14 yumurtanın hepsi olgun çıkmış mı? Evet teori örtüşmüyor.İşte örtüşmüyo bu teori o zaman
Mesela ben Sabri cavkaytarı takip ediyorum oğullarını paylaşıyo
E2 448 ile 14 yumurta toplanmış
Sordun muDr. göstermedim ki yarın bakacak sanırm. Arayıp sorayım ben iyisi ya
Selam Mavi askkkSelam kızlar geçen yazdım. Sonra bidaha giremedim afnasilsiniz
Onu bilmiyorum ki canm14 yumurtanın hepsi olgun çıkmış mı? Evet teori örtüşmüyor.
İyiyimOnu bilmiyorum ki canm
Ama dolu olmasa hiç toplayamazlar heralde bilmiyorum ki
Teşekkür ederim bende iyiyim. İleri yaş gebeliği ile ilgili konuyu okudum bi kısmını. 14. Denemede ucuzleri olmuş birinin üstelik yaş 50Selam Mavi askkkiyiyim sen nasılsın
Allah bize de nasip etsin inşallahİyiyim
Teşekkür ederim bende iyiyim. İleri yaş gebeliği ile ilgili konuyu okudum bi kısmını. 14. Denemede ucuzleri olmuş birinin üstelik yaş 50
Amin inşallahAllah bize de nasip etsin inşallahne güzel hiç umudunu yitirmemiş.
Aynen ben de sizin gibiyim. Siz şimdi ne aşamadasınız?Amin inşallahaynen ya ben hemen demorize oluyorum.
Regliyi bekliyorum doktor bu kez ilaçsız deneyelim dedi.Aynen ben de sizin gibiyim. Siz şimdi ne aşamadasınız?
Sordum canım normal dediSordun mu
Demekki çok ilgisi de yok değerle falan zaten bana da doktorum değerle anlayamayız toplanınca çıkıyor demişti canım ne zaman senin toplama işlemiSordum canım normal dedi
Evet aynen de öyle ama şöyle bir durum var aslında değerle de alakalı gibi. Benim dün toplama işlemim oldu. Mesela dr. ultrasonda 14/15 yumurta görüyordu. Ama boş çıkmışlar 8 tane topladı. ama yine de iyi benim için. Döllenecek mi bakalım önemli olan o...Demekki çok ilgisi de yok değerle falan zaten bana da doktorum değerle anlayamayız toplanınca çıkıyor demişti canım ne zaman senin toplama işlemi
Sizin yaş kaçYok o zaman da olmadı ama 3 dolu yumurtam çıktı en azından ana tutmadı tabi tedavide iğnelerle birlikte büyüme hormonu da vuruyordum
Daha sonra yumurta takibi normal yolla hamile kaldım canım
Şuan bı tedavi goruyomusunuzSizin yaş kaç
evet.Şuan bı tedavi goruyomusunuz
8 yumurta çok iyi bence canımEvet aynen de öyle ama şöyle bir durum var aslında değerle de alakalı gibi. Benim dün toplama işlemim oldu. Mesela dr. ultrasonda 14/15 yumurta görüyordu. Ama boş çıkmışlar 8 tane topladı. ama yine de iyi benim için. Döllenecek mi bakalım önemli olan o...
29 benim yaşımSizin yaş kaç
5 i döllenip 3 ü ileri gitmiş. Öyle dediler. Kısmet bakacağız neler olacak.8 yumurta çok iyi bence canımAma dediğin gibi döllenmesi önemli olan
Aramızda 10 yaş var :)29 benim yaşım