Yumurta Toplama İşleminde Yumurtaların Boş Çıkması

Ben yeni doktor arayışındayim iki doktor var aklımda karar veremedim diye ben başlayamadım sizin amh kaç kaçıncı tedavidesiniz
Ben beklemedeyim canım
17 temmuz 2021 de 5.gebeliğim kürtaj olmuştu
O zaman için amh 0.01 idi
2022 de Aret kamer de tüp bebek tedavisi gördüm 1 embriyom oldu 8 ayda
Transfer oldu ama negatif
Sonrasında devam etmedim
Şimdi de ayağım sakatlandı iyileşince Bi Dr gideceğim ama

Ben beklemedeyim canım
Sonrasında devam etmedim
Çok geçmiş olsun amh düşük ama gebe kalabilmissiniz aret beyde mini tüp bebek yapiyo en zor vala amh düşük hastalar yine aynı doktora mi gidiceksin

Çok geçmiş olsun amh düşük ama gebe kalabilmissiniz aret beyde mini tüp bebek yapiyo en zor vala amh düşük hastalar yine aynı doktora mi gidiceksin
Sağolasın
Yok canm benim hepsi doğal gebeliktir aslında
Aret beyden önce transfere gidemeyen bir tüp denemem de olmştu

Mini tüp nasıl oluyo bilmiyorum ama
Benim yumurta bir veya 2 oluyodu ya erken çatlıyodu falan
Sonrasında da 5 ay rahim ince kalıyo diye transfer olamamştım
Tekrar oraya gitmicem canm

Paü de Bi Dr varmış gidip Bi muayene olcam ne dicek bilmiyorum

Sen nerdesin kime gidiyosun

Mila86 Mila86 selam canım tedavin ne durumda yeniye basladinmi
Merhaba bugün gittim. Yine klomutlen başladım. Cuma günü kontrolüm var. 1 tane çatlamamış yumurtam var 36mm😒 O yüzden bu ay cok az adet oldum. Solda da 2 tane çok küçük yumurta varmış. Doktor onları büyütmeye çalışacak. Ama bu aydan pek umutlu değilim. Siz tedaviye başladınız mı?

Ben beklemedeyim canım
Sonrasında devam etmedim
Merhaba Aret Kamarda 8 ayda sadece 1 tane mi embriyo oldu. Bende orada tedavi görüyorum ama pek memnun değilim.

Merhaba Aret Kamarda 8 ayda sadece 1 tane mi embriyo oldu. Bende orada tedavi görüyorum ama pek memnun değilim.
Merhaba
Şöyle ki ben uzaktan takip olduğum için sıkıntılı oldu
Sadece klomen ile yumurta büyütme yapıldı
Yumurta az olduğu için yüksek doz ilaç kullandırmıyo
Sürekli progesteron ve E2 artı yumurta gelişimine bakılarak takip yapıldı
İlk ay değerler kötü diye tek yumurtaydı toplama olmadı
İkinci ay da bir yumi vardı toplamaya gittik ama erken çatladı opu olmadı
3. Ayda da bir yumi vardı
Opu da 3 gözüktü ikisi alındı biri döllendi sadece
Artı 5 ay da rahim kalınlığı istediği gibi olmadığı için bekledim
10 ml olmasını istediler 7.5 larda kaldı hep

Sizin nasıl devam ediyo

Sağolasın
Yok canm benim hepsi doğal gebeliktir aslında
Aret beyden önce transfere gidemeyen bir tüp denemem de olmştu

Mini tüp nasıl oluyo bilmiyorum ama
Benim yumurta bir veya 2 oluyodu ya erken çatlıyodu falan
Sonrasında da 5 ay rahim ince kalıyo diye transfer olamamştım
Tekrar oraya gitmicem canm

Paü de Bi Dr varmış gidip Bi muayene olcam ne dicek bilmiyorum

Sen nerdesin kime gidiyosun
Ben şuan kimseye girmiyorum 4. Deneme için doktor arıyorum eski doktorum ege üniversitesi ve medikalpoint funda godeydi

Merhaba bugün gittim. Yine klomutlen başladım. Cuma günü kontrolüm var. 1 tane çatlamamış yumurtam var 36mm😒 O yüzden bu ay cok az adet oldum. Solda da 2 tane çok küçük yumurta varmış. Doktor onları büyütmeye çalışacak. Ama bu aydan pek umutlu değilim. Siz tedaviye başladınız mı?
Ben gideceğim doktora karar veremedik diye hala bekliyorum İzmir'de sayılı doktorlar var ve 4deneme olcagi için hayal kırıklığı olmayacak bı yer arıyorum 😕 neden acaba çatlamayan yumurta oluyo bı arkadaş da oldu aynısı doktor bu sartta tedavi yapamam dedi öbür aya erteledi

Merhaba
Şöyle ki ben uzaktan takip olduğum için sıkıntılı oldu
Sadece klomen ile yumurta büyütme yapıldı
Yumurta az olduğu için yüksek doz ilaç kullandırmıyo
Sürekli progesteron ve E2 artı yumurta gelişimine bakılarak takip yapıldı
İlk ay değerler kötü diye tek yumurtaydı toplama olmadı
İkinci ay da bir yumi vardı toplamaya gittik ama erken çatladı opu olmadı
3. Ayda da bir yumi vardı
Opu da 3 gözüktü ikisi alındı biri döllendi sadece
Artı 5 ay da rahim kalınlığı istediği gibi olmadığı için bekledim
10 ml olmasını istediler 7.5 larda kaldı hep

Sizin nasıl devam ediyo
Bende tedaviye dün başladım. 2 tane çok küçük folikül gördü onları büyütmeye çalışacaklar. Bir de bende küçük bir tane polip var. Şimdi doktor buldum. Bu hafta histeroskopi olursam tüp bebek tedavisini iptal ettireceğim.

