Yumurta Toplama İşleminde Yumurtaların Boş Çıkması

Ya ne kadar manidar ve acı verici esasinda.
Onca hormona rağmen sonuç alınamıyor ama daha az yoran ilaçlara rağmen sonuç alınabiliyor, demek ki çok yormak sonuç odaklı olmayabiliyor.

Peki yumurta geliştirmek, büyütmek için gonolf dışında benzer bi hormon mu veriliyor? O yumurtalar nasıl büyüyor?:)
Nasıl beslenmeni istediler kült olarak bi tavsiyen var mı?

Glutensiz beslenme, çokça yürüyüş (günde 7 km kadar), bol su ve iyi uyku önerildi bana.
Fiziksel , bedensel ve duygusal zorlu surecler. ilk ilacim Pergoveris ve daha sonra ilave olarak fyremadel. ilk ilac kullanimindan sonra sanki vucudumda farkli bir seviye acildi asiri kilo almaya basladim ve vermem cok yavasladi. brde birkac ay tiroid im oldugu her sicak hissetti ve arada sisiyormus gibi oldu.
Insallah bu sefer hamileyimdir ve tekrar bu sureclerden gecmem gerekmexz.
bir arkadasim bu gluten siz ve hayvansal urunsuz bir beslenme sekli uyguladilar ve faydasini gorduler.
birde onlar da surekli dusuk oluyordu rahminde bir bakteri varmis maalesef o yuzden bebek tutunamiyormus. bir igne olduktan sonra hamile kaldi, bu isler okadar kisiye ozelki onu anladim ben her ilac her doktor ve tedavi herkesde farklilik gosteriyor.

Sende süpersin 🌹❤️ P tesi başlıyorum yürüyüşe, umarım Dr um okumaz burayı yoksa beni almaz muayenehanesine:)

uykuyu 2 ye çektim, mahpusda gibi saatleri sayıyorum uyumaya mesela an itibarıyla 1 saatim kaldı, yahu bu ne zor, "ben kiiim bu saatte uyuma kimm", süt bebeleri gibi hissediyorum kendimi:)
Yarasa ve baykuşken tavuğa döndük:)

Su içmede tamam, glutensiz beslenmeyle yürüyüş p tesiye artık, birden o kadar radikal değişiklik zorladı yavaş yavaş ısınıyorum hazırlık aşaması ancak:)
Pazartesi neden kiii hemen şimdi yapmalisin

Fiziksel , bedensel ve duygusal zorlu surecler. ilk ilacim Pergoveris ve daha sonra ilave olarak fyremadel. ilk ilac kullanimindan sonra sanki vucudumda farkli bir seviye acildi asiri kilo almaya basladim ve vermem cok yavasladi. brde birkac ay tiroid im oldugu her sicak hissetti ve arada sisiyormus gibi oldu.
bir arkadasim bu gluten siz ve hayvansal urunsuz bir beslenme sekli uyguladilar ve faydasini gorduler.
birde onlar da surekli dusuk oluyordu rahminde bir bakteri varmis maalesef o yuzden bebek tutunamiyormus. bir igne olduktan sonra hamile kaldi, bu isler okadar kisiye ozelki onu anladim ben her ilac her doktor ve tedavi herkesde farklilik gosteriyor.
Canım bende hep düşük yapıyorum arkadaşının rahmindeki bakteri neymiş
Ne iğnesi olmuş bana öğrenip söylermisin

Canım bende hep düşük yapıyorum arkadaşının rahmindeki bakteri neymiş
Ne iğnesi olmuş bana öğrenip söylermisin
iki arkadasim dusuk yapiyor du birinde rahme giden kan orani azmis oskapar galiba kan sulandirici igneye baslayinca (aret hoca ile) bebek tutundu. ben rakim kan akisina baktirdim burda ve rahme giden kan durumu cok guzel cikmisti.
Simdi sordum cevap alinca paylasacagim. Eger doctorunuza bundan bahsederseniz bekli bilgisi vardir.
bol sanlar.

