• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta nakli

bence siz fazla günahlara aldırış etmeyin...bu da bir nakil...sonuçta o bebeği sende karnında hissetmek istiyorsun...evlatlık gibi değil....o tamammen başkasının çoçuçuğu...bir bakıcısınız sonuçta...evlatlığa hiç sıcak bakmıyorum sonuçta....ama bu işlem...senden ve eşindende dna olacak...varsın birazcıkta...az da olsa başkasından katılım olsun...önemli olan eşinin ve senin kararın....her kadın gibi seninde bir gerçek anne olmaya ve tatmaya hakkın var diye düşünüyorum...sağa sola da fazla sorarsan kafan karışır...annelik hayaline ulaşamazsın...

bence siz fazla günahlara aldırış etmeyin...bu da bir nakil...sonuçta o bebeği sende karnında hissetmek istiyorsun...evlatlık gibi değil....o tamammen başkasının çoçuçuğu...bir bakıcısınız sonuçta...evlatlığa hiç sıcak bakmıyorum sonuçta....ama bu işlem...senden ve eşindende dna olacak...varsın birazcıkta...az da olsa başkasından katılım olsun...önemli olan eşinin ve senin kararın....her kadın gibi seninde bir gerçek anne olmaya ve tatmaya hakkın var diye düşünüyorum...sağa sola da fazla sorarsan kafan karışır...annelik hayaline ulaşam

sonuca giden her yol mubahtır dıyorsunuz yanı ben size katılmıyorum benım karnımda buyuyecek dıyorsunuz yanı benım oluyor cok yanlıs bır dusunce o cenın dollendıkten sonra dunya uzerındekı hangı kadının rahmıne konulsa cıkacak sonuc aynıdır dolleyen baba ıle annenın dns nı tasır sız onu sadece beslersınız ona kendınızede bırsey katamazsınız burda anne olma bencıllıgı ve karnında hıssetme gudusu var esınız gıdıp dogal yollarla bır kadınla beraber olsa yarısı kocamın deyıp kabullenırmısınız hayır ama benım degıl dersınız ama kendı karnınzda olunca sızın oluyor unutulmamsı gereken dıger konuda sız anne baba olacaksınız dıye baska ınsanların kaderlerı ıle oynayamazsınız yarın buyuyen bu cocuklar baska cocuklarla evlenecek sız o ınsanlara soyleyecekmısınız dogruyu hayır yıne bencıllıgınızle bızım dıyeceksıznı pekı ya bır hastalık olursa ve bunun ıcın dna ıncelenmesı aıle gecmısıne bakılması gerekırse ne yapacaksınız doktora gıttıgınızde sıze sorulan ılk soru aılenızde boyle bır hastalık tasıyan varmı dıye soruluyor sız ne cevap vereceksıznız...

canim sana özelden yazdim görmedinmi:(
bitanem öncelikle cok umutlu ol ve ümidini kaybetme oraya gttgnde bile olucka gibi git ya olmazsa deme ne olur allaha dua et rabbim hayrlisini sagliklisini versin.
bak canisi benim 13 iyi kalited emebryo olustu bunun 3 bana transfer edildi 10 tanesi donduruldu egeerki tutmazsa dedi bidaha gelip yaptir dedi ozaman esinin gelmesine senin cok kalmana asla gerek yok dedi sadece 1 sat ytrli dedi...
ve egerki hamileleik olursada biz o embryolari iki yil donduruyoruz egerki bidaha cocuk isteyince yada biz sizi ariyoruz diyoruzki istiyormusunuz cocuk evetd erseniz dondurmaya devam yoksada atiyoruz dedi.
ama ayni yumurtanin kardesi olsun isterseniz bekletiriz deid baska yumurta ramaya gerek kalmaz dedi ..#
size tarnsfer yapilir ve bukadar cok maddi konusu olmaz dediler daha az paraniz gider dediler tamam canisi.
bana özelden ulasip görüsebiliriz oki öptm.

Merhaba, Kibrista yumurta donasyonu yaptiracagim, ilk denemem basarisiz oldu, yazdiklarin beni tekrar cesaretlendirdi,bana yardimci olur musun? Hangi doktorda yaptirmistin? Cok tesekkurler ...

