• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hergün yüzlerce hayal kurarsın hiçbiri gerçek olmaz...
bir gün gerçek yaşarsın hayallere sığdıramazsın .....canım arkadaşlarım kaderdaşlarım hayallerimizin gerçek olması dileğiyle hepimizin dünya kadınlar günü kutlu olsun...
efsune
papatya
aysevi
yosunn
didem77
erfat
ördek
bahardal
rüzgarselin
turbice
ve diğer misafir olarak gelen arkadaşlar
gerçi biz burda hergün kadın günü yapıyoruz:1::1::1:

Merhaba Rowina
Teşekkürler.Bende senin ve herkesin kadınlar gününü kutluyorum...::))

rovina teşekkür ederim hepimizi ayrı ayrı sayıp kadınlar günümüzü kutladığın için...
ben de tüm arkadaşların kadınlar gününü kutluyorum...

aysevi yaşadığın sıkıntıların geçmiş olmasını diliyorum... biz de buna benzer bir durum yaşamıştık ve o zaman eşim ve sağlığımızdan daha önemli birşey olmadığını yapdüşünmüştüm....
hepimiz anne olmak istiyoruz bir aile olalım istiyoruz ( iki kişilik bir ailenin ben hep eksik kaldığını hissediyorum ne bileyim sanki hala yeni evlenmiş hep özgür ) elimizdekilerin kıymetini hep bilelim buna da şükredelim ama anne olmak için biz elimizden geleni yapalım gerisini allaha bırakalım...

mimozacım isim arayışına girmişken papatya yada mimoza ne güzel isimler olur diye düşündüm......

teşekkürler kadınlar günümüz hepimizin kutlu olsun.
bu arada ben de bu aralar ela ve defneyi beğeniyorum. hele ela çok zarif bi kız ismi olur. düşünün derim kız bebeği olacak arkadaşlarım.
kadınlar günü değil de, anneler gününü kutlarız inşallah bir gün :) iyi ki varsın anne diyenlerimiz olsun...

Evet ben deee herkesin kadınlar gününü kutluyorum. Her ne kadar cinayet haberleri 4 nala gidiyorsa da acaba bu haberler zaten içte olanları tetikliyor mu diye düşünüyorum Batman intiharları gibi sanki. Tüm insanlığa vicdan, para, huzur ver Yarabbi diyeceğim artık.
Baharcığım hakkat neden düşünemedim bilemiyorum mimoza biraz hüzünlü papatya da çok başıına buyruk ama ikisi de çok güzel . Neden olmasın ben aslında şeker veya misket aiiamlerini de severim hani şu bizim evin halleri ni çok severek izlerdim .

Evet ben deee herkesin kadınlar gününü kutluyorum. Her ne kadar cinayet haberleri 4 nala gidiyorsa da acaba bu haberler zaten içte olanları tetikliyor mu diye düşünüyorum Batman intiharları gibi sanki. Tüm insanlığa vicdan, para, huzur ver Yarabbi diyeceğim artık.
Baharcığım hakkat neden düşünemedim bilemiyorum mimoza biraz hüzünlü papatya da çok başıına buyruk ama ikisi de çok güzel . Neden olmasın ben aslında şeker veya misket aiiamlerini de severim hani şu bizim evin halleri ni çok severek izlerdim .

evet canım ya yine can aldı kurşunlar isabetini aradılar neyse içimiz kararmasın eski türk sinemasından esinlenerek
:74::74:kadınık,anayık,mal olmaya karşıyık:74::74:

Son düzenleme:
sevgili tüm arkadaşlar, ben ancak online olabildim...
hepimizin kadınlar gününü kutluyorum:))

tüm üreten kadınlar bu dünyayı güzelleştiriyorlar.. ister ev işi yapsın ister doğursun sadece var olduğumuz içinde güzel bu dünya....

