baharcım bılgılerın için cok saol ama folık hamış olduktan sonra alınmıyomuydu ?? dhes fılan hemen herkes alıyomus
folik asit planlı gebeliklerde 3 ay öncesinden falan başlatılabiliyor. bende iki sene olacak başlayalı.. gerçi bu negatiften sonra herşeyi bıraktm.. sadece cyclo ya devam ediyorum adet olabilmek için.. ama folikasite bende başlayacağım yakın zamanda tekrar.. dhea hakkında da arkadaşlar bilgi vermişler zaten:) bir kaç mesaj öncesinde...
Didocuğum
Kazın ayağı öyle değil Bu üniv hastanesinde bir prof.Zaten adamcağız beleş bakıyor haftada 2 gün hasta kabul. Diğer günler operasyon vs vs . İşi başından aşkın Eh bir de devlet aldı ellernden özel muayene ücretlerini ben olsam ben de nazlanırdım.Extra bir külfet ama bedava. Devlet veriyordur ama cuzidir sanıyorum. Bizim burada genelde asistanlar giriyor doğuma. Ben de pek güvenemiyorum sanki. ir yandan da üniversite donanaımlı. bAHRCIĞIM yok bildiğin hazır içli köftelerden değil bu.Buraya has minik minik yapılıyor ya hani Sen istersen haşlıyorsun istemezsen kızartıyorsun. Birgün birleşsek de yesek o da zor ama hamiş kalana gönderirirm söz .
Bu arada rahim filmi daha yüzeysel ama histeroskopi de iyice ittire ittire bakıyorlar gal,iba. Hem histeroskopideki içeri gönderilen ilaçlar hamiş kalmayı kolaylaştırıyordu galiba yoksa ikisinde de mi ?? Aymoşşşş sen bilirsin ? Hangisine ihtiyaç var dr un bilir bence. Ya da paran varsa detaylı olanı azsa da filmi yaptırt
yok sadece uterusum biraz arkaya dönükmüş onu söyledi.birde içine çizikler attı ki embriyonun tutunması kolaylaşsın diye..ve hist.sonrasında tüp bebek şansları artıyor o da bu yüzden rutin olarak içine çizikler atıyorlar diye:)
hmmm özel muayeneyi kaldırmaları kötü oldu gerçekten. tabii tek kişi ise yetişmesi zordur adamın. ben değiğin içli köfteyi yemiştim. böyle yuvarlak oluyor değil mi elips gibi olmuyor. benim yediğimin içi diğeriyle aynıydı. eski nişanlım mersinliydi de onun annesi yapardı. ama ben pek beceriksizim bu konularda. walla toplanıp şöyle güzel bir ziyafet ne güzel olurdu. yosun da kısır yapardı di mi yosuncum hehe?
oyy anam hastane pahalıyo demek ki. 5000 - 7000 çok fazla yaa. çok ciddi bir durum yoksa ofiste yaptırmak mantıklı dediğin gibi. aysevi bu arada hep aklımda da soramadım bir türlü fotoğraftaki yavru kedicik senin mi?
herkese merhabalar kizlar,
subat ayinda bahsetmistim. dunya tup bebekte 3. kez donasyon yaptiracagim konusunda denedim ve beta hcg 64-81-31 olarak gene dusukle sonuclandi malesef.
herkese merhabalar kizlar,
subat ayinda bahsetmistim. dunya tup bebekte 3. kez donasyon yaptiracagim konusunda denedim ve beta hcg 64-81-31 olarak gene dusukle sonuclandi malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?