Fiziksel , bedensel ve duygusal zorlu surecler. ilk ilacim Pergoveris ve daha sonra ilave olarak fyremadel. ilk ilac kullanimindan sonra sanki vucudumda farkli bir seviye acildi asiri kilo almaya basladim ve vermem cok yavasladi. brde birkac ay tiroid im oldugu her sicak hissetti ve arada sisiyormus gibi oldu.Ya ne kadar manidar ve acı verici esasinda.
Onca hormona rağmen sonuç alınamıyor ama daha az yoran ilaçlara rağmen sonuç alınabiliyor, demek ki çok yormak sonuç odaklı olmayabiliyor.
Peki yumurta geliştirmek, büyütmek için gonolf dışında benzer bi hormon mu veriliyor? O yumurtalar nasıl büyüyor?:)
Nasıl beslenmeni istediler kült olarak bi tavsiyen var mı?
Glutensiz beslenme, çokça yürüyüş (günde 7 km kadar), bol su ve iyi uyku önerildi bana.
Insallah bu sefer hamileyimdir ve tekrar bu sureclerden gecmem gerekmexz.
bir arkadasim bu gluten siz ve hayvansal urunsuz bir beslenme sekli uyguladilar ve faydasini gorduler.
birde onlar da surekli dusuk oluyordu rahminde bir bakteri varmis maalesef o yuzden bebek tutunamiyormus. bir igne olduktan sonra hamile kaldi, bu isler okadar kisiye ozelki onu anladim ben her ilac her doktor ve tedavi herkesde farklilik gosteriyor.