• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu arada merak edenler 38 yasindayim 32 yasinda erken menapoz oldum 2 sene tup bebek ugrasi verdim yumurta olusmadi her seferinde tedavi iptal edildi. Esimle ortak karar alip donasyona karar verdik ilk girit te yapirdik, memorial semra karaman yonlendirmisti ama tedavi sekli ve emp. 2 adet 3 hucreli ve 1. adet 4 hucreli empriyo yerlestirmislerdi belliydi zaten tutmayacagi ve nihayetinde negatif olmustu. daha sonra kibrista denemeye karar verdik onlarda her seferinde 3 adet 8 hucreli empriyo mutlaka guzel sonuclar bekliyorz dediler ve her seferinde yine husran yine husran..

geçmiş olsun canım.

sagolun arkadaslar simdiye kadarki tedavilerde hic donmuslarimiz olmadi zaten her seferinde benle beraber 2 yada 3 kisi transfer oluyordu bu sefer size ozeliz dediler yalniz beni transfere aldilar. Aysevi dedigin gibi spermlerde olabilir cunku ben bu seferki transferden once bir takim testler yaptirmistim hersey normal deniyordu, bu arada hit le gorusmeye basladim onlarda esimle ilgili kromozom testleri ve sperm fish testi istediler be yurt disinda yasiyorum bu testler burda biraz zor yapiliyor onumuzdeki hafta icin mahhalle doktorundan ranevu aldim bakalim burda yaptiramazzsak mecburen yine bize Tr yollari gorunuyor bakalim su an beklemedeyim...

sagolun arkadaslar simdiye kadarki tedavilerde hic donmuslarimiz olmadi zaten her seferinde benle beraber 2 yada 3 kisi transfer oluyordu bu sefer size ozeliz dediler yalniz beni transfere aldilar. Aysevi dedigin gibi spermlerde olabilir cunku ben bu seferki transferden once bir takim testler yaptirmistim hersey normal deniyordu, bu arada hit le gorusmeye basladim onlarda esimle ilgili kromozom testleri ve sperm fish testi istediler bendende rahim filmi istediler yurt disinda yasiyorum bu testler burda biraz zor yapiliyor onumuzdeki hafta icin mahhalle doktorundan ranevu aldim bakalim burda yaptiramazzsak mecburen yine bize Tr yollari gorunuyor bakalim su an beklemedeyim...

bu arada merak edenler 38 yasindayim 32 yasinda erken menapoz oldum 2 sene tup bebek ugrasi verdim yumurta olusmadi her seferinde tedavi iptal edildi. Esimle ortak karar alip donasyona karar verdik ilk girit te yapirdik, memorial semra karaman yonlendirmisti ama tedavi sekli ve emp. 2 adet 3 hucreli ve 1. adet 4 hucreli empriyo yerlestirmislerdi belliydi zaten tutmayacagi ve nihayetinde negatif olmustu. daha sonra kibrista denemeye karar verdik onlarda her seferinde 3 adet 8 hucreli empriyo mutlaka guzel sonuclar bekliyorz dediler ve her seferinde yine husran yine husran..

canım hiçmi tutmuyor yoksa düşükmü yapıyorsun??kan pıhtılaşması için baktırdınmı yada histereskopi yapılabilir.rahimde herhangi bir sorun olabilirmi diye..ilkinde neden o kadar düşük hücre oluştu acaba?ya spermden sorun olabilir yada o kullandıkları donörün yumurtaları kalitesizdi.girittede sanırım yumurtalar iki kişiye paylaştırılıyor.d,iğer ailenin sonucu ne oldu??bu sizin spermlerde sorun olup olmadığını gösterir

giritte malesef diger arkadaslarinda negatifle sonuclanmisti. Benim berk beyle deneyimlerimde

1. tedavi 3 emp. 8 hucreli beta hcg 11 hamilelik yok dediler ilaci birakmami istemislerdi
2. " 3 emp 8 hucreli beta hcg 34-81-225 olarak devam etti 6.haftalik keseyi gormustuk kanamayla dustu
3. son 4 emp 8 hucreli beta hcg 64-81-31 bugun kanamam basladi

son denemeden once histereskopi yaptirmistim zaten temiz cikmisti
hit teki hemsirede kan pihtilasmasi olmasi soz kunusu olamaz bu asamada dedi genelde 9 haftadan sonraki dusuklerde kan pihtilasmasindan bahsedilebilirmis
esimin sperm sonucunu gonderdim bizim icin yeterli degil dedi ve testler istediler.

giritte malesef diger arkadaslarinda negatifle sonuclanmisti. Benim berk beyle deneyimlerimde

