Yumurta nakli

inşallah tekrarlamaz canım ve inşalllah hayırlı birini bulup evlenirsin ve bebişin olur :)

ben yaşımdan dolayı çocuk sahibi olamayacağımı öğrendim. 42 yaşındayım. bende yumurta nakliyle olabilirmiyim diye araştırıyorum. bana nereye müracaat edeceğimi ve ne kadara mal olduğunu yardımcı olurmusun. bu ara bebeklerine allah uzun ömür versin. insalllah bende sahip olurum . şimdiden tşkler

arkadaşım işte burada yazdıkları gibi 3 seçenek var 1 numara Halil İbrahim Tekin -sanırım lider o ama biraz pahalı diğerlerinden sadece işlem için 10-11 milyar gibi birşey alıyor diğeri dünya burala iritbata geçmedim ve savaş beyin kuzy kıbırs tüp bebek o da herşey dahil otel uçak vs 5 bin euro Ben mail atmıştım onlara Ahmet bey çok ayrıntılı cevapladı Doğuş da hemen telle aradı aynı para ama arkadaşlar Doğuş un başarısından emin değller Kısmetse her yerde olur diyorsan başka konu.Sanırım ben Savaş bey e giderdim.Maddiyattan dolayı ama paranız varsa Halili bey e gidin çünkü otel ve uçak çok tutmuyor sanıyorum geceliği 2 kişi 100 gibi Bizimki öyle herşey çok tertipli olsun ister oflar puflar o yüzden paket program almalıyım Ha bir de kendiniz ayarlaycaksanız otellerin kumar turları vs gibi bir zamana gelmemesine dikkat edilmeli Donörle de eş zamanlı hareket etmeniz gerek bu da ayrı bir soru tabii

evet simay neden kaybettin canisi vene zaman kaybettin yani ne kadarlikti...
ben yaptirdim su an ikizlere hamileyim cok sükür hersey iyi insallah subuoda iyi sonuc alir send einsallah yine gidersin simaycim..

merhabalar,hamileymişisinz çok sevindim, allah bu mutluluğu inşallah banada yaşatır, 3 yıllık evliğim 35 yaşındayım, yumurtam yok menapoza girdim, türkiyede gitmediğim doktor kalmadı, tek çözüm yumurta donasyonu dediler, bizde yaptırmak istiyoruz, siz de kıbrısta yaptırmışsınız, hangi merkeze gittiniz, doktoronuz kimdi, kaç sefer gittiniz,nerde kaldınız, kaç gün kaldınız , intrnetten araştırdım bu işlemi yapan çok kişi var ama düzgün yapanı bulmak lazım, mesala sizin ilk transferdemi tuttu? Bana yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler,

çocuk istiyorum sitesinde bu konuyla ilgili tecrübeleri olan arkadaşlar var çok yardımcı oluyorlar oraya sorabilirsiniz herşeyi

slm arkadaslar aranizda fallop yani kanal baktirma ameliyati olan varmi?bilgi veririseniz sevinirim

