Tecrübeleriniz bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Bütün kontrollerinizi aret bey mi yapıyordu? Bir de sizin amh değeriniz kaçtı.Merhaba, Gecen ay aret kamarda 24 ve 27mm 2 adet yumurtam toplandi 1 tanesi 3. Gun 8 hucreli olup donduruldu. Ondan onceki ay 1 tane toplandi bos cikti ondan da onceki ay 1 toplandi dollenmedi. Bu ay 3 yumurta toplandi (18-21-24mm) 2 si 3. Gun 6 hucreli dollendi bugun donduruldu. Aret hoca da 7 opu 2 transfer oldum. İlki negatif, 2. Denemem pozitifti fakat 5+1 de dusuk yaptim. Klomen kullandim hep 41 yasindayim yumurta rezervim az. 2021 araliktan beri Aret hocada tedavi goruyorum hic doktor degismeyi dusunmedim eger nasipte varsa Allah'in izniyle olacagina inaniyorumlutfen umidinizi kesmeyin yasiniz genc inanin 36-38 bu yaslar kotu degil. 40 tan sonra dusus cok hizlaniyor. Ben 38 yasinda evlendim 5 ay sonra hamile kaldim dis gebelik sebebiyle kemoterapi ignesi oldum kurtaj oldum ameliyatla 2 tupumde alindi. Ve tup bebekten baska carem kalmadi. Pozitif olun olurmu maddi manevi cok yipratici hersey bizi bizden baskasi anlamaz evlendigimizden beri esimle bebek icin ugrasiyoruz evliligimizi yasayamadik ama bugunumuze de sukur olsun Aret Hoca ilimli, sakin, pozitif bir doktor dusuk yaptigimdaki babacan sefkatini, destegini unutamam. Takviye olarak advanced plus kullanmistim o bitince pregnacare him&her kullanmaya basladim ilk evlendigimde doktor bunu vermisti hamile kalmistim o yuzden bu vitamini severim esimle birlikte kullaniyoruz. Ben clife kullaniyorum instagramdan arastirabilirsiniz ama herkes icin faydali olmayabilir. Ayrica Omepaq10 kullaniyorum (omega3 quenzim var icinde) d3k2, ve folik asit kullaniyorum. Su an toplamda 1 adet 8 hucreli ve 2 adet 6 hucreli 3 tane 3. Gun embriyolarim var ilk regl oldugumda tekrar opu icin muayeneye gidicem. Havuz yapip biraz biriktirmek istiyorum acikcasi. Bilgilendirmek istedim sizi, sevgiler
Evet opu islemi haric tum kontroller ve transfer islemime aret hoca girdi opuya merkezdeki diger hocalar giriyor ama bnm yumurtaligim yukarda oldugu icin son opuya karindan toplama ihtimali oldugu icin aret hoca girdi ama alttan toplanabildi.Tecrübeleriniz bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Bütün kontrollerinizi aret bey mi yapıyordu? Bir de sizin amh değeriniz kaçtı.
Selam ben bayram sonrası baslicam inşallah regldekızlar merhaba geçmiş bayramınız mübarek olsun. Nasılsınız. Tedaviniz nasıl gidiyor bir gelişme var mı
Merhaba ben geçtiğimiz hafta çarsamba günü tedaviye başladım. Bugün 5. Günüm ilk gittiğimde 2 tane 36mm çatlamamış yumurtam ve 12 mm bir tane yumurtam vardı. Klomen başladım. Bugün kontrolüm vardı. 12mm yumurtam 16mm olmuş. 3 tane de 10mm yumurtam daha var. Hoca ilacı kesti çarşamba günü ultrason ve kab tahlili yaptıracagimkızlar merhaba geçmiş bayramınız mübarek olsun. Nasılsınız. Tedaviniz nasıl gidiyor bir gelişme var mı
Yumurtalar çoğalmış özel bişe yaptın mı milaMerhaba ben geçtiğimiz hafta çarsamba günü tedaviye başladım. Bugün 5. Günüm ilk gittiğimde 2 tane 36mm çatlamamış yumurtam ve 12 mm bir tane yumurtam vardı. Klomen başladım. Bugün kontrolüm vardı. 12mm yumurtam 16mm olmuş. 3 tane de 10mm yumurtam daha var. Hoca ilacı kesti çarşamba günü ultrason ve kab tahlili yaptıracagim
