde çok iyi anlaşırız ve iyi vakit geçirirz fakat bir problem olduğunda senin deyiminle bmbadan farksız oluruz.. gerçi ben sesli bomba o sessiz...
yinede kaybetme korkusu yaşayınca hepsinin anlamsız olduğunu anlıyor insan...allah mutluluğunuzu daim etsin belki de iki kişilik bir aile olmaktan birbirimize ara sıra sataşmak zorunda kalıyoruzdur...
haklısın rovina çüki sonuçta yine başbaşa kalınıyor... nazımızı da yine onlar çekiyor tabi onlarınkini de bizler...
senin dhea konusundaki endişelerin bende de oldu ve bir türlü kuıllanmaya başlayamadım...gerçi ben kendimce bir sürü vitamin kullamaya çalıştım fakat hormon lafını duyduğum şeylerden biraz ürküyorum...
gerçi bebek sahibi olan arkadaşlarımız az da olsa kullandılar sanıyorum dhea yı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?