1. tedavi 3 emp. 8 hucreli beta hcg 11 hamilelik yok dediler ilaci birakmami istemislerdi
2. " 3 emp 8 hucreli beta hcg 34-81-225 olarak devam etti 6.haftalik keseyi gormustuk kanamayla dustu
3. son 4 emp 8 hucreli beta hcg 64-81-31 bugun kanamam basladi

son denemeden once histereskopi yaptirmistim zaten temiz cikmisti
hit teki hemsirede kan pihtilasmasi olmasi soz kunusu olamaz bu asamada dedi genelde 9 haftadan sonraki dusuklerde kan pihtilasmasindan bahsedilebilirmis
esimin sperm sonucunu gonderdim bizim icin yeterli degil dedi ve testler istediler.

canım o halde geriye spermle ilgili faktörler kalıyor.belliki embriyolar çok kaliteli olmuyor.bunun için çapraz uygulama yapabilirler ben hitte onu yaptıracaktım son anda vazgeçtim.yumurtaların yarısını eşin spermiyle yarısını donör spermiyle döllesinler embriyoların gelişiminden anlarız demişti.ve önce eşinin spermiyle olanları transfer ettririsin olmazsa diğer grubu düşünürsün bu arada karmada transfer edilebilir ama bu sefer tutunca kiminki olduğunu anlamazsın demişti hit bana.yada hiç bunlarla uğraşamam dersen direk gidip sapasağlam embriyo donasyonu yaparsın kafan rahat eder.

aysevi canim malesef oyle bir sansim yok cunku ben yumurta uretemiyorum dedidin gibi esimin spermlerinde sorun olabilir simdi onun uzerinde duruluyor, esimde nasil olur eger benim spermlerde sorun olsaydi nasil 8 hucreli emp. olusuyor diye sorguluyor bilemiyorum bekliycez ve gorucez

aysevi canim malesef oyle bir sansim yok cunku ben yumurta uretemiyorum dedidin gibi esimin spermlerinde sorun olabilir simdi onun uzerinde duruluyor, esimde nasil olur eger benim spermlerde sorun olsaydi nasil 8 hucreli emp. olusuyor diye sorguluyor bilemiyorum bekliycez ve gorucez

canım bunun hücre sayısıyla ,ilgisi yok.bizimde kendi tüp bebek denemelerimizde o kadar kaliteli görünüyorduki hep 9-10 hücreli 1.kalite oluyordu.yani kendi yumilerimle düşün.yani bu iş görünürle çok ilgili değil.yani bu emb.ilk 3 günde çok güzel bölünüp sonra bölünmesi durabilir.transferden sonra da bölünmeye devam ediyor çünkü.o sırada bir sorun oluyordur kimse bilemez.benim ilk donasyon denemesinde çok güzel demişlerdi ama oda düştü bende 6-7 haftalık düşük yapıyorum.ve spermden başka sebep bulunamıyor.

sanada cok gecmis olsun aysevicim bilemiyorum bir girdabin icerisindeyiz doktorlardan cok biz kendimiz arastirarak birseyler bulmaya calisiyoruz umarim hepimiz icin olumlu sonuclar alacagimiz guzel gunlerde gelecek insallah yinede umitliyiz...

flory geçmiş olsun...
bir ve ikinci donör denemesinde tutmadığında bence de spermden şüphelenmek gerekir...

ayseviciğim histereskopi tanı amaçlı olacak fakat endometrium kalınlaşması olduğu için sanırım işlem sırasında biyopsi yapılacak....

Kızlaarr, sizce histeroskopi için hakan yaralıya gitsem mi? bülent urmanın çok iyi olduğunu biliyorum ama istanbulda. ben hakan yaralıya bir kez muayene olmştum. gıcık bir adamdı, suratsızdı biraz o yüzden bir daha gitmek istememiştim. ama işinde iyi olabilir tabii. bir de hakkında ankara dışındaki doktorlara hastaları tüp bebek için kendisine yönlendirmeleri karşılığında para verdiği suçlamaları vardı. hatta bu nedenle tüp bebeğe ihtiyacı olmayanlar bile kliniğine yönlendiriliyormuş. walla ben ankarada 4 tüp bebek merkezine gittim muayene oldum hiçbirinden tam memnun kalmadım. hakan yaralının kliniği güzel sanırım bilgisi de iyi ama yukarıdaki sebepler var. timur gürganın kliniği iyi ama kendisi muayene etmiyor aygül hanım var o bakıyor. recei pabuccunun klinigi cok kotu, belediye otobusu gibi kalabalık, aynı anda 2-3 hastayla ilgileniyor. hakan şatıroğlu içlerinde en cana yakını ama o da bana polikistik over teşhisi koydu. diğer 3 ü sen polikistik over falan değilsin dedi. yani 3 e karsı 1 bilgisinden süphelendim o yuzden. sizce ne yapsam, ankaradan birine mi gitsemi istanbula mı gitsem?

