Teşekkür ederim. İnsan ister istemez üzülüyor. Doktorlar denemeye devam diyor. Deneye deneye kaliteli bir yumurta mutlaka denk gelecektir. Birde 27mm yumurtadan pek dolu çıktığı söylenmiyor. Ama bu gittiğim merkez "hayır o yumurta gayet güzel görünüyordu" diye ısrar ediyor.
Canım benim ben biraz araştırdım, sizin doktoru sizin gibi durumu yaşayan çok olmuş. süreç 2 yılı buldu diyorlar. Bende kolomenle düşünüyordum ama düşük dozla horman ilaçları sanki başarı oranı biraz daha fazla olmuş canım. Yada doktoru değiştir. Doğal siklus tadavisi yapan başka doktorlar da var. prp denedin mi. bizim arkadaslar prp faydasını gördük diyorlar. Arkadaşım prp yaptırdı sağlıklı embiryoları oluşturdu. 2 Embiryo trasfer oldu tutmadı ama sağlıklı olması bile iyidi. yaşı 46 arkadaşın bu arada.Teşekkür ederim. İnsan ister istemez üzülüyor. Doktorlar denemeye devam diyor. Deneye deneye kaliteli bir yumurta mutlaka denk gelecektir. Birde 27mm yumurtadan pek dolu çıktığı söylenmiyor. Ama bu gittiğim merkez "hayır o yumurta gayet güzel görünüyordu" diye ısrar ediyor.
Canım benim ben biraz araştırdım, sizin doktoru sizin gibi durumu yaşayan çok olmuş. süreç 2 yılı buldu diyorlar. Bende kolomenle düşünüyordum ama düşük dozla horman ilaçları sanki başarı oranı biraz daha fazla olmuş canım. Yada doktoru değiştir. Doğal siklus tadavisi yapan başka doktorlar da var. prp denedin mi. bizim arkadaslar prp faydasını gördük diyorlar. Arkadaşım prp yaptırdı sağlıklı embiryoları oluşturdu. 2 Embiryo trasfer oldu tutmadı ama sağlıklı olması bile iyidi. yaşı 46 arkadaşın bu arad
Tuna arkadaşın ozon tedavisini araştırdım ben ayrıcı diyetini uygulayacağım. Kesin kararlıyım bu kez diyet konusunda. ayrıca Ozan tedavisini düşünüyorum.Hücreleri yeniliyormuş.Canım benim ben biraz araştırdım, sizin doktoru sizin gibi durumu yaşayan çok olmuş. süreç 2 yılı buldu diyorlar. Bende kolomenle düşünüyordum ama düşük dozla horman ilaçları sanki başarı oranı biraz daha fazla olmuş canım. Yada doktoru değiştir. Doğal siklus tadavisi yapan başka doktorlar da var. prp denedin mi. bizim arkadaslar prp faydasını gördük diyorlar. Arkadaşım prp yaptırdı sağlıklı embiryoları oluşturdu. 2 Embiryo trasfer oldu tutmadı ama sağlıklı olması bile iyidi. yaşı 46 arkadaşın bu arada.
Prp yi çok fazla doktor tavsiye etmiyor canım kanıtlanmış bir başarısı yokmuş. Aret Kamar da birkaç kez daha deneme yapmak istiyorum. Yine sonuç aynı olursa doktoru değiştireceğim.Canım benim ben biraz araştırdım, sizin doktoru sizin gibi durumu yaşayan çok olmuş. süreç 2 yılı buldu diyorlar. Bende kolomenle düşünüyordum ama düşük dozla horman ilaçları sanki başarı oranı biraz daha fazla olmuş canım. Yada doktoru değiştir. Doğal siklus tadavisi yapan başka doktorlar da var. prp denedin mi. bizim arkadaslar prp faydasını gördük diyorlar. Arkadaşım prp yaptırdı sağlıklı embiryoları oluşturdu. 2 Embiryo trasfer oldu tutmadı ama sağlıklı olması bile iyidi. yaşı 46 arkadaşın bu arada.
Ben prp oldum ama ise yaramadıPrp yi çok fazla doktor tavsiye etmiyor canım kanıtlanmış bir başarısı yokmuş. Aret Kamar da birkaç kez daha deneme yapmak istiyorum. Yine sonuç aynı olursa doktoru değiştireceğim.
Ben doğal yollardan hamile kalabiyorum 3 kayiptan sonra kontrollü gebelik olsun istedik tüp bebek tedavisine basladik 5 ymurta olgunlasmisti laboratuvar dan döllenme olmadi dediler bizde şaşırdık ve tedaviyi biraktim tüpbebek tedavisinden 8 ay önce 14 haftalik bebk kayubim vardi hiç stres yapmayin beslenmenize dikkat edin rabbim hayirli bir evlat nasip etsin inşallahMerhaba arkadaşlar dün sabah yumurta toplama işlemim vardı. Toplamda 2 tane yumurtam gelişmişti. Doktor ikisinin de boş çıktığını söyledi. Çok kötü oldum. Bundan sonraki süreçlerde yine yumurtam boş gelir diye şimdiden kendimi strese soktum. Hiç yumurta toplamada yumurtaları boş çıkıp sonraki denemelerde dolu çıkıp döllenen var mı?