yorumları hayret içinde kalarak okudum ki okurken içimde parçalandı. çünkü yapılan yorumların çoğu cahilce, mantıksızca, "din", "inanç", bununla da yetinilmeyip "mezhep" temeline dayandırılarak yapılmış. allah inancı tam bir insanın önce "insanı insan olduğu için sevmesi gerekir. siyah-beyaz, alevi-sunni vs. olduğu için değil" bizi yaratan rabbim! inanmayanlara, doğrudan sapanlara dini gönderen de rabbim! lütfen bakış açınızı genişleterek, kısır döngülere saplanıp cahilce düşüncelerle beynimizi ve beyinleri yıkamayalım. burada allah inancı, din inancından bahsedip çoğu kişi gibi ajitasyon yapacak değilim. herkes kendi içinde yaşar rabbimin sevgisini, inancını ve dinimizin gerekliliklerini. hangi din çaresiz bir kadının ana olma, o duyguyu tadabilme duygusundan yoksun kalmasını ister... hangi inanç bu kadar saf ve bu kadar temiz bir sevgi, istek ve yoksunluk duygusuna çözümü yargılar... ailemde evlatlık çocuk sahibi olanda, donasyon yöntemiyle çocuk sahibi olanda var. evlatlık olan akrabam bir yetişkin şimdi kendi yuvasına ve çocuklarına sahip. evlatlık olduğu gerçeğini bilmesede çoğu ana-babanın kendi çocuğuna vermediği sevgi, ilgi ve alakayla büyüdü. çoğu akraba kendi yakınlarına atıp tutarken o ailemiz içinde nazlı bir çiçek gibi hepimizin gözbebeği oldu. çocuğa hasre bir ana-babanın herşeyiydi ve şimdi o aileye torun sevgisini de tattırdı. "bence" sevapların en büyüğü. yumurta donasyonu yoluyla çocuk sahibi olan akrabama gelince.. o evladını kaybetti ve acıların en büyüğünü yaşadı... hala yaşıyorda... ve o da donasyon yöntemiyle kendi evladını kendi karnında büyümesini hissederek dünyaya getirmek istiyor. bütün tıbbi yöntemleri denediler bu ise onlar için son çözümdü... şükürler olsun rabbime o şuan hamile... evlatlık diyorsunuz ama uzaktan davulun sesi hoş geliyor size... o kadar kolaymı o çocuğa başka bir ana-babasının, başka bir ailenin çocuğu olduğunu hissttirmeden onu büyütmek... öğrenirse öğrensin... diyenler olacak belki aranızda... sözüm ona donasyona "günah" diyeler varya... psikolojik travmalar ağırdır arkadaşlar, o travmalar bügünün yozlaşmış düzeninde insanları intihara kadar sürüklüyor... herşeyin kendi çapında zorlukları var, riskleri var. öyle "evlatlık al sevap işlersinle" olmuyor herşey. kaldı ki herkesin günahı da sevabı da kendine! donasyonda çocuğun babası sizin eşinizdir, bir kadına dünyanın en eşsiz duygusunu "hamileliği" tattırır... o küçücük embiryonun gün be gün karnınızda büyüdüğünü hissedersiniz... sizden bağ ile dünyaya gelirken onun dünyaya ilk gözaçısnın sebebi olursunuz... bu ne eşsiz bir duygudur... şunu da belirteyim ki ben ne evliyim ne de çocuk sahibiyim... bu "cahilce" yapılan yorumları bu duyguları yaşamış bir anaya yakıştıramayacak kadar "gaddarca" bulurken, çocuk sahibi olmayan ama bu kadar şuursuzca yorum yapmaktan kendini alamayan kadınlarımızı da üzgünüm ama kınıyorum. belki benim yaptığım yorumu da "at gözlüğüyle" dünyaya baktıkları için kınayacak olanlar olacaktır. AMA UMRUMDA BİLE DEĞİL İNANIN! ÇÜNKÜ GADDAR VE İNSAFSIZ DEĞİLİM! ülkemizde daha düne kadar organ nakline bile "günah" deniliyordu hatırlatırım. hala da tam olarak organ nakline, organ bağışına sıcak bakmayı becerebilen bir millet değiliz. "benim olsun, benimle ölsün" düşüncesiyle yine "cahilce" hareket ederken kaç can kurtararak belkide sevapların en büyüğünü işleyeceğimizden yoksun örümceklenmiş beyinlerimiz. ne kadar benciliz... ne kadar egoist ve ne kadar benciyiz...
her iki yoldanda dünyaya gelmiş dünyalar tatlısı akrabalara sahibim... her ikiside ailemizie mutlukların en büyüklerini yaşattı... her ikiside benim canım, benim kanım, benim gözbebeğim... kardeşimden farklı değil... olmayacaklarda... onlar ailemizin bir parçası ve o parçalarla da ailemiz gitgide büyüyor ve büyümeye devam edecekte... 30 yaşındayım ve evlendiğimde çocuk sahibi olamazsam "sus, ayıp, yasak, günah" diyenlere kulak asmadan ne ise çaresi, ne ise çözümü o yoldan çocuk sahibi olmaya çalışacağım. allah hepimize kalp iyiliği, kalp güzelliği versin, çaresiz dert vermesin! rabbim kimsenin umudunu kırmasın. ve isteyen her kadına dünyanın o en güzel duygusunu bağışlasın... bir diğer yandan derdine derman arayan bir insanın hele de çaresi varken umudunu kırmak ne acıdır... ne kötüdür...
ne geldiyse başımıza "sus, ayıp, yasak, günah"tan geldi. araştırmaktan, öğrenmekten, ilimden, fenden, bilimden kime zarar gelmiş sorarım... rabbim bizi dünyaya getirken kendi kimyamızla getirdi... ilimin, bilimin, fennin asıl var oluş sebebi rabbimken... bize iyiliği, vicdanı, bir olmayı, sevmeyi öğütlerken... bize düşmez bu gaddarlık... bize yakışmaz bu derece cahillik... dilerim sorusuna cevap arayan arkadaş şimdi bir anadır! ya da 1 tane bile olsun yorumu okuyup içine su serpilecek, "doğru" diyecek bir ana adayı vardır...
çocuk sahibi olmak istemenin ve buna bir çözüm aramanın "susu, ayıbı, günahı" olmaz.

