• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgli ymb,
allah kızını sana bağışlasın.
yaşadıkların kısa zamanda bayağı çok ve yoğun..
bir bebek kaybı yas tutmayı gerektirir. kolay değil..

yinede doğal yoldan hamile kalman allahın takdirine bir tevekkül göstermen olur. soonuçta hastalık yoksa cinsiyet seçimini ben pek tercih etmedim.

herşey gönlünce olsun. iyi gecelr:))

sevgli ymb,

yinede doğal yoldan hamile kalman allahın takdirine bir tevekkül göstermen olur. soonuçta hastalık yoksa cinsiyet seçimini ben pek tercih etmedim.

sevgli ymb,

Amin canım,
Ben de yaşadıklarımdan sonra cinsiyet seçiminin doğru olmadığına karar verdim.Zaten içime de sinmiyordu. Oğlumu kaybetmeseydim asla böyle bir düşünce aklımdan geçmeyecekti eminim. Çünkü ben kız bebek hastasıyımdır , hep bir kızım olmasını istemiştim , oldu çok şükür.
Zaten , cinsiyeti kıbrıstaki doktor belirlese ne oluyor ki , Allah isterse bebek tutunuyor ve sağlıkla doğuyor.
Demek ki bazı şeyleri anlamam için bunları yaşamam gerekiyormuş.
Senin de her şey gönlünce olsun.
İyi geceler.

canım demek ön görüşme istemediler ben orayı aradıgımda önce gel ön görüş dedilerdi bende önce kim gitcek ne gerek var oda ayrı git gel masraf diye açıkçası orayı kafamdan o yüzden sildim benimki sperm donesyonu ne fark eder gerçi hayırlısı hakkımızda ben bulundugum yerde tüp bebek merkezine hazırlatıp onlar nereye derse oraya gitmek istiyorum sonuçta bu kısmet meselesi olucaksa heryerde olucak bence .

Merhaba benim anladığım sperm donasyonlarını çağırıyorlar.
Oda bence bayanın yumurta kalitesine, durumuna bakıyorlar.
Ona göre karar veriyorlar.Sonuçta kendilerinin başarısı önemli...
Benim fikrim bu sadece...
Evet hepimizin kısmetinde varsa olacak inşallah...

bize karışanlar çok oluyor evet eşime kalsa bundan 4 yada 5 yıl önce yapardık ben hep erteliyordum didemim
eşim çok istiyor ahhh zavallım umarım isteği yerine gelir
kızlarr inşallah o günleri bize yaşatır allahımm
efsune
didemm
aysevi
yosunn
erfat
ördek34
papatya kavuştu zaten ama yine de olsun
rüzgarselin
turbice ismi aklıma gelmeyen arkadaşlarım inş.dileğimiz kabul olur....

Sevgili Rovina
Zor ama kayınvalidene takma derim bu bebekleri kendin için al
sonunda boşanma olsada bence....Çünkü ben kendim için istiyorum bu bebekleri::)))
Bak bebekleri diyorum inşallah hepimizin ikizleri olacak....
Birde HİT i düşün derim ben...
Sen bilirsin ama...

Merhaba kızlar

Bu aralar yazacak fazla birşeyim olmadıgı icin okuyup çıkıyorum.efsunecigim maalesef bu aralar fazla bir bomba haberim yok ama önümüzdeki günler ne gösterecek bilemem:))

