Herşey için teşekkürler arkadaşlar, ben konuyu açtım eğer isterse gerekli linkleri vereceğim baştan sona gerek bu site, gerek diğer site okusun. En azından ben bilgilendim dostuma elimi daha bir bilgili uzatabilirim. Kendi adıma çok teşekkürler.
Ancak birşeyi de söylemeden geçemeyeceğim, tepki veren bir arkadşım için
" siz çıktığınız bu yolda hep tek başına mıydınız ? hiç birilerinden destek almak ihtiyacı hissetmediniz mi ? Ben nasıl sayısız tüp yaparken, beni ilk geceden hamile kalmış biri anlamayacaksa, bu yolda öyle bir yol değil mi ? Ben kararımı verdim böyle şeyler duymak istemiyorum derken, size uzatılan yardım ellerini niye başkalarına uzatmaktan kaçıyorsunuz ? Ben kararımı verdim bitti gitii, o ne hali varsa görsün diyecek kadar kolay bir süreç mi ? Kalp evlat diyor, beyin korkuyor bu hiç yaşanmadı mı ? Ben anlamıyorum gerçekten hiç anlamıyorum insanlar nasıl bu kadar kolay karşı kıyıya geçiyorlar, nasıl kendininde bir zamanlar nehrin kıyısında olduğunu unutuyorlar.
Zaten sizleri sürekli rahatsız edecek değilim, bu topicte daimi de olacak değilim. Sorumu sordum cevabımı aldım Allah herkesin gönlüne göre versin.
nasılsın tatlım??
aysevi, hit de yapıyosa süper. hem ayrı ayrı koyması da mantıklı gerçekten. bir de senin rahminin kalınlaşmama sorunu vardı ya. onun için bi çözüm bulamamışlar mıydı? co-kültür diye bişeyler duydum o işe yaramaz mı acaba? bir de o kalınlaşmama problemi kürtajlarla mı ilgiliydi? tekrar kontrol ettirdin mi şimdiki durumu ne diye?
Herşey için teşekkürler arkadaşlar, ben konuyu açtım eğer isterse gerekli linkleri vereceğim baştan sona gerek bu site, gerek diğer site okusun. En azından ben bilgilendim dostuma elimi daha bir bilgili uzatabilirim. Kendi adıma çok teşekkürler.
Ancak birşeyi de söylemeden geçemeyeceğim, tepki veren bir arkadşım için
" siz çıktığınız bu yolda hep tek başına mıydınız ? hiç birilerinden destek almak ihtiyacı hissetmediniz mi ? Ben nasıl sayısız tüp yaparken, beni ilk geceden hamile kalmış biri anlamayacaksa, bu yolda öyle bir yol değil mi ? Ben kararımı verdim böyle şeyler duymak istemiyorum derken, size uzatılan yardım ellerini niye başkalarına uzatmaktan kaçıyorsunuz ? Ben kararımı verdim bitti gitii, o ne hali varsa görsün diyecek kadar kolay bir süreç mi ? Kalp evlat diyor, beyin korkuyor bu hiç yaşanmadı mı ? Ben anlamıyorum gerçekten hiç anlamıyorum insanlar nasıl bu kadar kolay karşı kıyıya geçiyorlar, nasıl kendininde bir zamanlar nehrin kıyısında olduğunu unutuyorlar.
Zaten sizleri sürekli rahatsız edecek değilim, bu topicte daimi de olacak değilim. Sorumu sordum cevabımı aldım Allah herkesin gönlüne göre versin.
yazdığın son cümle çok üzücü.. ve verdiği örtük mesajda şu: mesaj çok açık bir davranış bilimci için: allah benim gönlümden geçeni verdi çünkü ben iyiyim. ama size hala vermedi çünkü siz kötüsünüz..
bilinçaltımıza gönderdiği mesaj bu... bunu isteyerek değilde iletişim şekliniz bu olduğu için yaptığınızı bilmekle birlikte buradakileri yine üzecek bir mesaj((((
ben kendi adıma hiç üzülmüyorum çünkü zaten yazdığı mesajın iyi niyetli olmadığı her kelimesinden, vurgusundan belli...böylelerini hiç dikkate almıyorum çünkü alıştık..zaten cevapda verme zahmetine girmemiştim.çünkü bir iki gün burada onu bunu didikleyip alacağını aldıktan sonra gidenlere alıştık.sadece zaman kaybı...
Efsuneciğim netten sipariş vermeden önce bizim kütüphaneye bakayıM dedim.Bir bebeğin günlüğü yoktu ama iki kitap buldum editörü Tahir Özakkaş olan Tabii biraz ağır geldi ama ne kadar ağır sen bilirsin ben yine kendimi zorlayıp teori kısmını da zaman zaman atlayıp örnek vakaları okumaya başladım da yine de dersen ki Tahir Beyin kendi kitabı da bunlar gibi almayacağım. Kitaplar : Kendilik Bozukluklarının Psikoterapisi ve Psikanalitik Psikoterapilerin Karşılaştırılması Yazar J.F. Masterson
.
sevgili aysevi;
zaten sürecin başında olanlar daha hassas olduklarından üzülebilirler.... onlar istemedende hemen etkileniyorlar..
yoksa ben kendi adıma bir üzüntü duymadım.. ben olayımı kabullendim gönlüm rahat ve ferah. ama bu dönem böyle... 2 yıl önce pekte bu farkındalıkta değildim....
kızlar ben hep 21-23 günde regel olurken histereskopiden sonra 25 günde oldum. şimdi ise 30 gün oldu ve hala gelmedi..
menepoz böyle pat diye gelen birşey değildir umarım..
ben yeni geldim dr adam fena takık benim yumilerimin olacağına fsh 41 çıktı artık dnsyn dedim yok bir ay daha bekleyin şimdi bana dhea verdi folibol yanı sırada cyclo yu kullanıyorum iyice hormonlaşacam bu ilacı kullanıp gelin yine yapalım tahlili ondan sonra sonuç yine kötü çıkarsa gidip yapın dedi
ben yeni geldim dr adam fena takık benim yumilerimin olacağına fsh 41 çıktı artık dnsyn dedim yok bir ay daha bekleyin şimdi bana dhea verdi folibol yanı sırada cyclo yu kullanıyorum iyice hormonlaşacam bu ilacı kullanıp gelin yine yapalım tahlili ondan sonra sonuç yine kötü çıkarsa gidip yapın dedi
rowinacığım, 1 ay sorun değil ki. en azından denemedim demezsin..
hormonlaşma lafını tutum..beni güldürdün...
neyseki olumlu bir doktora rastlamışsın :) benimkiler ne yaparsan yap düşmez bu demişler sinirimi zıplatmışlardı ilk başlarda:)
bu bizim devlt hast. dr iyi de daha gencecik karı koca jinekologlar yosuncum banada dendi ama bu adam belki biraz beni umutlandırmak için küçük bir yalana baş vurdu diyelim yoksa il il gezdim dan diye senin çocuğun olmaz olursa dnsyn olur dendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?