Arkadaşlar merhaba,
Yazışmaların çocuğu okuyamadım. Yakın bir arkadaşım da yolunda gitmeyen birşeyler var ve dr. lar istersen donasyon düşün demişler. Yumurta donasyonu yaptıran arkadaşlara bir sorum olacak.
Gerçekten söylendiği gibi, içinizde büyümesi, tekmeleri, kalp atışını duymak yeterli geldi mi ? O bebeğin size ait olduğunu hissedebiliyor musunuz ? Ara ara ruh halinizde gel git oluyor mu ? Psikolojik yardım aldınız mı yoksa çok istediğiniz için üstesinden geldiniz mi ?
Ben bile bazen oğluma çok kızdığımda " kime çektinse" diyen cümlelerle fırçaya başlıyorum. Ama bakıyorum kızdığım huyların bir bölümü benden. Anlatabiliyor muyum kaş, göz benzemesi hikaye. Genetik olarak hiçbir benzerlik olmayacak, kan yoluyla anneden beslense bile dr.lar açık açık onun değil kocasının çocuğu olacağını onun sadece bu hazzı yaşayacağını söylemişler.
Arkadaşım takmış durumda vereceği kararla ya bu hayatı çocuksuz geçirecek yada bir çocuk sahibi olacak. Ben kendimi onun yerine koyuyorum, sanırım yapamazdım. Her baktığımda aklıma gelirdi. Yada aklıma gelme ihtimali beni bitirirdi. Tabiki onu caydırmam gibi birşey yok ama sadece öğrenmek istiyorum, onun yanında olabilmem için öğrenmem gerektiğini düşünüyorum.
Sorularım sizleri üzer türdeyse kusura bakmayın.
Kızlaarrr,
Yosunnn, aysevi, papatya, efsunee lütfen yardım edin. sizin adet kanamanızın miktarı azalmış mıydı yumurta rezerviniz azaldığında? yoksa miktarı aynı kaldı da sadece düzensizleşti mi? benim düzenli oluyor fakat kürtajdan sonra miktarında ciddi bir azalma var. doktora gidicem dönünce ama şimdi bu konu canımı çok sıktı. sizin görüşlerinize ihtiyacam var.
sevgili didem,
kullandığın psikotik ilaçların yan etkilerini oku derim. onca ilaç mutlaka hormonlarada etki ediyordur..
kürtaj sonrası her vücut farklı tepki verir.. ben düşükten sonra iyi bir kanamıştım. son denemeden sonrada..
önemli olan regl olman ve yumurtlama sırasında gelen pıhtıyı yakalaman. 12. yada 14. gün arasında bazı kişlerde farklıda oluyor..
doktora git sonuçta kürtajı yapan baksın bakalım. bir sorun varmı diye..
birde çocuksuz kalacağım diye korktukça vücut korkuyu gerçek algılıyor.. vesvese ve kuruntularında etkili olmuş olabilir.
geçmiş olsun
böbreklede ilgili olabilir bi üroloğa gitsen iyi olur bende geçen ay böle bi durumla karşılaşmıştım böbrek çıktı böbrek iltihaplanmış ondan bu ara geçmiş olsunaymen sağol canım ben diğer ilaca başlamıştım dün daha iyiydim fakat bugün gene çok az kan geldi...
menopozda kanama az da olsa tehlikeli diyor okuduğum yazılarda...
bir yıldır adet görmediğim için bu kanama beni korkuttu idrar yolları diyorum fakat rahim ile ilgili olabilir mi diyede korkmaya başladım...
efsune söylediklerini şimdi okudum papatya suyunun iyi geldiğini biliyorum canım sağol...
ben şimdi hangi dr. gidecem üroloğa mı jinekoloğa mı...
bu donasyonu kabullenme süreci ile ilgili ben de birşey söyleyeyim...
tek çaren bu yol kalınca içinde hiç bir şüphe kalmıyor...
aymen sağol canım ben diğer ilaca başlamıştım dün daha iyiydim fakat bugün gene çok az kan geldi...
menopozda kanama az da olsa tehlikeli diyor okuduğum yazılarda...
bir yıldır adet görmediğim için bu kanama beni korkuttu idrar yolları diyorum fakat rahim ile ilgili olabilir mi diyede korkmaya başladım...
efsune söylediklerini şimdi okudum papatya suyunun iyi geldiğini biliyorum canım sağol...
ben şimdi hangi dr. gidecem üroloğa mı jinekoloğa mı...
bu donasyonu kabullenme süreci ile ilgili ben de birşey söyleyeyim...
tek çaren bu yol kalınca içinde hiç bir şüphe kalmıyor...
Dido,,
Şu telaş işini bir çözsen ne iyi olacak. Evet 2 nin altında ama testi de neredeyse en güvenilir lab da yaptırmışsın. Ben diyorum ki 2 nin altına inmiş amh ((Ama Efsunenein amh hakkında yazdıklarından hiçbir şey anlamadığım için sen onun geçmiş yazılarını da oku) sınırdasın. Yumi sayın gayet iyi Dedik ya biz tek bir yumi ile bile umduk. Tedavilere taşındık. Bak aklıma ne geldi illa kendi yumilerim diyorsan karma yaptırsana ?? Doğuş yapıyor o işi. Hem için de rahat eder. Denedim olmadı ya da oldu dersin . Gerçi sperm gidip en genç yumiyi buluyormuş ama neden öyle olsun ki anlayamadım ?? Kimi yakalarsa onu bulmaz mı :) Her neyse dr daha iyi blir.Firdevs hanımla konuş istersen bu konuyu Savaş Bey de biliyor karma.Hit hayır diyebilir ama durumunu anlat. Hadi istediğiiz için tüm evreni ayaklandırın bakalım!
papatyacım, walla aslında gayet iyi fikir. ben o şekilde yaptıklarını bilmiyordum. ama aslında okuduklarımdan bana en iyisi hit gibi gelmişti. onun yapmaması kötü oldu. ama dediğin gibi konuşmakta fayda var. zaten ekime kadar bişey yapamam, önce ilaçlarımı bırakmam lazım. ondan sonra icraata geçicem inşallah. şimdilik araştırma aşamasındayım. bir de spermlerin en genç ve sağlıklı yumiyi döllediğini ben de duymuştum. doğa en sağlıklı ve güçlü olanı seçme yönünde kodlamış herşeyi, soyların devamını sağlamak için bence. walla aslına bakarsan şöyle çıtır 90-60-90 uzun boylu sarışın güzel bir hatunun yumisiyse bence onu döllesin zaten, beni napcakben kısa, şişman ve karayım :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?