Havalar cok kötüydü buraya bile azda olsa kar yağdı duşunun...neyse sonunda hava düzeldi ve benimde ruh Halim düzeldi.hic sevmem soğukları,yağmurları...gecen gun bir arkadaşımla görüştüm epeydir konuşmamıştık..eşiyle bosanacagini öğrendim halbuki çöktükler bir ailelerdi ,bebekleri olmuyor diye tup bebek yapmışlardı ilkinde bir cocukları ikincisinde ise ikizleri olmuştu.yani 3 cocuk yaptılar ve cok istedikleri bir şeydi.demekki bu kadar zor bir yoldan gecmis olmak bile onları bir arada tutmaya yetmedi diye düşündüm.halbuki birbirlerini ne kadar cok seviyorlardı...cok da üzüldüm bu yola girmelerine ama cok kararlilar ve ayrılıyorlar..bende sanki bebeğim olunca dünyadaki butun dertlerimin biteceğini düşünüyorum,esimi zaten cok seviyorum,bebeğimde olunca tamamlanacakmisim gibi geliyordu ama birden bu gercegi düşündüm de hic de olmayacak birşey değil..hayat ne süprizlere dolu..

Aslında size anlatmayacaktim cunku anlatacak halim yoktu,ama simdi yazmaya karar verdim.bundan 15 gun önce esim sabah işyerime geldi ki hic yapmadığı bir şey,cunku cok yogun olur bana benimle konuşması gerektiğini söyledi.ben tabi hemen kötü birşey olduğunu hissettim. Baktimki gözleri kızarmış muhtemelen ağlamış...cok endişeli.."".bende bir yara çıktı onceleri cok önemsemedim ama. Bugün bir doktor arkadasıma gösterdim ve bana derhal daha donanımlı bir hastaneye gitmemi söyledi"" dedi..bende sakinliğimi korumaya çalışarak kötü birşey olabilrmi dedim ve maalesef olabilir büyük ihtimalle kötü birşey dedi.....ve kızlar bir anda dünya basima yıkıldı..ben simdi ist.a gidiyorum dedi bende ben seni Yanliz göndermem bende geliyorum dedim.ve hemen apar topar çıktık eve bile uğramadan ist a gittik.ama ne gitmek....o yol sanki yıllarca sürdü...yol boyu konuştuk en kötüsü ne olabilir dedik iste kemoterapiler vsvsv ama nasıl bir endise icimde anlatamam...sanki bir anda dunyanın sonu geldi,hersey karardı benim icin...butun yol boyunca dua ettim,tanrım ben bebek falan istemiyorum esimi istiyorum,o olmayacaksa bebeği ne yapayım o benim yasama amacım onsuz bir hayat düşünemem diye...esime de sen nereye ben oraya dedim..sen ölürsen bende fazla yaşamamam dedim.kesinlikle bende olmeliyim dedim..gercektende bunu hissettim kızlar..onsuz bir hayatın benim icin hicbir tadı tuzu olmazdı.o benim bu hayattaki en iyi dostum arkadasım sırdaşım beraber eğlendiğim biricik sevgilim diye düşündüm...dünyada hiçkimseyi onun kadar sevmemem diye düşündüm..ne anne ne baba ne kardes benim acımı dindiremez...

Neyse kızlar cok ajitasyonlu yapmayim..ist da derhal bu konuda uzman bir profesöre gittik önce adamı yerinde bulamadık.saatlerce onu bekledik..hayatımda hicbir şeyi bu kadar korkarak endişeye beklemedim...neyse doktor geldi ve bizi bir anda rahatlatan o şeyi söyledi..neyseki korktuğumuz gibi birşey değilmiş,,,virüslerden kaynaklanan bir yaraymis..tabiki görüntüsü bir tümör gibi oldugundan cok karıştırılıyor dedi ve bir arkadaşına daha gösterdi.kesin olarak virüs dediler hemen antiviral tedaviye başladık.yinede önlem olsun diye patolojiye parca yollandı ama henüz sonucu çıkmadı.hala endişeye onu bekliyorum.ama bu Arada esime düşkünlüğüm daha da arttı.onu bir saniye gözümün üzerinde ayırmak istemiyorum.hastalikli bir durum oldu bu...acayip bir kaybetme korkusu geliştirdim..bu nasıl gecer ne kadar sürer bilemem...ama sunu gördüm ki esinizde mutluysaniz onunla gecen her saniye size verilmiş bir hediye...böyle hayati kendimize zindan etmek ne kadar gereksiz ne kadar bosmus..eşinizin kıymetini bilin kızlar...hayatta Yanliz olmak kadara kötü bir şey yok ve maalesef bu yalnızlığı bebeklerimizde değilde esinizle gidermeye çalışın bebekte olursa ne ala..olmazsada dunyanın sonu değil...belkide bu olay bu gercegi görmem icin yaşandı bilemem...

