Merhaba arkadaşlar,en şok oldum tabi.
Daha önceden sizlere yazmıştım. Ben oğlumu kaybettim ve cinsiyet seçimi için kıbrıstan doktor seçimi için yardım istemiştim sizlerden.
Kıbrısa gittim.
Ve seçtiğim merkezden hiç memnun kalmadım.
Önce burada bir doktora yönlendirildim.
Daha önceden ( 2 , 3 yıl öncesi ) korunmayı bırakır bırakmaz
2 kez hamile kalmıştım.Buna rağmen buradaki doktor yumurtlama rezerviniz azalmış dedi ve yüksek dozda iğne tedavisi uyguladı.Çatlatma iğnesini vuruldum ve Kıbrısa gittim.
5 yumurta toplandı. 1 i kiste dönüşmüş, 2 si boş çıkmış ve geriye 2 yumurta kalmış.Döllenme oldu , 2 side erkek bebekti fakat 5. güne 1 tanesi kaldı. Ve transfer yapıldı, bebeğim tutunamadı.
Transfer yapıldığı gün doktorum yumurtalarınız çok zayıf , spermlerde problem yok , bebek sahibi olmak için size yumurta donasyonunu öneririm dedi. Ve ben şok oldum tabi. Bu kadar kısa sürede nasıl hemen bu yorumu yaptılar şaşırdım. Ben buradaki doktora ve kıbrıstaki doktora eğer yumurtam bu ay azsa sonraki aya başlayalım tedaviye dedim. Beni o kadar umutsuz vaka olarak gördüler ki bir sonraki aya hiç yumurtan olmayabilir dediler.
Ben normal yollarla bu ay bebek denemeye karar verdim. Burada adetin 5. günü bir doktora gittim.Bana söylenilenleri anlattım. Hormon testlerim çok güzel çıktı.Ve diğer doktorlara katılmadığını söyledi.Adetin 5. günü olmasına rağmen gayet güzel 3 yumurtan var dedi. Klomen verdi. Adetin 12. günü gittim. Hepsi çok güzel dedi ve çatlatma iğnesi verdi. Daha sonra verilen saatlerde 3 ilşki oldu.Sonucu bekliyorum.
Yani çok şaşkınım. Bu çok hassas bir konu. Ancak boşuna tüp bebek tedavisi oldum. Maddi kaybı düşünmüyorum. Manevi anlamda o 1 ayda çok yoruldum
Allah hepinizin yardımcısı olsun.Çok zor gerçekten. Sizler için dua edeceğim.