iki arkadasim dusuk yapiyor du birinde rahme giden kan orani azmis oskapar galiba kan sulandirici igneye baslayinca (aret hoca ile) bebek tutundu. ben rakim kan akisina baktirdim burda ve rahme giden kan durumu cok guzel cikmisti.
Simdi sordum cevap alinca paylasacagim. Eger doctorunuza bundan bahsederseniz bekli bilgisi vardir.
bol sanlar.
Simdi ogrendim kotu bakterinin adi GARDNERRELLA rahminin buyuk bir kisminda bu varmis. hamile kalan kadinalrin rahminde olmasi gereken bakteri nin adi (iyi bakteri) LACTOBACILLUS. Umarim bu bilgiler isinize yarar .

Pazartesi neden kiii hemen şimdi yapmalisin
Tamamen gluteni kesmem p tesi olur, çok zorlycak beni ekmeksiz bir dilimde olsa doyamıyorum, sen doyar mısın, böyle bi listeyi ne kadar devam ettirebilirsin sıfır ekmek, makarna, pilav?

spora bugün başladım inş.

Siz çalışıyor musunuz, evetse meslek hedir? Ben ücretli görevdeydim bi süredir çalışmıyorum, öğretmenim.

Süreç hem mental hem fiziksel yıpratıcı, belirsizlik başlı başına zorlayıcı zaten.

Kesinlikle katılıyorum, her tedavi herkesde işe yaramıyor etki göstermiyor.
O ilaçlar iğneler ben sadece gonol f ile takip yatırmıştım bir kez ates, kilo, gerginlik, baş ağrısı, bulantı, halsizlik, kof şişkinlik kilo... bir sürü yan etki yaşadım, bunlar yapabiliyor.

Yıllar önce 3 aylık korunma iğnesi olmuştum müthiş yan etkileri oldu, sıcak basmasından tutun, ara kanamalar düzensiz adet, 100 kg ya çıkmıştım, sanki araba lastiğini şişirirler kof bi hava olur ya öyle oldum.
Bana hiç yaramıyor. Bıraktıktan sonrada aylarımı aldı normale dönmek.

Nasipse ne zaman transfer, inş güzel haberlerini alırız🤲

Belli mi olur doğal yoldan bile oluyor tüp süreci bile olsa.
Eşinizin değerleri nasıl? Sizin amh, fsh nasıl?

Sende süpersin 🌹❤️ P tesi başlıyorum yürüyüşe, umarım Dr um okumaz burayı yoksa beni almaz muayenehanesine:)

uykuyu 2 ye çektim, mahpusda gibi saatleri sayıyorum uyumaya mesela an itibarıyla 1 saatim kaldı, yahu bu ne zor, "ben kiiim bu saatte uyuma kimm", süt bebeleri gibi hissediyorum kendimi:)
Yarasa ve baykuşken tavuğa döndük:)

Su içmede tamam, glutensiz beslenmeyle yürüyüş p tesiye artık, birden o kadar radikal değişiklik zorladı yavaş yavaş ısınıyorum hazırlık aşaması ancak:)
Böyle şeyler yavaş yavaş daha zor oluyor bir anda başlamalısın canım benden sana tavsiye ☺️
Bu Arada sormadım sanırım hiç tedavi gördün mü

bol sanlar.
Yeterli kan gidememesi, damarda kılcal bi tıkanıklık gibi mi bi bakıma?