Sevgili Aysevi
Geçmiş olsun ...
Patoloji sonucuda düzgün gelir inşallah....

Merhabalar,
ara ara topik birinci sayfa olduğundan merakla okumustum yazdıklarınızı hepiniz çok bilgili ve ilgilisiniz umarım en kısa yoldan anne olursunuz.
benim yazma sebebim alıntı yaptığım konu ile ilgili ; 29 yaşındayım ve bugune kadar kend kendime sadece 3-5 kez adet oldum.ortalama 18 yaşı baz alsak 11 senede 3 kez yani.
tüm hormonlar,değerler,kromozom analizi yapıldı,yumurtalıklar kontrol edildi.( AMH bakılmamış ) ama hiç bir şey çıkmadı adet olamamla alakalı , her defasında farklı farklı doktorlara gittim.
prolaktin hormonum yüksekti sadece o da 60 civarı ama ilaçla düşürülmesine karşın yine de hamile kalamadım çünki adet olmuyordum.yumurtalar oluşuyor, büyüyor ama çatlayacak duruma gelmiyordu.
ilaçla adet görüp 3 kez tüp bebek denedim en sonunda dondurulmuş emb. ile ikizlerim oldu.

Bende bu konuda bir örnegim sanırım.
İyi akşamlar ,

Allah bağışlasın, analı, babalı büyüsünler...:nazar:

Merhaba arkadaşlar,en şok oldum tabi.
Daha önceden sizlere yazmıştım. Ben oğlumu kaybettim ve cinsiyet seçimi için kıbrıstan doktor seçimi için yardım istemiştim sizlerden.
Kıbrısa gittim.
Ve seçtiğim merkezden hiç memnun kalmadım.
Önce burada bir doktora yönlendirildim.
Daha önceden ( 2 , 3 yıl öncesi ) korunmayı bırakır bırakmaz
2 kez hamile kalmıştım.Buna rağmen buradaki doktor yumurtlama rezerviniz azalmış dedi ve yüksek dozda iğne tedavisi uyguladı.Çatlatma iğnesini vuruldum ve Kıbrısa gittim.
5 yumurta toplandı. 1 i kiste dönüşmüş, 2 si boş çıkmış ve geriye 2 yumurta kalmış.Döllenme oldu , 2 side erkek bebekti fakat 5. güne 1 tanesi kaldı. Ve transfer yapıldı, bebeğim tutunamadı.
Transfer yapıldığı gün doktorum yumurtalarınız çok zayıf , spermlerde problem yok , bebek sahibi olmak için size yumurta donasyonunu öneririm dedi. Ve ben şok oldum tabi. Bu kadar kısa sürede nasıl hemen bu yorumu yaptılar şaşırdım. Ben buradaki doktora ve kıbrıstaki doktora eğer yumurtam bu ay azsa sonraki aya başlayalım tedaviye dedim. Beni o kadar umutsuz vaka olarak gördüler ki bir sonraki aya hiç yumurtan olmayabilir dediler.
Ben normal yollarla bu ay bebek denemeye karar verdim. Burada adetin 5. günü bir doktora gittim.Bana söylenilenleri anlattım. Hormon testlerim çok güzel çıktı.Ve diğer doktorlara katılmadığını söyledi.Adetin 5. günü olmasına rağmen gayet güzel 3 yumurtan var dedi. Klomen verdi. Adetin 12. günü gittim. Hepsi çok güzel dedi ve çatlatma iğnesi verdi. Daha sonra verilen saatlerde 3 ilşki oldu.Sonucu bekliyorum.
Yani çok şaşkınım. Bu çok hassas bir konu. Ancak boşuna tüp bebek tedavisi oldum. Maddi kaybı düşünmüyorum. Manevi anlamda o 1 ayda çok yoruldum :(
Allah hepinizin yardımcısı olsun.Çok zor gerçekten. Sizler için dua edeceğim.

