- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.519
- 44
Ultrasonda yumurta siyah görünüyor muydu kızlar?Yumurta toplanmadan asla anlaşılmaz katılıyorum
Öyle olduğu halde tutmaması dediğinizi destekliyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ultrasonda yumurta siyah görünüyor muydu kızlar?Yumurta toplanmadan asla anlaşılmaz katılıyorum
Valla öyle ruhdaşız Bir mucizede senden bekliyorum O halde özelden yaz bana hergün yaptıklarınıYar
başlıyorum yürüyüşe inş, sana rapor vericem beni kontrol et, kulağımı çek, etim bende, kemiğim sende:)
Muziksiz yapamayanlardan mısın sende ve gizi, fluyu, geceyi seven? Evetse ruhdaşız❤
Yok canım ulturasonda anlaşılmaz yumurtanın içi dolu boş olması o sadece tüp bebekte toplandığında belli oluyor benim tüp bebekte 8 yumurtam vardı normal görülen hepsi boş çıktıUltrasonda yumurta siyah görünüyor muydu kızlar?
Öyle olduğu halde tutmaması dediğinizi destekliyor.
Öyle belirsizlikler ki süreç zor ya...Yok canım ulturasonda anlaşılmaz yumurtanın içi dolu boş olması o sadece tüp bebekte toplandığında belli oluyor benim tüp bebekte 8 yumurtam vardı normal görülen hepsi boş çıktı
Zaten foliküller ultrasonda siyah görünüyor.Burda okumuştum, kendinde test ettin mi siyah miydi içi?
Hemde çok zor bir süreç ben psikolojik olarak hala kendime gelemedimÖyle belirsizlikler ki süreç zor ya...
Kıyamam ya, hepimiz benzer yollarda benzervruh hallerindeyiz.Hemde çok zor bir süreç ben psikolojik olarak hala kendime gelemedim
Bebişi düşün canım hepsi oluyorKıyamam ya, hepimiz benzer yollarda benzervruh hallerindeyiz.
Yürüyüşü hiç sevmem nasıl her gün onca yol yürüyecem kara kara düşünüyorum.
Ve gluten free beslenicem.
Oluyor di mi inş. Yazarım sana neler yaptığımı:)Bebişi düşün canım hepsi oluyor
Hiç bilmek istemiyorum artık. O yüzden sormuyorum doktoraAdrtliyken ve yumurtlamada kac çıkıyor E2? amh, fsh nedir?
Ozelden yazdım sana.Hiç bilmek istemiyorum artık. O yüzden sormuyorum doktora
Herkes gibi Folik asit ve Vitamin D birde ilikli kemik kaynatip ictim bir toplatmada.Peki 5.güne gelen 2 emriyoda takviye ilaçlar bişey kullandinmi
Inş bu bekleyişinin sonu pozitifle biterHerkes gibi Folik asit ve Vitamin D birde ilikli kemik kaynatip ictim bir toplatmada.
Benimembriologistim calsium ianofor diye bir sivi uygulamasi onerdi. yumurtalar toplanip dollendikten sonra 15 dk kadar bu sivi icinde bekletiliyor. bunu ileri yas hastalarinda kullandigini ve dollenme oraninda olumlu etki olusturdugunu soyluyor.
ayin 27 sinde 3 tane embryo transfer attik (x2 5.gun x1 6.gun) ve beklemedeyiz.
Tamam yazarım ruhdaş❤Valla öyle ruhdaşız Bir mucizede senden bekliyorum O halde özelden yaz bana hergün yaptıklarını
Bak yazayımda gül:)Valla öyle ruhdaşız Bir mucizede senden bekliyorum O halde özelden yaz bana hergün yaptıklarını
Bunda başarı oranı nasıl diğerine göre?Tüp bebek yöntemlerinden biri tek farkı ilaç kullanmıyorsun ya da çok düşük doz kullandırılıyor. Her kadının adet döneminden başlayıp yumurtlama dönemine kadar kendiliğinden 1 ya da 2 yumurtası büyüyor. Doktor doğal olarak büyüyen bu yumurtayı ultrason ve kan tahlili yaparak takip ediyor. Yeterli olgunluğa geldiği zamanda operasyonla alıp erkeğin spermiyle döllüyorlar.
Bunda diğer yönteme göre başarı oranı düşük ama bizim gibi rezervi ve kalitesi düşük olanlar için ideal bir yöntem. En azından ilaçlar kaliteyi düşürmüyor. Mesela Aret Kamar bizim gibi olanlara daha çok bu yöntemi deniyormuş.Bunda başarı oranı nasıl diğerine göre?
Alternatif Tıp düşünsen o da değerinde iyileştirme yapabilir.
İnslah güzel haberler alırsın canım dualarım seninleHerkes gibi Folik asit ve Vitamin D birde ilikli kemik kaynatip ictim bir toplatmada.
Benimembriologistim calsium ianofor diye bir sivi uygulamasi onerdi. yumurtalar toplanip dollendikten sonra 15 dk kadar bu sivi icinde bekletiliyor. bunu ileri yas hastalarinda kullandigini ve dollenme oraninda olumlu etki olusturdugunu soyluyor.
ayin 27 sinde 3 tane embryo transfer attik (x2 5.gun x1 6.gun) ve beklemedeyiz.
Aret hoca cok başarılıBunda diğer yönteme göre başarı oranı düşük ama bizim gibi rezervi ve kalitesi düşük olanlar için ideal bir yöntem. En azından ilaçlar kaliteyi düşürmüyor. Mesela Aret Kamar bizim gibi olanlara daha çok bu yöntemi deniyormuş.