• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bılgılerın için cok saol senı cok sıkma ıstemıyorum ama kafamda o kadar soru işaretı varkı surec nasıl olcak gecıcek bılmıyorum ben hıtten ozlem hnm gorusdum sadece bu ay sonu gel dedı bugun regl ıcın ılaca basladım ne gorsme ıstedı ne baska sey rahım fılmı varmı dıye sordu o kadar ozellıkle sordum gorusme işini gerek yok dedı anlamadımkı bu arada havaalanından otele nasıl ulasabılırım bırde sema otel ne kadar yakın hastaneye bılıyormusun cevapların için cok saol

canım asla sıkılmıyorum aklına takılan her şeyi sorabilirsin...seni ay sonu rahim filmiyle çağırdığına göre tedavin bu ay olmayacak demektir.bence görüşme dediğimiz yani ilk muayene için çağırıyorlar.benim hemşirem özlem değildi ama hepsinde bir şaşkınlık olduğunu biliyorum.o yüzden bir kez daha bu ay tedavim olacakmı diye ara sor bence onlar seni ilk muayeneye çağırıyorlar.bu ay eşimin gelmesine gerek varmı diyede sor çünkü ilk görüşmede eşi istemiyorlar sadece varsa spermiyorgramını götür hatta yoksa da mutlaka yaptır götür ki son dakika bir süprizle karşılaşmasınlar.havaalnından aparta nasıl gideceğini bir önceki mesajımda yazdım belki görmemişsindir.sema otelde kliniğe çok yakın yürüme mesafesinde

sema otelin telefonunu da yazim, pazarlık yapmayı unutma:)
90 392 3661222
90 392 3661032

ikisiylede görüş hangisi kafana yatarsa..sema otelde 3 yıldızlı temiz bir otel

Son düzenleme:
canım asla sıkılmıyorum aklına takılan her şeyi sorabilirsin...seni ay sonu rahim filmiyle çağırdığına göre tedavin bu ay olmayacak demektir.bence görüşme dediğimiz yani ilk muayene için çağırıyorlar.benim hemşirem özlem değildi ama hepsinde bir şaşkınlık olduğunu biliyorum.o yüzden bir kez daha bu ay tedavim olacakmı diye ara sor bence onlar seni ilk muayeneye çağırıyorlar.bu ay eşimin gelmesine gerek varmı diyede sor çünkü ilk görüşmede eşi istemiyorlar sadece varsa spermiyorgramını götür hatta yoksa da mutlaka yaptır götür ki son dakika bir süprizle karşılaşmasınlar.havaalnından aparta nasıl gideceğini bir önceki mesajımda yazdım belki görmemişsindir.sema otelde kliniğe çok yakın yürüme mesafesinde

ben ozellık sordum esımlemı gelecegım evet dedıler pekı on gorusme olmayacakmı dedım gerek yok dedıler cunku buradakı arkadaslar genelıkle on gorusme için gıtmısler esınızle gelın dedıler bu arada esımın tahlılerı var onrlada sorun yok bende teredutluyum bu arad butun ozellılerımızı aldılar hatta bugun için donorle aynı gun ılaca baslattılar acıkcası sasırdım olmazsa arayıp tekrar konusucam

ben ozellık sordum esımlemı gelecegım evet dedıler pekı on gorusme olmayacakmı dedım gerek yok dedıler cunku buradakı arkadaslar genelıkle on gorusme için gıtmısler esınızle gelın dedıler bu arada esımın tahlılerı var onrlada sorun yok bende teredutluyum bu arad butun ozellılerımızı aldılar hatta bugun için donorle aynı gun ılaca baslattılar acıkcası sasırdım olmazsa arayıp tekrar konusucam

eğer donör ilaca başlamışsa demekki tedaviye gidiyorsunuz hayırlısı olsun vardır bir bildikleri...senin sorunun neydi peki?? belkide istanbulda gideceğin doktora yönlendirdiler seni onun muayenesine güvenmişlerdir.boşver kafana çok takma diğer klinikler hiç görüşme yapmadan çağırıyorlar nasıl olsa çok da önemli değil...ben gerçi sonraki tedavime dünyaya gittim onun içinde hitte 2.iptal olan tedavim için gittiğimde onlarlada görüşmeye gitmiştim.berk beyi daha çok sevip hitten vazgeçmiştim.