Teşekkür ederim Amin Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahBen doğal yollardan hamile kalabiyorum 3 kayiptan sonra kontrollü gebelik olsun istedik tüp bebek tedavisine basladik 5 ymurta olgunlasmisti laboratuvar dan döllenme olmadi dediler bizde şaşırdık ve tedaviyi biraktim tüpbebek tedavisinden 8 ay önce 14 haftalik bebk kayubim vardi hiç stres yapmayin beslenmenize dikkat edin rabbim hayirli bir evlat nasip etsin inşallah
Merhaba. Ozon tedavisi sanıldığı gibi kolay bir işlem degil tum kanınızı seruma cekip ozonla tekrar geri vucuda donduruyorlar. Ayrıca vucuttaki zararlı bir hucreyide buyutme riski var. Kardesim Ca hastasıydı ozon ve c vit damardan tedavi aldıktan üç gün sonra acillik oldu. Vucuttaki tumor tek bir yerdeyden baska bir organa daha metaz yaptı. Daha sonra kendi drları da bu tedavilerin cok zararlı oldugunu soyledi.Reklamlara aldanmayın.Tuna arkadaşın ozon tedavisini araştırdım ben ayrıcı diyetini uygulayacağım. Kesin kararlıyım bu kez diyet konusunda. ayrıca Ozan tedavisini düşünüyorum.Hücreleri yeniliyormuş.
Amin güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Merhaba. Ozon tedavisi sanıldığı gibi kolay bir işlem degil tum kanınızı seruma cekip ozonla tekrar geri vucuda donduruyorlar. Ayrıca vucuttaki zararlı bir hucreyide buyutme riski var. Kardesim Ca hastasıydı ozon ve c vit damardan tedavi aldıktan üç gün sonra acillik oldu. Vucuttaki tumor tek bir yerdeyden baska bir organa daha metaz yaptı. Daha sonra kendi drları da bu tedavilerin cok zararlı oldugunu soyledi.Reklamlara aldanmayın.
Mila86 senin icin dua ediyorum surekli ins birgun guzel haberler vereceksin ben inanıyorum. Rabbim bu gecenin hurmetine sana ve tum isteyenlere hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
Ben 5 kere yumurta toplama yaptirdimMerhaba ilk denemedemi hamile kaldınız nerde tedavi gördünüz
Evet zaten ozon tedavisi kafana göre ben geldim alıyorum şeklinde olamaz ben RT hastasıuom doktor tedavi yapmadan önce birçok değerimi inceledi. Bu dediğim doktor kontrolünde olacak şeyler arkadaşlar sizleri etkilemek istemem. Ben tıp bebek doktoruna da sorduğum da bana kesinleşmiş bir bilgi değildir ozon dedi yani demem o ki ben kendi yaptığımı söyledim ben ozonu başka bir rahatsızlık için aldım ama vesile olduğunu düşündümMerhaba. Ozon tedavisi sanıldığı gibi kolay bir işlem degil tum kanınızı seruma cekip ozonla tekrar geri vucuda donduruyorlar. Ayrıca vucuttaki zararlı bir hucreyide buyutme riski var. Kardesim Ca hastasıydı ozon ve c vit damardan tedavi aldıktan üç gün sonra acillik oldu. Vucuttaki tumor tek bir yerdeyden baska bir organa daha metaz yaptı. Daha sonra kendi drları da bu tedavilerin cok zararlı oldugunu soyledi.Reklamlara aldanmayın.
Mila86 senin icin dua ediyorum surekli ins birgun guzel haberler vereceksin ben inanıyorum. Rabbim bu gecenin hurmetine sana ve tum isteyenlere hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
Bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim.Evet zaten ozon tedavisi kafana göre ben geldim alıyorum şeklinde olamaz ben RT hastasıuom doktor tedavi yapmadan önce birçok değerimi inceledi. Bu dediğim doktor kontrolünde olacak şeyler arkadaşlar sizleri etkilemek istemem. Ben tıp bebek doktoruna da sorduğum da bana kesinleşmiş bir bilgi değildir ozon dedi yani demem o ki ben kendi yaptığımı söyledim ben ozonu başka bir rahatsızlık için aldım ama vesile olduğunu düşündüm
Rabbim herkese nasip etsin. Bizler elimizden geleni yapalım Rabbim en doğrusunu bilir. Olmazsa da bunda da bir hayır vardır diyeceğim. Eşimi ikna etsem evlatlık allalım yetiştirelim. Topluma hayırlı bir insan yetiştirelim diyorum. Kabul etmiyor kan bağı yokmuş. Yiğeni var bir tane benim onla kan bağım var o benim evladım sayılır diyor. Rabbim hepimize nasip etsin .Merhaba. Ozon tedavisi sanıldığı gibi kolay bir işlem degil tum kanınızı seruma cekip ozonla tekrar geri vucuda donduruyorlar. Ayrıca vucuttaki zararlı bir hucreyide buyutme riski var. Kardesim Ca hastasıydı ozon ve c vit damardan tedavi aldıktan üç gün sonra acillik oldu. Vucuttaki tumor tek bir yerdeyden baska bir organa daha metaz yaptı. Daha sonra kendi drları da bu tedavilerin cok zararlı oldugunu soyledi.Reklamlara aldanmayın.
