İnşallah AminÇok teşekkür ederim insallah sizin de öyle kaliteli olsunbenim e2 değerim iyiydi ama maalesef bos çıktı. Doktor boyle böyle doluyu bulacağız mutlaka diyor bakalım kısmet artık
Benim maalesef biraz hamur isi ve tatlı düşkünlüğüm var ama kilom yok. Onun dışında ben de sizin uyguladığınız şeyleri yapmaya çalışıyorum. Her şey kader kismet ama benim amh çok düşük ben birazda buna bağlıyorum. Öyle ya da böyle inşallah bizim de yüzümüz güler. Moraimizi yüksek tutalım. Benim doktor önermedi ama ben yine koenzimQ10, selenyum, keten tohumu ve propolis kullanmaya başladım. Bir umut işte....İnşallah Aminşuan yürüyüsten geldim. Günlük en az 40 dk açık havada yürüyecem.şoyle soylim son 15 yıldır gazlı içecekler ve şeker yok hayatimda.hic bir zamanda öyle abartılı abur cuburcu olmadım. Hiç kiloluda olmadım.sebze ağırlıklı besleniyorum. Belki o sıkıntı bilmiyorum. Öyle arkadaslarim var ki sigara alkol sağlıksız beslenme ve ileri yaş ama hepsi ilk denemede hamile kaldılar. Bazen umudum kalmıyor.
İnşallah yaptıklarının güzel sonucunu alırsın.Benim maalesef biraz hamur isi ve tatlı düşkünlüğüm var ama kilom yok. Onun dışında ben de sizin uyguladığınız şeyleri yapmaya çalışıyorum. Her şey kader kismet ama benim amh çok düşük ben birazda buna bağlıyorum. Öyle ya da böyle inşallah bizim de yüzümüz güler. Moraimizi yüksek tutalım. Benim doktor önermedi ama ben yine koenzimQ10, selenyum, keten tohumu ve propolis kullanmaya başladım. Bir umut işte....
Yani sadece deneyerek mi dolu bulunuyo bunun başka yolu yokmu öncesi gonamax ve omegaQ10 kullandm ama gene boş ciktiÇok teşekkür ederim insallah sizin de öyle kaliteli olsunbenim e2 değerim iyiydi ama maalesef bos çıktı. Doktor boyle böyle doluyu bulacağız mutlaka diyor bakalım kısmet artık
Öyleymiş opu ya girmeden boş mu dolu mu belli olmuyormus görünen tüm yumurtalar dolu olmayabiliyormuşYani sadece deneyerek mi dolu bulunuyo bunun başka yolu yokmu öncesi gonamax ve omegaQ10 kullandm ama gene boş cikti
Evet bizde öyle olduk iyi sandık hep boş ciktiÖyleymiş opu ya girmeden boş mu dolu mu belli olmuyormus görünen tüm yumurtalar dolu olmayabiliyormuş
Maalesef Maysa yumurta toplama işlemi öncesinde bilinmiyormuş. Moralimizi yüksek tutmaktan başka çaremiz yok.Yani sadece deneyerek mi dolu bulunuyo bunun başka yolu yokmu öncesi gonamax ve omegaQ10 kullandm ama gene boş cikti
O kadar emek para nasıl moral olsun canimMaalesef Maysa yumurta toplama işlemi öncesinde bilinmiyormuş. Moralimizi yüksek tutmaktan başka çaremiz yok.
Aslında belli oluyor. Opu öncesi e2 değeriyle belli oluyor. Benim üç gumurta oluştu büyüdü ama e2 istenilen düzeyde artmadi.O kadar emek para nasıl moral olsun canim
Nasıl yani doktor E2 değerime baktı yüksekti ama içleri boş ciktiAslında belli oluyor. Opu öncesi e2 değeriyle belli oluyor. Benim üç gumurta oluştu büyüdü ama e2 istenilen düzeyde artmadi.
Ve doktorum opu yapmadı. Hem Parana hem sana kiyamiyorum dedi.
Doktorum aynen şöyle söyledi. Üç yumurtanin e2 değerinin ortalaması örnek 100 üstü olmalı, ama senin düşük dedi. Ayrıca çok yüksek olmasında sıkıntıNasıl yani doktor E2 değerime baktı yüksekti ama içleri boş cikti
Benim ilk tedavim 6. gün de iptal olmuştu. Sadece 1 tane yumurtam vardı. E2 değerim 1 gün önce 85 'di ertesi gün 81'e düşünce doktorum yumurtan gelişmiyor diye tedavimi iptal ettirmişti. Ama bu denemem de e2 değeri çok güzeldi. Doktor her şey yolunda dedi ama yumurta boş çıktıDoktorum aynen şöyle söyledi. Üç yumurtanin e2 değerinin ortalaması örnek 100 üstü olmalı, ama senin düşük dedi. Ayrıca çok yüksek olmasında sıkıntı
Herkeste öyle olmuyor benim hep takip edildi e 2 değerim ve yumurta sayıma göre normal arttıAslında belli oluyor. Opu öncesi e2 değeriyle belli oluyor. Benim üç gumurta oluştu büyüdü ama e2 istenilen düzeyde artmadi.
Ve doktorum opu yapmadı. Hem Parana hem sana kiyamiyorum dedi.
Benim iki tedavim de e2 yukselmecigi için iptal edildi. Demekki olması gereken gibi oluncada boş oluyormusHerkeste öyle olmuyor benim hep takip edildi e 2 değerim ve yumurta sayıma göre normal arttı
E2 düşük olması yumurtanın gelişmediğini gösteriyormuş. Her bir tane yumurta için 200 değerinde olması gerekiyormuşBenim iki tedavim de e2 yukselmecigi için iptal edildi. Demekki olması gereken gibi oluncada boş oluyormus
Evet bende öyle biliyorum. E2 yi nasıl yükselir kiE2 düşük olması yumurtanın gelişmediğini gösteriyormuş. Her bir tane yumurta için 200 değerinde olması gerekiyormuş
Yükselmezse zaten yumurta gelişmemiş oluyor ama olması gerektiği gibi olup yinede boş çıkabiliyor 6 yumurtam vardı değerim 1300 civarıydı mesela hepsi boş çıktı genetik testler falan yapıldı hepsi normal çıktı sonraki tedavimde büyüme hormonu kullanıldı 3 yumurtam dolu çıktı genelde boş yumurtada kullanılması iyi oluyormus büyüme hormonu ignesininBenim iki tedavim de e2 yukselmecigi için iptal edildi. Demekki olması gereken gibi oluncada boş oluyormus
Çok teşekkür ederimYükselmezse zaten yumurta gelişmemiş oluyor ama olması gerektiği gibi olup yinede boş çıkabiliyor 6 yumurtam vardı değerim 1300 civarıydı mesela hepsi boş çıktı genetik testler falan yapıldı hepsi normal çıktı sonraki tedavimde büyüme hormonu kullanıldı 3 yumurtam dolu çıktı genelde boş yumurtada kullanılması iyi oluyormus büyüme hormonu ignesinin
Masalh hamile kalmışsın büyüme hormonundan sonramı olduYükselmezse zaten yumurta gelişmemiş oluyor ama olması gerektiği gibi olup yinede boş çıkabiliyor 6 yumurtam vardı değerim 1300 civarıydı mesela hepsi boş çıktı genetik testler falan yapıldı hepsi normal çıktı sonraki tedavimde büyüme hormonu kullanıldı 3 yumurtam dolu çıktı genelde boş yumurtada kullanılması iyi oluyormus büyüme hormonu ignesinin