yorumları hayret içinde kalarak okudum ki okurken içimde parçalandı. çünkü yapılan yorumların çoğu cahilce, mantıksızca, "din", "inanç", bununla da yetinilmeyip "mezhep" temeline dayandırılarak yapılmış. allah inancı tam bir insanın önce "insanı insan olduğu için sevmesi gerekir. siyah-beyaz, alevi-sunni vs. olduğu için değil" bizi yaratan rabbim! inanmayanlara, doğrudan sapanlara dini gönderen de rabbim! lütfen bakış açınızı genişleterek, kısır döngülere saplanıp cahilce düşüncelerle beynimizi ve beyinleri yıkamayalım. burada allah inancı, din inancından bahsedip çoğu kişi gibi ajitasyon yapacak değilim. herkes kendi içinde yaşar rabbimin sevgisini, inancını ve dinimizin gerekliliklerini. hangi din çaresiz bir kadının ana olma, o duyguyu tadabilme duygusundan yoksun kalmasını ister... hangi inanç bu kadar saf ve bu kadar temiz bir sevgi, istek ve yoksunluk duygusuna çözümü yargılar... ailemde evlatlık çocuk sahibi olanda, donasyon yöntemiyle çocuk sahibi olanda var. evlatlık olan akrabam bir yetişkin şimdi kendi yuvasına ve çocuklarına sahip. evlatlık olduğu gerçeğini bilmesede çoğu ana-babanın kendi çocuğuna vermediği sevgi, ilgi ve alakayla büyüdü. çoğu akraba kendi yakınlarına atıp tutarken o ailemiz içinde nazlı bir çiçek gibi hepimizin gözbebeği oldu. çocuğa hasre bir ana-babanın herşeyiydi ve şimdi o aileye torun sevgisini de tattırdı. "bence" sevapların en büyüğü. yumurta donasyonu yoluyla çocuk sahibi olan akrabama gelince.. o evladını kaybetti ve acıların en büyüğünü yaşadı... hala yaşıyorda... ve o da donasyon yöntemiyle kendi evladını kendi karnında büyümesini hissederek dünyaya getirmek istiyor. bütün tıbbi yöntemleri denediler bu ise onlar için son çözümdü... şükürler olsun rabbime o şuan hamile... evlatlık diyorsunuz ama uzaktan davulun sesi hoş geliyor size... o kadar kolaymı o çocuğa başka bir ana-babasının, başka bir ailenin çocuğu olduğunu hissttirmeden onu büyütmek... öğrenirse öğrensin... diyenler olacak belki aranızda... sözüm ona donasyona "günah" diyeler varya... psikolojik travmalar ağırdır arkadaşlar, o travmalar bügünün yozlaşmış düzeninde insanları intihara kadar sürüklüyor... herşeyin kendi çapında zorlukları var, riskleri var. öyle "evlatlık al sevap işlersinle" olmuyor herşey. kaldı ki herkesin günahı da sevabı da kendine! donasyonda çocuğun babası sizin eşinizdir, bir kadına dünyanın en eşsiz duygusunu "hamileliği" tattırır... o küçücük embiryonun gün be