Herşeyde bir hayır vardır cnm herşey olacağına varıyor, biz ne yaparsak yapalım kısmetten ne fazlası, ne eksiği...cinsiyet tercihi fikrinden vaz geçtiğine sevindim umarım en kısa sürede bebiş haberinide bizimle paylaşırsın...Tedavin hangi merkezde, kim tarafından yapıldı bizimle paylaşırsan sevinirim.

Günaydın kızlar

Seldacigim sanırım hite gideceksin otelleri sormussun...bendede kesinlikle sen ayarla derim cunku cok daha ucuza geliyor ben hite gitmiştim ve ilk görüşmeye çağırdığında tek basima gittim ve magosayi bilmediğim icin hemşireden yardım istemiştim.bana hitin kliniğine cok yakın bir apartin telefonunu vermişti ucuz biyer ogrenciler kalıyor tek kisi fiyatı 50 cift kisi 60 tl idi ama ben Mayıs ayında gitmiştim ve cok rahat yer bulmuştum simdi nasıldır bilemem.cok Matah biryer değil yani oyle süper biyer bekleme ama ben 1 gece kaldığım icin idare etmiştim.ama maddi durumunu bilemem eger cok iyidegilse kalınacak en doğru yer burası..tedaviye gelen birçok kisi burada kalıyor klinige yurumemesafesinde kahvaltı icinde hemen apartin karşısındaki yerde 5 tl ye güzel bir kahvaltı veriyorlar zaten ogrenci bölgesi oldugu icin etrafta yemek yenecek yer cok ama gezeyim toayım diyorsan oralara uzak.istersen oranın telefonunu verebilirim ayrica ben bir taxici bulmuştum beni ucuza heryere götüreceğini soylemisti ama araç kiraladık cok daha ucuza gelmişti.eger ters yöndeki trafik benibozmaz dıyorsanız kesinlikle araç kiralayin ben cok ucuza araba kiralamistim.

Eger daha orta halli eli yüzü düzgün bir otel dersen yine klinige cok yakın sema european Hotel'de var orasında sanırım tek kisi 90 tl cift ise 130 tl idi yanlış hatırlamıyorsam.ama yok ben hersey dahil süper bir otel isterim dersen tek adres salamis by conti otel ama cok güzel ve pahalı bir otel kliniğe de epeyi uzak arabasiz gidip gelemezsin.biz esimle gittiğimizde ise yine salamis otele yakın cok güzel bir tatil koyünde kalmıştık ama temmuz ayiydi ve tam zamaniydi kısın kalınacak biyer değil .arac kiraladık ve bol bol gezdik.ikinci denemeye gittiğimizde ise nasıl olsa arac kiraladık diye Girne'de kalmaya karar verdik ama cok uzaktı yaklaşık 1saat sürüyor cok mantıklı bir is yapmamıştık zaten tedavi iptal oldu rahmim yeterli kalınlığa ulaşmamıştı bizde 2 gece kaldık geri donduk neyseki geri kalan 4 gun icin parasını geri aldık cunku peşin ödemiştik

Son düzenleme:
Günaydınlarrrr,

Rudi arkadaşımız Sağolasın bize destek için kendi durmunu yazıp ümit olduğun için Böyle güzel haberlere ihtiyacımız var şu dönemde zaten. Allahbağışlasın herkese nasip olsun.