Ben gideceğim doktora karar veremedik diye hala bekliyorum İzmir'de sayılı doktorlar var ve 4deneme olcagi için hayal kırıklığı olmayacak bı yer arıyorum 😕 neden acaba çatlamayan yumurta oluyo bı arkadaş da oldu aynısı doktor bu sartta tedavi yapamam dedi öbür aya erteledi
Acıbadem Bülent Tıraş tavsiye ederim. Benimde sanırım en son gideceğim yer orası olacak görünüyor.

Acıbadem Bülent Tıraş tavsiye ederim. Benimde sanırım en son gideceğim yer orası olacak görünüyor.
Bı arkadaşım oraya gidiyor ama deprem bölgesinde kendisi ondan tedavi olamadı 😢 regl olunca hormonlara baktirip yola devam edicekler biraz maaliyetli maalesef Bülent bey

Bı arkadaşım oraya gidiyor ama deprem bölgesinde kendisi ondan tedavi olamadı 😢 regl olunca hormonlara baktirip yola devam edicekler biraz maaliyetli maalesef Bülent bey
Evet haklısın diğer merkezlere göre daha pahalı ama başarı ortalaması yüksek

pes etmek yok olur inşallah kardeşim doktor benim sürekli deneyeceksiniz sabır işi diyor.

3 hafta önce korona geçirdim. C vitamini, d vitamini, supradyn ve propolis kullanıyordum.
Merhaba, bende ilk gebeliğim boş gebelik olmuştu. Kürtaj olmuştum. O dönem bende korona olmuştum. Doktorum bu yüzden olmuş olabileceğini söylemişti. Belki o yüzden olmuş olabilir.

Merhaba, bende ilk gebeliğim boş gebelik olmuştu. Kürtaj olmuştum. O dönem bende korona olmuştum. Doktorum bu yüzden olmuş olabileceğini söylemişti. Belki o yüzden olmuş olabilir.
Merhaba benim en son tedavimde 2 yumurtam vardı ikisi de yine boş çıktı. O zaman korona da değildim. Doktor arada böyle olabileceğini söyledi.

Merhaba canım en son tedavimde ilaç kullandım kontrole gittiğim zaman 1 tane 7mm yumurtam vardı bende tedaviyi iptal ettirdim. Şimdi tekrar tedavi için reglimi bekliyorum.
İnşallah güzel sonuçlar olur canım geç olsun güç olmasın

Teşekkür ederim. İnsan ister istemez üzülüyor. Doktorlar denemeye devam diyor. Deneye deneye kaliteli bir yumurta mutlaka denk gelecektir. Birde 27mm yumurtadan pek dolu çıktığı söylenmiyor. Ama bu gittiğim merkez "hayır o yumurta gayet güzel görünüyordu" diye ısrar ediyor.
Merhaba, Gecen ay aret kamarda 24 ve 27mm 2 adet yumurtam toplandi 1 tanesi 3. Gun 8 hucreli olup donduruldu. Ondan onceki ay 1 tane toplandi bos cikti ondan da onceki ay 1 toplandi dollenmedi. Bu ay 3 yumurta toplandi (18-21-24mm) 2 si 3. Gun 6 hucreli dollendi bugun donduruldu. Aret hoca da 7 opu 2 transfer oldum. İlki negatif, 2. Denemem pozitifti fakat 5+1 de dusuk yaptim. Klomen kullandim hep 41 yasindayim yumurta rezervim az. 2021 araliktan beri Aret hocada tedavi goruyorum hic doktor degismeyi dusunmedim eger nasipte varsa Allah'in izniyle olacagina inaniyorum🤲🏻 lutfen umidinizi kesmeyin yasiniz genc inanin 36-38 bu yaslar kotu degil. 40 tan sonra dusus cok hizlaniyor. Ben 38 yasinda evlendim 5 ay sonra hamile kaldim dis gebelik sebebiyle kemoterapi ignesi oldum kurtaj oldum ameliyatla 2 tupumde alindi. Ve tup bebekten baska carem kalmadi. Pozitif olun olurmu maddi manevi cok yipratici hersey bizi bizden baskasi anlamaz evlendigimizden beri esimle bebek icin ugrasiyoruz evliligimizi yasayamadik ama bugunumuze de sukur olsun Aret Hoca ilimli, sakin, pozitif bir doktor dusuk yaptigimdaki babacan sefkatini, destegini unutamam. Takviye olarak advanced plus kullanmistim o bitince pregnacare him&her kullanmaya basladim ilk evlendigimde doktor bunu vermisti hamile kalmistim o yuzden bu vitamini severim esimle birlikte kullaniyoruz. Ben clife kullaniyorum instagramdan arastirabilirsiniz ama herkes icin faydali olmayabilir. Ayrica Omepaq10 kullaniyorum (omega3 quenzim var icinde) d3k2, ve folik asit kullaniyorum. Su an toplamda 1 adet 8 hucreli ve 2 adet 6 hucreli 3 tane 3. Gun embriyolarim var ilk regl oldugumda tekrar opu icin muayeneye gidicem. Havuz yapip biraz biriktirmek istiyorum acikcasi. Bilgilendirmek istedim sizi, sevgiler

X