gün karnınızda büyüdüğünü hissedersiniz... sizden bağ ile dünyaya gelirken onun dünyaya ilk gözaçısnın sebebi olursunuz... bu ne eşsiz bir duygudur... şunu da belirteyim ki ben ne evliyim ne de çocuk sahibiyim... bu "cahilce" yapılan yorumları bu duyguları yaşamış bir anaya yakıştıramayacak kadar "gaddarca" bulurken, çocuk sahibi olmayan ama bu kadar şuursuzca yorum yapmaktan kendini alamayan kadınlarımızı da üzgünüm ama kınıyorum. belki benim yaptığım yorumu da "at gözlüğüyle" dünyaya baktıkları için kınayacak olanlar olacaktır. AMA UMRUMDA BİLE DEĞİL İNANIN! ÇÜNKÜ GADDAR VE İNSAFSIZ DEĞİLİM! ülkemizde daha düne kadar organ nakline bile "günah" deniliyordu hatırlatırım. hala da tam olarak organ nakline, organ bağışına sıcak bakmayı becerebilen bir millet değiliz. "benim olsun, benimle ölsün" düşüncesiyle yine "cahilce" hareket ederken kaç can kurtararak belkide sevapların en büyüğünü işleyeceğimizden yoksun örümceklenmiş beyinlerimiz. ne kadar benciliz... ne kadar egoist ve ne kadar benciyiz...
her iki yoldanda dünyaya gelmiş dünyalar tatlısı akrabalara sahibim... her ikiside ailemizie mutlukların en büyüklerini yaşattı... her ikiside benim canım, benim kanım, benim gözbebeğim... kardeşimden farklı değil... olmayacaklarda... onlar ailemizin bir parçası ve o parçalarla da ailemiz gitgide büyüyor ve büyümeye devam edecekte... 30 yaşındayım ve evlendiğimde çocuk sahibi olamazsam "sus, ayıp, yasak, günah" diyenlere kulak asmadan ne ise çaresi, ne ise çözümü o yoldan çocuk sahibi olmaya çalışacağım. allah hepimize kalp iyiliği, kalp güzelliği versin, çaresiz dert vermesin! rabbim kimsenin umudunu kırmasın. ve isteyen her kadına dünyanın o en güzel duygusunu bağışlasın... bir diğer yandan derdine derman arayan bir insanın hele de çaresi varken umudunu kırmak ne acıdır... ne kötüdür...
ne geldiyse başımıza "sus, ayıp, yasak, günah"tan geldi. araştırmaktan, öğrenmekten, ilimden, fenden, bilimden kime zarar gelmiş sorarım... rabbim bizi dünyaya getirken kendi kimyamızla getirdi... ilimin, bilimin, fennin asıl var oluş sebebi rabbimken... bize iyiliği, vicdanı, bir olmayı, sevmeyi öğütlerken... bize düşmez bu gaddarlık... bize yakışmaz bu derece cahillik... dilerim sorusuna cevap arayan arkadaş şimdi bir anadır! ya da 1 tane bile olsun yorumu okuyup içine su serpilecek, "doğru" diyecek bir ana adayı vardır...
çocuk sahibi olmak istemenin ve buna bir çözüm aramanın "susu, ayıbı, günahı" olmaz.