Ymb arkadaşım Ben de merak ettim hangi merkez diye bari doktorun ilk ismini yaz bize anlarız artık :)
35 hiç de geç bir yaş değil hele hele doğaldan hamiş kalabiliyorsan boşver Kıbrısı Ama tabii ki bu rahim işleri hiç belli olmuyor Dedim ya bizim evde yağlı yüzlü yoktur çocukluğumuzdan beri sebze pehrizindeyiz:) İçki sigara içen yoktur . Kanser vakası yoktur vs vs . Ben de sanırdım ki ben yumurtladığım sürece doğurabilirim ama doğa bazen süpriz yapıyor.Bana sorarsan da yumurta rezervi az ama bu doğurganlıkla çok paralel bir şey olmayabilir. Yine de Kıbrısta ki dr a da kızma Evet önce kabul etmesi zor oluyor kızıyor debeleniyorsun ama bir doğal dene sonra olmadı ( inşallah olur da) son bir tüp denemesi al sonra da yine ver elini Kıbrıs yapabilirsin. Cinsiyet seçimi olayına karışmam Herkesin kendi dileği İnsanlar bir kız bir oğlan isteyebilir. Neden olmasın ? Hatta işte bir cinsiyet takıntı olabilir bu da neden olmasın Hayat benim hayatım gerisini boşver. Oğlunun vefatı gerçekten çok üzücü ama ben bunu ' hayır oğlun olmayacak cısssss o konuya girme tu kaka ' olarak almıyorum. Tanrı o kadar acımasız olamaz. Baika bir nedeni vardır elbet Bilemiyorum belki kaderinde biraz daha olgunlaşmak vardı. Çok istiyorsan yeniden cinsiyet seçimi yap Hiç yargılanamaz bence.

Aymoşum bir sen bir Efsune kitap gibi kadınlarsınız. Yine döktürmüşsün eline koluna sağlık arkadaşım. Sen nasılsın Morali yüksek tut stresi aşağı :1:

Günaydın kızlar

Seldacigim sanırım hite gideceksin otelleri sormussun...bendede kesinlikle sen ayarla derim cunku cok daha ucuza geliyor ben hite gitmiştim ve ilk görüşmeye çağırdığında tek basima gittim ve magosayi bilmediğim icin hemşireden yardım istemiştim.bana hitin kliniğine cok yakın bir apartin telefonunu vermişti ucuz biyer ogrenciler kalıyor tek kisi fiyatı 50 cift kisi 60 tl idi ama ben Mayıs ayında gitmiştim ve cok rahat yer bulmuştum simdi nasıldır bilemem.cok Matah biryer değil yani oyle süper biyer bekleme ama ben 1 gece kaldığım icin idare etmiştim.ama maddi durumunu bilemem eger cok iyidegilse kalınacak en doğru yer burası..tedaviye gelen birçok kisi burada kalıyor klinige yurumemesafesinde kahvaltı icinde hemen apartin karşısındaki yerde 5 tl ye güzel bir kahvaltı veriyorlar zaten ogrenci bölgesi oldugu icin etrafta yemek yenecek yer cok ama gezeyim toayım diyorsan oralara uzak.istersen oranın telefonunu verebilirim ayrica ben bir taxici bulmuştum beni ucuza heryere götüreceğini soylemisti ama araç kiraladık cok daha ucuza gelmişti.eger ters yöndeki trafik benibozmaz dıyorsanız kesinlikle araç kiralayin ben cok ucuza araba kiralamistim.

