baharcım bılgılerın için cok saol ama folık hamış olduktan sonra alınmıyomuydu ?? dhes fılan hemen herkes alıyomus

folik asit planlı gebeliklerde 3 ay öncesinden falan başlatılabiliyor. bende iki sene olacak başlayalı.. gerçi bu negatiften sonra herşeyi bıraktm.. sadece cyclo ya devam ediyorum adet olabilmek için.. ama folikasite bende başlayacağım yakın zamanda tekrar.. dhea hakkında da arkadaşlar bilgi vermişler zaten:) bir kaç mesaj öncesinde...

yosuncum cok saol bılgılerın için sen nerde yaptırdın senın problem ne ??

Kızlaarrr hepinize mutlu günler
Papatya o ne demek yaa doktorun işi yoksa doğuma girecek, yani girmek zorunda değil mi? :44:
Kızlar ben kanamamın azalması için rahmime baktıracağım ya histeroskopi mi yaptırayım rahim filmi mi ne dersiniz?

Didocuğum

Kazın ayağı öyle değil Bu üniv hastanesinde bir prof.Zaten adamcağız beleş bakıyor haftada 2 gün hasta kabul. Diğer günler operasyon vs vs . İşi başından aşkın Eh bir de devlet aldı ellernden özel muayene ücretlerini ben olsam ben de nazlanırdım.Extra bir külfet ama bedava. Devlet veriyordur ama cuzidir sanıyorum. Bizim burada genelde asistanlar giriyor doğuma. Ben de pek güvenemiyorum sanki. ir yandan da üniversite donanaımlı. bAHRCIĞIM yok bildiğin hazır içli köftelerden değil bu.Buraya has minik minik yapılıyor ya hani Sen istersen haşlıyorsun istemezsen kızartıyorsun. Birgün birleşsek de yesek o da zor ama hamiş kalana gönderirirm söz .

Bu arada rahim filmi daha yüzeysel ama histeroskopi de iyice ittire ittire bakıyorlar gal,iba. Hem histeroskopideki içeri gönderilen ilaçlar hamiş kalmayı kolaylaştırıyordu galiba yoksa ikisinde de mi ?? Aymoşşşş sen bilirsin ? Hangisine ihtiyaç var dr un bilir bence. Ya da paran varsa detaylı olanı azsa da filmi yaptırt

Selam baharda geçmiş olsun. umarım çabucak iyileşirsin. fiyatlar arasında neden o kadar fark var acaba? yani yeni teknoloji falan mı kullanıyor senin sorduğun yer acaba? bir de hangi hastane o? bülent bey amerikan hastanesinde yapıyordur heralde. oradaki aletler nasıl acaba? aysevi işlemden sonra sende herhangi sıkıntı oldu mu? internetten baktım bazı komplikasyonlar olabilir falan diyorlar. düşük ihtimaldir heralde değil mi?

bahardalıcığım,normal ameliyathane ortamında yapılan histereskopi var o sorun çok büyükse ve biliniyorsa mesela miyom varsa ve çıkarılacaksa yapılıyor.benim yaptırdığım ofis histereskopi.yani muayenehane şartlarında yapılabiliyor.içeri bir kamera ile bakılıyor.gözle görüyor doktor.filmde ise içeri bir sıvı veriliyor ve film çekilerek sıvının her yerden geçip geçmediğine bakılıyor.senin durumun farklı,senin ofis hist.yaptırman gerek.doktor gözle bakıp görmek zorunda rahim duvarları ne durumda rahmin içinde bir miyom,perde vsvsv varmı diye.birde neden kalınlaşıyor ona bakarlar.endometriozis olabilirmi acaba??
bülent urman kliniğinde yaptı.nişantaşında bir yer art klinik diye bende telefonu falan var.hastanede yapsak en az 5000 demişti.bende istemedim tabi

hmmm özel muayeneyi kaldırmaları kötü oldu gerçekten. tabii tek kişi ise yetişmesi zordur adamın. ben değiğin içli köfteyi yemiştim. böyle yuvarlak oluyor değil mi elips gibi olmuyor. benim yediğimin içi diğeriyle aynıydı. eski nişanlım mersinliydi de onun annesi yapardı. ama ben pek beceriksizim bu konularda. walla toplanıp şöyle güzel bir ziyafet ne güzel olurdu. yosun da kısır yapardı di mi yosuncum hehe?

yok sadece uterusum biraz arkaya dönükmüş onu söyledi.birde içine çizikler attı ki embriyonun tutunması kolaylaşsın diye..ve hist.sonrasında tüp bebek şansları artıyor o da bu yüzden rutin olarak içine çizikler atıyorlar diye:)

:) şu çizik olayını ilk defa duydum.. enteresan geldi.. inşaat işlerinde de yüzey düzse, pürüzsüzse seramik, yeniden sıva vs yapılacaksa falan cizik atılır.. tutsun diye :) aklıma o geldi :)

oyy anam hastane pahalıyo demek ki. 5000 - 7000 çok fazla yaa. çok ciddi bir durum yoksa ofiste yaptırmak mantıklı dediğin gibi. aysevi bu arada hep aklımda da soramadım bir türlü fotoğraftaki yavru kedicik senin mi?

yaparım yapmam mı :) birde dün gidip yeni ekilen tohumlarımıza baktım.. yaklaşık 1 cm lik filizler olmuş çoğunda.. bazılarında hiçbirşey yok :) sadece bakışıyoruz zaten onlarla.. pek oyle yakın temasa geçemiyorum :)

herkese merhabalar kizlar,
subat ayinda bahsetmistim. dunya tup bebekte 3. kez donasyon yaptiracagim konusunda denedim ve beta hcg 64-81-31 olarak gene dusukle sonuclandi malesef.

yok canım benim kedicik değil:) çok tatlı bir foto diye düşündüm bayılıyorum uyuyan kedilere:)

yosunum hakkaten öyle ya bende ev yaptırıken banyodaki fayansların altına çizikler attıklarını görmüştüm bu da aynı hesap işte:)

yosuncuğum

özel bir konu olacak ama yaz sonu faralyaya yazlık ev yaptıracağız. prefabrik istiyoruz. fethiyeden veya yakınlardan önerebileceğin bir şirket var mı acaba?

herkese merhabalar kizlar,
subat ayinda bahsetmistim. dunya tup bebekte 3. kez donasyon yaptiracagim konusunda denedim ve beta hcg 64-81-31 olarak gene dusukle sonuclandi malesef.

canım çok geçmiş olsun..senin donmuşlarlamı denendi?? bence sizinde spermlerde bir sorun olabilir biizmde öyle olduğunu düşünüyoruz..embriyo donasyonu düşünebilirsin artık bence

bu arada merak edenler 38 yasindayim 32 yasinda erken menapoz oldum 2 sene tup bebek ugrasi verdim yumurta olusmadi her seferinde tedavi iptal edildi. Esimle ortak karar alip donasyona karar verdik ilk girit te yapirdik, memorial semra karaman yonlendirmisti ama tedavi sekli ve emp. 2 adet 3 hucreli ve 1. adet 4 hucreli empriyo yerlestirmislerdi belliydi zaten tutmayacagi ve nihayetinde negatif olmustu. daha sonra kibrista denemeye karar verdik onlarda her seferinde 3 adet 8 hucreli empriyo mutlaka guzel sonuclar bekliyorz dediler ve her seferinde yine husran yine husran..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…