herkese selamlar,

aysevicim büyük geçmiş olsun. çok şükür kötü birşey değilmiş. patolojiden de iyi haberler gelir inşallah. zaten hocalar bakınca hemen anlıyorlar ne olduğunu, benim annemin de göğsündeki kitleyi hoca muayene de kötü huylu değil merak etme demişti, sonra ameliyat ve incelemeden sonra gerçekten iyi huylu olduğu görüldü. ama böyle şeyler dediğin gibi insana elinde olanların değerini hatırlatıyor. bazen isteyip de elde edemediklerimize o kadar çok odaklanıyoruz ki elimizdekiler için mutlu olmayı unutuyoruz. allah sağlık, mutluluk, huzur ve bebiş versin hepimize.

allah bağışlasın oğlunu,

bir annenin bebeğine bakışı onu sarmalayışı ve olduğu gibi koşulsuz sevmesi en önemlisi..
sen huzurlu ve mutlu olursan bebekte mutlu ve tatmin olacak..
ilk 2 yılda bebeğin beyin aktivitesi 4 yıllık fakulte eğitimine eş..
yani korteks yokken daha oluşmamışken beyin acayip çalışıyor. tek yaptığı annenin yani bakıcının sağ beyninden kendi sağp beynine aktarım yapmak.
ilkel savunma mekanizmasından "bölme" en çok bu dönemde mevcut. sağlıklı bireyde bu 3,5 yaşında bölme mekanizması kalkıyor. ama anne dengesiz ise bir öyle bir böyle davranıorsa istikrarsız ise.. bölme savunma mekanizması ortadan kalkmıyor böylelikle bir takım kişilik profilleerinin temeli atılıyor..

türklerin aksine şunu yapmalısın deerim.
en önemli dönem 0-6 yaş arası sonrada 13-17 yaş ergenlik. bu arada anne ve baba istikrarlı sevgili ve onun varoluşunu koşulsuz kabullenirse hayatı boyunca birşey yapmana gerek yok.. gerisi çorap söküğü gibi geliyor..

yolun açık olsun:))

Çok teşekkür ederim Efsuneciğim.

sen nasılsın ilçları azaltacakmısın yani zaman olarak ne zaman düşünüyorsun efsune arkadaşın dediği dr kontak kurdun mu sende umarım tez zamanda sağlık açısından iyi olur ve alırsın bebişini kucağına canım:49::49:

merhaba rowinacım,

aslına bakarsan çok iyi sayılmam. efsunenin önerdiği doktora gitmek istiyorum ama ailem istemiyor. doktor istanbulda, ben ankarada yaşıyorum. kocam çok pahalı olur kaldıramayız dedi. annemlerden maddi olarak yardım istedim aman istemez olaydım, bi ton laf. ankarada psikolog mu yokmuş, öyle sürekli yollarda git-gel tehlikeli olurmuş, anneanneme normalde 40 yılda bir gidiyomuşuz (istanbulda yaşıyor) şimdi sürekli bunun için gidersek ne dermiş falaaan falaann. aman uğraşsınlar o zaman benimle, görünüşe bakılırsa istedikleri de o. benim kimseyle mücadele edecek halim kalmadı. buradaki doktor 3 ay sonra gel dedi, durumuma bakacak iyi bulursa ağustosta falan ilacı bırakmış olacağım. sonra 1 ay bekleyip deneyeceğim. bakalım ne olacak hayır olsun. inşallah hepimiz alırız bebişlerimizi kucağımıza.

efsune sana da yazamamıştım, işte durum böyle maalesef.

