Hekese merhaba arkadaşlar ..
Çok özlemişim sizleri . O kadar zaman oldu ki buraya yazmayalımalesef çok yğun bir dönemdeyim ve çok çabuk yoruluyorum. Allah izin verir ise ikizlerim büyüyorlar ve kısmetse yarın 15. hafta olacak yarın...Şu ana kadar gizli şekerim dışında bir problem olmadı. şeker ölçümlerim de devam ediyor .Bakalım bu konuda tam olarak ne yapmamız gerektiğini doktorum söyleyecek ve bende rahat edeceğim inşallah :))
Sizler ne yapıyosunuz ? Yeni haberler haberler var mı ?
slm herkeze bayanlar burayı yeni buldum üye oldum bende sperm donesyonu istiyorum artık başka seçim kalmadı eşim azosperm ama hangi merkez olsun konusunda karasızım firdevs hanımmı berkmi hitmi savaşmı dördü arasında gidip geliyorum birde akılda batum var fiyat uygun oldugu için cazip geliyor ama ordada yaptıran varmı acaba sonuç alan eşim oarası olsun diyor maddi açıdan ama ben kararsızım sonradan pişman olurmuyum diye çocuksuzluk çok zor başkalarının çocuguna kedinin cigere baktıgı gibi bakıyoruz allah kimseyi böyle imtian etmesin hepimizin olsun tez günden aminnn.
hoş geldin bebeklerim söylediğin dr lar hepsi iyiler ama tabi karar senin aysevi sana hit önermiş iyi bi dr tabi bazen başarılı oluyorlar bazen de negatif sonuçlar doğuyor en iyisi içinden hangisine daha yoğunsan o olsun zaman ilerledikçe insanın kafası iyice karışıyor.....:26::26::26:slm herkeze bayanlar burayı yeni buldum üye oldum bende sperm donesyonu istiyorum artık başka seçim kalmadı eşim azosperm ama hangi merkez olsun konusunda karasızım firdevs hanımmı berkmi hitmi savaşmı dördü arasında gidip geliyorum birde akılda batum var fiyat uygun oldugu için cazip geliyor ama ordada yaptıran varmı acaba sonuç alan eşim oarası olsun diyor maddi açıdan ama ben kararsızım sonradan pişman olurmuyum diye çocuksuzluk çok zor başkalarının çocuguna kedinin cigere baktıgı gibi bakıyoruz allah kimseyi böyle imtian etmesin hepimizin olsun tez günden aminnn.
Aranızda sperm donosyonu yaptırıp başarılı olan varmı ? BU konu hakkında deneyimi olan varmı eşim kanser hastasıydı kemoterapıler yüzünden sperm üretimi yok kıbrısta bu işi yapıp başarılı olan dostlar varmı sevgılerrrr
ah canım ya ne güzel anlatmışsın baştan zaten senin savaş beye gittiğini biliyordum ama senin sorununun ne olduğunu bilmiyordum yani sperm mi yoksa yumrta dnsyn mu diye mesela rosalyn65 ilk denemesinde hamiş oldu ve pozitifMerhaba arkadaşlar,
Sperm donasyonu ile ilgili birkaç kişi yazmış. Yakın zamanda deneyen biri olarak Savaş Bey in merkezi hakkında bilgi verebilirim.
Telefonda donörde istediğim özellikleri sormuştu hemşire. Anlattım ve ona göre sperm seçeceklerini söyledi. Sonra transferden 5 dakika önce Savaş Bey odasına çağırdı. Zaten ilk kez o zaman gördük kendisini. Ben öylesine donörün özelliklerini sordum. Doktor da eşimin yüzüne baka baka eşimin fiziksel özelliklerini sıraladı. Sonra da eşinizle aynı ama yaşı genç, 22 dedi. Ama benim istediğim özellikler eşiminkiyle aynı değildi. Mesela eşim esmer ama ikimizin de ailesinde çoğunlukla sarışın olduğu için ben donörün sarışın olmasını istemiştim. Ama doktor gözümüzün içine baka baka, kafasından attı resmen. O zaman ben buna takılmadım. Hemşireye güvendim çünkü zaten bütün işlemleri hemşire yürütüyor. Bir de aslına bakarsanız çok da önemli değildi sarışın, esmer. Ama hiç profesyonel değil tabii. Savaş Bey i sadece transferden 5 dk önce görmek, perdelerle ayrılmış bir hasta odasında diğer çiftlerle olmak, modern olmayan bir bekleme odası ve hasta odası benim hoşuma gitmeyenler arasında. Hı bir de sonucumu öğrenmek için aramadılar. Bu da bir eksiydi.Gerçi olumlu sonuç alabilseydim bunların hiçbir önemi yoktu. Aynı merkezden çok memnun ayrılıp pozitif sonuçlar alanlar da vardır muhakkak.O da ayrı. Seçim sizin. Ben yine de orada denediğime pişman değilim. Çünkü orası baştan beri içime sinmişti. Başka biryerde yaptırıp negatif sonuç alsaydım merkez seçimi konusunda pişmanlık duyardım. Sonuç: yüreğinizin götürdüğü yere gidin. Umarım pozitif sonuçla dönersiniz.
