inş.tekrarlamaz.24 yaşıma gireceğim malesef erkek arkadaşım yokinş bir an önce bulur birini evlenirim çocuğumun olmasını çok istiyorum.üniversite iken taliplerim çıktı kabul etmemiştim ne bileyim böyle olacak hayırlı birini bulursam inş bebişimde olur.sağa sola bakmaya başladım drum diyo bulamazsan hastanede bulalım sana gittiğimde söyleyeyim bul bari diye
inşallah tekrarlamaz canım ve inşalllah hayırlı birini bulup evlenirsin ve bebişin olur :)
tşkler canım inş.hayırlısı olsun bakalım.inş. arkadaşında bebişine bir an önce kavuşur:)
merhaba arkadaslar burda bizlere tepki veren kisiler oldu gerekama olsun dedim onlar cocuk sahibi kolay yollardna olmuslardir baslarina gelmedigi icin onlara ters geliyordur dedim ve 3 yillik evliligimizin sonunda bende 18 aydir bebek istiyordum olmuyordu cogu drlar olmaz cocuk sahbi olmaniz imkansiz diolrdi ama hayr deidm niye imkansiz eger bir kadin ilacla yada normal yollardna adet görüyorsa cocugu olur arkadslar tabiki caresi olursa tedavisi yapilirsa ben size burda umut olmak istiyorum kislar.
almanyda yasiyorum 12nci ayin 4nde kibrisa giderk yumurta nakli islemini tamamladik baska kadindan alinan yumurtayla esimin spermi döllendirildi ve 13 iyi kalitede embryo olustu bunlarin 3nü bana transfer ettiler 10 donduruldu ve su an sonucu diyim size ikizlerime hamileyim hemde 6 haftalik okadar mutluyumkki.
kibristaki doktorlara memeltimde tedavi yapan doktoruma cok tesekkür ediyorum banad abu güzel duyguyu yasattigi icin.
eger yapmayi düsünen arkadslar vars aher konuda yardmci oluru.
kaldigimiz otelde cok iyidi drlarda cok iyidi ulastrma sorumlusuda cok iyidi hersey cok gzl gecti allahim herkese nasip etsin sevgiler.
evet simay neden kaybettin canisi vene zaman kaybettin yani ne kadarlikti...
ben yaptirdim su an ikizlere hamileyim cok sükür hersey iyi insallah subuoda iyi sonuc alir send einsallah yine gidersin simaycim..
slm arkadaslar aranizda fallop yani kanal baktirma ameliyati olan varmi?bilgi veririseniz sevinirim
kızlar merhaba aranızda donör deneyen varsa ne kadara mal oluyor yazarmı özelliklede ilaçlar ne kadar bilen var mı kıslarrr??? yardım edin lütfennn
ALLAH hepimizn yardımcısı olsun canım kaç yaşındasın ne zaman düşünüyosun donörü. ben bikaç tane merkeze internettn mail.attım sorularımı sordum cevapladılar dünya tüp bebek, orta doğu balkanlar kıbrıs tüp bebek (halil ibrahim tekin) kıbrıs tüp bebek (savaş özyiğit)bu 3 ü mantıklı gibi göründü bana. bir fikri olan varmı sizce hangisini seçmeliyiz arkadaşlar.
Bu kadar kaba ve insafsız olunabildiğini,tüm anne adaylarına gösterdiniz.Mutlu musunuz nesrin hanım? mezhep ten bahsediyorsunuz ama henüz din seçmemiş çocuğun dininin mezhebinin olamayacağını bilmiyorsunuz.Peygamber efendimiz her konuda ılımlı idi.karşıt fikirleri de dinler ve olumlu-olumsuz düşüncelerini ılımlı bir şekilde dile getirirdi.din öğretmeni meslektaşımın sohbetlerimiz esnasında bize gösterdiği yazılardan okumuştum bunları.her ne düşünüyorsanız burdaki anne adaylarını kırmadan söylemeliydiniz.burda kimse gavur yada ateist değil,herkes en az sinin kadar dindardır emin olun.Allah inancında bu düşüncenin yeri varmıdır diye gülerce düşünmüşlerdir zaten.kaldı ki bu tarzda söylemle sizi kimse adam yerine koyup fikirlerinize önem vermez:)sizin bu forumda yeriniz yok.sakın bir daha yazmayın.bu arada tavrımla size benzedim ama size söylemek istediklerimin onda birini bile söylemedim daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?