Sevgili Rovina
Zor ama kayınvalidene takma derim bu bebekleri kendin için al
sonunda boşanma olsada bence....Çünkü ben kendim için istiyorum bu bebekleri::)))
Bak bebekleri diyorum inşallah hepimizin ikizleri olacak....
Birde HİT i düşün derim ben...
Sen bilirsin ama...
canım zaten ben dr seçimi yüzünden neler çektim bilemezsin tedavi düşünmeyi geçtim en çok
dr seçimi insanı yoruyor daha çok kafa karıştırmama neden oluyor gün gün
burayı ve diğer forumuda okuyorum hit ve dünya başka dr seçen kimse yok
hakkımızda hayırlısı canım hepsi aynı yapıyor eğer farklı tedavi yapan uygulayan varsa bilelim
dr bahane oluyor kısmet bu iş
bilmiyorum canım sadece zaten film çektim başka bişey yapmadım

Son düzenleme:
teşekkür ederim didemciğim.senin durumuna üzüldüm.maalesef bazen aileler durumun ciddiyetini kavrayamayabiliyorlar.ama maddi olarak sıkıntılıysan bence ankarada terapi yapan birini bulabilirsin.aslında efsune belki daha iyi biliyordur yada doktoruna sorsun ve aynı olmasa bile ona yakın terapi yapan biri varmıdır ankarada öğrenirse iyi olur.gerçi böyle şeyleri doktora sormakta ayıptır ama..inşallah sağlığına kavuşursun..

bu fox taki haberi izledim ve dr seval taşdemire mail attım cvp gelmiş kızlarr bilmiyorum
birden kadına içimden soru sorayım dedim izledim falan dedim bende doğuştan adet göremiyorum falan işte bazı hormonlar yüzünden dr lar bebek sahibi olamazsınız dedi diye
kadın gelin ilaç tedavisi uygulayalım o hormonları düşürelim bu fsh istediğimiz seviyeye gelirse size tüp bebek tedvs. uygulayalım demiş....
yani ymrta dnsynu olmadan
sizce böle bişey olabilirmi

eğer donör ilaca başlamışsa demekki tedaviye gidiyorsunuz hayırlısı olsun vardır bir bildikleri...senin sorunun neydi peki?? belkide istanbulda gideceğin doktora yönlendirdiler seni onun muayenesine güvenmişlerdir.boşver kafana çok takma diğer klinikler hiç görüşme yapmadan çağırıyorlar nasıl olsa çok da önemli değil...ben gerçi sonraki tedavime dünyaya gittim onun içinde hitte 2.iptal olan tedavim için gittiğimde onlarlada görüşmeye gitmiştim.berk beyi daha çok sevip hitten vazgeçmiştim.

benım erken menapoz senın sorunun ne ılk denemeyı hıttemı yaptıın sonra nıye hıtten vazgectın ??

merhaba rowinacım,

aslına bakarsan çok iyi sayılmam. efsunenin önerdiği doktora gitmek istiyorum ama ailem istemiyor. doktor istanbulda, ben ankarada yaşıyorum. kocam çok pahalı olur kaldıramayız dedi. annemlerden maddi olarak yardım istedim aman istemez olaydım, bi ton laf. ankarada psikolog mu yokmuş, öyle sürekli yollarda git-gel tehlikeli olurmuş, anneanneme normalde 40 yılda bir gidiyomuşuz (istanbulda yaşıyor) şimdi sürekli bunun için gidersek ne dermiş falaaan falaann. aman uğraşsınlar o zaman benimle, görünüşe bakılırsa istedikleri de o. benim kimseyle mücadele edecek halim kalmadı. buradaki doktor 3 ay sonra gel dedi, durumuma bakacak iyi bulursa ağustosta falan ilacı bırakmış olacağım. sonra 1 ay bekleyip deneyeceğim. bakalım ne olacak hayır olsun. inşallah hepimiz alırız bebişlerimizi kucağımıza.

efsune sana da yazamamıştım, işte durum böyle maalesef.