ah canım ya ne güzel anlatmışsın baştan zaten senin savaş beye gittiğini biliyordum ama senin sorununun ne olduğunu bilmiyordum yani sperm mi yoksa yumrta dnsyn mu diye mesela rosalyn65 ilk denemesinde hamiş oldu ve pozitif
savaş beyde yapmıştı
Bu arada panik atak bir anneniz varsa hamiş kaldığınızda asla doğuma kadar söylemeyin. Ben 4. ayda söyledim artık mutluluğumu daha fazla saklayamadım ama bu süreçte beni en çok üzen kişi oldu maalesef. Size anlatamam hergün görüşürüz ama iki günde bir o kadar söylememe rağmen kah bir doğumda ölmüş ileri yaş örnekleri mi desem kah sakat doğmuş çocuklar mı desem kah kendi erken doğumunda buşamadığı telefon da yokmuş kaybettiği bebek hikayesi mi desem beni deli etti deli. Annemdir başımın üstünde yeri vardır ama korkuyorum telde annem yazısı benim için bir erken doğum zili olacak diye. Nasıl bu işten sıyrılacağım bilemiyorum. Telimi kapatsam ayıp olacak ayrıca oraya burayı arayıp daha panik olacak ama artık telelrinde kaskatı kesiliyorum ve gereksiz yere bir sürü dur yapma etme derken kalbini kırıyorum yine de bunlardan vazgeçmiyor arkadaş ya.
tüm forumdaşlar...
papatya son denemesinde hamile kaldı.
denemesi sırasında annesi babası kardeşi birşey bilmiyorlardı.. bu sürece dahil değillerrdi..
tüp bebek denemesi süresinde ailenin içinde olması bilmesi bence yapıcı bir davranış değil.
çünkü aktarımlar nedeniyle kadınlık veya erkeklik tam açılamıyor... yani gelen embryo bir türlü kalamıyor..
diğeer maillerimde yazmıştım anne çocuk baba üçgenindeki ödipal ve elktral aktarımları..
kadınlar erekelr bir şekild edoğal üreme gerçekleştirmeyenler aslında kendi iç dünyalarına uygun bir dış gerçeklik yaratıyorlar.
insan bir muamma. ve beynin çalışma şekli çok ilginç..
biz kimiz ve cinsiyetimizle ilgikli hissedişimiz aslında bu sorunun nedeni oluyor..
denemeden sonrada anne ve babalar uzakolmalı.. :)
Merhaba arkadaşlar,
Sperm donasyonu ile ilgili birkaç kişi yazmış. Yakın zamanda deneyen biri olarak Savaş Bey in merkezi hakkında bilgi verebilirim.
Telefonda donörde istediğim özellikleri sormuştu hemşire. Anlattım ve ona göre sperm seçeceklerini söyledi. Sonra transferden 5 dakika önce Savaş Bey odasına çağırdı. Zaten ilk kez o zaman gördük kendisini. Ben öylesine donörün özelliklerini sordum. Doktor da eşimin yüzüne baka baka eşimin fiziksel özelliklerini sıraladı. Sonra da eşinizle aynı ama yaşı genç, 22 dedi. Ama benim istediğim özellikler eşiminkiyle aynı değildi. Mesela eşim esmer ama ikimizin de ailesinde çoğunlukla sarışın olduğu için ben donörün sarışın olmasını istemiştim. Ama doktor gözümüzün içine baka baka, kafasından attı resmen. O zaman ben buna takılmadım. Hemşireye güvendim çünkü zaten bütün işlemleri hemşire yürütüyor. Bir de aslına bakarsanız çok da önemli değildi sarışın, esmer. Ama hiç profesyonel değil tabii. Savaş Bey i sadece transferden 5 dk önce görmek, perdelerle ayrılmış bir hasta odasında diğer çiftlerle olmak, modern olmayan bir bekleme odası ve hasta odası benim hoşuma gitmeyenler arasında. Hı bir de sonucumu öğrenmek için aramadılar. Bu da bir eksiydi.Gerçi olumlu sonuç alabilseydim bunların hiçbir önemi yoktu. Aynı merkezden çok memnun ayrılıp pozitif sonuçlar alanlar da vardır muhakkak.O da ayrı. Seçim sizin. Ben yine de orada denediğime pişman değilim. Çünkü orası baştan beri içime sinmişti. Başka biryerde yaptırıp negatif sonuç alsaydım merkez seçimi konusunda pişmanlık duyardım. Sonuç: yüreğinizin götürdüğü yere gidin. Umarım pozitif sonuçla dönersiniz.
Merhaba arkadaşlar,
yavrum34 sende hoşgeldin bu ara eşinede geçmiş olsun kötü günler geride kalmış bence biraz baştan oku formu kim ne şekil tedavi yapmış nerde nasıl olmuş dahada bilgin olur sana cvp veren çıkacaktır çünkü ben yumi dnsyn yapacam allah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?