Yumurta Toplama İşleminde Yumurtaların Boş Çıkması

Tecrübeleriniz bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Bütün kontrollerinizi aret bey mi yapıyordu? Bir de sizin amh değeriniz kaçtı.

Tecrübeleriniz bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Bütün kontrollerinizi aret bey mi yapıyordu? Bir de sizin amh değeriniz kaçtı.
Evet opu islemi haric tum kontroller ve transfer islemime aret hoca girdi opuya merkezdeki diger hocalar giriyor ama bnm yumurtaligim yukarda oldugu icin son opuya karindan toplama ihtimali oldugu icin aret hoca girdi ama alttan toplanabildi.

kızlar merhaba geçmiş bayramınız mübarek olsun. Nasılsınız. Tedaviniz nasıl gidiyor bir gelişme var mı
Merhaba ben geçtiğimiz hafta çarsamba günü tedaviye başladım. Bugün 5. Günüm ilk gittiğimde 2 tane 36mm çatlamamış yumurtam ve 12 mm bir tane yumurtam vardı. Klomen başladım. Bugün kontrolüm vardı. 12mm yumurtam 16mm olmuş. 3 tane de 10mm yumurtam daha var. Hoca ilacı kesti çarşamba günü ultrason ve kab tahlili yaptıracagim

Yumurtalar çoğalmış özel bişe yaptın mı mila

inşallah bu sefer olur. hayırlı haberlerle gelirsiniz.

Yumurtalar çoğalmış özel bişe yaptın mı mila
Doktorun verdiği vitaminleri bile kullanmadım. Adet gecikmesi yaşadığım için sadece duphaston kullandım. Benim arada 4 yumurtam oluyordu ama hepsi eşit büyümüyordu. Genelde 2 tane toplanıyordu.

Bi gelişme oldu mu?

Hayır maalesef 3 tüp denemesinde de sonuç aynı
Benim de 2 Yumurta toplama işlemim de yumurtalar boştu. Birinde dolu çıktı döllenmedi. Bir tane yumurtam vardı erken çatladı. Umudunu kaybetme ben de sizin gibiydim. Hep böyle mi olacak diye üzülüp duruyordum. Sonunda deneye deneye 1 tane kaliteli yumurta bulduk.

vallahi çok mutlu oldum. Rabbim inşallah daha güzel haberler gelir

Biri olgun 20mm diğeri 15mm 2 yumurtam gelişti. Olgun olan dolu çıktı. Döllendi ve tek olduğu için 3. gün de donduruldu. 9 hücreli iyi kalite dediler
Gözün aydın devamıda gelir inş.
Dolu çıkmama korkulan. Bir sürü takviyeye rağmen olmayınca olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…