E2 değeri yumurtalar büyümeye başlayınca yükseliyor. Her 1 tane olgun yumurta için 200 ve üzeri deniliyor. Benim bu hafta 1 tane olgun yumurtam vardı. 19mm boyutunda e2 değerim 297 çıkmıştı.E2 değeri ciddi önemli demek ki?
Bu kaliteli içi dolu olduğunu mu gösterir?
300000Uçuk derken kaçtı E2?
Zaten 1 dolu yumurtaya 250 değer cikiyo ortalamaE2 değeri yumurtalar büyümeye başlayınca yükseliyor. Her 1 tane olgun yumurta için 200 ve üzeri deniliyor. Benim bu hafta 1 tane olgun yumurtam vardı. 19mm boyutunda e2 değerim 297 çıkmıştı.
Maysa sizde bir gelişme var mı? benim dün opu vardı ama yumurtam erken çatlamış. Operasyon iptal edildi.Zaten 1 dolu yumurtaya 250 değer cikiyo ortalama
Canım nasıl anladılar erken çatladiginiMaysa sizde bir gelişme var mı? benim dün opu vardı ama yumurtam erken çatlamış. Operasyon iptal edildi.
Pazartesi günü yumurtam 19mm lh 15 ölçüldü. Doktor yumurtan erken çatlayabilir dedi. Dün opudan önce ultrasonla bakıldı. Yumurta yoktu. Onun yerinde sıvı vardı. Erken çatlamış dediler.C
Canım nasıl anladılar erken çatladigini
Benim Haziran adetiyle var tedavi
Keşke deverlendiyseydinz canım hayırlısı olsunPazartesi günü yumurtam 19mm lh 15 ölçüldü. Doktor yumurtan erken çatlayabilir dedi. Dün opudan önce ultrasonla bakıldı. Yumurta yoktu. Onun yerinde sıvı vardı. Erken çatlamış dediler.
Teşekkür ederim. Değerlendirdik bakalım :)Keşke deverlendiyseydinz canım hayırlısı olsun
Çatlamasn diye erken iğne verebilirdiKeşke deverlendiyseydinz canım hayırlısı olsun
Cetrotide kullandım. :)Çatlamasn diye erken iğne verebilirdi
Yazyla yazıcam,300000
300 bin ama dediğim gibi 300 bin olması ne fark eder ki hepsi boş ciktiYazyla yazıcam,
3 bin mi,
300 bin mi?
Ikincisiyse gen şok, kac yumurta olabilir ki bu kadar yuksek olabilsin?
İnsalhh yaa kaç kişi böyle oldu valla hep hamileler darısı sanaTeşekkür ederim. Değerlendirdik bakalım :)
Manyak yüksek bi değer ya.300 bin ama dediğim gibi 300 bin olması ne fark eder ki hepsi boş cikti
Bazı doktorlar bu konuda katı. Ama sen yine de kesinlikle takviyelerini al. Özellikle biesteron DHEA. D vitamini qenzim çinko selenyum resvatol, ihmal etme. Maddi gücün el verdikçe yap. Ben kalite için faydasını gördüm, sonu ne olur bilemem ama elimden geleni yaptımÇok teşekkür ederim. Benim de yumurta rezervim az 0.23 maalesef, doktoruma bugün yumurta kalitesi için ilaç veya vitamin takviyesi sordum. "Yumurta kalitesini arttırıcı bir tedavi yok inanma paranı da harcama" yazmış. Propolis kullanıyorum. İnciri ben de duydum deneyeceğim teşekkür ederim.
Dediğim gibi bu değerde yanlışlık vardı yoksa boş çıkmazdı yumurtalar şimdi Haziran adetini bekliyorumManyak yüksek bi değer ya.
Acaba veriien hormonların etkisi mi böyle patlatmış?
Şu an ne aşamadasın? Değerlerin ne fsh, amh, E2 lh,
Doktorumdan habersiz 3 aydır Kenzim q10 kullanıyorum. Selenyum, D vitamini omega3 kullandım.Bazı doktorlar bu konuda katı. Ama sen yine de kesinlikle takviyelerini al. Özellikle biesteron DHEA. D vitamini qenzim çinko selenyum resvatol, ihmal etme. Maddi gücün el verdikçe yap. Ben kalite için faydasını gördüm, sonu ne olur bilemem ama elimden geleni yaptım
Duyduğum en yüksek e2 değeri maysa, peki bu değerlerin sonucunda OHSS oldun mu?300000
Kız benim doktorum senin kendine yapabileceğin en iyi şey omepaQ10 dedi zaten 3 aydır kullanıyorum bendeDoktorumdan habersiz 3 aydır Kenzim q10 kullanıyorum. Selenyum, D vitamini omega3 kullandım.
Evet ohhs oldum ama dediğim gibi keşke bu değere rağmen iyi olsaydı hepsi boş çıktı emekler ohhs olmak hepsi gitti boşaDuyduğum en yüksek e2 değeri maysa, peki bu değerlerin sonucunda OHSS oldun mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?