bende istanbul tüp bebek merkezinde yaptırdım tüp bebek,şu an 4 tane embriyomvar orda, bende ozan bey'e gittim ama 3 tane düşüğüm oldu,sonra araştırdım ki embriyolar transfer yapılmadan önce genetiklerine bakılıyormuş, bana bilgi verilmedi ve bakılmadı direk transfer yapıldı,o yüzden bende oranın embriyologlarının iyi olmadıgını bir devlet hastanesi doktorundan duymuştum, değiştirecektim ama biraz kilo verince doğal yolla kaldım çok şükür.Allah sabır versin gerçeken yorucu ve uzun bir süreçPrp yi çok fazla doktor tavsiye etmiyor canım kanıtlanmış bir başarısı yokmuş. Aret Kamar da birkaç kez daha deneme yapmak istiyorum. Yine sonuç aynı olursa doktoru değiştireceğim.
Merhaba tedavi öncesi sizden ve eşinizden genetik test istemediler mi? doğal yoldan hamile kalmanıza çok sevindim. Darısı bizlere olsun inşallah bu arada sizin amh kaçtıbende istanbul tüp bebek merkezinde yaptırdım tüp bebek,şu an 4 tane embriyomvar orda, bende ozan bey'e gittim ama 3 tane düşüğüm oldu,sonra araştırdım ki embriyolar transfer yapılmadan önce genetiklerine bakılıyormuş, bana bilgi verilmedi ve bakılmadı direk transfer yapıldı,o yüzden bende oranın embriyologlarının iyi olmadıgını bir devlet hastanesi doktorundan duymuştum, değiştirecektim ama biraz kilo verince doğal yolla kaldım çok şükür.Allah sabır versin gerçeken yorucu ve uzun bir süreç
hayır canım istemediler ben önce bakırköyde bir doktora gittim o işlemleri istanbul tüp bebek merkezinde yaptı, embriyolarda ordaydı, ikinci düşüğümü yaptıktan sonra kendi imkanlarımla,ve bu siteden okudugum kadarıyla devlete gittim yaptırdım bende pıhtılaşma vardı,sonra ozan bey'e devam ettim ,doktoru gerçekten harika biri ama genetik testler yapılmadıgı için hem bir şüphem vardı. AHM hatırlamıyorum canım ama çok düşk değildi sanırım pco vardı,biraz da kilom vardı aslında biraz değil 90 küsürdüm:) ilaçsız adet olmuyordum ,kilo verince biraz düzene girdi. inşallah Rabbim kısa zamanda sizede nasip eder banada hayırlı doğumlar versin ,gerçekten yıpratıcı süreç ,biraz umut ve sabırla hepsi oluyor.Merhaba tedavi öncesi sizden ve eşinizden genetik test istemediler mi? doğal yoldan hamile kalmanıza çok sevindim. Darısı bizlere olsun inşallah bu arada sizin amh kaçtı
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahhayır canım istemediler ben önce bakırköyde bir doktora gittim o işlemleri istanbul tüp bebek merkezinde yaptı, embriyolarda ordaydı, ikinci düşüğümü yaptıktan sonra kendi imkanlarımla,ve bu siteden okudugum kadarıyla devlete gittim yaptırdım bende pıhtılaşma vardı,sonra ozan bey'e devam ettim ,doktoru gerçekten harika biri ama genetik testler yapılmadıgı için hem bir şüphem vardı. AHM hatırlamıyorum canım ama çok düşk değildi sanırım pco vardı,biraz da kilom vardı aslında biraz değil 90 küsürdüm:) ilaçsız adet olmuyordum ,kilo verince biraz düzene girdi. inşallah Rabbim kısa zamanda sizede nasip eder banada hayırlı doğumlar versin ,gerçekten yıpratıcı süreç ,biraz umut ve sabırla hepsi oluyor.
sağol canım allahımisteyen herkese nasip etsinAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
MerhabaMila86 selam canım tedavin ne durumda yeniye basladinmi