inşallah bu sefer olur. hayırlı haberlerle gelirsiniz.Merhaba ben geçtiğimiz hafta çarsamba günü tedaviye başladım. Bugün 5. Günüm ilk gittiğimde 2 tane 36mm çatlamamış yumurtam ve 12 mm bir tane yumurtam vardı. Klomen başladım. Bugün kontrolüm vardı. 12mm yumurtam 16mm olmuş. 3 tane de 10mm yumurtam daha var. Hoca ilacı kesti çarşamba günü ultrason ve kab tahlili yaptıracagim
Doktorun verdiği vitaminleri bile kullanmadım. Adet gecikmesi yaşadığım için sadece duphaston kullandım. Benim arada 4 yumurtam oluyordu ama hepsi eşit büyümüyordu. Genelde 2 tane toplanıyordu.Yumurtalar çoğalmış özel bişe yaptın mı mila
Bi gelişme oldu mu?Benim de ayın 15inde Opu m yapıldı.opu dan önce e2 değerim 3660 lh 3,64tü.doktor herşeyin güzel olduğunu 16 17 folikülden 8 9 tane toplayacağını söylemişti.anesteziden uyandığımda bir tuhaflık olduğunu anladım 1buçuk saat odada bekledim kimse gelmedi.saat 11.30 da doktor geldi bir hışımla “böyle şeyler hep böyle evhamlı hastaların başına gelir “ diyerek.4 yumurta topladık hepsi boştu işlemi durdurup ilaç etkisini göstermemiştir belki diyerek 2 saat sonra tekrar yapmaya karar verdik dedi.hemen aynı gün içindeki 2. Opu ma girdim.ondan da 2 yumurta dolu çıkmış.ertesi gün embriyolog aradı yumurtaların gelişim göstermediğini aynı zamanda morfolojilerinin de bozuk olduğunu söyledi.ancak her ay böyle olacak diye birşey yok dedi.doktorumsa bünyen böyle demekki o yüzden olmamış şimdiye kadar dedi.hala algılayamıyorum o yaşadığım neydi kabus gibi geldi geçti.bundan sonra ne olacak?belirsizlik,benim çocuğum olmayacak mı korkusuinanılmaz yıpratıcı. Allah bu durumu yaşayan herkese tez vakitte sağlıklı hayırlı evlatlar versin
Biri olgun 20mm diğeri 15mm 2 yumurtam gelişti. Olgun olan dolu çıktı. Döllendi ve tek olduğu için 3. gün de donduruldu. 9 hücreli iyi kalite dedilerBi gelişme oldu mu?
Hayır maalesef 3 tüp denemesinde de sonuç aynıBi gelişme oldu mu?
Mila çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğiniBiri olgun 20mm diğeri 15mm 2 yumurtam gelişti. Olgun olan dolu çıktı. Döllendi ve tek olduğu için 3. gün de donduruldu. 9 hücreli iyi kalite dediler
Çok teşekkür ederimMila çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
Benim de 2 Yumurta toplama işlemim de yumurtalar boştu. Birinde dolu çıktı döllenmedi. Bir tane yumurtam vardı erken çatladı. Umudunu kaybetme ben de sizin gibiydim. Hep böyle mi olacak diye üzülüp duruyordum. Sonunda deneye deneye 1 tane kaliteli yumurta bulduk.Hayır maalesef 3 tüp denemesinde de sonuç aynı
vallahi çok mutlu oldum. Rabbim inşallah daha güzel haberler gelirBenim de 2 Yumurta toplama işlemim de yumurtalar boştu. Birinde dolu çıktı döllenmedi. Bir tane yumurtam vardı erken çatladı. Umudunu kaybetme ben de sizin gibiydim. Hep böyle mi olacak diye üzülüp duruyordum. Sonunda deneye deneye 1 tane kaliteli yumurta bulduk.
Ne yapmalı şu yumurtaları kaliteli hale getirmek için?Hayır maalesef 3 tüp denemesinde de sonuç aynı
Gözün aydın devamıda gelir inş.Biri olgun 20mm diğeri 15mm 2 yumurtam gelişti. Olgun olan dolu çıktı. Döllendi ve tek olduğu için 3. gün de donduruldu. 9 hücreli iyi kalite dediler
Merhaba benim 2 tane 3. gün embriyom donduruldu. Tekrar adet olmayı bekliyorum. Siz ne yaptınız ?KIZLAR MERHABA. SÜRECİ DEVAM EDENLER NASIL GİDİYOR
Merhabalar benimde sizinle aynı 2 adet 3. Gün embriyosu donduruldu bende adeti bekliyorum ilk tüp bebek denememMerhaba benim 2 tane 3. gün embriyom donduruldu. Tekrar adet olmayı bekliyorum. Siz ne yaptınız ?