ayrıca bu olayın çoğu yerde neden yasak olduğunu da bir düşünün lütfen..izin veren yerler sadece maddi anlamda kazanç sağlamak için bunu yapıyorlar..
bu kadar uğraşacağınıza gidin bir evlatlık edinin..manevi olarak her iki durumda da çocuk sizin zaten maddi olarakta her iki durumda da çocuk sizin değil...
kime göre neye göre yanlış çocuğu olan yada olmasına engeli olmayan bayanlar yanlisti haramdi diye atip tutmuş. Kendi baslarına bunlar gelseydi bu kadar rahat konusabilirlermiydi merak ediyorum.
Buraya bunlari yazmadan önce şunu düşünün belki o hanim sizin yazdiklariniz okuyacak ve bu şekilde anne olmaktan vazgeçecek ömür boyu çocuk hasreti çekecek belki depresyonlara girecek evliliği yıkılacak.. atip tutan bayanlar bunlarin vebailini üstünüze alırmısınız?
Alamazsanız konuşmayın bence!
Genetik olarak hücre başkasından alınmış olsa bile annelik doğurmak büyütmek emek vermek sevgi göstermektir..
Biri de ordan sperm bankası örneği vermiş ..
Sperm de alırım yumurta da kimse karışamaz. Beden benim sevgi benim annelik güdüsü benim..
Bu kadar yobaz insanın yaşadığı bi toplumda buraya soru sormak bile yanlış!
Kılavuzu karga olanın biliyoruzki burnu .... kurtulmaz
Herkez sağ duyusuna göre hareket etsin.
Herkezin tecrübe kültür ve birikimi farklıdır. Kimsenin tercihi kimseye uymak zorunda da değildir..
Çoğu yerde yasak demişssiniz ama yumurta donasyonunun sadece Türkiye gibi belli başlı 3. dünya ülkelerinde yasak olduğunu bilmiyormusunuz..
Dünyada gelişkin ülkelerin hepsinde yumurta donasyonu yasaldır..
Her iki durumda da çocuk sizin değil demişsiniz
donasyon sonucunda bebeği 9 ay karnında taşımayı ve doğurmayı evlatlıkla nasıl bir tutabiliyorsunuz anlamis degilim..
sevgili kaya bende bugün basladım tedaviye 15 gün sonra (yaklasık) kıbrıs yolcusuyum bana tavsiyelerin nedir tecrübeli olaraktesekkür ederim canim aminnnnnnnnn..
canim sana özelden yazayim dur.sevgili kaya bende bugün basladım tedaviye 15 gün sonra (yaklasık) kıbrıs yolcusuyum bana tavsiyelerin nedir tecrübeli olarak
tesekkürler simdiden
canim sana özelden yazdim görmedinmikaya eger tutmassa diger dondurulanlar kullanılır mı
yada senin tuttu dıgerleri embriolar ne olacak
kime göre neye göre yanlış çocuğu olan yada olmasına engeli olmayan bayanlar yanlisti haramdi diye atip tutmuş. Kendi baslarına bunlar gelseydi bu kadar rahat konusabilirlermiydi merak ediyorum.
Buraya bunlari yazmadan önce şunu düşünün belki o hanim sizin yazdiklariniz okuyacak ve bu şekilde anne olmaktan vazgeçecek ömür boyu çocuk hasreti çekecek belki depresyonlara girecek evliliği yıkılacak.. atip tutan bayanlar bunlarin vebailini üstünüze alırmısınız?
Alamazsanız konuşmayın bence!
Genetik olarak hücre başkasından alınmış olsa bile annelik doğurmak büyütmek emek vermek sevgi göstermektir..
Biri de ordan sperm bankası örneği vermiş ..
Sperm de alırım yumurta da kimse karışamaz. Beden benim sevgi benim annelik güdüsü benim..
Bu kadar yobaz insanın yaşadığı bi toplumda buraya soru sormak bile yanlış!
Kılavuzu karga olanın biliyoruzki burnu .... kurtulmaz
Herkez sağ duyusuna göre hareket etsin.
Herkezin tecrübe kültür ve birikimi farklıdır. Kimsenin tercihi kimseye uymak zorunda da değildir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?