• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaa doktor sitesindeki bazı doktorlar dhea nın deneysel oldugunu tam olarak yararı olup olmadıgının bilinmedigini soyluyorlar. bir de hormon oldugu icin riskleri var, sen de karar vermissin zaten bence de zaman kaybetmeden git.

Culli

Benim donasyonda ilk denememdi. Ancak tedaviye Berk ile başladım Hitle devam ettim en son donor ve transfer Firdevs hanımla noktaladım:) Karma oldu yani. Hiçbirinii de kandırmadım

Berk uzaktan farlutal verdi e2 tavan yaptı ayrıca yumiler pırtladı.O ay Hitle ön görüşmeye gittim Burun spreyi biçiminde Baskılayıcı verdi ama bu arada Firdevs Hanım habire aradı aradı aradı ve de pazarlık da etkili oldu.En sonunda tamam dedim.

Daha öncesinde 2 düşüğüm var . Doğaldan 7 yaşında bir oğlum var ve sonrasında 3 tüp denemem ( bu arada adam spermleri ben de yumileri bozmuşum) var.Bu donasyon sonucu da kız bebeişim olacak işallah Darısı daha da fazlası sizin olsun

Rowinacığım kararına çok sevindim .Ben ve Aysevi hayal kırıklığına dayanamayan tipleriz En kestirme v.e pratik hangisi bizi üzmeyecekse o karada duruyoruz. Bence iyisini yapıyorsun Eş yok hayır derse de Aysevinin çözümü süper. Donorleri kullanırsınız eşin spermleri hızlı dölleyemez az hücreli döllerse paralel olan donor sperm devreye girer. Ama hit extrasını alır canım benim Belki de almaz durumunu anlatırsan . Kimbilir denemekte fayda var.

Son düzenleme:
paptyacım sayılı günler hatta belki saatler falan kaldı değilmi allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ayyy negüzel bizim kız olacak buranın cimcimesi olacak:)

ahhh bu dr neden böyle eşimle beraber aradık cebini kaldırmıyor neyse sabah ola hayır ola olmazsa muayenesini ararız 9 gibi falan belki cmrts açıksa randevu alırım

günaydın kızlar

rowinacığım bu dhea yı doktor verdiyse yani savaş bey söylediyse 1 ay kullan derim tedavi öncesi.1 aydan bişeycikler olmaz.şimdi doktora ben bunu kullanmayacağım dersen ben olsam kıl olurum sen daha iyi biliyorsan kendi tedavini kendin planla derim.ha sen kafadan kullanayayım diyorsan asla...mesela berk bey bana gerek yok ben inamıyorum demişti bende hemen bırakmıştım.ama hit mutlaka kullandırıyor.zaten söylediğim yan etkiler uzun süreli kullanım durumlarında olabilir.tedavi öncesi 1 ay bence yeterli..inşallah ilkinde olurda bir daha kullanmak zorunda kalmazsın.hatta hit bana hamile kalırsam ilk 3 ay dhea ya devam etmemi söylemişti düşün..yani adam hamilelikte bu ilacı verecek kadar cesur.

Kızlaarr, sizce histeroskopi için hakan yaralıya gitsem mi? bülent urmanın çok iyi olduğunu biliyorum ama istanbulda. ben hakan yaralıya bir kez muayene olmştum. gıcık bir adamdı, suratsızdı biraz o yüzden bir daha gitmek istememiştim. ama işinde iyi olabilir tabii. bir de hakkında ankara dışındaki doktorlara hastaları tüp bebek için kendisine yönlendirmeleri karşılığında para verdiği suçlamaları vardı. hatta bu nedenle tüp bebeğe ihtiyacı olmayanlar bile kliniğine yönlendiriliyormuş. walla ben ankarada 4 tüp bebek merkezine gittim muayene oldum hiçbirinden tam memnun kalmadım. hakan yaralının kliniği güzel sanırım bilgisi de iyi ama yukarıdaki sebepler var. timur gürganın kliniği iyi ama kendisi muayene etmiyor aygül hanım var o bakıyor. recei pabuccunun klinigi cok kotu, belediye otobusu gibi kalabalık, aynı anda 2-3 hastayla ilgileniyor. hakan şatıroğlu içlerinde en cana yakını ama o da bana polikistik over teşhisi koydu. diğer 3 ü sen polikistik over falan değilsin dedi. yani 3 e karsı 1 bilgisinden süphelendim o yuzden. sizce ne yapsam, ankaradan birine mi gitsemi istanbula mı gitsem?

