Herşey için teşekkürler arkadaşlar, ben konuyu açtım eğer isterse gerekli linkleri vereceğim baştan sona gerek bu site, gerek diğer site okusun. En azından ben bilgilendim dostuma elimi daha bir bilgili uzatabilirim. Kendi adıma çok teşekkürler.
Ancak birşeyi de söylemeden geçemeyeceğim, tepki veren bir arkadşım için
" siz çıktığınız bu yolda hep tek başına mıydınız ? hiç birilerinden destek almak ihtiyacı hissetmediniz mi ? Ben nasıl sayısız tüp yaparken, beni ilk geceden hamile kalmış biri anlamayacaksa, bu yolda öyle bir yol değil mi ? Ben kararımı verdim böyle şeyler duymak istemiyorum derken, size uzatılan yardım ellerini niye başkalarına uzatmaktan kaçıyorsunuz ? Ben kararımı verdim bitti gitii, o ne hali varsa görsün diyecek kadar kolay bir süreç mi ? Kalp evlat diyor, beyin korkuyor bu hiç yaşanmadı mı ? Ben anlamıyorum gerçekten hiç anlamıyorum insanlar nasıl bu kadar kolay karşı kıyıya geçiyorlar, nasıl kendininde bir zamanlar nehrin kıyısında olduğunu unutuyorlar.
Zaten sizleri sürekli rahatsız edecek değilim, bu topicte daimi de olacak değilim. Sorumu sordum cevabımı aldım Allah herkesin gönlüne göre versin.
adunul arkadaşım,kimsenin karşı kıyıya geçtiği yokki..hala aynı kıyıdayız valla.ama bu konuları düşünen bir insanın önce içinde bunu halletmesi gerektiğini düşünüyorum.yani burada kim ne derse desin kimseyi etkileyemiyor.papatyanın dediği gibi elli defa hadi hadi dediklerimiz bile bizden etkilenmedi.ayrıca öncede yazdığım gibbi bu herkesin kendi akıl süzgecinden geçirip karar vermesi gereken bir süreç.kimse kimseyi bu konuda etkilememeli zaten.kişiliği böyle bir şeye müsait değilse sonradan pişman olup olmayacağını ancak kişi kendisi bilir.ve açıkçası buraya gelip benim kendi çocuğum var ben olsam bunu yapmazdım her baktığımda aklıma gelirdi diyen birini görmek istemiyor olabilir arkadaşlar...hak veriyorum..