bence siz fazla günahlara aldırış etmeyin...bu da bir nakil...sonuçta o bebeği sende karnında hissetmek istiyorsun...evlatlık gibi değil....o tamammen başkasının çoçuçuğu...bir bakıcısınız sonuçta...evlatlığa hiç sıcak bakmıyorum sonuçta....ama bu işlem...senden ve eşindende dna olacak...varsın birazcıkta...az da olsa başkasından katılım olsun...önemli olan eşinin ve senin kararın....her kadın gibi seninde bir gerçek anne olmaya ve tatmaya hakkın var diye düşünüyorum...sağa sola da fazla sorarsan kafan karışır...annelik hayaline ulaşam
canim sana özelden yazdim görmedinmi
bitanem öncelikle cok umutlu ol ve ümidini kaybetme oraya gttgnde bile olucka gibi git ya olmazsa deme ne olur allaha dua et rabbim hayrlisini sagliklisini versin.
bak canisi benim 13 iyi kalited emebryo olustu bunun 3 bana transfer edildi 10 tanesi donduruldu egeerki tutmazsa dedi bidaha gelip yaptir dedi ozaman esinin gelmesine senin cok kalmana asla gerek yok dedi sadece 1 sat ytrli dedi...
ve egerki hamileleik olursada biz o embryolari iki yil donduruyoruz egerki bidaha cocuk isteyince yada biz sizi ariyoruz diyoruzki istiyormusunuz cocuk evetd erseniz dondurmaya devam yoksada atiyoruz dedi.
ama ayni yumurtanin kardesi olsun isterseniz bekletiriz deid baska yumurta ramaya gerek kalmaz dedi ..#
size tarnsfer yapilir ve bukadar cok maddi konusu olmaz dediler daha az paraniz gider dediler tamam canisi.
bana özelden ulasip görüsebiliriz oki öptm.
Arkadaşlar hiçbir şey (buna din de dahil) bir kadının anne olma hakkını elinden alamaz. O yüzden yumurta transferine olumsuz bakmayalım. Arkadaşım valla düşüremezsen fsh ı, bence dene. Evlat edinmekten binkat iyidir. 45 yaş sınırı falan yok. Halil İbrahim Tekin. Kıbrısta. Ona güven. Benim teyzemi o hamile bıraktı ve şimdi ikizleri var.
sizden dna falan olmuyor.oncelikle tibbi bilgilerinizi duzeltin.tamamen esinizin ve yabanci bir kadinin cocugu oluyor.mideniz bunu nasil kaldiriyor? Simdi diyeceksiniz yasamayan bilmez ben de ayni hastalikla savasiyorum ama donasyonu hic dusunmedim.bu bir imtihansa abuk sabuk yollara sapmak degil sabredip imtihani gecmeye calismak gerekir.sirf bencilliginizi tatmin etmek icin annesi belli olmayan cocuklar dunyaya getirmeye gerekyok.buyuk konusmayayim ama asla dusunmedigim bir yoldur bu.bence siz fazla günahlara aldırış etmeyin...bu da bir nakil...sonuçta o bebeği sende karnında hissetmek istiyorsun...evlatlık gibi değil....o tamammen başkasının çoçuçuğu...bir bakıcısınız sonuçta...evlatlığa hiç sıcak bakmıyorum sonuçta....ama bu işlem...senden ve eşindende dna olacak...varsın birazcıkta...az da olsa başkasından katılım olsun...önemli olan eşinin ve senin kararın....her kadın gibi seninde bir gerçek anne olmaya ve tatmaya hakkın var diye düşünüyorum...sağa sola da fazla sorarsan kafan karışır...annelik hayaline ulaşamazsın...
Merhaba Derya hanım, benim kuzenim Almanya'da yaşıyor. Tüm uğraşlara rağmen çocuk sahibi olamamıştı. Sonunda yumurta nakli yaptırmaya karar verdi. Karar vermek çok zor oldu dedi. Kıbrıs'ta yaptırdı ve iki kez gittiğini söyledi.arkadaşlar, aranızda hiç yumurta nakliyle ilgili tecrübe yaşayan varmı? fiyatı kaça maloluyor? ülkemizde yasak olan bu yumurta donasyonu yani nakli konusunda bilgi sahibi olanlar fikirleini yazarsa çok sevinirim. kaç kere gidilmesi gerekir bu merkeze? ön muayene sonra nakil için 2 kere mi gitmek lazım yoksa tek seferde iş bitermi? en çok kıbrıs ta bu işin uzmanları toplanmış ama fiyatı kaça maloluyor bilmiyorum. üstelik belli bir yaşın altındakileri kabul ediyorlarmı? tv lada gördüğümüz kadarıyla genelde 45 yaşın üstündeki bayanlar Kıbrıs a bu tedavi için gidiyorlarmış. sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz fikirlerinizi öğrenmek isterim. sevgiyle kalın!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?