- 16 Mart 2019
- 970
- 402
Onu doktor daha iyi bilir ama yaş ile çok alakası olacağını zannetmiyorum canımÇok teşekkür ederim peki ileri yaş sorun olur mu büyüme hormonu iğnesinin kullanılmasında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu doktor daha iyi bilir ama yaş ile çok alakası olacağını zannetmiyorum canımÇok teşekkür ederim peki ileri yaş sorun olur mu büyüme hormonu iğnesinin kullanılmasında
Yok o zaman da olmadı ama 3 dolu yumurtam çıktı en azından ana tutmadı tabi tedavide iğnelerle birlikte büyüme hormonu da vuruyordumMasalh hamile kalmışsın büyüme hormonundan sonramı oldu
Büyüme hormonu tedavi öncesimi kullandin
Peki çok pahalı bı iğne mi. 42 yaşındayım bir yıldır bu yoldayım. Ve hiç bir ilerleme kaydeedemedim.Onu doktor daha iyi bilir ama yaş ile çok alakası olacağını zannetmiyorum canım
Pahalıydı canım diğer iğnelere ek olarak alınınca daha fazla tutuyor ücretiPeki çok pahalı bı iğne mi. 42 yaşındayım bir yıldır bu yoldayım. Ve hiç bir ilerleme kaydeedemedim.
Kucağına al insalh sagliklaYok o zaman da olmadı ama 3 dolu yumurtam çıktı en azından ana tutmadı tabi tedavide iğnelerle birlikte büyüme hormonu da vuruyordum
Daha sonra yumurta takibi normal yolla hamile kaldım canım
Doktorim önermedi. Bu kez diyorum natürel tedavi uyuguluyacak yani ilaçsız. Hep bı deneme. Rahim filminde sol tüp tıkalı ve cukulata kistim var. Eşimde ise ileti hiz düşük. Sıkıntı çok yani canimPahalıydı canım diğer iğnelere ek olarak alınınca daha fazla tutuyor ücreti
Peki hiç prp falan denedin mi
Natural tedavide de 1 yumurta gelişiyor sadece ama belki dolu sağlıklı olurDoktorim önermedi. Bu kez diyorum natürel tedavi uyuguluyacak yani ilaçsız. Hep bı deneme. Rahim filminde sol tüp tıkalı ve cukulata kistim var. Eşimde ise ileti hiz düşük. Sıkıntı çok yani canim
Sağol canım inşallahKucağına al insalh saglikla
İnşallah amin Allah razı olsun canım senden çok sağol.hem bilgi verdigin hemde morel verdiğin içinNatural tedavide de 1 yumurta gelişiyor sadece ama belki dolu sağlıklı olur
Benimde bir tüpüm tıkalıydı echomarda cevat bey rahim filmi çekerken açmış zaten ondan sonrada hamile kaldım
Ayrıca hamile kaldığım ay eşimin ileri hareketli spermi sıfır çıktı doktor dedi boş yere tedavi oldun normal yolla şansın yok ileri hareketli sperm yok çünkü olacağı varsa oluyor canım evet insan çok bunalıyor çok üzülüyor kafasına takıyor benim aglamadıgım gün yoktu eşimle bile aramız bozulmaya başlamıştı ikimizindr psikolojisi bozulmuştu tamda o anda geldi inanıyorum ki senin de öyle olacak inşallah
Ne demek canımİnşallah amin Allah razı olsun canım senden çok sağol.hem bilgi verdigin hemde morel verdiğin için
Denerim canım artık hangisi vesile olur kim bilirNe demek canım
Eğer olmazsa Prp de dene derim
Aynen öyle canım bende son çare denemiştim belkide etkisi olmusturDenerim canım artık hangisi vesile olur kim bilir
Merhaba hangi şehirde tedavi oldunuz doktorunuzun adı ne ?Aslında belli oluyor. Opu öncesi e2 değeriyle belli oluyor. Benim üç gumurta oluştu büyüdü ama e2 istenilen düzeyde artmadi.
Ve doktorum opu yapmadı. Hem Parana hem sana kiyamiyorum dedi.
Benim anlamadığımda ultrasonda yaklaşım 15 yumrta gördü dr. Yarın toplama işlemm var. E2 841 çıkmış e buda çok düşük değil miYükselmezse zaten yumurta gelişmemiş oluyor ama olması gerektiği gibi olup yinede boş çıkabiliyor 6 yumurtam vardı değerim 1300 civarıydı mesela hepsi boş çıktı genetik testler falan yapıldı hepsi normal çıktı sonraki tedavimde büyüme hormonu kullanıldı 3 yumurtam dolu çıktı genelde boş yumurtada kullanılması iyi oluyormus büyüme hormonu ignesinin
Ya ben bunu anlamıyorumE2 düşük olması yumurtanın gelişmediğini gösteriyormuş. Her bir tane yumurta için 200 değerinde olması gerekiyormuş
Benim de ılk tedavimin 5. Günü gelişen 1 tane yumurtam vardı. E2 değerim 85 çıkmıştı. Ertesi gün E2 değerim 81 e düşünce yumurtan gelişmedi diye tedavi iptal edildi. 18 mm-20mm büyüklükteki 1 tane yumurtanın E2 değeri 200 ve üzeri olmalı diyorlarYa ben bunu anlamıyorum
Benim geçen ay tedavide 1 yumurta gelişti kontrolde
Sonra opuya gittik opu öncesi muayenede 3 yumurtam gözüktü e2 değerim 273 falandı
2 si toplandı diğeri küçük diye alınmadı
İkiside dolu çıktı ama biri döllenmedi maalesef
İşte örtüşmüyo bu teori o zamanBenim de ılk tedavimin 5. Günü gelişen 1 tane yumurtam vardı. E2 değerim 85 çıkmıştı. Ertesi gün E2 değerim 81 e düşünce yumurtan gelişmedi diye tedavi iptal edildi. 18 mm-20mm büyüklükteki 1 tane yumurtanın E2 değeri 200 ve üzeri olmalı diyorlar
Çok düşük çıkmış ama doktor ne dedi pekiBenim anlamadığımda ultrasonda yaklaşım 15 yumrta gördü dr. Yarın toplama işlemm var. E2 841 çıkmış e buda çok düşük değil mi
Dr. göstermedim ki yarın bakacak sanırm. Arayıp sorayım ben iyisi yaÇok düşük çıkmış ama doktor ne dedi peki
Sen buna çok şaşırma canım sonuçta E2 değeri bile az böyle bişey olması beklenen durumYa ben bunu anlamıyorum
Benim geçen ay tedavide 1 yumurta gelişti kontrolde
Sonra opuya gittik opu öncesi muayenede 3 yumurtam gözüktü e2 değerim 273 falandı
2 si toplandı diğeri küçük diye alınmadı
İkiside dolu çıktı ama biri döllenmedi maalesef