sevgili didem,
yazdıklarına hiç şaşırmadım bekliyordum..
senin düştüğün konumun en önemli nedeni bağımlı kişiliğin bu bir döngü yakıtını annenler bir miktar yakıtınıda sen koyuyorsun..
alan memnun satan memnun.. sen onlara başvurdukça onlar var oluyor sen ne kadar kendi ayakalrın üzerinde duramaz isen bundan en çok onlar nemalanıyor..düşün bu yaşta paranı kendin kazan bir insan için normalmidir karar mekanizmasında annenin bu kadar etkin olması???
masterson ekolu uygulayan yerler var ankarada da.. ama teşhis seansına yinede bu adama gel
dinle gör.. sana yol haritası çizsin..bu akçeyi cebine koy yıllar geçsin bir gün çok karanlığa düştüğünde derdine merhem olur belki..

çocuğun olduğunda senin gibi annesine babasına bağımlı bir kişilikte olmasını istemiyorsan bunu yap derim.. çocuk ailede gördüklerini içselleştiriyor.. ilaçlar ile ayakta olan anne onuda ilaçlara bağlaaycaktır. yada ters olup reaksiyon formasyon hiç ilaç veremediğin bir birey olacak..
hayırlısı..

kk da 2012 ekim anne adayları var bazen girip okuyorum biri diyor
hamilelik şöyle geçiyor biri diyor böyle biri diyor midem bulanıyor biri diyor
canım bişeyler çekiyor
canım sıkılınca girip girip gıpta ediyorum onlara
sonrada isyanlara geçiyorum biraz gözyaşı biraz efkar boşuna yırtıyorum kendimi
bizim kaderimiz baştan yazılmış:(((((((((:43::43::43:

kk da 2012 ekim anne adayları var bazen girip okuyorum biri diyor
hamilelik şöyle geçiyor biri diyor böyle biri diyor midem bulanıyor biri diyor
canım bişeyler çekiyor
canım sıkılınca girip girip gıpta ediyorum onlara
sonrada isyanlara geçiyorum biraz gözyaşı biraz efkar boşuna yırtıyorum kendimi
bizim kaderimiz baştan yazılmış:(((((((((:43::43::43:

rowinacığım kaç deneme yaptında böyle olumsuz konuşuyorsun??neden kendine böyle acımayı bir kenara bırakıp ta denemeye başlamıyorsun??daha yaşın kaç??burada yaşı ne kadar büyük insanlar bile senin gibi düşünmüyorlar...önünde çok uzun bir zaman var ve sen daha deneme bile yapmadın, hemen kaderine razı geliyorsun böyle yapınca size kızıyorum.neden girip o gereksiz şeyleri okuyorsun.lütfen kendine gel...saçmalama...

benım erken menapoz senın sorunun ne ılk denemeyı hıttemı yaptıın sonra nıye hıtten vazgectın ??

seldacığım eski yazılarımı okursan neden hitten vazgeçtiğimi defalarca yazmıştım.benim sorunum ise düşük yapmak.yani hamile kalıyorum ama devam etmiyor.kromozom bozukluğum var..o yüzden yumurta donasyonu denedim.

rowinacığım kaç deneme yaptında böyle olumsuz konuşuyorsun??neden kendine böyle acımayı bir kenara bırakıp ta denemeye başlamıyorsun??daha yaşın kaç??burada yaşı ne kadar büyük insanlar bile senin gibi düşünmüyorlar...önünde çok uzun bir zaman var ve sen daha deneme bile yapmadın, hemen kaderine razı geliyorsun böyle yapınca size kızıyorum.neden girip o gereksiz şeyleri okuyorsun.lütfen kendine gel...saçmalama...