kızlar merhaba aranızda donör deneyen varsa ne kadara mal oluyor yazarmı özelliklede ilaçlar ne kadar bilen var mı kıslarrr??? yardım edin lütfennn

Hazırlık ,gidip gelme , tedavi, konaklama herşey yaklaşık 10000-15000 liraya maloluyor İlknur.
Benim bir arkadaşım yaptırdı şimdi hamile ..Ama onun tek çaresi oydu çünkü yumurtalıkları alınmıştı..Ben de bir ara baya düşündüm hatta karar bile vermiştim ama ailem pek istemedi bir kere daha kendimde tüp bebeğine karar verdim
Genelde 45 yaşa kadar yapıyorlar.% 70-80 oranında başarı var. 35 yaşın altında başarı oranı % 90 civarında.
.50 yaşı çok riskli buluyorlar ama o da mümkünmüş yüzdelik düşüyor.
Ben de bilgi almak için Kıbrıs Tüp Bebek merkeziyle görüştüm gayet ilgililer ..Yardımcı da oluyorlar ..

Gül merhaba,
orta doğu balkanlar kıbrıs tüp bebek (halil ibrahim tekin) kıbrıs tüp bebek (savaş özyiğit) le ben de görüştüm bilgi aldım.Her iki merkez de çok ilgiliydi fakat ben Savaş Özyiğitin merkezindeki ilgiyi ve bilgilendirmeyi daha çok sevdim
Ahmet Özyiğit size her türlü bilgiyi yolluyor ..Size yol gösteriyor.
Arkadaşımda oradan hamile kaldı o da çok memnun..Sanırım Savaş bey bu merkezlerin ilk kurucusuymuş .
Ahmet Özyiğit bu merkezin Yurtdisi iletisim Koordinatoru
size her türlü bilgiyi gönderiyor..Daha sistematik çalışıyorlar..

2 merkezde yasalara uygun çalışan merkezler ve en güvenilirleri.Fiyatları birbirleriyle aynı 10000-15000
bu fiyatları konaklayacağınız oteller ve uçak masraflarınız etkiliyor.
Kıbrısa olaşım hariç tedavi ve konaklama 4600-5000 EUR ( 10000 TL ) civarında ..

Son düzenleme:
bir kadının annelik duygusunu tatma savaşını ve mesajlarda verilen o gaddar cümlelere karşılık ne kadar doğru cümleler yazmışsın. senin yüreğinden çıkan bu cümleleri yazmak o kadar yorucu geliyor ki bana ve benim gibi annelik duygusunu tadamayanlara.. inan çok yoruldum.. sadece direniyorum.. allahıma sığınıyorum. biz eşimle gerçekten çok yorulduk ve sıkıldık bu durumdan. senin gibi düşünen herkese teşekkürler. kıbrısı bende düşünüyorum çünkü yanlız yaşlanmak ve ölmek istemiyorum

ortalama 5500 euro

haram diyen çıkacaktır ama evlatlık gibi değil sonuç olarak o çocuk 9 ay senin karnında beslenecek senin ciğerlerin den solunarak dünyaya gelecek...

Bu kadar kaba ve insafsız olunabildiğini,tüm anne adaylarına gösterdiniz.Mutlu musunuz nesrin hanım? mezhep ten bahsediyorsunuz ama henüz din seçmemiş çocuğun dininin mezhebinin olamayacağını bilmiyorsunuz.Peygamber efendimiz her konuda ılımlı idi.karşıt fikirleri de dinler ve olumlu-olumsuz düşüncelerini ılımlı bir şekilde dile getirirdi.din öğretmeni meslektaşımın sohbetlerimiz esnasında bize gösterdiği yazılardan okumuştum bunları.her ne düşünüyorsanız burdaki anne adaylarını kırmadan söylemeliydiniz.burda kimse gavur yada ateist değil,herkes en az sinin kadar dindardır emin olun.Allah inancında bu düşüncenin yeri varmıdır diye gülerce düşünmüşlerdir zaten.kaldı ki bu tarzda söylemle sizi kimse adam yerine koyup fikirlerinize önem vermez:)sizin bu forumda yeriniz yok.sakın bir daha yazmayın.bu arada tavrımla size benzedim ama size söylemek istediklerimin onda birini bile söylemedim daha.

Slm arkadaslar, ben yaptirdim. Simdi cok tatli ve mutlu bir kizim var. Cok güzel bir duygu. Benim Kibristaki adresim Dr. Halil Ibrahim Tekin. Ikinci denememde dondurulmus embryodan oldu. Daha öncede 5 tüp bebek deneyimim oldu, maalesef hepsi negatif idi. Cok yiprandim. Benim yumurtalarim cok kalitesiz idi. Simdi cok mutluyum. Herkese tavsiye ederim.

Hiçbir mesajı okumadım ama şunu düzeltmek isterim her çocuk müslüman doğar
Dinsiz mezhepsiz doğar diye bir şey yok

Dini konulara niye gelindi onu anlamiyorum. Ben ateistim, herkesin din ve vicdan özgürlügü vardir diye düsünüyorum. Bizlerin hangi dinden ve düsünceden gelirsek gelelim paylastigimiz ortak bir durumumuz var, ve birbirimize yardim etmek, moral vermek icin buradayiz. saglimizla ilgili konulari konusalim lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…