Böyle şeyler yavaş yavaş daha zor oluyor bir anda başlamalısın canım benden sana tavsiye ☺️
Bu Arada sormadım sanırım hiç tedavi gördün mü
Spor, uyku, bol su , verdigi ilaçlar hepsi tamamdir👍
P teside glulutene veda👋

Canim bi yumurta takibi oldu, o da Dr um "hiç bi şey bekleme bu degerlerle olursa sürpriz olur" dediği için o stres ve moral bozukluğuyla olmadı zaten, sanada demişler beni iyi anlarsın his olarak. Tüp bile zor dedi. Ben uzun ara verdim 16 yıl, okul, is hayatı derken, 1,5 yıldır korunmuyoruz Dr um hep imkansz değil ama zor hamile kalman diyordu o demotive haliyle zaten olacağı varsada olmazdı herhalde.

sonra Dr değiştirdim, bu Dr um amhbye takılama biz elimizden geleni yapacağız mantığında, en azndan ne yapılabilir derdinde, olmaz diyip kestirip atmıyor.
Kan, idrar tahlilkeri yaptrdı eskimede banada, sonuclara göre vitamin takviyeler verdi ikimize de. D vitamini, b 12, selenyum, magnezyum, c vitamini, folat vs.

Takip edecek değerlerimizde değişim oluyor mu diye, işini ince detay ele alan, çok tatlı bi Dr. Her detayı sorduğundan suyu, sporu, uykuyu ne dediyse yapıyorum.

Glutensiz beslenmeyede p tesi başlıycam ins, bir iki gün kahvaltmda 1 dilim eknek yiyim daha yiyemiycem çünkü yedirtmiyor:)

Simdi ogrendim kotu bakterinin adi GARDNERRELLA rahminin buyuk bir kisminda bu varmis. hamile kalan kadinalrin rahminde olmasi gereken bakteri nin adi (iyi bakteri) LACTOBACILLUS. Umarim bu bilgiler isinize yarar .
Ne büyük iyilik yaptınız bilgilendirerek, arkadaşin adına Allah razı olsun bu duyarlılığınıza, ins ihtiyaç olmaz olursa aklımızda olsun bu bilgi❤

Çok teşekkürler canım katil hücreyi duymuştum c56 diye ama bunu hiç duymadim

Merhaba ,

Ben geçen ay gittim kendisine. Bütün tahlillerimi yaptırıp gittim rahim filmimi götürdüm. Önce hemşireyle görüştük çok detaylı sorular sordu ve sisteme girdi bilgilerimi.
Sonra tahlil sonuçlarımı girdiler hatta tarihlerine kadar tek tek incelediler.
İlk defa gittim daha ama ilgileri hoşuma gitti.
Aret hoca muayaneyi kısa tutuyor ama bilgi verdi ne şekilde tedavi olacağını söyledi.
İleri yaş olanlarda bu klomen tedavisini uyguluyormuş. Hatta bana iğnelere vereceğin parayla 2 kere toplama yaparız şansın 2 katı olur dendi.
Adet olmayı bekliyordum bugün oldum.
Pazartesi randevum var bakalım her şey yolundaysa ilaçları verir tedaviye başlarız diye düşünüyorum.
Allah herkesin yardımcısı olsun.
Bende burada hamile olanlardan araştırmıştım kendisini.
Yalnız adamda 0 ego çok dikkatimi çekti.
Ağzından ne kendisiyle ilgili ne de merkeziyle ilgili tek kelime övgü sözcüğü çıkmadı.
Hatta ben haberlerde görmüştüm 46 yaşındaki hastası 1 ay sonra doğuracak diye.
Storyler de görüyorum 42-43 yaşlarında gebelerin ultrason kontrollerini.
Hiç bunları dile getirip gözümü boyamaya çalışmadı.
Elimizden geleni yapacağız dedi. Benim için yeterli oldu bu.
İnşallah Allah herkesin yardımcısı olur sonumuz güzel olur.
İlk giderken tereddütteydim bir de nasıl bir yer ilgililer mi diye düşünüyordum hep.
Madem gidecekmişsiniz size de ön bilgi olsun istedim.
Merhaba, ins adet sonrası süreci hayırlı sonlanmasını bekleriz🤲
Hocamız hangi tahlilleri istedi veya suzde var olanlara baktı kan, idrar?

Sadece klomen tedavisi mi uygulayacak, yumurta takibi yani?
Muayenesi kaç Tl?
Sizin değerler neydi amh, fsh?

X