Fsh 40 kötü Rowinacığım ama Aysevi şu konuda haklı Kaç tane yumurtluyorsun :) ve grade kaç oluyor Bu önemli. ?
Bir de ben de bir arkadaşı Aydın Bey e yönlendirmiştim ( Yale 'den ) Adamcağızın dili varmadı bir türlü kızı donasyona yollamadı ama yani kızcağız
parapara para emek emek emek En sonunda dnsyona kendi çırpındı da gitti de şimdi hamiş Şükür. Yani bazen dr un da iyiniyeti zzaman kaybı oluyor .
iyiyim şekercim :) dün işlerimiz vardı sabahtan cıktık evden.. akşamda yorgundum şöyle bir telefondan baktım uyumusum sonrasında erkenden :)
bugünde eşim evde yine sabahtan beri. kendine iş yarattı yine.. balkonda.. bir içeri bir dışarı.. çay kahve yemek derken bu saat oldu..
didemcim neredeydin bakalım sen :) hangi şehirde söyle bakeem hahahah :)
benim rahmin yapısı öyle sanırım ne kadar uğraşırsam uğraşayım çok kalınlaşmıyor.ama hep tutuyor yani yeterli kalınlık olmasa hiç tutmazmış.düşük nedeni değil.co kültür hiç tutunamayan embriyo olursa yani arka arkaya hiç tutmazsa bir çare olabilir.kalınlaşmama bence kürtajlardan öncede vardı.tüplerdede bir kere doktor söylemişti biraz rahmin ince diye ama hiç üzerinde durmamıştık.çünkü derdim başkaydı.pgd de trizomi falan çıkıyordu yani down sendromu.
Didocuğum
Ben hit yapmayabilir dedim ama Aysevi nin dediği gibi o da yapar. Hem de Doğuşta yapıldığından çok daha fazla paraya yapıyor.Sanıyorum Doğuş extra bir şey almıyor bu işlem için Hit alıyor. Ben yapmaz derken amh değerin yüzünden yapmaz demek istedim . Ben de aynen karma istiyordum beni hiç konuşturmadı değerimden değil yaşımdan dolayı.Düşük riskini arttırırsınız demişti kendi yuminizi yakalrsa sperm dedi. Doğru dedi bence. Her neyse hiç denemen olmadıysa bence de dene bir kere kendi yumilerinle ama sakinnnn olllllll.
Papatyacım benim için çok sıkıntı olmaz aslında kendi yumilerin olmaz derse. benim daha çok korktuğum rahmimin kötü durumda olmasından dolayı gebe kalamamak. hani çok incelmişse tutmazsa falan diye. yumurtan olmayınca hamile kalmanın çaresi var da rahmin olmayınca çaresi olmuyor. tamam sakin olcam :)) doktora bi gideyim bakalım ne diyecek rahim durumu için bir film çektireyim içim rahat etsin diyorum.
mrhb culii merakını giderelim bence dr öle rast gele dönor seçimi yapmazlar evet hitin dönoru bol ama diğer kliniklerde seçici davranıyorlar titiz çalışıyorlar eğer yapacak bişeyin yoksa ve tek seçenek buysa bebişin olması için bunu seçeceksin emin olki yapanlar şuan dünyanın en mutlu insanlarıdır ben onların yerinde olmayı çok isterdim ama olacak ben inanıyorum inancımı yitirseydim şuan burda bunları yazmazdımherkeze merhaba kızlar ben iki kez kist ameliyatı oldum.2 kez tüp bebek tedavisi gördüm ancak yumurtalarım gelişmediği için tedavilerim aptal olmuştu.geçen ay 3 cü tüp bebek tedavimi oldum ve okadar ilaç almama rağmen birtane yumurta gelişti ve oda bozuk çıktım malesef yani toplam 3 defa tüp bebek tedavisi gördüm.bugün de yine kontrole gittim dr yumurtalarının bozulduğunu ve geç geliştiğini söyledi.artık bu sayfayı kapat dedi bana çok uğraştık dedi.ewt gerçektende çok uğraştık ama olmadı böyleymiş hayırlısı demekten başka söz yok.bence bebek her eve hayırlı uğurlu gelir ama olmayınca olmuyo.buradan sizleri takip ediyorum benimde sanırım son şansım bu tabi donör yumurtayla olursa.artık okadar negatif bakmaya alıştım ki olaylara bilemiyorum sanki herşey ters gidicekmiş gibime geliyo.donöre henüz kesin karar vermiş değilim kolay verilebilecek bir karar deyil tabi ama başkada şansım yokmuş.aklıma takılan bir sürü soru var donörler titizliklemi seçiliyor,eğitimli kişilermi yurt dışından da varmı acaba donör merak ediyorum.kim istemezki güzel boylu bir donör,çünkü kendimde uzun boyluyum zayıfım...hiç kolay bir karar değil.bir kızım olmasını çoook istemişimdir her zaman en azından kız olursa babaya benzeme şansı yüksek.tabi önce hayırlı evlat olması ama korkularım var.donörlerle ilgili gerçekten merkezlere güvenebilirmiyiz.en çok donör hangi merkezde vardır acaba hitin uluslar arası çalıştığını duymuştum sanırım yurt dışındanda donörleri varmış.donörler hakkında ne kadar bilgi veriliyor.bana yardımcı olabilirmisiniz arkadaşlar korkularımı yenmem gerek.
mrhb culii merakını giderelim bence dr öle rast gele dönor seçimi yapmazlar evet hitin dönoru bol ama diğer kliniklerde seçici davranıyorlar titiz çalışıyorlar eğer yapacak bişeyin yoksa ve tek seçenek buysa bebişin olması için bunu seçeceksin emin olki yapanlar şuan dünyanın en mutlu insanlarıdır ben onların yerinde olmayı çok isterdim ama olacak ben inanıyorum inancımı yitirseydim şuan burda bunları yazmazdım
sevgili aysevi;
zaten sürecin başında olanlar daha hassas olduklarından üzülebilirler.... onlar istemedende hemen etkileniyorlar..
yoksa ben kendi adıma bir üzüntü duymadım.. ben olayımı kabullendim gönlüm rahat ve ferah. ama bu dönem böyle... 2 yıl önce pekte bu farkındalıkta değildim....
kızlar ben hep 21-23 günde regel olurken histereskopiden sonra 25 günde oldum. şimdi ise 30 gün oldu ve hala gelmedi..
menepoz böyle pat diye gelen birşey değildir umarım..
hepiniz sağolun kızlarr sizde olmazsanız ben kimden yardım isteyecektim yağmur yağıyordu yoksa ben gidip bütün ecz. arardım eşim işinden dolayı iki tanesine yetişmiş diğerleride kapanmış ama yarın ben gidip arayıp bulamazsam dediğiniz adreste alırım didemciğim ayrıca teşekkür ederim çok naziksin canım bulamazsam söz senden isterim.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?