bılgılerın için cok saol senı cok sıkma ıstemıyorum ama kafamda o kadar soru işaretı varkı surec nasıl olcak gecıcek bılmıyorum ben hıtten ozlem hnm gorusdum sadece bu ay sonu gel dedı bugun regl ıcın ılaca basladım ne gorsme ıstedı ne baska sey rahım fılmı varmı dıye sordu o kadar ozellıkle sordum gorusme işini gerek yok dedı anlamadımkı bu arada havaalanından otele nasıl ulasabılırım bırde sema otel ne kadar yakın hastaneye bılıyormusun cevapların için cok saol
canım asla sıkılmıyorum aklına takılan her şeyi sorabilirsin...seni ay sonu rahim filmiyle çağırdığına göre tedavin bu ay olmayacak demektir.bence görüşme dediğimiz yani ilk muayene için çağırıyorlar.benim hemşirem özlem değildi ama hepsinde bir şaşkınlık olduğunu biliyorum.o yüzden bir kez daha bu ay tedavim olacakmı diye ara sor bence onlar seni ilk muayeneye çağırıyorlar.bu ay eşimin gelmesine gerek varmı diyede sor çünkü ilk görüşmede eşi istemiyorlar sadece varsa spermiyorgramını götür hatta yoksa da mutlaka yaptır götür ki son dakika bir süprizle karşılaşmasınlar.havaalnından aparta nasıl gideceğini bir önceki mesajımda yazdım belki görmemişsindir.sema otelde kliniğe çok yakın yürüme mesafesinde