kk da 2012 ekim anne adayları var bazen girip okuyorum biri diyor
hamilelik şöyle geçiyor biri diyor böyle biri diyor midem bulanıyor biri diyor
canım bişeyler çekiyor
canım sıkılınca girip girip gıpta ediyorum onlara
sonrada isyanlara geçiyorum biraz gözyaşı biraz efkar boşuna yırtıyorum kendimi
bizim kaderimiz baştan yazılmış((((((( 43:
merhb papatya cım önerilerin için teşekkür ederim ya siz bana bakmayın ben bazen bazı insanların içine girdiğim zaman ve bana olumsuzluklardan bahsedince böyle kafa geri geri gidiyor isimler çok güzelSelam EFsuneciğim,
Doğru söylüyorsun. İnsan istemeye görsün demiş ya Simyacı bütün evren bu isteğin için ayaklanır diye İşte öyle ben yaşadıklarımı anlatsam sen anlatsan hangi taşları oynattık bir bilseler ne bileyim herkesin bir hikayesii var ama işte bir düşünür de demiş ya Dünya cesurlarındır diye ( kimdi acep )
Yeter ki inan inan inan. Bugün kontrolüm var öğleden sonra. Oradaki baş ebe diyor ki eh Papatya hanım siiz herkese anlatıyorum azmin elinden bir şey kaçmadı ( ben yine de Allah izin verdiği kadar diyorum da ) Yıllardır gelip gittiniz en sonunda dileğinize kavuşacaksınız. Ben de bıyık altından gülüyorum da öyle ya da böyle çok istersen olur arkadaşım sen o enerjiyi havalandırıyorsun olayların akışı da ona göre değişir çoğunlukla. Evet çok istedim ama kendi yumimle ama iyilik perimin yumisiyle ama eşiminkiyle ama başkasıyla Ne yapalım bazı ödünler verilecekse de feda olsun dedik artık. Hayatta en kızdığım şey başkaları yüzünden istediğimi yapamamdır. Yani tabii toplumu da rahatsız etmeyecek istekler dahilinde.
Ben de seninle aynı fikirdeyim Terapistle birebir görüşmenin yerini kitap alamaz ama azıcık konuya yakınlaşmayı yoğunlaşmayı sağlar sanıyorum.
Ben de çok mutluyum Herkes mutlu olsun. İsim konusunda bir şey yok kafamda Nilsu Pelin Gülce Gülşah var. Şah lı isimleri seviyorum ama onlardan da fazla yok . Artık bir müddet bebek falanca diye kalacak çocukcağız .
Görüşürüz yine
canım ya artık girmeyecem gerçekten biraz saçmaladım kaç gündür üzerime bi olumsuzluk çökmüş gitmiyorda kafa biraz böylerowinacığım kaç deneme yaptında böyle olumsuz konuşuyorsun??neden kendine böyle acımayı bir kenara bırakıp ta denemeye başlamıyorsun??daha yaşın kaç??burada yaşı ne kadar büyük insanlar bile senin gibi düşünmüyorlar...önünde çok uzun bir zaman var ve sen daha deneme bile yapmadın, hemen kaderine razı geliyorsun böyle yapınca size kızıyorum.neden girip o gereksiz şeyleri okuyorsun.lütfen kendine gel...saçmalama...
Rowinaaaaa ah be kuzum neden eziyet ediyosun kendine. ben de ilk zamanlar hamile ya da çocuklu kadın görmeye dayanamıyodum, çok üzülüyodum. o yüzden bu dönemi atlatana kadar çocuklu ortamlardan uzak durdum. iş yerinde çocuk muhabbeti başladığında hemen ordan uzaklaştım. sen bir de hamile kadınların muhabbeti arasına atıyosun kendini, boğuluyorsun. yapma zaten yeterince acıyor yaramız birde kaşıyıp kanatmaya ne gerek var. umut etmek, inançlı olmak bizi hayata bağlayan şey, sakın kaybetme. bir kitapta okuduğum ilginç bir hikaye var:
2. dünya savaşında nazi toplama kampındaki bir esir rüyasında bir ermişin kendisine 1 ay sonra savaşın biteceğini ve kurtulacaklarını söylüyor. o sırada da kampta ölümcül bir salgın hastalık var. adam bu rüyaya o kadar inanıyor ve umut ediyor ki salgın hastalıktan etkilenmeyen pek az insan arasında bulunuyor. sonra o tarih gelip savaş bitmeyince adam umudunu kaybediyor ve adamda hastalığın belirtileri ortaya çıkıyor, 2-3 gün sonra da ölüyor.
daha çok gençsin elbet bebeğini kucağına alacaksın sen de, umutlu ol yeter
selam orde34,
ne yaptın tedavin ne aşamada? pek yazmıyosun?
işte benim kuzucuklarım
ayyy çokkk tatlılar şey sarısı dahada güzellll
allah iyiliğini versin dido yakıştı sana didocum diyecem tamam halloldu eklenmiş benzetmen bi harika ama ben evde kedi vb tür hayvan besleyemiyorum benim alerji problemim var küçükten beri bronşit hastalığı çekiyorum toz tüy beni mahvediyor eşimde besleme taraftarı değil ama bizim ayrı bağ bahçe falan var evimiz tabi orda kedi köpek var besleyebiliyoruz yanlız ben kedilerden hep korktum çünkü başıma şöyle bi olay geldi yazdı kayınvalideme gitmiştim aşağıda biber temizliyorduk salça yapmak için belki çoğunuz bilirsiniz evden bana meyve falan hazırla getir dediler bende yukarı çıktım kapıda aralıkmış ancak daha mutfağa girmeden salak gibi ışığı falanda açmadım balkon ışığı var yeter dedim ne bileyim ya bir miyavlama sesi bir bağırış kediler acayip ses çıkartır yasarı olan erkek diğerleri dişi. isimler de sarı, aslan, tüylü. sarı oğlum harem ağası, kısırlaştırdık tabii ki oldu sana sümbül ağayaa rowina arkadaşlık teklifini kabul ediyorum deyip değişiklikleri kaydete basıyorum ama yine kırmızı görünüyo. sende kabul ettiğim görünüyo mu?
işte benim kuzucuklarım
Kısırımız eksik :) burada olsanız size güzeellll yapardım ev salçası ile de en güzel malzemeler Ayseviden çıkardı mersin in havası mı suyu mu güneşi mi bilmem ama oraların sebze meyvesi farklı oluyor.
evet canım bizim buraların meyvesi salçası dahada farklı en azından dahada ekonomik bugün hava bi güzel 14 derece biraz yalancı bahara benziyor herşeyimizi kendimiz yapıyoruz tarhana,salça,kırmızı biber köy peyniri,çökelek vb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?