didemciğim sen hiç maya tüp bebek merkezine gittinmi?? ben orada tüp yaptırmıştım.osman hoca çok iyi bir hoca biz çok memnun kaldık.gebelikte oldu ama 7 haftalık düştü zaten ondan sonrada osman hoca hemen testleri istedi.öyle 3 tane yapalım ondan sonra falan demedi.diğerlerinide orada yaptırdım.bence orasıda çok iyi bir klinik.tavsiye ederim.ama tabi histereskopi yapıp yapmadığını bilmiyorum.ama daha sonrada gönderdiklerim çok memnun kaldılar.çok bilgili iyi bir hoca.ve ben hala onunla görüşüyprum tedavilerimden haberi var kıbrıstan falan..hala onu arayıp akıl danışabiliyorum çok cana yakın biri..

Son düzenleme:
Rowinacığım
sağol iyi dileklerin için. Sayılı günler kaldı evet ama dr kesin bi terih söylemedi.Artık haftaya kesin tarih isteyeceğim Sanıyorum 10 ila 14 nisan arası olur inşallah. Tabii siizn kızınız olacak beraber başladık beraber bitireceğiz .

Aymoşummmm

nasılsın güzel arkadaşım ? Minnoşların nasıl ? Eşin iyiymiş şükür sevindim ençok sen sevindin diye tabii.
Ben de hit i hep tutarım zaten. O adamın cesareti hiçbirinde yok. Bu donasyon meselesine yorduğu kafayı başka bir alanda yorsaydı kesin birşeylerin çözümünü bulur dergilik gazetelik olurdu da işte adamı çok oyalıyoruz işlemlerden başını alamıyor. Neyse bize de lazım yardım değil mi ?

Rowinacığım
sağol iyi dileklerin için. Sayılı günler kaldı evet ama dr kesin bi terih söylemedi.Artık haftaya kesin tarih isteyeceğim Sanıyorum 10 ila 14 nisan arası olur inşallah. Tabii siizn kızınız olacak beraber başladık beraber bitireceğiz .

Aymoşummmm

nasılsın güzel arkadaşım ? Minnoşların nasıl ? Eşin iyiymiş şükür sevindim ençok sen sevindin diye tabii.
Ben de hit i hep tutarım zaten. O adamın cesareti hiçbirinde yok. Bu donasyon meselesine yorduğu kafayı başka bir alanda yorsaydı kesin birşeylerin çözümünü bulur dergilik gazetelik olurdu da işte adamı çok oyalıyoruz işlemlerden başını alamıyor. Neyse bize de lazım yardım değil mi ?

canım papatyacığım,iyiyim arkadaşım daaaa kocayla aramız hala yok...biz fazla kavga etmeyiz desem yalan olmaz ama ettiğimiz zamanda birbirimizin canına okuruz.bu seferde öyle oldu.günlerdir konuşmuyoruz her an patlamaya hazır iki bomba şeklinde geziyoruz...bir söz bir bakış bizi çıldırtabiliyor:)neyse bakalım ne kadar sürecek...