Arkadaşlar hiçbir şey (buna din de dahil) bir kadının anne olma hakkını elinden alamaz. O yüzden yumurta transferine olumsuz bakmayalım. Arkadaşım valla düşüremezsen fsh ı, bence dene. Evlat edinmekten binkat iyidir. 45 yaş sınırı falan yok. Halil İbrahim Tekin. Kıbrısta. Ona güven. Benim teyzemi o hamile bıraktı ve şimdi ikizleri var.

Cok haklisin canim,: eger problem varsa, careside varsa aramak lazim, o haram bu haram, geri kalmis düsünceler.
Kibrista halil ibrahim bende düsündüm. Cünkü ben kibrista baska bir yerde 6. kez Yumurta bagisi tedavisi oldum, sonuc negativ,
tutmadi, nedenini hic kimse bilmiyor.

Kaya ya da tafare bu bilgi hanginize ait anlayamadım telefondan siteyi takip etmeye çalışıyorum embriyo donduran merkez hangisi acaba?

bence siz fazla günahlara aldırış etmeyin...bu da bir nakil...sonuçta o bebeği sende karnında hissetmek istiyorsun...evlatlık gibi değil....o tamammen başkasının çoçuçuğu...bir bakıcısınız sonuçta...evlatlığa hiç sıcak bakmıyorum sonuçta....ama bu işlem...senden ve eşindende dna olacak...varsın birazcıkta...az da olsa başkasından katılım olsun...önemli olan eşinin ve senin kararın....her kadın gibi seninde bir gerçek anne olmaya ve tatmaya hakkın var diye düşünüyorum...sağa sola da fazla sorarsan kafan karışır...annelik hayaline ulaşamazsın...
sizden dna falan olmuyor.oncelikle tibbi bilgilerinizi duzeltin.tamamen esinizin ve yabanci bir kadinin cocugu oluyor.mideniz bunu nasil kaldiriyor? Simdi diyeceksiniz yasamayan bilmez ben de ayni hastalikla savasiyorum ama donasyonu hic dusunmedim.bu bir imtihansa abuk sabuk yollara sapmak degil sabredip imtihani gecmeye calismak gerekir.sirf bencilliginizi tatmin etmek icin annesi belli olmayan cocuklar dunyaya getirmeye gerekyok.buyuk konusmayayim ama asla dusunmedigim bir yoldur bu.

Arkadaslar lütfen herkesin düaüncesine saygi duyalim biz hastayken bu durumda keyfen yumurta nakliymis oymus buymus yapmiyoruz . Tabiki cayiz olmadiginin dinen herkes biliyor bu durumda Anne olmak herzamanhayal mi kalicak bizim icin !!!!
8 Kez tüp Bebek denemis bir kisiyim en sonunda yumurtam olusmadi tedavim iptal oldu . Insanlar caresizlik icinde karar veriyor icine düsmeyen saten larar veremez der ben aslaaaaa yapmam diye . Bide bize sorsalar kolaymiDi bu karari almak yoksa Herzaman Bebeklere Annelere imrenerek hayat sürdürmak de insanin zoruna gidiyor . Yapmayin herkes karari yasadiklari saten ZOR saygi duyalim herkese bu platforma yardimci olalim sonucda herkes kendinen sorumlu .

Bu dunyada anne olamazsan -eger ki inancin varsa- obur tarafta rabbim bunun mukafatini verir.Ha yok inancin pek yoksa boyle annesi belli olmayan cocuklar dunyaya getirme yoluna falan saparsin.Yasamayan bilmez demissiniz ben de yasiyorum ve biliyorum ama bu yola sapmak bencilliktir.Gelip gecici dunyada bencilliginizi tatmin etmek icin bu yollara gerek yok bence.Evlat edinebilirsiniz annesi babasi olmayan bir cocuga sicak bir yuva verebilirsinizannelik duygusunu da biyolojik olarak olmasa bile manevi olarak tadabilirsiniz ama esinize ve baska bir kadina ait cocugu dunyaya getirmeyi nasil dusunuyorsunuz hayret ediyorum.Ya cocuk annesine benzerse yani ona bakarken hic mi farkli duygu hissetmeyeceksiniz?Zina ile dunyaya gelen cocuktan tek farki sizin tasimaniz olacak.Buyuk konusmak istemiyorum ama ben bu yolu hic dogru bulmuyorum.

