papatyacığım daha dün gibi kıbrısta koşuşturmanı anlatıyordun 10-14 nisan ikinci kez anneliği yaşayacaksın
inşallah... inan gözlerim doldu belki adım adım her anını bildiğimizden çok yakın dostuma hissettiğim duygular içindeyim...
Baharcığım Sana da 10 kere dedik ama dinlemedin bizi. Gelseydin belki şimdilerde beraber doğururduk :) Neyse kısmet hazır olmadan da olmuyor işte Efsunenin dediği gibi. He valla oralarda koskoca laptopu sırf sizin için taşıdım da yazdım Gerçi yazarken de destek alıyordum yani sanki benimleydiniz sağolun kızlar iy ki varsınız. İşte en son İstanbulda Efsune ile buluşmuştum O gün de İst da son günümüzdü ve beinm fazlalık eşyaları Harbiyeden Taksim postanesine taşımam gerekiyordu 12 kg kadarcıkkkk! Yürüyerek taşımadım da kaldığım yerin önüne taksi gelmez taksiye dek sonra da taksiden inip de ptt ye dek ittirmiştim çuvalı. Vallahi Allah yine bana acıdı diyeceğim . Benim ox kocamında o gün başka yerde kalacağı tuttuydu. Aman neyse bu kız çaçaron dedim ya ila geleceğim dedi.Şimdilerde de hergün okulda nete giriyorum zavallı radyasyona maruz kalıyor. Bu arada çirkin bir kız söyleyeyim prensesim prensesimiz diye şımartıyorsunuz ama külkedisi değil kardeşlerine benziyor :) Duymasın tabii ki o benim kanım canım
çocukcağız.
Aymoşum bu tartışmalara takma kafanı. Bunlar hep ilişkide tutku olduğunu gösteriyor. Güzel bir şey Baharcığım olsun iki kişilik ailelerde tartışma olması da sağlıklı çünkü çocuklu ama iletişimsiz bir aileyi ne yapacak insan ? Aymoşum bak sizde de herşey var aşk , tutku, ihtiras, kıskançlık,kin, nefret, kan ..:) Sonuncu olmasın aman aman da ben artık kavga etmekten yoruldum bizimki ile. Kavga başlayınca diyorum ki canım bak nasılsa barışacağız gel birbirimizi üzmeyelim hadi canım hadi. Ben de Rowina gibi cicim hayatım vs diyemem yetiştirmeden sanıyorum ama burada diyorum :) Sen de aynı yolu dene komik oluyor hem de yatıştırıcı.
Yosuncuğummm biz kadınlar illa derdimizi anlatıp paylaşacak hatta böylece yükümüüzü de başkasına atacak birini arıyoruz.Erkekler öyle değil. Aslında çokkkk iyi birşey insanın yakınında bir kankası olması ancak bazen de olaydan hemen sonra bizi onaylayan arkadaş ile ayna tutamıyoruz kendimize. Ben artık olaydan sonra tek başşına düşünüyorum muhasebesini yapıyorum ben de şurada hatalı mıydım acaba diyorum işin içinden çıkamazsam arkadaşları arıyorum. Bir ara onlar da bıkmılardı artık nasılsa bunlar barışır deyip otomatiğe bağlamışlardı hıhı hıhı deyip geçiştiriyorlardı. Ama bence dost dediğin seni hikaye gibi dinlememeli olaya kendi sorunu gibi sahiplenmeli Öyle bir arkadaş edin en kısa zamanda derim uzakta da olsa