selam kızlar.. geç kaldım ama kadınlar günümüz kutlu olsun diyeyim bende:)

annem burada.. ama az kaldı pazartesi gidecek.. geldiğinde rahatsızdı.. dr falan götürdük.. sürekli ve acaip bir öksürük vardı. akciğer filmi, ekg falan çekildi.. bir şey çıkmadı. ama nefes nefese kalması açıkça beni korkuttu. dr da benle aynı fikirde çıktı.. göğüs hastalıları uzmanı görsün, astım olabilir dedi. dönüşte istanbulda gitsin diye düşündük. burdakilere güven olurmu bilemedim.hem burada uzman yok.. şehire gitmek gerekiyormuş. ne kötü şey merkezde olmamak.. neyse şimdilik hafifledi öksürüğü.. alternatif tıp sağolsun.. karaturp ve bal çok işe yaradı diye düşünüyorum. tabii yanında ilçlarıda düzgün kullandı ama.. ilk 4 gün öksürük aynı hızda devam ediyordu.. turptan sonra duruldu.

bu arada kısır lafları geçmiş.. bende çok severim kısırı :) burdada tüm malzemeler doğal ama bizim bahçemiz yoktu:) marullarımız var sadece bir kenarda:) maydonoz, dereotu, taze soğanda abisinin bahçesinden alıyoruz:) bende geçenlerde netten tohum siparişi verdim.. geldi.. ektik çıkacaklar bakalım :) çengelköy bademi, pembe domates..birde şu iceberg denen atom salatalardan..

buda benden olsun bakalım :)

Eki Görüntüle 363915

mimozacım hamilesin ama yersin sen canın çekerse artık:) bu arda isim olarak bende şahlı mahlı olsun dediğinde nilşah diye düşünmüştüm.. :)

didemcim maşallah kedilerine:) çok güzeller:)

selam kızlar.. geç kaldım ama kadınlar günümüz kutlu olsun diyeyim bende:)

annem burada.. ama az kaldı pazartesi gidecek.. geldiğinde rahatsızdı.. dr falan götürdük.. sürekli ve acaip bir öksürük vardı. akciğer filmi, ekg falan çekildi.. bir şey çıkmadı. ama nefes nefese kalması açıkça beni korkuttu. dr da benle aynı fikirde çıktı.. göğüs hastalıları uzmanı görsün, astım olabilir dedi. dönüşte istanbulda gitsin diye düşündük. burdakilere güven olurmu bilemedim.hem burada uzman yok.. şehire gitmek gerekiyormuş. ne kötü şey merkezde olmamak.. neyse şimdilik hafifledi öksürüğü.. alternatif tıp sağolsun.. karaturp ve bal çok işe yaradı diye düşünüyorum. tabii yanında ilçlarıda düzgün kullandı ama.. ilk 4 gün öksürük aynı hızda devam ediyordu.. turptan sonra duruldu.

bu arada kısır lafları geçmiş.. bende çok severim kısırı :) burdada tüm malzemeler doğal ama bizim bahçemiz yoktu:) marullarımız var sadece bir kenarda:) maydonoz, dereotu, taze soğanda abisinin bahçesinden alıyoruz:) bende geçenlerde netten tohum siparişi verdim.. geldi.. ektik çıkacaklar bakalım :) çengelköy bademi, pembe domates..birde şu iceberg denen atom salatalardan..

buda benden olsun bakalım :)

Eki Görüntüle 363915

mimozacım hamilesin ama yersin sen canın çekerse artık:) bu arda isim olarak bende şahlı mahlı olsun dediğinde nilşah diye düşünmüştüm.. :)

didemcim maşallah kedilerine:) çok güzeller:)
yosuncum annene geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum çoktandır gözükmüyorsun vardır dedim bu işin içinde bi iş diye bende bahçeyi çok seviyorum ama bahçe bizden baya uzakta evimiz daire ancak saksılara srmısak soğan nane reyhan dikebiliyorum kahvaltı yapıyorum ama şu köfteyi görünce canım çekti regl oluyorum insanlar tatlı ister canları benim canım ekşi acı falan istiyor bilmiyorum ters yani

canım ben sana bişey soracam senin fsh çok yüksek çıktı tek sebep fsh mıydı sorunun hani bu hayıt tohumu falan bal polen arı sütü karışımları diye baya sayfa var hatta eski forumda sende varsın hiç denedin mi yaptın mı bu karışımları sence sonuç terse dönüşür mü