Eger daha orta halli eli yüzü düzgün bir otel dersen yine klinige cok yakın sema european Hotel'de var orasında sanırım tek kisi 90 tl cift ise 130 tl idi yanlış hatırlamıyorsam.ama yok ben hersey dahil süper bir otel isterim dersen tek adres salamis by conti otel ama cok güzel ve pahalı bir otel kliniğe de epeyi uzak arabasiz gidip gelemezsin.biz esimle gittiğimizde ise yine salamis otele yakın cok güzel bir tatil koyünde kalmıştık ama temmuz ayiydi ve tam zamaniydi kısın kalınacak biyer değil .arac kiraladık ve bol bol gezdik.ikinci denemeye gittiğimizde ise nasıl olsa arac kiraladık diye Girne'de kalmaya karar verdik ama cok uzaktı yaklaşık 1saat sürüyor cok mantıklı bir is yapmamıştık zaten tedavi iptal oldu rahmim yeterli kalınlığa ulaşmamıştı bizde 2 gece kaldık geri donduk neyseki geri kalan 4 gun icin parasını geri aldık cunku peşin ödemiştik

sevgılı aysevı bılgılerın ıcın cok saol acıkcası otel konusunda maddı olanak cok saglayamayacagım o yuzden apart otel işimi gorur dıye dusunuyorum hem klınıgede yakınmıs yurume gıdıp gelebılırım dıye dusunuyorum bu arada bende yumurta donasyonu olucam ben ist gıdıcem yanı rahımı burdamı hazırlayacaklar dırek ordamı bakılcak bıu konuda hıc bılgım yok
yanı gıt gel ozlem hnm 4 5 gun fılan surer dedı en fazla ama

sevgılı aysevı bılgılerın ıcın cok saol acıkcası otel konusunda maddı olanak cok saglayamayacagım o yuzden apart otel işimi gorur dıye dusunuyorum hem klınıgede yakınmıs yurume gıdıp gelebılırım dıye dusunuyorum bu arada bende yumurta donasyonu olucam ben ist gıdıcem yanı rahımı burdamı hazırlayacaklar dırek ordamı bakılcak bıu konuda hıc bılgım yok

aysevı apart otelın tfl yazarmısın bırde havaalanından oraya ulasım nasıl olcak bu konuyla ılgılıde bılgılendırırsen sevınırım sendemı hıtte denedın senın sorun ne

Günaydınlarrrr,

Rudi arkadaşımız Sağolasın bize destek için kendi durmunu yazıp ümit olduğun için Böyle güzel haberlere ihtiyacımız var şu dönemde zaten. Allahbağışlasın herkese nasip olsun.

Ymb arkadaşım Ben de merak ettim hangi merkez diye bari doktorun ilk ismini yaz bize anlarız artık :)
35 hiç de geç bir yaş değil hele hele doğaldan hamiş kalabiliyorsan boşver Kıbrısı Ama tabii ki bu rahim işleri hiç belli olmuyor Dedim ya bizim evde yağlı yüzlü yoktur çocukluğumuzdan beri sebze pehrizindeyiz:) İçki sigara içen yoktur . Kanser vakası yoktur vs vs . Ben de sanırdım ki ben yumurtladığım sürece doğurabilirim ama doğa bazen süpriz yapıyor.Bana sorarsan da yumurta rezervi az ama bu doğurganlıkla çok paralel bir şey olmayabilir. Yine de Kıbrısta ki dr a da kızma Evet önce kabul etmesi zor oluyor kızıyor debeleniyorsun ama bir doğal dene sonra olmadı ( inşallah olur da) son bir tüp denemesi al sonra da yine ver elini Kıbrıs yapabilirsin. Cinsiyet seçimi olayına karışmam Herkesin kendi dileği İnsanlar bir kız bir oğlan isteyebilir. Neden olmasın ? Hatta işte bir cinsiyet takıntı olabilir bu da neden olmasın Hayat benim hayatım gerisini boşver. Oğlunun vefatı gerçekten çok üzücü ama ben bunu ' hayır oğlun olmayacak cısssss o konuya girme tu kaka ' olarak almıyorum. Tanrı o kadar acımasız olamaz. Baika bir nedeni vardır elbet Bilemiyorum belki kaderinde biraz daha olgunlaşmak vardı. Çok istiyorsan yeniden cinsiyet seçimi yap Hiç yargılanamaz bence.

