Yumurta Toplama İşleminde Yumurtaların Boş Çıkması

Ben kendiliğinden hamile kalsam da hep düşük oluyordu. Kalp atışını duy sonra kontrole git kalp durmuş ve bunu 4 kez yaşadım. En son tekrarlayan düşük konusunda doktor buldum gözü kapalı güvendim. Önce 2 sonra 4 yumurta toplandı ama 1 tane döllendi hep. Uzun süre arı sütü içtim. Kendi doktorum da regenismax diye vitamin onun yanında venatura verdi. Fsh tüp bebek öncesi 36 lira çıktı ama doktorum benim için ama bile önemli değil dedi.o günden sonra da hiç yaptırmadım test. Lh ve en her zaman normal sınırdaydı ama fsh yükseldikçe hayıt otu falan içiyordum. Dualarım sizlerle😊
Erken uyuyor muydun, çok su içiyor muydun?
Bolca yürüyüş, ekmek, pilav, makarnasız glutensiz mi besleniyordun?

Tüpďe olmadı sonra normal yolla mı oldu? Kaç ay sonra oldu?

Ve takipte adetliyken kaç ml çıkıyordu yumurta? Hangi ilaç kullandı Dr?
2 tüp bebek olmadı 2 aşılama da olmadı en son yumurta takibi yaptırdım normal yolla oldu
Birinci tüp bebekte 2 ikinci tüp bebekten 1 yıl sonra oldu
3 yumurtam gelişmişti 19 17 15 ml boyutunda
İlaç olarak gonal f ve menopur iğne kullandım

Ileri hareket sıfırken Dr lar normal yolla asla olmaz demediler mi?
0 ı bırak düşükse bile değeri olmaz diyorlar?
Aynen öyle bana da doktor boş yere tedavi gördün asla olmaz dedi ileri hareket sıfır çıkınca hatta aşılama bile olmaz direkt tüp bebek dedi ama benim tüp bebekler olumsuz olduğu için istemedim
Doktor asla deyince bende hiç dikkat etmedim o ay sigara kahve içtim sürekli bir de hopladım zıpladım 🤣pozitif sonucu görünce inanamadım 🤣

Fsh kaçtı?
Kalite için yumurtanın vitamin, özel beslendin mi?
Çok su içme, gluten ekmek yememe gibi?
Fsh tam hatırlamıyorum ama yüksekti normal değerden
Kalite için vitaminler kullandım biosteron gonamax ve omepa q10
Bol su içtim bir de hamile kalmadan 1 ay önce spora başladım şeker kullanmadım ekmeği az yedim bol bol da incir yedim ama en etkilisi spor olduğunu düşünüyorum

Fsh tam hatırlamıyorum ama yüksekti normal değerden
Kalite için vitaminler kullandım biosteron gonamax ve omepa q10
Bol su içtim bir de hamile kalmadan 1 ay önce spora başladım şeker kullanmadım ekmeği az yedim bol bol da incir yedim ama en etkilisi spor olduğunu düşünüyorum
Biestron nasıl bi hormon? Kaç ay kullandım, ganomax da inositol mu nedir?
Omepa bende kullanıyorum.

Muayenede sağda tek yumurta gördü Dr az bu di mi? Kaç ml oluyordu adetliyken hatırlıyor musun?

Evde kendin hareketler mi yaptın, yürüyüş mu?

Dr bana full yürü dedi günde 7 km, inan gözüm almıyor o kadar her gün her gün:)

Ekmek makarna pilav yeme dedi. Uyku nasıldı sende erken mi yatarsın? Bunu da onemsedi fsh için ve bol su.

Aynen öyle bana da doktor boş yere tedavi gördün asla olmaz dedi ileri hareket sıfır çıkınca hatta aşılama bile olmaz direkt tüp bebek dedi ama benim tüp bebekler olumsuz olduğu için istemedim
Doktor asla deyince bende hiç dikkat etmedim o ay sigara kahve içtim sürekli bir de hopladım zıpladım 🤣pozitif sonucu görünce inanamadım 🤣
İleri hareket sıfıra rağmen kalman masumlardaki.gülben'in kalmasına benziyor:)
Naci'nin bile hamile kalma ihtimali daha kuvvetliydi düşün:))

Ya Allah'ın işine bak, Dr umudu kesince sen zaten toptan kesmissindir, olmycak diye ilişkiyi de önemsememişsindir ama nasip işte tutmuştur:)

Üstelik kafein önerilmez, çay kahve vs.

Dr bana glutensiz besleneceksin, bol su, iyi uyku (Fsh için) yürüyüş dedi, evde yapsam zumba bana daha cazip:)

2 tüp bebek olmadı 2 aşılama da olmadı en son yumurta takibi yaptırdım normal yolla oldu
Birinci tüp bebekte 2 ikinci tüp bebekten 1 yıl sonra oldu
3 yumurtam gelişmişti 19 17 15 ml boyutunda
İlaç olarak gonal f ve menopur iğne kullandım
Ah o gonalf, günde 300 küsür ml di, stres, gerginlik, 🔥, baş ağrısı, kilo yaptı, sende nasıldı?
Bir kez takip oldu sonuç alamadık.
Yumurta rezervi az olanlarda iğne pek önerilmiyor yoruyor diye galiba.

Dr adetin 21.gününde progesteron istedi duruma göre sonraki aylar takip olacak.
Bugün 6.günümdü tek sağda vardı, insanın umudu azalıyor az olunca🤲
Kaç ml di takipteyken hatırlıyor musun süreci?

evet ben de yasadim. 41yasimdayim ve 10 yumurta toplanda lakin hic biri dollenmedi yumurtalarda hava kesecikleri olusmus. birsonraki toplamada 5-6 tane cikti ve iki tanesi 5.gun embryosu yapti. sag ve sol yumurtalik reservi farkli olabilirmis yani bu sekilde diger taraftaki yumurtalikda farkli yumurtalar olabulir. bol sanslar
Teşekkür ederim. Ben de o zaman hiç yumurta çıkmadı. Sonrasında yumurta çıktı ama döllenme olmadı. En sonuncu da mayıs ayında yumurta en son 19 mm de opu öncesi erken çatladı. Benim bir ara hep sağda folikül oluyordu. Şimdi hem sağda hem de solda oluyor. Hatta en son geçtiğimiz hafta opu için gittiğimde solda yeni 6mm folikül görmüştü doktor.

X