günaydın kızlar

rowinacığım bu dhea yı doktor verdiyse yani savaş bey söylediyse 1 ay kullan derim tedavi öncesi.1 aydan bişeycikler olmaz.şimdi doktora ben bunu kullanmayacağım dersen ben olsam kıl olurum sen daha iyi biliyorsan kendi tedavini kendin planla derim.ha sen kafadan kullanayayım diyorsan asla...mesela berk bey bana gerek yok ben inamıyorum demişti bende hemen bırakmıştım.ama hit mutlaka kullandırıyor.zaten söylediğim yan etkiler uzun süreli kullanım durumlarında olabilir.tedavi öncesi 1 ay bence yeterli..inşallah ilkinde olurda bir daha kullanmak zorunda kalmazsın.hatta hit bana hamile kalırsam ilk 3 ay dhea ya devam etmemi söylemişti düşün..yani adam hamilelikte bu ilacı verecek kadar cesur.
günaydın canım işte asıl problem burda savaş bey verseydi kullanırdım elbet bizim burda devlettte hormon takibimi yapan dr söyledi kullan diye bende senin yazdıklarını okuyunca sanki ayaklarım geri adım attılar giderim savaşın önerdiği dr kullan derse kullanırım hem orası büyük bir il orada bulunması daha kolay olur zaten burası ilçe olduğu için yok bulunmuyor

papatyacığım daha dün gibi kıbrısta koşuşturmanı anlatıyordun 10-14 nisan ikinci kez anneliği yaşayacaksın
inşallah... inan gözlerim doldu belki adım adım her anını bildiğimizden çok yakın dostuma hissettiğim duygular içindeyim...

ayseviciğim eşinle ilişkini bizimkine çok benzetiyorum bizde çok iyi anlaşırız ve iyi vakit geçirirz fakat bir problem olduğunda senin deyiminle bmbadan farksız oluruz.. gerçi ben sesli bomba o sessiz...
yinede kaybetme korkusu yaşayınca hepsinin anlamsız olduğunu anlıyor insan...allah mutluluğunuzu daim etsin belki de iki kişilik bir aile olmaktan birbirimize ara sıra sataşmak zorunda kalıyoruzdur...

papatyacığım daha dün gibi kıbrısta koşuşturmanı anlatıyordun 10-14 nisan ikinci kez anneliği yaşayacaksın
inşallah... inan gözlerim doldu belki adım adım her anını bildiğimizden çok yakın dostuma hissettiğim duygular içindeyim...

ayseviciğim eşinle ilişkini bizimkine çok benzetiyorum bizde çok iyi anlaşırız ve iyi vakit geçirirz fakat bir problem olduğunda senin deyiminle bmbadan farksız oluruz.. gerçi ben sesli bomba o sessiz...
yinede kaybetme korkusu yaşayınca hepsinin anlamsız olduğunu anlıyor insan...allah mutluluğunuzu daim etsin belki de iki kişilik bir aile olmaktan birbirimize ara sıra sataşmak zorunda kalıyoruzdur...

canım iki kişi olunca uğraşacak bişey olmadığından insan birbirine sarıyor mesela bizde iyi anlaşırız ama en çok bizler kavga ediyoruz heralde iyi anlaştığımızdan kaynaklanıyor:) ama saman alevi gibidir hemen tutuşup hemen sönen cinsinden arada kavga etmekte lazım ben herzaman canım cicimleri sevmem yoksa içimde geçirdiğim buhranları nasıl yenecem

selamlar kızlar.. sohbet koyulaşmış yine :)

mimozacım o kadar yakın haa :) off kıpır kıpır oldum okuyunca:) inşallah sağlıkla gelir.. bir avazda derler ya.. kolaycacık...