Aymoşum bir sen bir Efsune kitap gibi kadınlarsınız. Yine döktürmüşsün eline koluna sağlık arkadaşım. Sen nasılsın Morali yüksek tut stresi aşağı :1:

mimoşum iyiyim arkadaşım bende seni aramayı düşündüm epeyidir konuşmadık ama şimdi müsait değilim biraz yoğunum sonra ararım:))
mimoşum bende hep aynı şeyi düşünürdüm benim adetlerim o kadar düzenliydiki tam tamına 28 günde bir olurdum hiç şaşmazdı sanırdım ki cocuk isteyince hop diye olacak.olmazsa da tüp bebekle hemen olacak:) yani bu işler hiç belli olmuyor...

Tamam araşırız gün içinde Kendine iyi bak . Kediciklere de burada olsa donar kalırlardı zavallılar Senin gibi bir ablaları olduğu için şanslılar

canım yumurta donasyonu ise istanbulda hazırlanabilirsin.ama seni önceden muayeneye çağırmamaları ilginç..hit mutlaka ön görüşme istiyor çünkü..apartın adı cyprus apart telefonu;0392 3651070 ve 0392 3650071

şimdi önce senin rahmini ilaçlarla istenilen düzeye getiriyorlar onun için adetin 2.veya 3.günü önce e2 ölçümü yapılıyor istenilen gibi çıkarsa adetin 3. veya 5.günü ilaç başlanıyor sonra arada rahim ölçümü yapılıyor.daha sonra onlar zaten seni yönlendiriyorlar.uygun güne çağırıyorlar.

ha birde havaalanından magosaya kalkan kıbhas otobüsleri var 11 tl ye magosa ya götürüyorlar yaklaşık 50 km lik bir yol.ilk binmeden önce saatlerini gösteren bir kağıt var onu al.çünkü her dakika otobüs yok.dönüşte sorun olabilir telefonlarını da falan al aaaa hatta internette arat kıbhas diye bütün saatleri yazıyor..ben oradan bakmıştım.klinik magosanın hemen girişinde ama akşam saatinde gideceksen hemen kliniğin önünde falan in taksiye bin çünkü kendin apartı bulamayabilirsin ben ,ilk gittiğimde gece 10 da varmıştım.senin uçak saatin uygunsa kliniğin önünde inip yürüyebilirsin.çünkü kıbhasların son durağı biraz uzak olabilir.eğer son durağa gidersen de orada taksi durağı var binip hemen gülseren yolunda cyprus apart dersen bulurlar.

canım yumurta donasyonu ise istanbulda hazırlanabilirsin.ama seni önceden muayeneye çağırmamaları ilginç..hit mutlaka ön görüşme istiyor çünkü..apartın adı cyprus apart telefonu;0392 3651070 ve 0392 3650071

şimdi önce senin rahmini ilaçlarla istenilen düzeye getiriyorlar onun için adetin 2.veya 3.günü önce e2 ölçümü yapılıyor istenilen gibi çıkarsa adetin 3. veya 5.günü ilaç başlanıyor sonra arada rahim ölçümü yapılıyor.daha sonra onlar zaten seni yönlendiriyorlar.uygun güne çağırıyorlar.

bılgılerın için cok saol senı cok sıkma ıstemıyorum ama kafamda o kadar soru işaretı varkı surec nasıl olcak gecıcek bılmıyorum ben hıtten ozlem hnm gorusdum sadece bu ay sonu gel dedı bugun regl ıcın ılaca basladım ne gorsme ıstedı ne baska sey rahım fılmı varmı dıye sordu o kadar ozellıkle sordum gorusme işini gerek yok dedı anlamadımkı bu arada havaalanından otele nasıl ulasabılırım bırde sema otel ne kadar yakın hastaneye bılıyormusun cevapların için cok saol

Back