Tesadüfen farkettim bu yazılanları ve üzerinden de çok uzun bir zaman geçmesine rağmen yinede yorum yapmadan gecemeyecegim...hepinizin yorumlarını tek tek ve tekrar tekrar okudum..Yumurta donasyonu ile ilgili bencillikten gunahtan bahseden arkadaşım burdaki günahlardan biride senin insanları bu fikrinden dolayi dışlamaya ve kendince kötü hislere sebep olman degilmidir. Soylediklerinde haklı olabilirsin ama bırak bunu kabul etmiş olan insanlar düşünsün. Ve bunu kabul etmiş insanlar sana burda sen bunu nasıl kabul etmezsin deyip seni bencillikle suçluyorlarmi? Okuduğum kadari ile Hayır. Maşallah sen bu konuda çok güzel fetva vermissin. Kimimize göre günah kimimize göre değil. ..bunu kabul ediyorsak günahı da sevabida bizim üstümüze.alan memnun veren memnun. Herkes sonucunu biliyor.. Sen kabul etmezsin olabilir kendince haklisindir. Ama bizlere lütfen saygı duy ve kınama. ..

Hepimizin imtihanı var tamam ama yapmayın yarın bi gün çocuklarınız özkardeşiyle bilmeden evlenirse insanlığımıza nolur...forumlarda dolu okudukça şok oluyorum o kadar çok insan yapıyor ki bu işi..baskasının spermi baskasının yumurtasıyla kendi çocugum diye hem cevreni hem kendini hem de o çocuğu aldatmak masumca mı...aman ben doğurayım da insanlar sussun diye geleceği mahvetmek..bari ilerde dünürlere açıklayın en azından bi dna testi isteyin ki özkardesiyle evlenmesin bu yavrular..aklım mantığım duygularım almıyor malesef..herkes eşit mi dünyada herkes her şeye sahip mi..varsın olmasın olacaksa da benim genlerimden olsun Allahın takdiri..

Canım bak ben bu adamlara soru sordum aradılar, fiyat verdiler ve anlattılar detaylıca. Yardımı dokunabilir belki;

....

Son düzenleyen: Moderatör:
Günah ya da harâm diye yorum yapan arkadaşların bu konu başlığı altında ne aradıklarını merak ediyorum doğrusu... Gizli bilgi edinme stratejisi sanırım

Ben Kıbrıs'ta yaşıyorum ve ikizlerim donosyon. Ve hiç mi hiiiiç başka kadınnınmş öle bişe aklıma bile gelmez gerçek çoçukların benim. Ve şimdi Allah'ın takdiri ki normal yolla hamileyim yani bu doğunca farkı olacakmı kesinlikle olmaz.

arkadaşlar, aranızda hiç yumurta nakliyle ilgili tecrübe yaşayan varmı? fiyatı kaça maloluyor? ülkemizde yasak olan bu yumurta donasyonu yani nakli konusunda bilgi sahibi olanlar fikirleini yazarsa çok sevinirim. kaç kere gidilmesi gerekir bu merkeze? ön muayene sonra nakil için 2 kere mi gitmek lazım yoksa tek seferde iş bitermi? en çok kıbrıs ta bu işin uzmanları toplanmış ama fiyatı kaça maloluyor bilmiyorum. üstelik belli bir yaşın altındakileri kabul ediyorlarmı? tv lada gördüğümüz kadarıyla genelde 45 yaşın üstündeki bayanlar Kıbrıs a bu tedavi için gidiyorlarmış. sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz fikirlerinizi öğrenmek isterim. sevgiyle kalın!
Merhaba Derya hanım, benim kuzenim Almanya'da yaşıyor. Tüm uğraşlara rağmen çocuk sahibi olamamıştı. Sonunda yumurta nakli yaptırmaya karar verdi. Karar vermek çok zor oldu dedi. Kıbrıs'ta yaptırdı ve iki kez gittiğini söyledi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back