Yumurta Toplama İşleminde Yumurtaların Boş Çıkması

Düşük, 0 07 idi aylar önce, Dr a gidiyorum bireysel Dilek zühal şanlı.
Anladım şuan ne aşamadasınız. Benim de ekimde özelde yaptırdığım amh 0.23 çıktı. 1 ay geçmeden devlet hastanesinde yine test yaptırdım. Bu sefer 007 çıkmıştı. Bende genelde 2 folikül oluyor.

Takip yapacak tahlillere göre, adetin 31.günü progesteron bakıp ona göre karar verecek ne zaman takip yapılacağını, tüp düşünmediğimden.

Biraz üzüldüm az mı folikül bizim genelde daha mı fazla oluyor?
Adetin 6.günü 10.ml cok mu küçük?

İlaç kullanıyor musunuz?

evet ben de yasadim. 41yasimdayim ve 10 yumurta toplanda lakin hic biri dollenmedi yumurtalarda hava kesecikleri olusmus. birsonraki toplamada 5-6 tane cikti ve iki tanesi 5.gun embryosu yapti. sag ve sol yumurtalik reservi farkli olabilirmis yani bu sekilde diger taraftaki yumurtalikda farkli yumurtalar olabulir. bol sanslar

Peki 5.güne gelen 2 emriyoda takviye ilaçlar bişey kullandinmi

Gluten üremede olumsuz etken ciddi anlamda di mi?
Kaç ay kestin sonuç aldın ve yürüyüş bol su içtin mi?

Kızlar tanıdık 2 kişi tüp bebek tedavisine başlamadan önce bı doktora gidiyo doktor diyorki ekmek kesinlikle yasak makarna bile yasak şeker asla yasak çünkü şeker hücre ölümüne neden oluyo demiş ve yürüyüş yapın demiş 2 Side 1 aya kalmamis hamile kalmiş

Yok o zaman da olmadı ama 3 dolu yumurtam çıktı en azından ana tutmadı tabi tedavide iğnelerle birlikte büyüme hormonu da vuruyordum
Daha sonra yumurta takibi normal yolla hamile kaldım canım
Tüpďe olmadı sonra normal yolla mı oldu? Kaç ay sonra oldu?

Ve takipte adetliyken kaç ml çıkıyordu yumurta? Hangi ilaç kullandı Dr?

Bugün Dr um banada aynen bunları dedi. Sıfır gluten, makarna, pilav vs. Hatta baklagil bile vermedi.

Ileri hareket sıfırken Dr lar normal yolla asla olmaz demediler mi?
0 ı bırak düşükse bile değeri olmaz diyorlar?

E2 değeri yumurtalar büyümeye başlayınca yükseliyor. Her 1 tane olgun yumurta için 200 ve üzeri deniliyor. Benim bu hafta 1 tane olgun yumurtam vardı. 19mm boyutunda e2 değerim 297 çıkmıştı.
Yumurta takibi yaptırdın sanırım, ilaç veya iğne hangisiydi?
Bugün Dr a gittim 6.günümdü adetimin normalde kaç ml olur, çok mu düşük benim diye sormak istedim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…