Ayyy Yosunnnnn,

Vallahi şu canın çekme dönemi bitti bitmişti de bunu görünce canım çekti hakikaten.Hele bahçe malzemeleri ile bahçede tahta bir banka oturup asmanın altında fıştık gibi olurdu fıstık.Gerçi burada sabah tipi vardı ama olsun hayali de güzel. Bu arada benim en çek canım bumbar çekti. Belki 20 yıl olmuştur yemeyeli. Anneannemin elinden. Burada birisine yaptırttım en sonunda ama yöresel farklar var galiba. Biz bol kıymalı yaparız o mereti bir de üstüne salçalı tereyağlı sosu ile yeriz. Burada ki hanım bulgur dolması gibi yapmış hem sade yani. Yine de sağolsun ama işte azıcık alıp kaldırdım buzluğa isteyene kargolayacağım:)

Rowinacığım ben de ekşici acıcıyımdır Bu tipler kendi yumileriyle denerse oğlana meyilli oluyorlar sanki. Bu arada Yosun a fsh sormuşsun ama kendi yumin olmadıkça bir ilişki yok sanıyorum fsh ile donasyonun. Çünkü ben de bir kere 34 çıktı sonra onu dhea ile indirdim 8 e . 3 denemede de inmişti ama sonuç olumlu olmadı. Donasyonda artık baktırmadım amh ya baktırdım İnternetten benimle aynı olanların başarısına baktım.Yutrdışında bile sadece 1 kişi vardı öyle hatırlıyorum ben de vazgeçtim kendi yumilerime asılmaktan. Bir kere yüksek çıkınca artık eşiği geçmişsin demektir yapay olarak indirsen de fayda etmiyor arkadaşım üzülerek:50:

Ayyy Yosunnnnn,

Vallahi şu canın çekme dönemi bitti bitmişti de bunu görünce canım çekti hakikaten.Hele bahçe malzemeleri ile bahçede tahta bir banka oturup asmanın altında fıştık gibi olurdu fıstık.Gerçi burada sabah tipi vardı ama olsun hayali de güzel. Bu arada benim en çek canım bumbar çekti. Belki 20 yıl olmuştur yemeyeli. Anneannemin elinden. Burada birisine yaptırttım en sonunda ama yöresel farklar var galiba. Biz bol kıymalı yaparız o mereti bir de üstüne salçalı tereyağlı sosu ile yeriz. Burada ki hanım bulgur dolması gibi yapmış hem sade yani. Yine de sağolsun ama işte azıcık alıp kaldırdım buzluğa isteyene kargolayacağım:)

Rowinacığım ben de ekşici acıcıyımdır Bu tipler kendi yumileriyle denerse oğlana meyilli oluyorlar sanki. Bu arada Yosun a fsh sormuşsun ama kendi yumin olmadıkça bir ilişki yok sanıyorum fsh ile donasyonun. Çünkü ben de bir kere 34 çıktı sonra onu dhea ile indirdim 8 e . 3 denemede de inmişti ama sonuç olumlu olmadı. Donasyonda artık baktırmadım amh ya baktırdım İnternetten benimle aynı olanların başarısına baktım.Yutrdışında bile sadece 1 kişi vardı öyle hatırlıyorum ben de vazgeçtim kendi yumilerime asılmaktan. Bir kere yüksek çıkınca artık eşiği geçmişsin demektir yapay olarak indirsen de fayda etmiyor arkadaşım üzülerek:50:

canım ya aslında benimki sanki küçük bi umut ne bileyim o kadar bitki ismi falan bilgiler yazmışlarki heralde onlar sonradan menapoz olanlar benim gibi doğuştan değil metkav adlı biri zaten reglim bitince dr yolunu tutacam gidecem hayırlısı ile

GÜNCEL LİSTE
HİT :
Nilya - 1.negatif 2. Pozitif ( yeni haberlerini bekliyoruz )
Umutluyum84 : 3 ekim test günü
Nrm34 : 1.ve 2. deneme Doğuş 3.deneme HIT olacak. Yakında Kıbrısta…
Haskız 36 - 1.ve 2. deneme negatif 3. deneme test günü 1ekim... güzel haberler gelecek...

