- 16 Ağustos 2021
- 16.834
- 16.611
Sağol canım benimOmega3 ü
omepaQ10 kullan onun içinde hem balik yağı hem dha hemde Q10 enzim var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım benimOmega3 ü
omepaQ10 kullan onun içinde hem balik yağı hem dha hemde Q10 enzim var
Benim hoca izindeyken yerine Gürkan bey muayene etmişti. Hastalara yaklaşımını beğenmiştim.Bende Koç'ta basliycam, Gürkan beyde inşallah
Arı sütü Eğriçayır aldım 1 sene kadar içtim. Regenizmax multivitamin. Sizin fsh ve folikul ne kadar şuan? Nerede tedavi görüyorsunuz?Hamd olsun o zorlu süreci atlatmışsın.
Arı sütü kaç ay içtin, 1 çay kaşığı mı ve nerden aldın güvenilir olması önemli.
regenismax gıda takviyesi mi prowomen gibi multivitamin?
Dr o kadsr önemli ki, benim.eski gittiğim Dr 22 iken fsh tüp bile zor demişti.
Zaten en başta olamayacağını düşündürtüyorlar, olacağı varsa da olmaz.
Bende görüşmeye gitcem inşallah iyi geçer yaBenim hoca izindeyken yerine Gürkan bey muayene etmişti. Hastalara yaklaşımını beğenmiştim.
Arı sütü küçücük bi şişede di mi? 1 çay kaşığı mi her gün?Arı sütü Eğriçayır aldım 1 sene kadar içtim. Regenizmax multivitamin. Sizin fsh ve folikul ne kadar şuan? Nerede tedavi görüyorsunuz?
Gittikçe azalıyor desene,Benim hormon değerlerim normal eşimin değerleri düşüktü ona tesa yaptılar ve alınan örnekleri dondurdular bizde son iki toplamada onları kullandık hatta bir seferlik daha örnek kaldı ve bugün beni tekrar yumurta toplama yapalım 6 embriyo oluşmazsa devam pgt yapamayız diyorlar 5 tane var şu an. Sanıyorum 3. Gün embriyoları 5 e giderken %25 ellerinde kalıyormuş
Hoş geldin, ben vajinadan yaptırmıştım.Sülük göbek deliğine yaptırdım canım şimdi geldim
Covid oldu değerleri çok düştü tansu hoca takviye de vermişti aslında aynen düşüyor sürekli başa dönüyor gibi hissediyorumGittikçe azalıyor desene,
Sayı ve hızlı hareketi neydi?
İnş bu defa tutar, değerleri iyileşsin diye ürolog takviye vermiştir zaten.
Celalettin Peru hocada iyidir bu alanda.
Covidin etkisi kaç ayda gitti değerlerinden?Covid oldu değerleri çok düştü tansu hoca takviye de vermişti aslında aynen düşüyor sürekli başa dönüyor gibi hissediyorum
Evet küçücük kutuda sabah aç karnına içindeki kaşıkla 1 tane aldım. Tanıdık aktaran da arı sütü bal polen propolis karışımı aldım. Allah gönlünüze göre versin inşallahArı sütü küçücük bi şişede di mi? 1 çay kaşığı mi her gün?
Fsh üstte yazdığım gibi 22, amh 0,07, yumurta takibi yapılacak bir iki aya.
Yeni yapacağı testle belli olur ne olduğu.Bilmiyoruz ki covid değerleri düşürünce tesa yapalım dediler hemen 6 ay geçti ben de test vermesini isteyeceğim
Adetinde gecikme yapıyor muydu canım? Bende öyle olduda.Evet küçücük kutuda sabah aç karnına içindeki kaşıkla 1 tane aldım. Tanıdık aktaran da arı sütü bal polen propolis karışımı aldım. Allah gönlünüze göre versin inşallah
Selenyum ne içindi yumurta kalitesi mi?Doktorumdan habersiz 3 aydır Kenzim q10 kullanıyorum. Selenyum, D vitamini omega3 kullandım.
Sperm sayısı 19 milyondu morfoloji 1 di ileri hareketli 0 çıktı valla bende bilmiyorum nasıl oldu bir mucize sanırımEşinizin ileri hareketi 0 da nasıl dölleyebildi o sperm?
Morfoloji kaçtı?
Sperm sayısı?
Evet öyle söylüyorlar. Ben 20 gün içip bıraktımSelenyum ne içindi yumurta kalitesi mi?
Bana yeni gittiğim Dr vermişti eşimede, kendi kendine içip birakmasan Dr kontrolünde olsa?Evet öyle söylüyorlar. Ben 20 gün içip bıraktım
Bende gecikme yapmamıştı.Adetinde gecikme yapıyor muydu canım? Bende öyle olduda.
Sperm kalitesini arttırıyormuşBana yeni gittiğim Dr vermişti eşimede, kendi kendine içip birakmasan Dr kontrolünde olsa?
Başka ilaç takviyelerle verdi bununla beraber.
Öyleymiş, bizde yumurta kalitesini arttırırız inş.bilinenin dişinda ekstrem ne olabilir sence bunun için?Sperm kalitesini arttırıyormuş