Rowina

Ben de aysevi gibi düşünüyorum . İnanamadım yazdıklarını okuyunca. Eh iyi o zaman senin kaderin baştan yazılmış burada ne işin var arkadaşım. Aç dua oku ya da git plates yap Sen zaten baştan vazgeçmişsin. Ben demiyor muyum Önce hayal edeceksin Söyle bir bana hayal edemediğin şey nasıl gerçekleşsin. Allahaşkına kendine acımayı bırakır mısın ?? Kaderine boyun eğ eğ tamam da biraz da önce bir dene bakalım Belki Tanrı bu çabalarını görmek istiyor Belki seni çok steme kıvamına getirmek istiyor Belki ne bileyim şimdi olmasında bir şer var zamanı bekleniliyor. Arkadaşım yapma böyle yani sen Ekim annelerine durup durup gözyaşı dökmek için giriyorsun Biraz sinirlerin yıpranmış olabilir mi ağlayacaksan illa ki git babam ve oğlumu izle ya da ne bileyim başka bir film şu anda aklıma gelmiyor rahatlaman için ne yapsan ki diye düşündüm o forumlara girmek yerine .

Didemciğim Efsune yi dinle Bilirim kolay olmayacak senin için ama bir düşün yazdıklarını derim ben. Ben de lise sonrası yurda gitmeseydim asla kişiliğimi bulamazdım Hatta daha sonra yaptığım ir ton hatada da annemin gölgesi vardır. Şimdi bile mümkün olsa ayağaımdan bağlayıp beni yanında yaşatacak. Torununa bile karışır bu havada ne diye okula gidiyor otursun evinde çok yüklenme ders çok verme der bana . Hatta hayatımın her seviyesinde ki insanlara bile karışmaya kalkar. Dr a bir çikolata yaptır annem yolladı de seninle ilgilensin der ki 45 yaşındayım düşün o kadar yani! Sen izin verdikçe bu ömür boyu sürecek Ben tamam tamam diye atlatıyorum da sen bilmiyorum ne zaman silkinirsin silkinebilir misin ? Kırmayayım diye düşünürsün o zaman ona tamam de bildiğini oku. Daha iyi ya anneanneyi de ziyaret edersin mutlu olur. vEfat ettiklerinde ihmal ettiğin için çok üzülüyor iinsan zaten. Maddi imkanların yoksa bir şey diyemem. Bari Tahir bey in kitaplarını okuyabilirsin o zaman da . Ne kadar etkili olur bilemiyorum Efsune bilir .

Bu arada Seval hanımla başlayacaksan da uzun bir süreç masraflı ama belki olur Kimbilir Allah bilir bir dene istersen Yalnız fsh bir kere yükseliince tekrar indirilse bile bir anlamı olmuyor ancak senin durumun farklı Biz normal süreçten yoldan çıkan grubuz. Sen hem gençsin hem de sürecin farklı. Bol şans diliyorum. Biraz netten araştır senin durumundakileri istersen.

sevgili bal1971,
seni görüyoruz ama hiç tanımıyoruz..
arasıra merhaba diyip bizlerle durumunu paylaşırsan memnun oluruz..
eğer paylaşmışsan ve ben bunu görmemişsem.. lütfen benim dikattsizliğime ver..
sevgiyle kal..

Rowina

Biraz sinirlerin yıpranmış olabilir mi ağlayacaksan illa ki git babam ve oğlumu izle ya da ne bileyim başka bir film şu anda aklıma gelmiyor rahatlaman için ne yapsan ki diye düşündüm o forumlara girmek yerine .

Didemciğim Efsune yi dinle Bilirim kolay olmayacak senin için ama bir düşün yazdıklarını derim ben. ............................................ Maddi imkanların yoksa bir şey diyemem. Bari Tahir bey in kitaplarını okuyabilirsin o zaman da . Ne kadar etkili olur bilemiyorum Efsune bilir .

.

oooh papatya.... geç bir günaydın;

beni güldürdün yaaa.. gerçekten ,nsan ağlamak istiyorsa çalan oyun havasına bil eağlarki hele öykündüğü bir duruma sahip insanların durumu daha da ağlatır..
babam oğlum filmi ise adamı içten içe günlerce ağlatır..

maddi imkansızlıklar yoktur.. istersen biriktirisin. çalışırsın. kıyafet az alırsın az gezersin az yersin ama doktora parayı bulursun.....

parasızlıkta zaten curuftur. içten gitmek istemeyen sistem parasızlık bahanesinin rahat yatağına uzanır..