Zümrüt 48 - negatif
Benveo - 1. negatif
berfinim - 1. ikizleri
tkoral - 1.- Savaş Bey negatif, 2.doğuş negatif, 3. hit negatif - arkadaşımınızn
septumunda zar varmış .bu tespit edildi .
dileğim - 1. neg, 2. negatif
berfinim - 1. ikiz
hlymrt - 1. deneme erkek bebek
Nil - 1 . deneme negatif 2. donmuş tek yumurtayla negatif
Güneş - 1. negatif ( daha önce 7 tüp denemesi var )
nisa - 1. pozitif
Pelinbatu - haziran sonrası kendi yumurtalarıyla
AYMEN -37 1.düşük 2.Kasımda denenecek
DÜNYA :
Park 34 – pek yakında kıbrısta
aygül 35 : pek yakında yolcu

iremelif 39 : negatif
gezgin1220 44 : 1.negatif
beyazgelincik : 1. ikiz kız
göktanesi : 1. negatif, 2. ikiz erkek
çiçek : 1. pozitif ( düşükle sonuçlandı
samyeli : 1. pozitif ikiz kız
dünya : 1. pozitif ikiz
mahi : 1. Doğuş negatif 2. doğuş negatif, pıhtılaşma sorunu bulundu ve 3. deneme dünya - pozitif ikiz kız,erkek
simay : 1. pozitif dış gebelik 2. pozitif malesef düşük
ehacioğlu : 1. ikiz
Adara : 1. negatif
Rain : 1. negatif
Nowa : 1. negatif
scarwlan1 - 32 : 1. pozitif
niko : 1. ikiz
sade 36 : 1. pozitif
umut06 : 1. pozitif
Dilay78 - : 1. negatif
puzzle 39 : 1. pozitif düşükle sonuçlandı
cahal : 1. ikiz ( sperm donasyonu )
küskün : 1. negatif, 2. negatif , 3. pozitif
mavigözlüm 30 : 1. üçüz
hayal0625 : 1. pozitif
Ayyıldız : 1. ikiz
ekin : 1. neg, 2. neg ( b aşamada pıhtılaşma sorunu bulundu)
3. neg 4. pozitif
ela 25 : 1. negatif, 2. pozitif
Ayşegülüm : 1. ikiz
xhüzünx 29 : 1. ikiz
mitay : 1. ikiz
1karbeyaz : 1. negatif
ergune 25 : 1. ikiz erkek
bekliyorum39 : 1. Girit (düşük ) 2. dünya pozitif
Şeker36 : 1. üçüz
ironlady1 : 1. ikiz
adana : 1. negatif
melisa 32 :1. ikiz
avatvar : 1. pozitif kız bebek
kaanca : 1. pozitif ( düşük) 2. negatif, 3. negatif, 4. pozitif
park : 1. negatif
hayalim : 1. negatif
berfen : 1. negatif, 2. pozitif
prenses : 1. pozitif
Gülümsen : 1. negatif Eylül yolcusu
ezel78 32 : 1. Savaş bey kimyasal gebelik. 2. savaş bey donorden yumi çıkmadı 3. dünya pozitif erkek bebek
DOĞUŞ
Mimoza40 45 : Pozitif ( pek yakında 3.ay dolacak, yeni haberlerini bekliyoruz )Lavin : 1. Düşük 2. Kasımda deneyecek
Denis : 1. pozitif erkek bebek
Suboo 25 : 1. negatif 2. pozitif ( düşük) Süreçte kendi yumileriyle hamiş kaldı Eşte 16. kromozon sorunu vardı.
beyazze25 : 1. pozitif kız bebek
sibel : 1. negatif
umut06 : 1. negatif
shanti 48 : 2.deneme 8 aylık kızı var
8temmuz 38 : 2.deneme POZİTİF
SAVAŞ BEY
Eylül22 40 KTB Bugün saat 9 da transferi oldu 26 ekimde mutlu haber
vinividivici : Pozitif ( yeni haberlerini bekliyoruz )

Rosalyn65 46 KTB 1.deneme POZİTİF - erkek bebiş
EMCADERS : 1. Negatif
bayhan : 1. ikiz
Ömrüm 33 . 1. İKİZ
elifceylin : 1. üçüz
güzel 32 : 1. Pozitif

VERDA TUNÇBİLEK
İkizim olacak : Pozitif
--------------------------------------------------

Bahardalı 46 merkez belli değil ekim-kasım

Yosun 37 Kasım sonu / Aralık başı

Turbice 28 - Tüp denemesi yapacak.. İnşallah tutacak

Efsune 42 - Hazır olduğunda

Saba55 - eylül - ekim

Kasım –Aralık planları : efsune- yosun - aymen- turbice - bahardalı - gezgin beraber gezecekler Kıbrısta...