aymencim inşallah bir an önce eskiye döner çifte kumrular gibi olursunuz:) biz hep bir didişme içindeyizdir. herşeye karışan, herşeye genelde olumsuz bakan, didikleyen bir yapısı var.. bizim kavgalarımızda benim sabrımın bittiği zamanlara denk geliyor genelde.. eskiden çok uzardı şimdi kısa sürüyor Allahtan.. yoksa orta yerimden çatlarım var ya:) kimse yok burda öyle arkadaşlık edeceğim falan... geçen sene kosgebin girişimcilik eğitimine katılmıştım. orada bir kaç arkadşım oldu ama herkes işinde gücünde olunca arada sırada görüşebiliyoruz onlarla da:)

haklısın rovina çüki sonuçta yine başbaşa kalınıyor... nazımızı da yine onlar çekiyor tabi onlarınkini de bizler...
senin dhea konusundaki endişelerin bende de oldu ve bir türlü kuıllanmaya başlayamadım...gerçi ben kendimce bir sürü vitamin kullamaya çalıştım fakat hormon lafını duyduğum şeylerden biraz ürküyorum...
gerçi bebek sahibi olan arkadaşlarımız az da olsa kullandılar sanıyorum dhea yı....

yosuncuğum didişmeler herkeste var çok iyi anlaşsanda galiba biraz tuzu biberi bu evliliklerin bir taraf genelde daha çok konuşan oluyor herzaman....
yanında konuşabileceğin bir iki güvendiğin arkadaşın olması gerçekten çok önemli...
sen şu an çalşmıyorsun değl mi...
eski arkadaşlarınla internet üzerinden konuşma imkanın yokmu paylaşmak mutlulukları çoğaltır acıları azaltır...
gerçi bizler burdayız birbirimize destek olmak için her ne kadar sanal olsakta birbirimizi çok iyi anladığımızı ve tüm arkadaşların içtenlikle burda olduğunu biliyorum...benim açımdan böyle...

haklısın rovina çüki sonuçta yine başbaşa kalınıyor... nazımızı da yine onlar çekiyor tabi onlarınkini de bizler...
senin dhea konusundaki endişelerin bende de oldu ve bir türlü kuıllanmaya başlayamadım...gerçi ben kendimce bir sürü vitamin kullamaya çalıştım fakat hormon lafını duyduğum şeylerden biraz ürküyorum...
gerçi bebek sahibi olan arkadaşlarımız az da olsa kullandılar sanıyorum dhea yı....

evet canım ürktüm çünkü bizde kanser geçmişi olduğundan anne tarafımda baba tarafımda hep kanserden yitirdiğimiz yakınlarımız var zaten içeriğinide okudum hakikaten aysevinin dediği gibi kansorojen etkisi varmış onun için çekindim tabi ahmet işte ne bileyim savaş derse kullanmam lazım boynum bükülür yani tabi araştırırım öyle kullanırım düşük mg seçerim çünkü bu ilacın 10 mg var zaten şuan bi hormon ilacı kullanıyorum cyclo birde folibol kullanıyorum daha birde öbür dr vereceği ilaçlarda var bakalım hayırlısı

tabi bazı noktalarda yanına arkadaşlarının olması da yeterli olmuyor...
bir yıldır adet görmediğimi hiç kimse bilmiyor geçen gün kanamam olduğunda onlarla paylaşsam ne anlamı varki zaten adet gördüğümü düşünüyorlar.. tabi ki sizlerle paylaştım dr. rahim kalınlaşması var dedi şimdi bundan korkuyorun histereskopi olacak ve sizlerden başka kimse ile paylaşamıyorum...

bu ara randevu aldım yarın gidecez 1 saat ara var bulunduğum yere bakalım ne diyecek kızlarr her defasında bu jinekologlardan öyle utanıyorum ki anlatamam o makasa oturmak ne bileyim işte yerin dibine girip çıkıyorum nedense ben sanki bi yerimi, göstermek istemiyorum hani o kadar bakım yapıyorum temizlik falan gibi niyeyse bi heyecan basıyor beni hele o yanındaki bayanlar sanki bişeyler görmek için can atıyorlar soyunuyorsun yanından ayrılımıyorlar bakıyorlar kendisinin ki aynı değilmiş gibi töbe töbe offf yine aynı şeyler muayene yine aynı sözler vs vs

Back