bılgılerın için cok saol senı cok sıkma ıstemıyorum ama kafamda o kadar soru işaretı varkı surec nasıl olcak gecıcek bılmıyorum ben hıtten ozlem hnm gorusdum sadece bu ay sonu gel dedı bugun regl ıcın ılaca basladım ne gorsme ıstedı ne baska sey rahım fılmı varmı dıye sordu o kadar ozellıkle sordum gorusme işini gerek yok dedı anlamadımkı bu arada havaalanından otele nasıl ulasabılırım bırde sema otel ne kadar yakın hastaneye bılıyormusun cevapların için cok saol
canım asla sıkılmıyorum aklına takılan her şeyi sorabilirsin...seni ay sonu rahim filmiyle çağırdığına göre tedavin bu ay olmayacak demektir.bence görüşme dediğimiz yani ilk muayene için çağırıyorlar.benim hemşirem özlem değildi ama hepsinde bir şaşkınlık olduğunu biliyorum.o yüzden bir kez daha bu ay tedavim olacakmı diye ara sor bence onlar seni ilk muayeneye çağırıyorlar.bu ay eşimin gelmesine gerek varmı diyede sor çünkü ilk görüşmede eşi istemiyorlar sadece varsa spermiyorgramını götür hatta yoksa da mutlaka yaptır götür ki son dakika bir süprizle karşılaşmasınlar.havaalnından aparta nasıl gideceğini bir önceki mesajımda yazdım belki görmemişsindir.sema otelde kliniğe çok yakın yürüme mesafesinde
ben ozellık sordum esımlemı gelecegım evet dedıler pekı on gorusme olmayacakmı dedım gerek yok dedıler cunku buradakı arkadaslar genelıkle on gorusme için gıtmısler esınızle gelın dedıler bu arada esımın tahlılerı var onrlada sorun yok bende teredutluyum bu arad butun ozellılerımızı aldılar hatta bugun için donorle aynı gun ılaca baslattılar acıkcası sasırdım olmazsa arayıp tekrar konusucam
allah bağışlasın oğlunu,
bir annenin bebeğine bakışı onu sarmalayışı ve olduğu gibi koşulsuz sevmesi en önemlisi..
sen huzurlu ve mutlu olursan bebekte mutlu ve tatmin olacak..
ilk 2 yılda bebeğin beyin aktivitesi 4 yıllık fakulte eğitimine eş..
yani korteks yokken daha oluşmamışken beyin acayip çalışıyor. tek yaptığı annenin yani bakıcının sağ beyninden kendi sağp beynine aktarım yapmak.
ilkel savunma mekanizmasından "bölme" en çok bu dönemde mevcut. sağlıklı bireyde bu 3,5 yaşında bölme mekanizması kalkıyor. ama anne dengesiz ise bir öyle bir böyle davranıorsa istikrarsız ise.. bölme savunma mekanizması ortadan kalkmıyor böylelikle bir takım kişilik profilleerinin temeli atılıyor..
türklerin aksine şunu yapmalısın deerim.
en önemli dönem 0-6 yaş arası sonrada 13-17 yaş ergenlik. bu arada anne ve baba istikrarlı sevgili ve onun varoluşunu koşulsuz kabullenirse hayatı boyunca birşey yapmana gerek yok.. gerisi çorap söküğü gibi geliyor..
yolun açık olsun:))
sen nasılsın ilçları azaltacakmısın yani zaman olarak ne zaman düşünüyorsun efsune arkadaşın dediği dr kontak kurdun mu sende umarım tez zamanda sağlık açısından iyi olur ve alırsın bebişini kucağına canım
canım zaten ben dr seçimi yüzünden neler çektim bilemezsin tedavi düşünmeyi geçtim en çokSevgili Rovina
Zor ama kayınvalidene takma derim bu bebekleri kendin için al
sonunda boşanma olsada bence....Çünkü ben kendim için istiyorum bu bebekleri::)))
Bak bebekleri diyorum inşallah hepimizin ikizleri olacak....
Birde HİT i düşün derim ben...
Sen bilirsin ama...
eğer donör ilaca başlamışsa demekki tedaviye gidiyorsunuz hayırlısı olsun vardır bir bildikleri...senin sorunun neydi peki?? belkide istanbulda gideceğin doktora yönlendirdiler seni onun muayenesine güvenmişlerdir.boşver kafana çok takma diğer klinikler hiç görüşme yapmadan çağırıyorlar nasıl olsa çok da önemli değil...ben gerçi sonraki tedavime dünyaya gittim onun içinde hitte 2.iptal olan tedavim için gittiğimde onlarlada görüşmeye gitmiştim.berk beyi daha çok sevip hitten vazgeçmiştim.
merhaba rowinacım,
aslına bakarsan çok iyi sayılmam. efsunenin önerdiği doktora gitmek istiyorum ama ailem istemiyor. doktor istanbulda, ben ankarada yaşıyorum. kocam çok pahalı olur kaldıramayız dedi. annemlerden maddi olarak yardım istedim aman istemez olaydım, bi ton laf. ankarada psikolog mu yokmuş, öyle sürekli yollarda git-gel tehlikeli olurmuş, anneanneme normalde 40 yılda bir gidiyomuşuz (istanbulda yaşıyor) şimdi sürekli bunun için gidersek ne dermiş falaaan falaann. aman uğraşsınlar o zaman benimle, görünüşe bakılırsa istedikleri de o. benim kimseyle mücadele edecek halim kalmadı. buradaki doktor 3 ay sonra gel dedi, durumuma bakacak iyi bulursa ağustosta falan ilacı bırakmış olacağım. sonra 1 ay bekleyip deneyeceğim. bakalım ne olacak hayır olsun. inşallah hepimiz alırız bebişlerimizi kucağımıza.
efsune sana da yazamamıştım, işte durum böyle maalesef.
kk da 2012 ekim anne adayları var bazen girip okuyorum biri diyor
hamilelik şöyle geçiyor biri diyor böyle biri diyor midem bulanıyor biri diyor
canım bişeyler çekiyor
canım sıkılınca girip girip gıpta ediyorum onlara
sonrada isyanlara geçiyorum biraz gözyaşı biraz efkar boşuna yırtıyorum kendimi
bizim kaderimiz baştan yazılmış((((((( 43:
benım erken menapoz senın sorunun ne ılk denemeyı hıttemı yaptıın sonra nıye hıtten vazgectın ??
rowinacığım kaç deneme yaptında böyle olumsuz konuşuyorsun??neden kendine böyle acımayı bir kenara bırakıp ta denemeye başlamıyorsun??daha yaşın kaç??burada yaşı ne kadar büyük insanlar bile senin gibi düşünmüyorlar...önünde çok uzun bir zaman var ve sen daha deneme bile yapmadın, hemen kaderine razı geliyorsun böyle yapınca size kızıyorum.neden girip o gereksiz şeyleri okuyorsun.lütfen kendine gel...saçmalama...
Rowina
Biraz sinirlerin yıpranmış olabilir mi ağlayacaksan illa ki git babam ve oğlumu izle ya da ne bileyim başka bir film şu anda aklıma gelmiyor rahatlaman için ne yapsan ki diye düşündüm o forumlara girmek yerine .
Didemciğim Efsune yi dinle Bilirim kolay olmayacak senin için ama bir düşün yazdıklarını derim ben. ............................................ Maddi imkanların yoksa bir şey diyemem. Bari Tahir bey in kitaplarını okuyabilirsin o zaman da . Ne kadar etkili olur bilemiyorum Efsune bilir .
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?