tahir beyin hipnoz ve önerdiğim kitabını okuması mutlaka bir şeyleri dank ettirir. ama terapist ile olan ilişki ve diyalog sağlıklı olma yolunda gerekendir..

didem malesef anne ve babanın bir çocuğu ilişki çetrefilli ve çok içe içe geçiktir. bundan sıyrılmak bazan mümkün olmaz..
değişmek istemeyen olduğu gibi kalmak isteyen zaten bu zorlu yolculuğada çıkmaz.. ama bazan hayat bir olayla bizi yok eder işte hiç çaren kalmadığında oraya gidersin. umaım geç kalmaz kendisi için her şey..

kızımıza isim yarışması açalım derim.. :))) ayy negüzle bir bebeğimiz olacak... offf çok güzel yaa. öyle mutluyumki...

Son düzenleme:
Selam EFsuneciğim,

Doğru söylüyorsun. İnsan istemeye görsün demiş ya Simyacı bütün evren bu isteğin için ayaklanır diye İşte öyle ben yaşadıklarımı anlatsam sen anlatsan hangi taşları oynattık bir bilseler ne bileyim herkesin bir hikayesii var ama işte bir düşünür de demiş ya Dünya cesurlarındır diye ( kimdi acep )
Yeter ki inan inan inan. Bugün kontrolüm var öğleden sonra. Oradaki baş ebe diyor ki eh Papatya hanım siiz herkese anlatıyorum azmin elinden bir şey kaçmadı ( ben yine de Allah izin verdiği kadar diyorum da ) Yıllardır gelip gittiniz en sonunda dileğinize kavuşacaksınız. Ben de bıyık altından gülüyorum da öyle ya da böyle çok istersen olur arkadaşım sen o enerjiyi havalandırıyorsun olayların akışı da ona göre değişir çoğunlukla. Evet çok istedim ama kendi yumimle ama iyilik perimin yumisiyle ama eşiminkiyle ama başkasıyla Ne yapalım bazı ödünler verilecekse de feda olsun dedik artık. Hayatta en kızdığım şey başkaları yüzünden istediğimi yapamamdır. Yani tabii toplumu da rahatsız etmeyecek istekler dahilinde.

Ben de seninle aynı fikirdeyim Terapistle birebir görüşmenin yerini kitap alamaz ama azıcık konuya yakınlaşmayı yoğunlaşmayı sağlar sanıyorum.

Ben de çok mutluyum Herkes mutlu olsun. İsim konusunda bir şey yok kafamda Nilsu Pelin Gülce Gülşah var. Şah lı isimleri seviyorum ama onlardan da fazla yok . Artık bir müddet bebek falanca diye kalacak çocukcağız .
Görüşürüz yine

Herkese selamlar,

3 yıl önce eşimin girişimci ruhu kabarıp bankadan yüklü miktarda kredi çekip bir işe girdi. İşler yolunda gitmeyince de bize uzun yıllar kredi borcunu ödemek kaldı :( aslında maddi imkanları kısıtlı olmasının temel nedeni bu. Durum böyle olunca da bazı şeyler için mecburen aileme başvurmak durumunda kalıyorum ve parayı onlar verdiği için de söz hakkı onların oluyor.

Efsunecim, ben devam edemeyeceğim için teşhis seansına gitmekten vazgeçmiştim. ama sen diyorsan ki onun bile faydası olur o zaman mutlaka gideceğim. bir de bütüncül psikoterapi kitabı geldi, okumaya başladım. elbette kitap terapinin yerini tutmaz ama hiç yoktan iyidir diye düşünüyorum.

Papatyacım, çok az kaldı inşallah bebeğine kavuşmana. ben de heyecanla güzel haberleri bekliyorum. sizler zaten azminizle, kararlılığınızla, gücünüzle özel insanlarsınız. maalesef her insan aynı güce sahip olamıyor.

Aysevicim, Yosunncum sizler nasınız? pisicikler nasıl? benim pisiciklerin fotolarını koyayım bir ara :)

Back