Yumurta Toplama İşleminde Yumurtaların Boş Çıkması

naturel siklus sadece yumurta takibi mi, ilaçsız mı? Ovulasyon gibi yumurtlamayı görme amaçlı?
Tüp bebek yöntemlerinden biri tek farkı ilaç kullanmıyorsun ya da çok düşük doz kullandırılıyor. Her kadının adet döneminden başlayıp yumurtlama dönemine kadar kendiliğinden 1 ya da 2 yumurtası büyüyor. Doktor doğal olarak büyüyen bu yumurtayı ultrason ve kan tahlili yaparak takip ediyor. Yeterli olgunluğa geldiği zamanda operasyonla alıp erkeğin spermiyle döllüyorlar.

Hahahaaynen öyle ayrıca şöyle de bişey var çatlama iğnesinden bir gün önce ilişki oldu bir daha hiç olmadı o ay içinde nasip işte olacagı varsa oluyor
En komiği de doktor bana evlat edin demişti hamile kaldığımda gittiğimde doktorun yüz ifadesiydi

Evet bana da son kez iğne tedavisi yapalım bir daha yapamayız dedi ama ben 2 tüp bebek 2 aşılama 6 kez yumurta takibi yaptırdım hepsi olumsuz oldu
Benim 6.gün yumurtam hiç büyümğyordu ya sonradan büyümeye başlıyordu ayrıca solda 2 yumurtam güzel gelişmişti sağdakiler minicik büyümez dedi doktor son kontrolde bir baktık sağdaki yumurtam büyümüş ve sağdan hamile kalmışım

Folikül siyahsa kaliteli diye okudum burdan, nasıl/ nasıldı ultrasonda görüntü?

Biosteron böbrek üstü bezlerini uyaran bir hormon gonamax bir multivitamin bunları bana Bülent tıraş önermişti
Ben yürüyüş 10 km yaptım evde de pilates yaptım ama açık havada yürüyüşü hiç bişey tutmaz kesinlikle öneriyorum
Uyku geç yatarım ben sabaha kadar uyumam hatta
Ben bol bol yulaf ezmesi falan yedim ekmek yerine kahvaltılarda kuru meyveler sağlıklı yaşam kısacası

Ya benimde ilk aklıma hamileliğini söylediğinde Dr un yüz ifadesi ne olmuştur acaba diye geldi:)
Ben gülben hamileyken "ne oluyor ya, nasıl olur Hz.Meryem' mi" demiştim:)
O Dr ömrü hayatnda kimselere "senin çocuğun olmaz" diyemez, dese aklına sen gelirsin, aman Allahım kabus gibi:)

Ee Dr ne desin tüm bildiklerini bozmuşsun
Şaka bi yana ama senin amh düşük 0 larda,fsh de yüksekti di mi 30 larda?

Yok amh düşğk değildi benim 2.30 falandı benim sorun yumurtalarım boş çıkıyordu doktor heralde genetik bir problem var demişti fsh çok az yüksekti hormonlarda sorun yoktu ne olduğunu hiç bi doktor anlamadı neden boş çıkar yumurtalar diyorlardı

Beklenmeyen ne varsa sende kuzusu:))
Normal gidişata göre soldakinden medet umulur, sağdaki sağlığını gosterip sola vurmuş:)

Yani Dr şaşmasında ne yapsın, onca tüp, aşılama, takip olmamış umutsuz vakaymışsın Tıp bilgisine göre. Iyi olmuş en azından düşünürler umutları yıkarken böyle demesek mi diye.
Hepimizin öcünü almışsın süpersin ya:)

Çok şükür canım hiç umudum kalmadığı anda geldi kızım hamileliğim boyunca çok sorun yaşadım sıkıntılı geçti doktor da özel bir ilgi gösterdi sağlıkla geldi bebegim

Buda garip işte, eşinin değerinde sıkıntı yoksa, senin değerlerin iyi olup boş çıkmasıda enteresan.
Sen galiba varlık anlamında ekstremlere giriyorsun kuzum

Buda garip işte, eşinin değerinde sıkıntı yoksa, senin değerlerin iyi olup boş çıkmasıda enteresan.
Sen galiba varlık anlamında ekstremlere giriyorsun kuzum
Eşimin değerleride bozuktu canım
Etkisi oldu mu bilmiyorum ama hamile kaldığım ay incir kürü yapmıştım eşime ve bana

Artı bende sendenim tüm gece uyumayan gündüz kestirenlerdensin di mi?
Geceyi, gizi sevenlerden misin?

Sorma ya serde baykuşluk var da, Dr erken uyuyacaksın dedi ben mümkün değil nasıl uyuyucam 12 de:)
2 ye çektim daha geç uyurken:)

gonamax kaç ay kullandın?
bunu bende duymuştum.

Yürüyüş her gün mü yaptin? Ne kadar süre?
10 km ise günlük oy anam ne çok.
Bana Dr 7 km altına duşme dedi, hic de sevmem yürümeyi ne yapcam bilmiyorum:

Ben vitaminleri 1 yıl falan kullandım canım
Yürüyüş hergğn düzenli yaptım 7 km altına hiç düşmedim bende sevmem yürümeyi ama alışılıyor kulaklık müzik falan
Ben vitaminleri 1 yıl kullandım olmadı ama yürüyüş 1 ay yaptım sadece oldu

Yar
başlıyorum yürüyüşe inş, sana rapor vericem beni kontrol et, kulağımı çek, etim bende, kemiğim sende:)

Muziksiz yapamayanlardan mısın sende ve gizi, fluyu, geceyi seven? Evetse ruhdaşız❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…