• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta nakli

kesinlikle haklısın celestiall canım.başına gelmeyen anlamaz tabi.herkesin kendi kararı kimsenin yargılamaya hakkı yok.

geçen yıl bende kıbrısa gittim ama bebeğmi kaybettim inanki donasyon olduğu hiç aklıma gelmedi bebeğimi kaybettiğimde yıkıldım.onu içimde hissttim o benim kanımdan canımdandı.inşallah yine gidicem.herşeyin hayırlısı

evet simay neden kaybettin canisi vene zaman kaybettin yani ne kadarlikti...
ben yaptirdim su an ikizlere hamileyim cok sükür hersey iyi insallah subuoda iyi sonuc alir send einsallah yine gidersin simaycim..

hamileyken.5 haftalıktı dışgebelik olmuş.nadiren görülürmüş o da beni buldu işte.

siz hangi merkeze gidiyorsunuz.ben dünya tüp bebeğe gitmiştim.yine oraya gidicem çok başarılı olduklarını düşünüyorum

sbuo sakın canım orasının ünü çok kötü.kaç arkadaşım hayalkırıklığı ile geri döndü.bence dünya tüp bebeğe git,girnede.istersen özelden mesaj atayım başka bir forumda bizim gibi çok arkadaşımız var.istediğin herşeyi oradan öğrenebilirsin.

merhaba kislar .ben geldim.
simay canim sen dünya tüp bebegmi gittin o nerde oluyor tam ben kibris tüp bebek merkezi halil ibrahim tekine gittim cok basarili gercekten icerisi full doluydu gelen giden basarisini gösteren ikizler olan okadar cok kisi vardiki cok basarili orasida tavsiye ederim bende orayi benim gititigm yer magosadaydi.
hersey cok iyidi otelde kaldik ulasim sorumlusu olsun hastane olsun doktorum olsun hemseriler olsun herkes hersey cok güzeldi ve cokda memnun kaldik.
su an ikizlerime hamileyim cok sükür,
istanbuldan bi bayna gelmisti daha önce kibrista baska hastanede yapmis ama sonuc alamamis ben ordayken magosadaki kibris tüp bebek merkezinde yaptiriyordu ve cok umutluydu cok basrili cnkü ingilizler almanlar iraklilar heryerden gelinmisti ben cok memnun kaldim.
istersen subuo iyi düsün canisi basari orani yüksek yere git derim istersne sana numara adres verebilirim tamam canisi.
allah emegini bosa cikarmasin rabbim göbisini dolu göndersin amin.

ya kızlar cok gec ama hersey ayarlandı pazartesi ordayım
sımdi kendi dr uma gittim orda bi avukat bayan vardı oda hamile ve aynı yer olumlu seyler soledi ikizmis onunda ilgi olarak memnunum su anada bı danısmanım var arayıp bilgilendirio kafama takılan herseyi ogrenebiliyoruz ucaktan inincealacaklar tabi bunlar onemli degil gidince steril mi kaliteli bı merkez mi gorucem
ne anlamda olumsuz buluyosunuz bu merkezi

merhaba canım kusura bakma moralini bozdum.ama dünya kadar para ödüyoruz.prarda önemli değilde umut tüccarlarının elinde mahvolmayalım diye uyramak istedim.

Ahah çok ilginç ya.. Annelik güdüsü olmayan anlayamayan empati kurabilmekten uzak insanlar tarafından yorumum kötülenmiş :)
hala ilahiyat profesörlerinden bahsediyor.. zihniyete bakarmısınız...

:D:D

arkadaslar dün aksam show tv de yumurta ve sperm donasyonuun yasaklandigi aciklanmis saglik bakanligi tarafindan cok kötü oldum morelim bozuldu ... bugün kibrista dogus hastanesini aradim sadece tr de yasaklanmis yani ön hazirligi tr de yaptirmak ve yapmak yasakmis ön hazirligida artik kibrista yaptirmak gerekiyormus.. bende bu sene allah nasip ederse eylülde gidicem kibrisa ama hastane secimi konusunda bir karara varamadim lütfen bibirimize yardimci olalim...