Bizimle Kıbrıs bir başka olacak
bu listenin yenisi lazım yosuncum anneni yolla gel ve yap pozitif olanları negatif olanları falan yenilemek gerekiyor....

merhaba kızlarrrrr

dünkü kısır muhabbet,inden sonra anneciğime rica ettim ve bana bugüne kısır yaptı:))mimoşum canım gel beraber yiyielim canım arkadaşım..

yosuncuğum anneciğine çok iyi bak..onlar başımızın tacı..çok geçmiş olsun diyorum.allahtan havalar düzeliyorda bahçeler yeşermeye başladı.sende artık annenle bir kısır yapar yersin:)

rowinacığım bencede papatya haklı bu fsh bir kere yükseldimi bir daha düşmüyor.düşse bile faydası olmuyor canıum ya..çünkü yükselmesinin nedeni zaten geriye kalan yumurtaların kalitesiz olması.senin yumurtaların doğuştan senle beraber zaten sonradan yapılmıyorlar.gençlik yıllarında önce en kalitelileri her ay meydana çıkıyor sonrada gittikçe kalite düşüyor...yaş illerleyince o yüzden gebelik şansı düşüyor.yani boşuna uğraşma canım yazık emeklerine parana...

zaten dr bana demişti geçen sene temmuzda hiç yumi yok ama acımasızca boşa denemeyin uğraşmayın bu işlerle falan diye çıkışıverdi manyak gibi dnsyon yapma boşa çıkarsınız diye deneyelim ne olacak...inş.yüzü kara çıkar

canım ben sana bişey soracam senin fsh çok yüksek çıktı tek sebep fsh mıydı sorunun hani bu hayıt tohumu falan bal polen arı sütü karışımları diye baya sayfa var hatta eski forumda sende varsın hiç denedin mi yaptın mı bu karışımları sence sonuç terse dönüşür mü

rowina.. bende fsh 30 lardaydı ilk ölçüldüğünde ama sanırım 70 günlük bir adet gecikmesinden sonra bu çıktı.. düşe düşe en çok 14 lere falan inmişti sanırım.. uzun zamandır kontrol etmiyorum.. kaç olduğu aklımda bile kalmamış.. evet düşse bile bir işe yaramayacağı söyleniyor hep.. çünü bu düşüş sahte bir düşüş oluyormuş.. ve o umut bende de var.. hatta geçen gün diğer sitede bir şey okudum bir arkadaş yazmış. bir yerden alıntı sanırım.

"Araştırmalarım sonucu beyindeki hipofiz bezinde meydana gelen tıkanıklık ve spazmı çözmede faydalı Polen kısırlarda da en önde gelen bitkisel gıdalardan biridir. Kısırlık tedavisinin en güç olanı sinirsel kaynaklı hormonal olan şeklidir. Kadın ve erkek beyninin ortasında bulunan nohut büyüklüğünde ki hipofiz bezi, belli zamanlarda kadınlarda yumurtalıklara, erkeklerde ise husyelere, omur ilik sinir telleri kanalı ile emir vererek yumurta ve sperm üretmelerini sağlatır. Korku, şok, stres, beyin özürü veya hastalıkları gibi nedenlerle hipofiz bezi bu görevini yapamaz ise kadında "ovülasyon yokluğu", erkekte "ozosperm" denilen canlı sperm yokluğu ile kısırlıkları ortaya çıkarır. Dozajlı ve kaliteli bir Polenle birlikte alınan Arısütü, Karakovan balı ve Kırmızı Ginseng, vücuda hem olağanüstü doğal protein, aminoasit, vitamin, mineral sağlayarak destek vermekte ve beyinde hipofiz bezindeki "Spazm"ı çözerek yumurta ve canlı sperm üretimini tamamıyle üretmektedir."