mrhb kızlarr bi çarşı gezisi yaptım geldim ama bu dhea mıdır ne karın ağrısıdır bulamadım aysevi canım aslında söylediğin doğru kullanmakta istemiyorum açıkçası dr bir zararı yok kullan demişti ben vazgeçtim kullanmayacam ben direk artık dnsyn gidecem bu benim için zaman kaybından başka bişey değil akşam eşim gelsin onla konuşup dr randevu alcam bu ay ve önümüzdeki ay kıbrısa gitmek istiyorum bebeğimi alıp gelcem kısmet olursa

mrhb kızlarr bi çarşı gezisi yaptım geldim ama bu dhea mıdır ne karın ağrısıdır bulamadım aysevi canım aslında söylediğin doğru kullanmakta istemiyorum açıkçası dr bir zararı yok kullan demişti ben vazgeçtim kullanmayacam ben direk artık dnsyn gidecem bu benim için zaman kaybından başka bişey değil akşam eşim gelsin onla konuşup dr randevu alcam bu ay ve önümüzdeki ay kıbrısa gitmek istiyorum bebeğimi alıp gelcem kısmet olursa

hadi hayırlısı inşallah. acaba gitmeden rahim kontrolü, pıhtılaşma testi ve eşinin genetik testlerini falan yaptırsanız mı? haa bir de sen yumurtanı kardeşinden alacaktın galiba onun için de genetik inceleme falan yaptırsanız daha garantili olur sanırım. ama tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir tabii. ben de histeroskopi yaptırıcam bakalım rahim durumu nasıl? sonra da genetik testleri, pıhtılaşma testlerini yaptırayım diyorum ama eşim bu konuda biraz kızıyo bana boşu boşuna bir sürü şey yaptırıyosun diyo. aman ne biliyim işte terslik varsa önceden çıksın istiyorum.

hadi hayırlısı inşallah. acaba gitmeden rahim kontrolü, pıhtılaşma testi ve eşinin genetik testlerini falan yaptırsanız mı? haa bir de sen yumurtanı kardeşinden alacaktın galiba onun için de genetik inceleme falan yaptırsanız daha garantili olur sanırım. ama tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir tabii. ben de histeroskopi yaptırıcam bakalım rahim durumu nasıl? sonra da genetik testleri, pıhtılaşma testlerini yaptırayım diyorum ama eşim bu konuda biraz kızıyo bana boşu boşuna bir sürü şey yaptırıyosun diyo. aman ne biliyim işte terslik varsa önceden çıksın istiyorum.
canım benim savaş bey zaten bulunduğum ile 1 saat arada olan başka bir ilde aracı dr adı verdi ona gidp hepsini yapacam kısmet olursa benim rahimde bi problem yoktu ama yinede baktıracam tüpler açıktı ama giderken herşeyi yapacam eşimin sperm analizi hiv işte hepatit b falan ne varsa kardeşimden almaktan vazgeçtim ahmet beyle konuştum bu bizim için risk falan taşır dedi başkasından alırsanız tedavi daha da kolay olur dendi aklıma yattı onlar daha iyi bilir....
bu eşler zaten hep öyleler boş ver sen aklına ne geliyorsa yaptır içinde en ufak bi şüphe kalmasın sonra neden bunu yaptırmadım diye kuruntu yaparsın doğrusun arkadaşımm

süper yaptır hepsini tabii. inşallah güzel haberlerle gelirsin. beğenini kazanmışım bu arada hehe çok hoşuma gitti :46:

:)vazgeçtiysen neyse de dhea diye sorduysan bulamazsın demiştik zaten rowinacım.. biosteron olarak isteyeceksin.. birde ellerinde olmuyor zaten istetiyorlar depolardan :) neyse kayıt düşülmüş oldu en azından.. başka bulamayan varsa belki bunları okur ve ulaşır ilacına :)

canım yazdım ismini falan burda toplasan 10 tane ecz var il değil ya ama ben aysevinin yazdığı yorum aklımı karıştırdı sonuçta sağlıkçı bi insan ne dese doğrudur kullanmasamda olur yani kullanacamda ne olcek sanki fsh düşecek mi bakem yok yumi de yok zaten ne uğraşacam
eşimi bekliyorum o doktorun cebini verdiler arayacam akşam

Back