- 6 Şubat 2021
- 5.848
- 5.281
Merhaba hayırlı olsun yas kaç ve nerede tedavi gördünüz2 folikül oluştu sadece. Benim de amh çok düşük, 0.01. Ama ikisinden de kaliteli yumurta elde edildi. Şu an ikizlere gebeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba hayırlı olsun yas kaç ve nerede tedavi gördünüz2 folikül oluştu sadece. Benim de amh çok düşük, 0.01. Ama ikisinden de kaliteli yumurta elde edildi. Şu an ikizlere gebeyim
Merhaba. 31 yaşındayım ve Tuzla'da Anadolu Sağlık Merkezi hastanesinde tedavi oldum. Doktorum Tayfun Kutlu ve Ebru ÖztürkMerhaba hayırlı olsun yas kaç ve nerede tedavi gördünüz
MaşallahMerhaba. 31 yaşındayım ve Tuzla'da Anadolu Sağlık Merkezi hastanesinde tedavi oldum. Doktorum Tayfun Kutlu ve Ebru Öztürk
İlaçsız derken hiç ilaç kullanılmaycakmıRegliyi bekliyorum doktor bu kez ilaçsız deneyelim dedi.
Evet hiç ilaç kullanimayacak.İlaçsız derken hiç ilaç kullanılmaycakmı
Merhaba kendi olgunlaşınca yumurta toplama işlemi mi yapılacak? Benim de maalesef bilgim yok. O yüzden soruyorum. Denediniz mi?Evet hiç ilaç kullanimayacak.
Henüz denemedim fakat. Doktorum bu kez de böyle deneyelim dedi.Merhaba kendi olgunlaşınca yumurta toplama işlemi mi yapılacak? Benim de maalesef bilgim yok. O yüzden soruyorum. Denediniz mi?
Çok iyi, nerde yaptıyorsunEvet hiç ilaç kullanimayacak.
Ben izmirdeyimÇok iyi, nerde yaptıyorsun
Tabi cnm umudunu kaybetme yumurta kaliteni yükseltmek için beslenmene dikkat et ve stresten uzak durMerhaba arkadaşlar dün sabah yumurta toplama işlemim vardı. Toplamda 2 tane yumurtam gelişmişti. Doktor ikisinde boş çıktığını söyledi. Çok kötü oldum. Bundan sonraki süreçlerde yine yumurtam boş gelir diye şimdiden kendimi strese soktum. Hiç yumurta toplamada yumurtaları boş çıkıp sonraki denemelerde dolu çıkıp döllenen var mı?
Teşekkür ederim. İlk zamanlar çok stres yapıyordum. Şimdi gayet rahatım. Bakalım mart ayında tekrar tüp bebek deneceğiniz. Her şeyin hayırlısıTabi cnm umudunu kaybetme yumurta kaliteni yükseltmek için beslenmene dikkat et ve stresten uzak dur
Merhaba memnunmusunuzMerhaba. 31 yaşındayım ve Tuzla'da Anadolu Sağlık Merkezi hastanesinde tedavi oldum. Doktorum Tayfun Kutlu ve Ebru Öztürk
Omega 3, quenzim ayrı almak yerine, omepa q 10 alınabilir mi?Hic moralinizi bozmayin, doktorlar ikiye bolunmus yumruta kalitesi artirici takviye vs yok diyenlere ben kayilmiyorum. Bu konuyu yerli yabanci inanilmaz sekilde arastirdim. Kendim de kullandim bildiklerimi aktarayim.
Omega 3 (kaliteli olmali mutlaka)
Quenzim 10 200 mg
Ari sütü ( mutlaka saf olmali Tr de beeo markanin harika)
L arginine 500 mg
C vitamini
D vitamini ( mutlaka D seviyenize baktirin)
Glutensiz ( tamamen kesilmeli) ve paket gidasiz bir beslenme sekli. Bi 2-3 ay bunu deneyip tekrar tedaviye baslamanizi tavsiye ederim .
Bir de C life macun var onuda yiyebilirsinjz ek olarak
Eşinizin ileri hareketi 0 da nasıl dölleyebildi o sperm?Natural tedavide de 1 yumurta gelişiyor sadece ama belki dolu sağlıklı olur
Benimde bir tüpüm tıkalıydı echomarda cevat bey rahim filmi çekerken açmış zaten ondan sonrada hamile kaldım
Ayrıca hamile kaldığım ay eşimin ileri hareketli spermi sıfır çıktı doktor dedi boş yere tedavi oldun normal yolla şansın yok ileri hareketli sperm yok çünkü olacağı varsa oluyor canım evet insan çok bunalıyor çok üzülüyor kafasına takıyor benim aglamadıgım gün yoktu eşimle bile aramız bozulmaya başlamıştı ikimizindr psikolojisi bozulmuştu tamda o anda geldi inanıyorum ki senin de öyle olacak inşallah
E2 değeri ciddi önemli demek ki?Benim de ılk tedavimin 5. Günü gelişen 1 tane yumurtam vardı. E2 değerim 85 çıkmıştı. Ertesi gün E2 değerim 81 e düşünce yumurtan gelişmedi diye tedavi iptal edildi. 18 mm-20mm büyüklükteki 1 tane yumurtanın E2 değeri 200 ve üzeri olmalı diyorlar
Yani E2 düşük mü bunca yumurta için?İşte örtüşmüyo bu teori o zaman
Mesela ben Sabri cavkaytarı takip ediyorum oğullarını paylaşıyo
E2 448 ile 14 yumurta toplanmış
Uçuk derken kaçtı E2?Sen buna çok şaşırma canım sonuçta E2 değeri bile az böyle bişey olması beklenen durum
Bende E2 uçuk seviyelerde 20 folikül vardı ama çoğu boş çıktı hatta olgun olmayan döllenmeyen oldu son 1 kaldi
Yani bence öyleYani E2 düşük mü bunca yumurta için?
Yüksekte olsa tıtmayanlar var bi anlaşılsa.Yani bence öyle