bende de herşey normalken bir anda böyle olması, ve o sürecin kullanmakta olduğum antidepresanların bırakma sürecini takip etmesi beni düşündürmeye başladı. aysevi daha iyi bilir tabi ama incelediğim kadarı ile o ilaçlarda beynde salgılanan hormonların miktarını etkileyerek kişinn kendni normal hissetmesini sağlıyor. acaba uzun süreli kullanımda böyle bir yan etki altında olabilirmiyim diye düşünmeye başladım. donasyonu tekrar deneyeceğiz ama bu hemen olmayacak maddi olarak toparlanmamız lazım. eşim sadece yazın çalıştığından nasıl olacak bilemiyorum şu anda. ama o denemeye kadar yapılacak birşeyler bulup denemek istiyorum. buralarda bal-polen ve arı sütü ilk elden temin edilebiliyor. doğal olarak. onu bir denemek istiyorum ilk olarak. onun dışında daha önce soğan kürü, çörekotu-bal-tarçın ve hayıt ekstratı(agnucaston) denedim.. hiçbir değişiklik olmadı gördüğün gibi. ama senin durumun farklı. sen adet olamamışsın hiç.. bence o dr.seval ile görüş derim. denemekten zarar gelmez. sende yumurta vardır ve yumurtlayamıyorsundur belki. inşallah öyledir.

hakkımızda hayırlısı artık...

Ayyy Yosunnnnn,

:) mimozacım.. en son istanbul seyahatimde kadıköyde yöresel yemekler yapan bir yer var.. çiya isimli.. kadıöye gelen tüm turistler orada.. türkyenin her yerinden değişik tatlar var.. hergün başka menü.. eşim çok sever orayı.. herşeyden yarım porsiyon falan isteyip, her gidişimizde değişik şeyler yeriz. ben giderken sen yine bahsetmiştin bumbar diye.. benimde yemeyeli çok uzun yılar olmuştu. canım çekmişti. orada görünce hemen istedim. eşimin tuhaf bakışlarına aldırmadan yedim :) o yemezmiş öyle şeyler:) iyikide yememiş çok lezzetliydi:) senin yerinede yemiştim ama bulamıyorum burada dediğin için sana söylemedim. bir daha canın çekmesin diye :)istanbula gidersen tavsiye ederim orayı:)

sevgili yosun,
bilinç dışı senaryo denilen bir kavram var. bu hayatımızı nasıl geçireceğimizi belirleyen ama bilinçli halimizle bir türlü dinamiklerini kavrayamadığımız bir süreçtir..

bu konunun profesyonelleri ile bilinççaltını ve çocukluk dönemini vebizim olaylara verdiğimiz tepki ve tercihlerimizin sonucu ortaya çıkan hayatımızdan gidilerek bilinir ve analizi yapılır...

annene herşeyden önce geçmiş olsun.. anne her çocuk için ilk haz objesidir. ve o haz objesini farklı gözle görmekte pek mümkün değildir. ve dinimizde buna cevaz vermez...

ilginç değilmi denk gelen olaylar???.. sen bir deneme yapıyorsun malesef olumsuz oluyor... gönül isterdiki hamile olasın şimdi.. ama kısmet olmadı.. :(
fakat sen biraz sorunlarından uzaklaşmak ve anneye sığınmak bu dönemde olanı sindirmek için beklentilerin vardı.. annende mutlaka senin hamile olmanı anne olmanı bilinçli haliyle söylemiştir. hatta edimleri ilede bunuda ddesteklemiştir.. ama öyle bir dönemde hasta olduki bu senin bilinçaltına farklı bir mesaj göndermiştir. anneyi kaybetme korkusu bizi en çıok ketleyen verimsiz kılan duygudur...
bir sevgisiz bakışı ile yok olan bizleriiz..

aileni seni çok bilmemekle birlikte sana önerim bundan sonraki denemende anneler bilmesin.. çünkü hayatta yaşanan hiçbirey tesadüf değil.. onun hastalanmasının sende yarattığı duygu senin anne olmaya giden yoldaki duygularında bir ağırlığa neden olabilir.. dikkat derim bu konuya...

yolun ve bahtın açık olsun..

Back