canim biliyorsun bende yaptirdim ve suan hamileyim cok sükür rabbime her ne kadar hos karsilamayan arkadaslar olursa olsun anne olmak hepimizin hakki kmse karsi cikamaz insallah sende yaptirirsin ve yaptrda derim rabbim emegini bosa cikarmasin yüzünüzü güldürsün.
merkez secimi sana kalmis canisi neresi sana uygun geliyorsa orada karar kil derim.ben kibris tüpbebek halil ibrahim beyde yaptrdim ve cok iyilerdi cok memnundum.

arkadaşlar, aranızda hiç yumurta nakliyle ilgili tecrübe yaşayan varmı? fiyatı kaça maloluyor? ülkemizde yasak olan bu yumurta donasyonu yani nakli konusunda bilgi sahibi olanlar fikirleini yazarsa çok sevinirim. kaç kere gidilmesi gerekir bu merkeze? ön muayene sonra nakil için 2 kere mi gitmek lazım yoksa tek seferde iş bitermi? en çok kıbrıs ta bu işin uzmanları toplanmış ama fiyatı kaça maloluyor bilmiyorum. üstelik belli bir yaşın altındakileri kabul ediyorlarmı? tv lada gördüğümüz kadarıyla genelde 45 yaşın üstündeki bayanlar Kıbrıs a bu tedavi için gidiyorlarmış. sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz fikirlerinizi öğrenmek isterim. sevgiyle kalın!

Merhabalar, ben yumurta nakli ile ilgili araştırmam oldu, fiyatı türk parası olarak 11.000.00 ile 13.000.00 TL. arası ,evet ülkemizde yasak , sadece bize yakın olarak Kıbrısta yapılıyor,yaptırmadan önce onlarla irtibata giriyorsun ,türkiyede bir merkeze yönlendiriyor, sonra herşey tamamken kıbrısa gidiyorsun 15 civarı orda kalıyorsun, yaş olarak kaç yaşında olursan ol sorun yok,herşeyin hayırlısı

arkadaşlar merhaba bende yumurta nakli için araştırma yapıyorum..benimde ilk tüp denememde sonuç negatif oldu.maddi durumumuz düzeltiğinde 2.yi deneyeceğim.fakat fsh yüksek olduğu için bir yumurtam çıksa bile riske atmak istemiyorum...malum birde tüp ucuz olmuyor..bende yumurta donasyonu denemek istiyorum...böye tutma şansı%10 iken en azında öyle daha fazla olur düşünüyorum..bana yardımcı olur musunuz.bebeğim olmuyor diye çok üzülüyorum.eşime de pek belli etmek istemiyorum oda benim çok üzülüyor..beni mutlu etmek için elinde geleni yapıyor.
yumurta donasyonu için yasak gelmişti ..bununla ilgili bilginiz varsa atabilir misiniz? yasak olduğu için yaptıramıyorum mu acaba :CüvCüv:

arkadaşlar merhaba bende yumurta nakli için araştırma yapıyorum..benimde ilk tüp denememde sonuç negatif oldu.maddi durumumuz düzeltiğinde 2.yi deneyeceğim.fakat fsh yüksek olduğu için bir yumurtam çıksa bile riske atmak istemiyorum...malum birde tüp ucuz olmuyor..bende yumurta donasyonu denemek istiyorum...böye tutma şansı%10 iken en azında öyle daha fazla olur düşünüyorum..bana yardımcı olur musunuz.bebeğim olmuyor diye çok üzülüyorum.eşime de pek belli etmek istemiyorum oda benim çok üzülüyor..beni mutlu etmek için elinde geleni yapıyor.
Yumurta donasyonu için yasak gelmişti ..bununla ilgili bilginiz varsa atabilir misiniz? Yasak olduğu için yaptıramıyorum mu acaba :cüvcüv:

merhabalar burda baya tanıdık isim gördüm ama kısları burda boğuyorlar anlaşılan ....:( saçma.. Fatoşcum donör yöntemi 4500 euro ve yol masrafı falanla yaklaşık 5500 euro .. şansın yüksek ve ikiz ebk tutma ihtimalide çok yüksek... Evlat edinmek falan dienlerle şimdi tartışmaya zamanım yok ama bi ara giricem..bu nakilde % 70 şans oranı..

Sımayy subooo ecrın bızım forum neden aÇılmıor bendemı sorun var.. Burda kaybolmuŞ gıbıyım kıslarrrrrrrrr

Back