selam kızlar.. geç kaldım ama kadınlar günümüz kutlu olsun diyeyim bende:)
annem burada.. ama az kaldı pazartesi gidecek.. geldiğinde rahatsızdı.. dr falan götürdük.. sürekli ve acaip bir öksürük vardı. akciğer filmi, ekg falan çekildi.. bir şey çıkmadı. ama nefes nefese kalması açıkça beni korkuttu. dr da benle aynı fikirde çıktı.. göğüs hastalıları uzmanı görsün, astım olabilir dedi. dönüşte istanbulda gitsin diye düşündük. burdakilere güven olurmu bilemedim.hem burada uzman yok.. şehire gitmek gerekiyormuş. ne kötü şey merkezde olmamak.. neyse şimdilik hafifledi öksürüğü.. alternatif tıp sağolsun.. karaturp ve bal çok işe yaradı diye düşünüyorum. tabii yanında ilçlarıda düzgün kullandı ama.. ilk 4 gün öksürük aynı hızda devam ediyordu.. turptan sonra duruldu.
bu arada kısır lafları geçmiş.. bende çok severim kısırı :) burdada tüm malzemeler doğal ama bizim bahçemiz yoktu:) marullarımız var sadece bir kenarda:) maydonoz, dereotu, taze soğanda abisinin bahçesinden alıyoruz:) bende geçenlerde netten tohum siparişi verdim.. geldi.. ektik çıkacaklar bakalım :) çengelköy bademi, pembe domates..birde şu iceberg denen atom salatalardan..
buda benden olsun bakalım :)
Eki Görüntüle 363915 mimozacım hamilesin ama yersin sen canın çekerse artık:) bu arda isim olarak bende şahlı mahlı olsun dediğinde nilşah diye düşünmüştüm.. :)
didemcim maşallah kedilerine:) çok güzeller:)